Tony написа:
georgi bancov написа:
Просто нелепа загуба, Миньор не заслужават "А" ГРУПА
Защо да не заслужават?!

Играха вчера доста по-добре и абсолютно си заслужиха победата с играта!!! И съдията не подкрепи Миньор, даже напротив - ощети ги. Не даде наистина чиста дузпа за Миньор в 90мин. А и с играта си през целия сезон(с някои изключения) показаха, че заслужават да играят в "А" група. Каликра са ми симпатичен отбор, обаче нещо много приличат на Левски. Екипите им даже са без абсолютно никаква разлика.

А и наистина Миньор е отбор с традиции, а Каликра нека тепърва да ги игради. Ако бяха влезли, много отбори щяха да играят без никаква история в "А" група(Локо Мз), Каликра. Нека да поиграят и някой друг сезон в "Б" група и ако отбора наистина иска да бъде фактор в България, като име ще влезнат в А" група!!!
Аве ти много ги разбираш работите

Мача си беше абсолютно равностоен и ако не беше вратарския гол в 121 мин, сега Каварна щяха да са си в А група/която според мен напълно заслужават/.Какво ги е ощетил съдията Перник, че Каварна играха едно полувреме с 10 човека ли??? Или че можеше да даде червен картон при дузпата в полза на Каляри.
Вие защото сте големия отбор с 10 човека публика.....кат ви гледах мача със Своге бях на прага да се откажа да гледам БГ футбол.Поне по тарикатски уговаряйте мачове

Успех на Каварна другата година!!!