bulgarian-football.com | bgclubs.eu | GOAL.bg | Левски София | ДЮШ Левски | bfl-team.com | pi4e.com | Dropbox | eRepublik
* Влез   * Регистрация

Последно посещение:
Дата и час: 25 Юни 2025 17:34

Левски | Левски ДЮШ GOAL.bg

Напиши нова тема Темата е заключена, не можете да променяте мнения.     [ 84 мнения ]  Предишна  1, 2, 3, 4  Следваща
Автор Съобщение
 Заглавие:
МнениеПубликувано на: 22 Юни 2008 21:46 
Аватар

Споко,ще има правило 6+5,но не знам от кога ще е в сила.

Върнете се в началото
 Профил  

Заглавие: Re:
МнениеПубликувано на: 22 Юни 2008 22:37 
L.D.S.
Аватар

Отбор: Локомотив (Дряново)
XaXo написа:
Споко,ще има правило 6+5,но не знам от кога ще е в сила.

Да де ама аз не искам да ги задължават, а тяханат политика да е насочена към българските играчи.Има доста имена, коино заслужават да носят синия екип и е реялна да бъдат привлечени, а не се прави :sad: Все пак най-важно е отбора да побеждава и ако за това е нужно в отбора да бъдат примлечени въпросните чужденици - нека да е така :)

Изображение

http://www.juventus-bulgaria.com/content/view/2103/65/ - тук можете да откриете инфо за фенклуб "Ювентус-България" :)

Върнете се в началото
 Профил  

Заглавие: Re: Лятна подготовка 2008 - Контроли,трансфери и т.н.
МнениеПубликувано на: 23 Юни 2008 15:50 
L.D.S.
Аватар

Dondevil написа:
Днеска на Герена за тренировката бяхме 700 човека :8) някои и на мач не събират толкова :014:

Еее браво на вас :a006: Така трябва :)

Изображение

http://www.juventus-bulgaria.com/content/view/2103/65/ - тук можете да откриете инфо за фенклуб "Ювентус-България" :)

Върнете се в началото
 Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: 23 Юни 2008 18:29 

ГОНЗО ВЗЕ НОМЕР 9, ГЕОРГИ ХРИСТОВ ПОЧНА С ЛЕВСКИ

Георги Иванов излезе с любимия си номер 9 под бурните аплодисменти на публиката на стадион „Георги Аспарухов” за тренировка с Левски.

Над 700 фена дочакаха под жаркото слънце появата на любимците им за първото занимание за сезона. 45 минути по-късно от предвиденото „сините” излязоха, като най-големите овации обра именно Гонзо.

Георги Иванов си върна фланелката с номер 9, а Жеан Карлос, който през миналата година носеше „деветката”, взе освободеният от Даниел Боримиров №7.

28 футболисти излязоха за първата тренировка, сред тях е и Георги Христов.

Върнете се в началото
 Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: 24 Юни 2008 01:20 
Аватар

аааа днес разбрах, че един доста млад и добър играч се е присъединил към левски- това е яшар ;) докато беше играч на черноморец ми беше съсед. след това отиде в бяла слатина, а от там в калиакра ;) желая му успехи с левски и много се радвам, че пред него се е отворила възможност да играе за по-голям отбор.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: 24 Юни 2008 15:46 
L.D.S.
Аватар

Левски купи от Панатинайкос заместник на Бардон

Младежкият национал Владимир Гаджев вече е футболист на Левски. Това съобщи Велислав Вуцов на сутрешната тренировка на сините. Ръководството на Левски се е разбрало с гръцкия гранд Панатинайкос за правата на Гаджев. Вицешампионът на България няма да плати висока трансферна сума за своя юноша, тъй като неговите права се държат по равно между сините и гръцкия колос.

Халфът, който играе като плеймейкър бе резервен вариант за този пост в плановете на Вуцов, но след отказа на Бардон да се завърне при сините, именно Владо ще бъде налаган като разиграващ халф.

SPORTAL.BG
-------------------------------------------------

Хубаво че един талантлив футболист се връща в България :) Дано му потръгне в Левски и да го гледаме скоро и в мъжкия национален отбор :)

Изображение

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: 24 Юни 2008 16:25 
L.D.S.
Аватар

Тасевски: Оставам в Левски

Македонският национал Дарко Тасевски заяви в интервю за скопския вестник "Спорт", че ще остане в българския Левски и през следващия сезон. Тасевски беше обект на интерес от страна на няколко европейски клуба, сред които холандския Херенвеен. "Оставам в Левски, въпреки че имах предложения от други отбори. От ръководството и от треньорския щаб ме увериха, че разчитат на моите услуги", заявява Тасевски. Левски остана втори в първенство през миналия сезон, но ще играе в Шампионската лига, след като първенецът ЦСКА беше изхвърлен от турнира заради проблеми с лиценза. "Целите на клуба са големи и това ме удовлетворява. Желанието ни е да влезем в групите на Шампионската лига или евентуално в групите на УЕФА, който също би било успех", казва още Тасевски.

SPORTAL.BG
----------------------------------------------

Хубаво е че Дарко остава :) Според мен има доста сериозни качества и този сезон ще е много по-селин от миналия.С халфова линия Тасевски-Сърмов и пред тях Гаджев нещата изглеждат добре :)

Изображение

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: 26 Юни 2008 02:30 
L.D.S.
Аватар

Владимир Гаджев: Заради Гочето си тръгнах от Левски

В Панатинайкос още помнят Христо Бонев, твърди юношата на „сините"

Юношата на Левски Владимир Гаджев се завърна в отбора. На 17 години халфът реши да търси късмета си в чужбина и премина в гръцкия гранд Панатинайкос. Той обаче непрекъснато бе преотстъпван и не успя да се наложи в тима. Гаджев, който е роден на 18 юли 1987 година, даде интервю за „Топспорт".

- Владо, как се стигна до твоето завръщане в Левски и изобщо откога датира интересът на „сините" към теб?
- Още преди няколко месеца Станимир Стоилов искаше да ме вземе, а след като го смениха с Вили Вуцов, интересът продължи. От Панатинайкос се съгласиха да ме пуснат.

- Подписа ли си вече договор с Левски и какъв е статутът ти в момента, защото се заговори, че мениджъри са се опитвали да саботират трансфера ти на „Герена"?
- Все още не съм подписал официално с Левски. Всичко е договорено, но остава само двата клуба да се разберат по последните детайли. Надявам се в близките дни всичко да е наред и да стана играч на Левски. Аз лично не искам да коментирам кой какво се опитвал да направи относно моя трансфер.
- От Панатинайкос пак ли ще те пуснат под наем?
- Да, има такъв вариант. Това ще е за срок от една година. После ще ми останат още шест месеца до изтичането ми на контракта с Панатинайкос и вече ще бъда
свободен агент. Тогава ще подпиша дългосрочен договор с Левски.
- Какви са първите ти впечатления от новия треньор на Левски Велислав Вуцов?
- Г-н Вуцов се отнася страхотно с нас. Той иска да постигне големи успехи с отбора и всички знаем какъв левскар е. Докато говорих с част от момчетата, преди да пристигна, ми казаха, че след като е дошъл в Левски, е вдигнах духа на тима и е
страхотен мотиватор. Това е много важно.

- Въпреки че не си бил близо до отбора, предполагам следиш ситуацията. Според теб на какво се дължи този срив в Левски, след като две години „сините" спечелиха всичко, а изминалият сезон беше пълен провал?
- При всички отбори го има този момент. Примерно Милан тази година не успя да се класира за Шампионската лига, а Барселона се провали в Испания. Мисля, че в България тази година няма да имаме проблеми да станем шампиони. Но истината е в евротурнирите. Там са големите мачове.

- След като вече си отново в Левски, какви са амбициите ти?
- Искам да спечеля титлата, купата и да направим нещо запомнящо се в евротурнирите. Като за начало имам намерение да се докажа в Левски. Няма да се примиря да съм резерва. Искам да спечеля титулярно място. Дошъл съм в Левски, за да играя и да помогна на отбора с каквото мога.

- Преди да отправят оферта към теб от Левски, имаше ли други предложения?
- Каквито и предложения да съм имал, няма значение. Сега съм в Левски и това е една крачка напред за мен. Моето лично желание беше да се върна в Панатинайкос, но сега треньор стана Хенк Тен Кате (б.р. - холандец, който до миналия сезон бе помощник-треньор в Челси). Той няма да разчита на млади момчета и отново щяха да ме дадат под наем. Аз искам да играя за клуб с големи амбиции, какъвто е Левски. Не желая вече да се лутам по някакви си отборчета и да се борим всяка година да не изпаднем. Все пак се стремя да израствам като футболист. И това беше причината да приема офертата на Левски.

- Преди четири години напусна школата на Левски. Защо реши толкова млад да си тръгнеш и каква беше причината?
- Тогава треньор на Левски беше Георги Василев. Той не възнамеряваше да разчита на момчета от школата. Аз обаче исках да се развивам и реших да се пробвам другаде. Така стана, че моят мениджър ме уреди за Панатинайкос и отидох в Гърция. Само шест месеца, след като напуснах, Станимир Стоилов пое Левски и заяви, че ще залага много на юноши. Но аз вече бях в Гърция. Там натрупах опит - както в Панатинайкос, въпреки че нямам официален мач с тях, така и в отборите, в които бях под наем. Това ще ми е от голяма полза занапред.

- Спомена, че си тръгнал от Левски заради Гочето. Той после ти беше треньор в Левадиакос. Как се разбирахте с него и как така се засякохте в отбора?
- Аз играех в Левадиакос още преди Георги Василев да поеме тима. След като не получавах шанс в Панатинайкос, се стигна до преотстъпването ми в този състав. Тогава се подвизавахме във втората дивизия на Гърция. Г-н Василев пристигна в Левадиакос в сезона, когато спечелиха промоция за елита. Преди това аз се бях разбрал с президента на клуба да продължа да играя в отбора. Василев няма никакво участие за идването ми в Левадиакос. Тогава започнах да тренирам под негово ръководство, но се върнах в Панатинайкос. Причина за това беше, че двамата президенти нещо си развалиха отношенията и гръцкият гранд ме взе обратно. Тогава ме дадоха под наем в ОФИ (Крит), където играх през последната година. Така че нямам впечатления от съвместната ни работа с Василев.

- Много млад отиде в Гърция. Как се оправяше там и с кого живееше в Атина?
- В началото наистина ми беше трудно. Много ми помогна майка ми, която живееше в Гърция. Имах и други познати там, които също ми оказаха голяма подкрепа при престоя ми в Атина. След шест месеца научих езика и това също беше от полза за мен. През първата година и половина живеех в базата на Панатинайкос. След като изкарах шофьорските курсове, си взех кола. Тогава се преместих в самостоятелна квартира. В Гърция идваше и приятелката ми, която е българка.

- Каза че приятелката ти е българка. Би ли направил сравнение между нашите жени и гръцките?
- Тука не може да става и дума за сравнение. Просто нашите са най-красиви и такава съпоставка е немислима!

- През сезон 2005/06 попадна в състав на Панатинайкос за Шампионската лига?
-Да, тогава бях в разширения състав. Никога не съм попадал в списъка от 18 играчи за дадена среща, но съм бил сред 20-те. Не взех участие в нито един мач.

- Христо Бонев е бил треньор на Панатинайкос и успя да стане шампион. Говори ли се още за него в Гърция?
- Мнението на гърците за Христо Бонев е отлично. Доста от хората там все още го помнят с добро.
-Когато отиде в Панатинайкос, завари ли в отбора Михалис Константину?
-Не съм играл с Константину. Когато аз пристигнах в Панатинайкос, той премина в Олимпиакос. Според мен той не е нищо особено, за да е звезда. Просто има голов нюх и е борбен, но нищо друго.

-Как ти се видя животът в Гърция?
-Като стандарт е малко по-скъпо. Гърците са веселяци като нас. Аз лично не си падам по узото и не пия, но те си го обичат.

Изображение

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: 27 Юни 2008 11:44 

ДАВИД БИСТРОН ПОДПИСА С ЛЕВСКИ

Левски си осигури услугите на Давид Бистрон от тима на Баник Острава, след като футболистът подписа днес договор със „сините”.

Централният бранител е преминал медицинските тестове и е парафирал споразумението с отбора на Вили Вуцов. Контрактът на футболиста е за три години.

Състезателят сподели, че ще избира между 6-ти и 23-ти номер, като добави, че 23-ти му е любимият.

Новият играч на Левски бе придружен от мениджъра си Мирослав Кадлец, който е бивш чешки национал и защитник на Кайзерслаутерн.

Бистрон е роден на 18 ноември 1982 година в тогавашна Чехословакия. Висок е 190 сантиметра и тежи 86 килограма. Шампион е на Чехия с Баник Острава през 2004 година, когато отборът печели единствената си титла, в конкуренция с рекордьора по този показател Спарта Прага.

http://gong.bg/view_article.php?article_id=49172

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: 01 Юли 2008 10:42 
Син до гроб
Аватар

Левски уреди контрола с Вердер

Ръководството на Левски е на път да направи поредния си силен ход по врме на лятната подготовка. След като шефовете вече осигуриха на треньора Велислав Вуцов две нови попълнения - Георги Иванов - Гонзо и Давид Бистрон, а в скоро време се очаква да бъдат финализирани трансферите и на Георги Христов, Джунейт Яшар и Рашид Тиберканин, сега ще бъде организирано и европейско представяне на тима а новия сезон. Ръководството вече е влязло в преговори с водещ немски отбор, играещ редовно в Шампионската лига, който да гостува в София. Почти сигурно става дума за Вердер (Бремен). Сините официално са поканили германците д гостуват на 5 август за приятелски мач на "Георги Аспарухов". Четири дни по-късно апочва и вътрешният шампионат. Очаква се до няколко дни отборът от Бундеслигата да изпрати и официално потвърждение за визитата си.

Това ще бъде трети мач между Левски и Вердер през последните години. Преди това сините срещнаха бременските музиканти в Шампионската лига. Германците спечелиха като домакини с 2:0, а в София стигнаха до нов успех с 3:0.

"Тема Спорт"

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: 04 Юли 2008 12:09 
Син до гроб
Аватар

БФС пак даде Георги Христов на Левски, от Ботев бесни

Апелативната комисия на БФС потвърди решението на Арбитражната за разтрогване договора на нападателя Георги Христов с Ботев (Пловдив) по вина на клуба. Това решение прави Христов свободен агент и в началото на следващата седмица той ще подпише договор с Левски. При гласуването 5-членната Апелативна комисия е взела решение по случая "Георги Христов" с 4 гласа "за" и един против.

"Апелативната комисия потвърди изцяло решението на Арбитражната такава. Изключително съм респектиран и от двете комисии на БФС, защото не се поддадоха на натиска, на която бяха подложени и взеха едно правилно и справедливо решение. Доволни сме. Право на Ботев да обжалва където иска, но за мен този случай приключи", заяви адвокатът на футболиста Иво Ивков.
"Искам да благодаря и на моя доверител, че през цялото време ми имаше пълно доверие и на неговия мениджър, че нито за момент не се намеси в работата от юридическия аспект", допълни Ивков.

Решението на Апелативната комисия прави Христов свободен агент.
"Георги Христов е свободен състезател и може да подпише с който клуб желае. Искам да му пожелая да е жив и здрав и да стане голям футболист, а това да бъде последното му явяване в залата", каза Ивков.
Изпълнителният директор на Ботев (Пловдив) Борислав Димитров заяви, че клубът ще обжалва.

"Продължаваме да се борим. Следващата стъпка е спортният арбитражен съд в Лозана. Бяхме подготвени за това решение и още утре ще поискаме Георги Христов да няма право да бъде картотекиран", заяви Димитров.
Според Иво Ивков обаче няма вариант подобно искане да бъде удовлетворено.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: 05 Юли 2008 13:50 
Син до гроб
Аватар

Изображение 5:0 Изображение

1:0 Георги Иванов 2'
2:0 Жоазиньо 36'
3:0 Жеан Карлос 71'
4:0 Николай Димитров 75'
5:0 Георги Христов 77

ЛЕВСКИ СТАРТИРА С 5:0 СРЕЩУ СПАРТАК ПЛЕВЕН ПРЕД ПОГЛЕДА НА НАСКО СИРАКОВ

С категорична победа 5:0 стартира лятната подготовка на Левски. В първата си проверка в Правец „сините” надиграха втородивизионния Спартак Плевен.

Двубоят се игра в 3 полувремена от по 30 минути, а Велислав Вуцов даде възможност на всичките си футболисти. Дебют със синята фланелка направиха и новите попълнения Давид Бистрон, Рашид Тиберканин, Джюнейт Яшар и Владимир Гаджев. Георги Иванов пък ознаменува с гол поредното си завръщане в клуба. Още по-впечатляващ дебют направи Георги Христов, който за 45 минути вкара гол и подаде за попаденията на Жеан Карлос и Николай Димитров. Още един гол добави другата „кариока” Жоазиньо.

Срещата в Правец бе наблюдавана от бившия изпълнителен директор на клуба Наско Сираков. Сред зрителите бе и волейболният национал Евгени Иванов - Пушката.
Двубоят започна отлично за „сините”, които откриха още във 2-рата минута. Яшар центрира, а Георги Иванов леко докосна топката преди тя да попадне в мрежата на Антонов.

В 27-мата минута Владимир Гаджев пропусна да се разпише в дебюта си, след като преодоля няколко футболисти плюс вратаря Антонов, но ударът му бе изчистен от бранител на Спартак.

След края на първите 30 минути Вуцов направи няколко смени, които доведоха до втори гол в 36-тата минута. Джобният халф Мирослав Иванов комбинира с Жоазиньо, който реализира с плътен удар.

В 49-тата минута поредна травма получи Шакиб Бензукан. Мароканецът, който бе влязъл в игра само 4 минути по-рано, получи контузия в бедрения мускул на левия крак и напусна терена. Непрестанните травми попречиха на Бензукан да играе основна роля в състава и през миналото първенство.

„Сините” нанесоха своя удар между 71-вата и 77-мата минута, когато отбелязаха цели три гола, главен виновник, за които бе Георги Христов.

Еньо Кръстовчев овладя топката в средата на терена, проби мощно и изведе Георги Христов сам срещу вратаря на Спартак. Голмайсторът на А група елегантно пусна към Жеан Карлос, който направи резултата класически.

4 минути по-късно след скоростна атака на „сините” отново Георги Христов изведе Ники Димитров сам срещу вратаря. Крилото не сгреши и покачи резултата на 4:0.

След 120 секунди Христов ознаменува страхотния си дебют с гол след мощен удар по диагонала и по този начин оформи крайното 5:0.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: 05 Юли 2008 15:09 

Отбор: Спартак 1919 (Плевен)
Ясно е, че Левски е по класния отбор, но се видя, че им удариха рамо за тоя резултат дето се получи. Засади при 4тия и 5тия гол, а преди втория наш играч лежеше на земята, но така и не се видя "феърплей" :lol:

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: 05 Юли 2008 15:19 
Син до гроб
Аватар

Мога да говоря само след като вида репортаж :a006: Щях да хода на мача, ама тва е друг въпрос.

Кажете нещо откъм атмосферата и дали не са изпаднали някви снимки :bounce:

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: 05 Юли 2008 15:22 

Отбор: Спартак 1919 (Плевен)
Football Fan написа:
Мога да говоря само след като вида репортаж :a006: Щях да хода на мача, ама тва е друг въпрос.

Кажете нещо откъм атмосферата и дали не са изпаднали някви снимки :bounce:

Като цяло имаше доста публика на стадиона, мернахме и знаме на фен клуба ви в Пазарджик :)

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: 06 Юли 2008 15:40 
Аватар

Отбор: Калиакра (Каварна)
Вили е пич!
САМО ЛЕВСКИ И КАЛИАКРА КАВАРНА!!!

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: 06 Юли 2008 16:58 

Браво,но Спартак Плевен и Литекс да бяха излезли и те щяха да ги бият с толкова.Мисля,че въобще не трябва да се мисли за трансфер на Жоазинъо в чужбина.Той според мен е по-добар от Николай Димитров,въпреки че някои медии твардят обратното.Мартин Димов може да се наложи във отбора,поне като резерва да влиза отвреме на време.Тоя Бензукан за какво го държат сега пак 5 месеца ще лекува контузия после ще влезе в някой мач и пак ще се контузи.

Върнете се в началото
 Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: 09 Юли 2008 00:18 
Аватар

Жоазиньо от където и да го погледнем не става за футболист.Няма шанс с този нисък ръст да се пребори за място в отбор,милеещ за "Европа",където се играе много по-силов футбол от Бразилия.Гледах репортаж от мача,добро впечатление ми направи Жо,но все пак не мисля,че ще може да се пребори най-малкото за място на пейката...

Върнете се в началото
 Профил  

Заглавие: Re:
МнениеПубликувано на: 09 Юли 2008 02:02 
L.D.S.
Аватар

glm написа:
Жоазиньо от където и да го погледнем не става за футболист.Няма шанс с този нисък ръст да се пребори за място в отбор,милеещ за "Европа",където се играе много по-силов футбол от Бразилия.Гледах репортаж от мача,добро впечатление ми направи Жо,но все пак не мисля,че ще може да се пребори най-малкото за място на пейката...

Стига глупости за ръста на Жоазиньо :x Марадона колко е висок?Жюли?Меси?Джовинко?Или по-блидък пример - Гъргоров!Ръста не е определящ за това дали някой става за футболист или не!Той все пак е крило, а не вратар, централен защитник, вътрешен халф или някакъв такъв пост където физиката е от много по-голямо значение.

Изображение

Върнете се в началото
 Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: 09 Юли 2008 11:40 
Аватар

Отбор: Черноломец 04 (Попово)
Правилно, bianconero. По тая логика футболисти като Ян Колер и Питър Крауч ще вземат златни топки, обувки...

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: 09 Юли 2008 11:41 
Син до гроб
Аватар

Аз съм твърдо Жоазиньо да остане в Левски.Качествата му са добри колкото тези на Хичо, та дори и повече.А най-голямата глупост ще е 18 годишен перспективен бразилец, за който си платил луди пари да бъде изгонен.
Днес ще хода на мача и ще видим на какво ниво са.Надявам се да се посаберем хора и да си направим шоуто.

Върнете се в началото
 Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: 09 Юли 2008 21:20 
Аватар

Отбор: Черноломец 04 (Попово)
ЛЕВСКИ - КАЛИАКРА 2:2
0:1 Станчев (2)
1:1 Иванов (51)
1:2 Караджов (59)
2:2 Тиберканин (88)

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: 10 Юли 2008 01:18 
Син до гроб
Аватар

Сега се пребирам от мача и искам да изкажа мойто скромно мнение за случилото се.
Публиката: Бяхме най-малко 4-5 хилки.За контрола като тази е повече от перфектно.По едно време се и поразпяхме малко.Имаше и един голям индивит, който преследваше страничния съдия :lol:
Мачът: Първото полувреме много слабо според мен.Почти без желание.Качествата също липсваха.Калиакра показа добър футбол и незаслужено според мен ще играят в Б група този сезон.
Втората част с излизането на титулярите се видя, че Левски ще мачка и тази година.В нападение нямаме спирка.Гонзо и Христов са тандем мечта.Тиберканин си личи че е футболист и също възлагам големи надежди в него.Хичо не е на познатото си ниво, но си личи класата в него.Адаша Тасевски не показа добра игра, но все пак да се надяваме че ще влезне в ритъм.Гаджев също има нужните качества за Левски.В защита обаче трагично ...
Гонзо: Просто най-новата легенда на Левски.Със всяко негово докосване на топката публиката ръкопляскаше и спираше да премигва да не би да изпусне нещо.Отбеляза нов гол.Отмененото попадение с глава пък граничеше с гениалноста.Просто жива легенда.
п.с.Утре-другиден снимки от мен.

Върнете се в началото
 Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: 10 Юли 2008 12:13 
БОЛЯРИ
Аватар

Отбор: Етър 1924 (Велико Търново)
Football Fan написа:
Сега се пребирам от мача и искам да изкажа мойто скромно мнение за случилото се.
Публиката: Бяхме най-малко 4-5 хилки.За контрола като тази е повече от перфектно.По едно време се и поразпяхме малко.Имаше и един голям индивит, който преследваше страничния съдия :lol:
Мачът: Първото полувреме много слабо според мен.Почти без желание.Качествата също липсваха.Калиакра показа добър футбол и незаслужено според мен ще играят в Б група този сезон.
Втората част с излизането на титулярите се видя, че Левски ще мачка и тази година.В нападение нямаме спирка.Гонзо и Христов са тандем мечта.Тиберканин си личи че е футболист и също възлагам големи надежди в него.Хичо не е на познатото си ниво, но си личи класата в него.Адаша Тасевски не показа добра игра, но все пак да се надяваме че ще влезне в ритъм.Гаджев също има нужните качества за Левски.В защита обаче трагично ...
Гонзо: Просто най-новата легенда на Левски.Със всяко негово докосване на топката публиката ръкопляскаше и спираше да премигва да не би да изпусне нещо.Отбеляза нов гол.Отмененото попадение с глава пък граничеше с гениалноста.Просто жива легенда.
п.с.Утре-другиден снимки от мен.
Обнадеждаващо мнение, а за Гонзо, че е легенда спор просто няма. Искам с Христов и Кръстовчев да покажат, че нямаме нужда от измислени чужденци, наи-вече в атака.

Върнете се в началото
 Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: 10 Юли 2008 15:25 
Аватар

Отбор: Калиакра (Каварна)
http://www.sportline.bg/gallery/?p=Gall ... &pagging=0

Върнете се в началото
 Профил  

Покажи мненията от миналия:  Сортирай по  
Напиши нова тема Темата е заключена, не можете да променяте мнения.     [ 84 мнения ]  Предишна  1, 2, 3, 4  Следваща

Подобни теми Автор Преглеждания Последно мнение
Преглежда непрочетените мнения Състав на отбора за сезон 2007/2008
Форум: Сезон 2007/2008
parmalat 79806 18 Май 2008 14:18
от [AS Roma]Gu73v
Преглежда непрочетените мнения Зимната подготовка
Форум: Сезон 2006/2007
DUNAV-RUSSE 109182 27 Фев 2007 01:10
от aircraft10
Преглежда непрочетените мнения Трансфери
Форум: Сезон 2006/2007
Anonymous 70092 28 Яну 2008 22:04