bulgarian-football.com | bgclubs.eu | GOAL.bg | Левски София | ДЮШ Левски | bfl-team.com | pi4e.com | Dropbox | eRepublik
* Влез   * Регистрация

Последно посещение:
Дата и час: 01 Ное 2024 05:30

Български клубове - Розова долина (Казанлък) | Стадион GOAL.bg

Напиши нова тема Отговори на тема     [ 72 мнения ]  1, 2, 3  Следваща
Автор Съобщение
 Заглавие: 18 май Розова долина - Локомотив Ст.З
МнениеПубликувано на: 15 Май 2008 16:23 
Аватар

Отбор: Розова долина (Казанлък)
18 май 2008, неделя, 18:00 ч:
гр.Казанлък,ст."Севтополис"
Розова долина - Локомотив (Стара Загора)

Върнете се в началото
 Профил  

Заглавие: Re: 18 май Розова долина - Локомотив Ст.З
МнениеПубликувано на: 15 Май 2008 17:54 
Аватар

Дано димките излязат сполучливи :lol: :bounce: :bounce: :icon_cska:

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: 15 Май 2008 23:08 
Айде още една загуба.Локомотив нема да се оставят точно на нашия отбор,ние продадохме мача в Съединение за неколко лева,ами сега като ни предложат повече от 2 лв какво ще прайм а........аз ще ви отговоря за 100 лв колкото една премия за победа на наще МОМЧЕТА разбира се продаваме мача защо НЕ,ха тях ко ги боли публиката те ще играят за пари.Локото ще довлекат предполагам най малко 100 фена,че и повече може да са знаели се.

Върнете се в началото

МнениеПубликувано на: 16 Май 2008 00:03 
Аватар

Както написах и в commentite дано Локото доведат публика.Време е тези 400 човека, които се сабират земем направим нещо ( да бъдем публика ).А пък наще ако мислят си продават всичките мачове аз повече няма да ходя да гледам, няма смисъл за глупости да си късаме нервите я ??А също викам след мача момчетата просто да получат едно бурно освиркване да разберат, че и тези хора които ходят имат някакво мнение по въпроса ( не че им пука кво мислят хората,, вместо си приберат по 200 кинта на човек ).Трагедия.........Не сме от малките градове, а да нямаме един свестен отбор поне в Б група... не знам, не мога си го обясня.. Пък за парите.. Е толкова ли няма пък пари е маа му стара,, като трябва да направят входа 1 левче, дори и 2 ама поне като отида да знам ,че ще гледам нещо.

нз това беше от мене :x :x

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: 16 Май 2008 01:28 
sa6eto_kz написа:
Както написах и в commentite дано Локото доведат публика.Време е тези 400 човека, които се сабират земем направим нещо ( да бъдем публика ).А пък наще ако мислят си продават всичките мачове аз повече няма да ходя да гледам, няма смисъл за глупости да си късаме нервите я ??А също викам след мача момчетата просто да получат едно бурно освиркване да разберат, че и тези хора които ходят имат някакво мнение по въпроса ( не че им пука кво мислят хората,, вместо си приберат по 200 кинта на човек ).Трагедия.........Не сме от малките градове, а да нямаме един свестен отбор поне в Б група... не знам, не мога си го обясня.. Пък за парите.. Е толкова ли няма пък пари е маа му стара,, като трябва да направят входа 1 левче, дори и 2 ама поне като отида да знам ,че ще гледам нещо.

нз това беше от мене :x :x

Напълно съм съгласен с теб.Аз съм ходил да гледам мачове в Сахране,Розово и там играят повече футбол от колкото розите , може ли да си предтавите.Там се отдават изцяло на футбола,нема пари нема задръжки само футбол.А пък наще се борят за пари(междо другото , футболистите на розите получават само премии за победа по 100 лв).Просто ако тоя мач не играят аз нема да ги гледам повече,ще въря да гледам Берое или Розово,тва е.Неделята ще се види де.

Върнете се в началото

МнениеПубликувано на: 16 Май 2008 02:07 

Отбор: Берое (Стара Загора)
Няма да има фенове на Локо стз или не повече от 20 . Бъдете сигурни в това... инаме Локото ще го земат този мач .

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: 16 Май 2008 11:14 
Аватар

Голям песимизъм гледам струи тук от горните постове. И аз лично се съмнявам, че можем да измъкнем дори и точка на Локото, но чак пък да зачеркваме отбора. Просто явно сезона се доиграва и нещо повече ще се търси догодина. Мисля, че и по-рано ви бях казал, че за следващото първенство се стяга стабилна селекция и атака на Б група (дано да не ме е излъгал информатора ми). Пък и като се замисля, по-добре догодина Локото да са в Б група. С Любимец по-лесно се играе (ако те не успеят да влезнат в Б група, разбира се). Горе главите! Кво Розово, кво Берое?! Та нали видяхте, че Берое не показват нещо повече от нас в А група, а не се знае и догодина дали пак ще са в А.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: 16 Май 2008 11:43 
cska_kazanlak написа:
Голям песимизъм гледам струи тук от горните постове. И аз лично се съмнявам, че можем да измъкнем дори и точка на Локото, но чак пък да зачеркваме отбора. Просто явно сезона се доиграва и нещо повече ще се търси догодина. Мисля, че и по-рано ви бях казал, че за следващото първенство се стяга стабилна селекция и атака на Б група (дано да не ме е излъгал информатора ми). Пък и като се замисля, по-добре догодина Локото да са в Б група. С Любимец по-лесно се играе (ако те не успеят да влезнат в Б група, разбира се). Горе главите! Кво Розово, кво Берое?! Та нали видяхте, че Берое не показват нещо повече от нас в А група, а не се знае и догодина дали пак ще са в А.

Ае брат за да играят догодина по добре нека да завършат първенството с достойство , а.Нее ли така,не падаме за по 50 лв на човек.Кво Роаово,Кво Берое.Ами играят повече футбол от наще това е.Догодина ми говориш,ако наистина догодина ще играят за Б група,поне да доиграят първенство с добре игра и с добри резултати.
Не си спомняш какво викаха Арсенал след като завърши първенството,догодина Б група ще мачкаме всеки,и какво стана дойде некъв бизнесмен дет са води за такъв и ай Розите,хубаво нп.Ама какво стана я гледаме слаби резултати,дойде новия президент,бова добри резултати по големи премии,и пайк загуба нижем и то от ЕДИН ГОЛЯМ ОТБОР.
:redcard:

Върнете се в началото

МнениеПубликувано на: 16 Май 2008 12:35 
Аватар

Нека не слагаме каруцата пред коня. Още не е свършил мача с Локото, тъй че да не бързаме с изводите. И аз като вас не съм оптимистично настроен, ама дайте да им дадем шанс на момчетата да видим как ще се представят в неделя и тогава да правим изводи. Най-малкото, трябва да сме доволни, че откакто новото ръководство пое отбора, се изчисти голяма част от селянията в поведението ни спрямо съперник и съдии.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: 16 Май 2008 12:59 
Ако розите бият Локо,сигурен съм че догодина ще играят по добре,а за селянията да прав си,вече нема толкова селско поведение.

Върнете се в началото

Заглавие:
МнениеПубликувано на: 16 Май 2008 14:09 
Аватар

Днес научих малко подробности за мача с Гигант.Домакините са играли много грубо,нещо което изобщо не ме учудва.Ритали са на осакатяване.Със сигурност нашите не са продали мача,защото онези са купили съдията.Дори нещо повече.На Розите им е била обещана премия и то доста сериозна от отбор който спори с Гигант за да им измъкнем точки.Както всички вече знаем,спестили сме им парите :).
А за мача в неделя стига с този песимизъм и обиждане на отбора преди да е изиграл мача.Аз ще съм първият който ще се разгневи ако разбера,че мачът е уговорен да паднем.Надявам се на една мъжка игра на нашите пък нека ако Локото са по-добри да ни бият.В крайна сметка чест и достойнство не сруват 50,100 или 200 лева.Аз поне така мисля.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: 16 Май 2008 15:34 
Аватар

Аз мисля че мача няма да е уговорен, лятото незнам дали някои от вас е присъствал на контролата между двата отбора, но стана един здрав мач с голяма интрига в самия край мисля че беше. Президента на Локото искаше да вади отбора защото съдията свири една дузпа за розите. Мача се игра на стадион Арсенал, и ако и в неделя и Розите и Локото играят както на този мач смятам че ще е доста завързано и напрегнато

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: 16 Май 2008 15:47 
Неделята ще говорим,а за мача с Съединение.Те тия че ритат ритат,ама че купуват купуват,и наши са взели пари спокс.

Върнете се в началото

МнениеПубликувано на: 17 Май 2008 12:06 
Аватар

Сега разбирам че в състава на Локото няма да бъдат капитана им и нападателя им. Това донякъде олеснява нашите и дано да се поздравим с успех. Днеска четох статия в седем дни спорт, че и Радо Сашков може да бъде в състава на розите. Незнам дали е играл в Съединение, но ако не е играл на това може да се дължи голямата загуба, защото Радо е един от най- добрите и добре представящи се защитници. Есента паднахме с минималното 1:0 в Ст. Загора, макар че тогава се учудих как паднахме само с 1 гол понеже играта на розите не вървеше, но утре се надявам само и единствено на успех. И стига с тия спекулации за уговорен мач между двата отбора :arrow:

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: 17 Май 2008 13:29 
Аватар

Предлагам да забравим мача със Съединение и да гледаме напред. Аз утре очаквам на стадиона над 1000 човека да подкрепяме розите :D

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: 17 Май 2008 13:55 
Аватар

Някой знае ли какво да е съотношението вода-силитра за димките, че тъкмо е топличко ще станат набързо :D :D

Върнете се в началото
 Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: 17 Май 2008 14:36 
Аватар

Пак повтарям,че за мача в Съединение на нашите им е давана премия за успех по 300 лв от пряк съперник на Гигант,а именно Левски Ст.З.Домакините обаче са хванали съдията и с груба игра и съдийски аванти са стигнали до успеха.

Върнете се в началото
 Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: 17 Май 2008 14:45 
Аватар

Утре в състава на Локомотив ще липсват трима наказани играчи,докато при Розите няма кадрови проблеми.Тимът е на лагер в хотел "Зорница" и се готви само и единствено за победа.
Дано хубавото време и дербито привлече повече публика на стадиона.Няма да е лошо да има агитка на Локомотив,която да бъде заглушена от казанлъшката публика :).
sa6eto_kz,пусни една хубава военна димка да прекратят мача за 10 минути и готово :).

Върнете се в началото
 Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: 17 Май 2008 16:21 
Аватар

Днес, като излизах по улиците на града, доста хора, които срещнах, говорят за мача утре, тъй че надявам се стадиона да се понапълни. Пък и няма мач по телевизията в часа на нашия. Дано да ни зарадват нашите с добра игра и най-вече победа!
sa6eto_kz, от теб ще стане добър алхимик, дерзай!

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: 17 Май 2008 17:21 
Мале утре стадиона ще е най малко с 1000 зрители(+ мене :razz: ) дано розите сега не гледат парите а да играят като предишните мачове с Брестник,Космос и т.н.просто ще се радвам ако покажат че могат да играят срещу по класен от тях отбор.

Върнете се в началото

МнениеПубликувано на: 17 Май 2008 19:19 
Аватар

Берое май отиват на изпадане - 0:2 е вече, тъй че Локото да се стягат за бараж и евентуално старозагорско дерби догодина в Б група.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: 17 Май 2008 20:10 
cska_kazanlak написа:
Берое май отиват на изпадане - 0:2 е вече, тъй че Локото да се стягат за бараж и евентуално старозагорско дерби догодина в Б група.

Берое Б група,ся ще има дербита с Светкавица :razz: ама и те останаха в Б група и яко.....
Ся остава розите утре да бият и напрао КЕФ

Върнете се в началото

МнениеПубликувано на: 17 Май 2008 20:54 
Аватар

От моя квартал сме 10 човека.. Пък ако наистина се съберем 1000 човека ще стане истински футболен празниk ( аз лично до сега не помня да съм ходил на мач на стадиона, на който до има 1000 човека)... това ще си е истински успех за футбола в Кз.

pp Някой от форума има ли шалче на Розите и ваобще правят ли такива пособия... Можем скоро си спретнем един фен клуб на розите :lol: :8) :icon_cska:

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: 17 Май 2008 21:14 
Ако ще правите фен клуб пишете и аз да идвам,мале ако се събера в агитката на розите (ама не ги знам)ще става голямо шоу.

Предлагам всички в форума да се съберем да основем един фенклуб , а.

Върнете се в началото

МнениеПубликувано на: 17 Май 2008 21:18 
Аватар

Навит

+1 .... само трябва някой да се заеме с организацията, което не си е малък проблем.. :?

Върнете се в началото
 Профил  

Покажи мненията от миналия:  Сортирай по  
Напиши нова тема Отговори на тема     [ 72 мнения ]  1, 2, 3  Следваща

Подобни теми Автор Преглеждания Последно мнение
Преглежда непрочетените мнения Локомотив (Мездра) - Видима - Раковски (Севлиево)
Форум: Локомотив 2012 (Мездра)
loko_mz 55555 21 Май 2010 11:38
от vivikonna_a
Преглежда непрочетените мнения Вече май не си сам
Форум: Странджа Агрокорн (Средец)
DUNAV-RUSSE 32023 02 Окт 2007 20:41
от speedbreaker
Преглежда непрочетените мнения Ботев (юноши ст.възраст) - сезон 06/07
Форум: Сезон 2006/2007
r.h. 176774 12 Сеп 2007 15:55
от vankata
Преглежда непрочетените мнения СЛАВИЯ гост на ст."СЛАВИЯ" :]
Форум: Сезон 2006/2007
mittag_slavia 47598 06 Ное 2006 16:39
от Real_Madrid_Slavia
Преглежда непрочетените мнения Берое (Стара Загора) 2-2 Локомотив(София)
Форум: Берое (Стара Загора)
Lorenco 33180 29 Ное 2006 01:08
от bigfish