bulgarian-football.com | bgclubs.eu | GOAL.bg | Левски София | ДЮШ Левски | bfl-team.com | pi4e.com | Dropbox | eRepublik
* Влез   * Регистрация

Последно посещение:
Дата и час: 19 Юни 2025 20:46

Български клубове - Янтра (Габрово) | Стадион GOAL.bg

Напиши нова тема Отговори на тема     [ 48 мнения ]  Предишна  1, 2

Кой е виновен за изпадането на Янтра?
Ръководството 39%  39%  [ 16 ]
треньорите и футболистите 24%  24%  [ 10 ]
феновете 22%  22%  [ 9 ]
кривите топки, с които трябваше да играем през сезона 15%  15%  [ 6 ]
Общо гласове : 41
Автор Съобщение
 Заглавие: Re: ЗАЩО и ДОКОГА?
МнениеПубликувано на: 20 Май 2008 20:49 
Ето и моето мнение, макар и доста критично към това така наречено ръководство! Първо отбора влиза в Б група и остава без треньор до началото на първенството (че сега се чудя как я докарахме и до това положение да се борим до последно за оставане), после се назначава някой (с моите уважения, ама без никаква практика) за треньор и всичко започна да се разпада. Макар и отбора да натрупа някоя и друга победа в началото всичко си пролича, когато отбора заприлича на сбирщина от футболисти, треньори и ръководство. Всеки започна да си дърпа чергата към него, да си иска своето (с пълно право), започнаха да хвърчат глави на президенти, треньори и какво ли още не! На кого му бе нужно това, питам Ви? Ето там се крие цялата истина! На ръководството - си мисля! И ще Ви кажа защо - искаха общината да помага, не се получи. Искаха от общината обекти или там каквото са искали - и това не се получи! Не знам може и друго да са искали, сигурно и това не са получили! И след като нищо не взеха, ами айде там от където дойдохме - обратно В група!

Върнете се в началото

Заглавие:
МнениеПубликувано на: 20 Май 2008 21:52 

моето мнение е че вината е на ръководството и на голяма част от футболистите
ръководството беше абсолютно незаинтересовано за съдбата на Янтра
една част от футболистите просто неискат да играят професионален футбол а да си кретат във В до 45 години
други пък откровено продаваха мачове и предадоха Янтра
а трети просто искаха да се стигне до изпадане за да напуснат Габрово ама немогат да разберат че няма къде да отидат
след като и футболисти и рвъководство неискат спасяване това е положението

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: 20 Май 2008 22:50 
Аватар

Отбор: Ботев (Враца)
добре дошли в нашта си група и жалко за вас :f453: сега локо мездра и кривия дол ще отсрамват региона.
мисля,че обществото в града носи вина.направете нещо.ние поне се опитахме-подпоски,въпроси.вижте феновете на берое кво правят.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: 21 Май 2008 01:40 
hooligan
Аватар

Отбор: Янтра 1919 (Габрово)
моето мнение го знаете то е ръководствто, обяснявал съм мн пъти до сега защо

95 години вечно втори

5лв. градски транспорт
10лв. билет за мач
5лв. пуканки и семки
да видиш физиономията на Гошко Петков след гол- БЕЗЦЕННО

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: 22 Май 2008 02:06 
Аватар

Мисля че вината трява да се подели между ръководството и част от играчите-всеки си знае за него си кои от тях :wink:

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: 23 Май 2008 01:52 
АКАДЕМИК - отбор ВЕЛИК
Аватар

Отбор: Академик (София)
Знам, че не на мен ми е работа да ви се бъркам във вашите дела, но бех искал да споделя едно безпрострастно мнение. Според мене проблемите, които настанаха във вашия клуб се породиха единствено от липсата на финанси. Не познавам качествата на вашите играчи, но ако бяха достатъчно добри и както разправяте, че им давали премии за да вземат 3те точки, ами те просто щяха да ги вземат. Така, че играчите според мене са си играли толкова, колкото могат. :roll: Друг е въпроса, че някои може би не са се старали достатъчно на тренировките, преди мачове не са спазвали режим, не са подхождали достатъчно сериозно по време на мачове и т.н. Но все пак според мене не в играчите е основната вина, защото ако е имало повече пари за по качествени играчи, едва ли щяхте сега да бистрите този проблем в този неприятен за вас момент!!! Проблема може би е в ръководството, което не е успяло да направи качествена селекция да намери достатъчно средства за това. По скоро това е основната причина, незнам. Вие феновете, нямате абсолютно никаква вина. Пътувате навсякъде с отбора, подкрепяте го и в хубави и в тежки моменти.

П.С. Пожелавам ви по-скорошно завръщане в "Б" група.
Успех. :wink:

Върнете се в началото
 Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: 23 Май 2008 17:12 

Чак навсякаде не ама на гостуванията сме повече от колкото на домакинствата

Върнете се в началото
 Профил  

Заглавие: Re:
МнениеПубликувано на: 23 Май 2008 18:34 
Аватар

Vasilev написа:
на гостуванията сме повече от колкото на домакинствата

:lol: Да така са коравите хуулс хаха :8)

Върнете се в началото
 Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: 24 Май 2008 21:36 
Аватар

Напълно си прав, Anfield punk. Само за едно нещо не съм съгласен- срещу ПИРИН ГД не целия отбор,а един човек прецака работата. Може би сам видя след 2-я ни гол как целия наш отбор се мобилизира и направо ги грабнаха като осверепели- спечелихме и дузпа и ако Гунди я беше вкарал- 100 % съм убеден, че щяхме да ги размажем до края и да вземем 3те точки. Само че изпълнението на Ивайло уби целия устрем на отбора и затова догодина по селата :)
Тва е истината според мен- в този мач един човек е виновен и това беше Ивайло Иванов.

Love and Peace from the Stereo Crew

Върнете се в началото
 Профил  

Заглавие: Re:
МнениеПубликувано на: 25 Май 2008 01:07 
hooligan
Аватар

parmalat написа:
Напълно си прав, Anfield punk. Само за едно нещо не съм съгласен- срещу ПИРИН ГД не целия отбор,а един човек прецака работата. Може би сам видя след 2-я ни гол как целия наш отбор се мобилизира и направо ги грабнаха като осверепели- спечелихме и дузпа и ако Гунди я беше вкарал- 100 % съм убеден, че щяхме да ги размажем до края и да вземем 3те точки. Само че изпълнението на Ивайло уби целия устрем на отбора и затова догодина по селата :)
Тва е истината според мен- в този мач един човек е виновен и това беше Ивайло Иванов.

parmalat не искам да влизам в спорове защотот се познаваме много добре , но не мисля че трябва да виним гунди за дузпата. Ще ти дам мн пресен пример: Джон Тери също се подхлъзна и прати топката в аут, и не мисля че някои го вини за това че Челси не взе ШЛ

95 години вечно втори

5лв. градски транспорт
10лв. билет за мач
5лв. пуканки и семки
да видиш физиономията на Гошко Петков след гол- БЕЗЦЕННО

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: 25 Май 2008 01:09 
Мразя
Аватар

Отбор: ЦСКА (София)
darin e vinoven maika mu deeba :lol:

Върнете се в началото
 Профил  

Заглавие: Re: Re:
МнениеПубликувано на: 25 Май 2008 02:22 
Аватар

Rado_Nikolov написа:
parmalat написа:

parmalat не искам да влизам в спорове защотот се познаваме много добре , но не мисля че трябва да виним гунди за дузпата. Ще ти дам мн пресен пример: Джон Тери също се подхлъзна и прати топката в аут, и не мисля че някои го вини за това че Челси не взе ШЛ

Има и нещо друго.Ако Льонката беше взел топката от Гундито и беше я пропуснал той,всички щяхме да пишем-"Абе Гунди игра силно и спечели две дузпи за отбора,трябваше той да бие втората".Не искам никой да ме опровергава,просто съм сигурен,че така щеше да стане.

Върнете се в началото
 Профил  

Заглавие: Re: Re:
МнениеПубликувано на: 25 Май 2008 12:51 
Аватар

Rado_Nikolov написа:
parmalat написа:

Не си прав.
ДЖОН ТЕРИ се подхлъзна, но човека, който му беше казал да бие дузпата беше Авраам Грант! Той го беше избрал да я бие и той беше определил, че точно 5та дузпа ще бъде бита от Тери!
А в нашия случай Гунди пренебрегна треньорските указания и не предостави топката нито на щатния изпълнител, нито на "който и да е, но само не той" по думите на самия ст. треньор!
Ако, ако ,ако ,ако..... на всеки се случва да пропусне, но да пренебрегнеш и указанията на човека, който носи отговорност за представянето на целия отбор- това вече е голяма вина!

Върнете се в началото
 Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: 25 Май 2008 15:16 
За мен виновни са и ръководството и футболисти и треньори,защото реално не може да се каже за никое звено в тима,че си е свършило работата добре.А относно дузпата Ивайло е виновен че не спазва указанията на тренера,но и не може тази дузпа да се счита за причина на отпадането ни,защото един отбор съзтезаващ се в про. лига не може да провали сезона си само с едно действие

Върнете се в началото

Заглавие: Моето виждане
МнениеПубликувано на: 25 Май 2008 21:58 

Здравейте на всички привърженици на Янтра в гр. Габрово.Днес открих този форум и мисля, че е много добре, че има къде да споделяме нашите мнения. Не съм от агитката но ходя редовно на мачовете на отбора (поне домакинските). Ходих и в Търново и мисля че за мен и моят приятел се отнасяще един коментар някъде из форума че сме се присъединили по-късно защото ние бяхме от по-рано в града и влязохме от официалния вход но както и да е. Та по болните теми според мен:
1. Не е чак толкова трагично че изпаднахме защото показахме и добри игри и ако се сглоби един добър състав от млади момчета може да се обиграе един сезон във В група и да се атакува влизане в професионалния футбол където ни е мястото.
2. Не знам какво ще кажете но според мен трябва да се постави въпроса пред Общината да направи ремонт на стадион Априлов, тревата там е много добра остава да се направят седалки и съблекални, а защо не и табло и разни други глезотийки и мисля че ако Янтра започне да играе на този стадион ще се събират много повече хора тъй като той е в един от най населените квартали.

Добре дошъл във форума! За напред ще те помоля да не пускаш теми, които се препокриват по смисъл и съдържание с други такива. Има правила, прочети ги и ги спазвай!

янтра гб

Mнението e преместено в правилната тема
parmalat

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: 14 Юни 2008 12:13 
Аватар

Отбор: Локомотив (Горна Оряховица)
Какво да ви кажа , голяма радост като влязохте , но уви пак сте във "В" . Казах ви го още като влязохте , че другия сезон сте пак при нас и ето ви на . С такъв тип ръководство футбол не се гради и прави , чудя се изобщо тези хора разбират ли от футбол? Невиждам смисъл да се напъвате пак за "Б" ако положението остане същото. Сменете ръководството , намерете 1-2 стабилни спонсори , изградете един добър отбор , сплав от млади и няколко опитни футболисти и атакуваите . Примерите са Мездра и Криводол... Пожелавам ви успех и дано нещата се променят ! Поздрави от Горна Оряховица :a006:

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: 14 Юни 2008 14:59 
Аватар

Отбор: Суворово (Суворово)
Прав си ама за да дойдат новите 1-2 спонсора първо трябва да се разкарат тея който са там в момента , а май няма скоро да стане тая ....

Във фирма "Титан" от десетина дни върви страхотен дебат. Неразрешимият спор е дали върху кофите за боклук да бъде изписано ЦСКА или върху фланелките на футболния отбор да се появи надпис "червени боклуци".

Върнете се в началото
 Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: 14 Юни 2008 16:33 

Догодина ще се правят луди гостувания в Оряховица.Дака вий кога си идвате

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: 14 Юни 2008 21:09 
Аватар

Ultras написа:
С такъв тип ръководство футбол не се гради и прави , чудя се изобщо тези хора разбират ли от футбол?

Абе те разбират- особено изпълнителния директор е доста проницателен човек, а и работят доста професионално. Точно заради този подход обаче още лятото отървахме нещата, защото оставиха стария треньор да си разиграва коня както иска и това се отрази накрая на сезона. А и самия факт, че миналата година успяха да вкарат отбора в Б група, въпреки жестоката конкуренция, е доказателство, че ги бива и са печени, но за жалост не мога да си обясня защо за трети пореден път не успяват да задържат отбора в професионалния футбол.

Върнете се в началото
 Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: 14 Юни 2008 21:11 
Аватар

Между другото те вече се върнаха- преди няколко дена видях Даката в града.

Върнете се в началото
 Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: 15 Юни 2008 02:28 

Аз пак преди малко видях Доктора,Венков и Дандис в Fashion

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: 15 Юни 2008 15:19 
Аватар

Ооо Дандис :beers:

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: 07 Юли 2008 22:11 
Аватар

Football Fan написа:
Какво желаеш габровски :cyclops:

взимайте пример от мен и не спамете :8)

Върнете се в началото
 Профил  

Покажи мненията от миналия:  Сортирай по  
Напиши нова тема Отговори на тема     [ 48 мнения ]  Предишна  1, 2

Подобни теми Автор Преглеждания Последно мнение
Преглежда непрочетените мнения Ицо-за или против и защо?
Форум: Национален отбор
Anonymous 38228 10 Апр 2007 17:09
от Eltras
Преглежда непрочетените мнения Защо според вас посещаемостта в Търговище е под всякаква кри
Форум: Светкавица (Търговище)
kazaka 17910 14 Ное 2009 20:50
от todorova_12
Преглежда непрочетените мнения Мачове от Б група пряко?!Защо не?!
Форум: Спортни медии
owen20 11979 03 Фев 2009 00:02
от ed_edd'n'eddy
Преглежда непрочетените мнения стадион Академик(4км) - Докога, ще продължи таз разруха?!
Форум: Сезон 2007/2008
АКАДЕМИК София 2096 15 Фев 2008 16:18
от Академик_София
Преглежда непрочетените мнения Защо пак жепеиците???
Форум: Локомотив (Горна Оряховица)
Ultras 8063 13 Фев 2008 18:52
от LOKO_GO_1932