bulgarian-football.com | bgclubs.eu | GOAL.bg | Левски София | ДЮШ Левски | bfl-team.com | pi4e.com | Dropbox | eRepublik
* Влез   * Регистрация

Последно посещение:
Дата и час: 21 Юни 2025 01:12

Берое (Стара Загора) | Стадион | Резултати и класиране GOAL.bg

Напиши нова тема Отговори на тема     [ 83 мнения ]  Предишна  1, 2, 3, 4  Следваща
Автор Съобщение
 Заглавие: Re: ЛОКОМОТИВ - Бирое
МнениеПубликувано на: 14 Май 2008 22:50 
Патриот до Гроб
Аватар

Отбор: Лудогорец 1945 (Разград)
Немога да ва разбера но всеки си има мнение то си е вашо щом така смятате така да е няам нищо против но най мразя да се плют отборите в КРиза за това се обадих нито харесвам берое не ми е тука мясото така че тва е последно от мене чао

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: 14 Май 2008 23:52 
ZARA BOYS
Аватар

Отбор: Берое (Стара Загора)
Защо не се научите да пишете? Явно и от футбол не разбирате, името на отбор от А ПФГ не можете да напишете правилно, а познанията ви по български език са доста незадоволително. Имате някакви претенции...не знам на каква основа са. Събота идва, ще видим какво ще стане ;)
Хулигани, ще се радвам да ви видя на 1-ва линия. Ама нали се сещате че сте дна шепа хора?

Върнете се в началото
 Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: 14 Май 2008 23:53 
changana,ako искаш другия ти отбор да остане във В гр.,най добре е берое да остане т.е. - х,за кво са ти тия макета

Върнете се в началото

МнениеПубликувано на: 14 Май 2008 23:55 
ZARA BOYS
Аватар

Цитат:
Знаете ли, че през 1970 година Берое е изваден от "А" РФГ. Причината - поведението на публиката. В третия кръг от пролетния полусезон Берое посреща Левски-Спартак. Гостите нямат победа от 1958 година в Стара Загора. Берое води в резултата. В последната минута на мача гостите бележат гол след ъглов удар, след като са фаулирали вратаря в борбата за топката. При изравнителния гол Сашо Костов от гостите показва неприличен жест към публиката. Политат 50-60 бутилки минерална вода от трибуните към терена. След мача привържениците на Берое окупират стадиона, гостите и съдиите не могат да си тръгнат с часове. Хората са разпръснати с полиция и пожарна.
Седмица по-късно отборът е изхвърлен от групата по решение на ЦС на БСФС. Берое получава съчувствие и телеграми на солидарност от цяла България. Работещите мъже в Стара Загора отказват да ходят на работа, участват в първото по рода си гражданско неподчинение.
Ръководителите на Берое също са наказани, старозагорската публика е обвинена в местен шовинизъм и всяване на психоза заради възгласите "Светът е Берое".
След едногодишен престой в "Б" група, Берое се завръща в "А" и печели бронзовите медали. А публиката е определена за първенец на сезона. Интересен е и факта, че на мача с Левски-Спартак в Стара Загора има 55 000 души, ненадминат от тогава рекорд за посещаемост на мач от първенството в България.

Ако стане така че изпаднем в Б...поне ще ходим по селата, че да видят що е публика, не само от ПФГ да ни се радват ;)

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: 14 Май 2008 23:58 
Аватар

Отбор: Сливен 2000 (Сливен)
Стара Загора е 300 хиляден град как може в Б група !!! САМО БОТЕВ ПЛОВДИВ[/quote]

От къде ги измисли тия 300 хиляди само не можах да разбера след като Стара Загора е 152 666 души.

Върнете се в началото
 Профил  

Заглавие: Re: локомотиф - БЕРОЕ
МнениеПубликувано на: 15 Май 2008 00:17 

Комплексарските мнения на медала бяха изтрити и всякакви подобни глупости писани по наш адрес . Разбирам , че всички ни мразите и се радвам че се занимавате да пишете тук.
Ще дойдем поне 2 пъти повече отколкото ще сте вие. От сега сме резервирали 500 каруци да ни извозят до голямото село. Нашите хулигани ще си носят мотиките и вилите . Аз ще издуя кравата за да ви почерпя с млекце . :a006:

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: 15 Май 2008 08:01 
Не се заяждам Lorenco,но е глупаво да се заканвате предварително на ЖБ!
Те ви превъзхождат във всяко едно отношение,нищо,че са малко,ако решат може и да ви разформироват :D
Успех,надявам се да останете в групата!

Върнете се в началото

МнениеПубликувано на: 15 Май 2008 12:10 
Патриот до Гроб
Аватар

Отбор: Лудогорец 1945 (Разград)
георгии 150 хиляди да са въпреки че са повече понеже Един роднина работи в обищината в Стара Загора няма значение къде сравняваш такъв град с дупница претрич благоевград ловеч сандански тайче тихо

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: 15 Май 2008 12:44 
Желая успех на Берое срещу ЖП-то. Мястото ви е в А група, за разлика от половината други отбори. Ако изпаднете това ще е най-голямата простотия сътворена от БФС в последно време. На мача съм сигурен че публиката на Берое ще е поне 2 пъти повече от тази на локомотив.

Върнете се в началото

Заглавие:
МнениеПубликувано на: 15 Май 2008 13:14 

Цитат:
Желая успех на Берое срещу ЖП-то. Мястото ви е в А група, за разлика от половината други отбори. Ако изпаднете това ще е най-голямата простотия сътворена от БФС в последно време. На мача съм сигурен че публиката на Берое ще е поне 2 пъти повече от тази на локомотив.

И целия стадион да вика Бирое боли ме кура ;) Удрусваме ви едно 3:0 и си ебавате майката към Б група ;)

Цитат:
changana,ako искаш другия ти отбор да остане във В гр.,най добре е берое да остане т.е. - х,за кво са ти тия макета

Аз нямам друг отбор ;) просто съм бил на няколко мачове като чавенце и затфа пиша в оная тема ;) :party048: :0066:

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: 15 Май 2008 15:03 

kemitod написа:
Не се заяждам Lorenco,но е глупаво да се заканвате предварително на ЖБ!
Те ви превъзхождат във всяко едно отношение,нищо,че са малко,ако решат може и да ви разформироват :D
Успех,надявам се да останете в групата!

Така драги , покажи ми къде точно сме се заканвали на ЖБ . Съвсем не ни е до тях в момента...а и нямаме нищо против момчетата , аз лично им се радвам за това което правят . Разбира се като във всяка агитка и там има индивиди , които обаче не знаят да сдържат благоприличие . Отностно кой кого ще разформирова , това че в интернет сме най-малтретираните не значи , че наистина е така. Корава им е групата , но аз както и другите нямаме за какво да се съпоставяме с тях , та ние сме с по 5-10 години по малки от тях. Така че няма място за сравнение . Имаме си големи с тях трябва да ги сравняваш а не с нас...

Върнете се в началото
 Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: 15 Май 2008 15:05 

Е ти данеси на 10 случайно :roll: :0066:

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: 15 Май 2008 18:39 
ZARA BOYS
Аватар

BEROE написа:
ВСИЧКИ НА МАЧА В СЪБОТА А ЩЕ ИМАЛИ ЕКСКУРЗИЯ ЗА СОФИЯ ВЪВ ФОРУМА НЕ ПИШЕ НИЩО

Подготвени са 20 автобуса.

Lorenco написа:
Отностно кой кого ще разформирова , това че в интернет сме най-малтретираните не значи , че наистина е така. Корава им е групата , но аз както и другите нямаме за какво да се съпоставяме с тях , та ние сме с по 5-10 години по малки от тях. Така че няма място за сравнение . Имаме си големи с тях трябва да ги сравняваш а не с нас...

Щом си от нашите, значи си видял какво стана с Левски и ЦСКА, а всички разправят колко силни били. Ядоха подметките в Стз, ама пак Беройци напукани. Ами ония спартаклии? Няколко часа след мача в Стз, още с пристигането им във Варна бяха понамляни не малко хора. К'во ти пука какво пишат? На мен така ми е по-добре, защото ни подценяват.
Тез локо...като им видях феновете...какво да говорим...имат някой по-голям, другото келеши. Ще ни видят в събота. Ако са хулигани и на к'вито се правят...добре дошли при нас. Ама такива надъхвания доста съм прочел вече. 3:0 бил мача...пак си много убеден, но при друг резултат да няма "ние ви пуснахме"?

http://vbox7.com/play:cd4e18dd

Може и вие да се чувате, ама само в началото...решим ли че ще се пее...по-добре замълчете, както направиха левскарите ;)

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: 15 Май 2008 20:30 
напред към софия

Върнете се в началото

МнениеПубликувано на: 15 Май 2008 22:06 
Аватар

Отбор: Сливен 2000 (Сливен)
BeyonDDead написа:
георгии 150 хиляди да са въпреки че са повече понеже Един роднина работи в обищината в Стара Загора няма значение къде сравняваш такъв град с дупница претрич благоевград ловеч сандански тайче тихо

Е да в сравнение с тези градове неможе и да става прав си.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: 15 Май 2008 23:15 

Знам за Варна какво е ставало , вечерта след мача . Само при нас има такива психопати :lol: ЗА цскато толкова тупаници из града като никой път беше , мн дивеч мн нещо и след мача знам че сме взели 7 шала и знаме . На същата вечер по случайно и аз се сдобих с шалче на цска :D . Но в тоя форум колкото ни биха , никъде другаде не е било :first:
Не шангана колкото тебе съм , но в агитката ни тези са на около мойте години са пръснати на различни групи и не сме организирани . Не сме всичките в една обща фракция , а в няколко от по 15-20 човека... и там вече има и 15-16 годишни и така разделени не сме особено силни...
А и пак казвам че нямам нищо против Локото.. вие имате против , когато ви нарязохме знамето .

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: 15 Май 2008 23:40 
ZARA BOYS
Аватар

Аз съм твърдо против футболното хулиганство. Аз взех знаме от някъф, който съвсем нагло си вървеше с беройци. Уж познати, уж не знам си какво...После го видяли в една кръчма и приятел който беше с мен разказва "а, не е тоя, то ако беше...знаеш ли какво щях да го направя". Не че посне не ме видя седнал пред един еврофутбол, ама самоси говореше пред вратата и само поглеждаше. А уж чичка де. Бил бероец не знам си какво.

След мача на БКП-то нашите малки шматки ги помляха, по центъра изкъртени, ама злобно, очи, крака, обезобразени. Левскарите мрънкаха че са правили каквото си искат, ама на кръговото след мача се търкаляха изкъртени чички със сини шалове, а калпазаните никви ги нямаше. С Ботев сме се поизложили, ама не е това което се пише. Ама то всеки чул-недочул...важно е да се плюе.
След мача в събота сигурно пак ще сме убити, заклани, заклати, оляти...софиянчо ще види за какво става дума, дано тогава си седне на задника. А и както чувам к'ва шматка била...ама той ако беше някъф нямаше да пребива всички по форумите.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: 16 Май 2008 01:58 

На ботев бях на първа линия бой почти нямаше 1 наш пиян го ритнаха ,като преди това около 4-5 мин този пияния вика "аре слизайте" ония "аре качи се" и оня се качи и после го приземиха по стълбите ... и 2ма си напраха ек ек и това е , а на Бкп не участвах но бях там . Все пак 30 год. с бокс и бухалка те нашите 3ма човека точно направиха всичко , другите напрактика не участаваха . Преди това до 5то смляхме 4ма . Ние чакаме да прайм засада на някой към 30 човека , и те вървят си по улицата някви 19-20 год. кежуали и не ни видяха къде бяхме насядали и пред нас си викат "си ес кей хулиганс" и го изядоха голимия хулигански :lol: . А вечерта на водопадите и продължанието на горна гъба пак изпълнинея. Голям ден беше тогава...
А днеска и говедарес ни отказаха двубой , след учтива покана. Нямали дори 10 човека.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: 16 Май 2008 10:08 

Lorenco написа:
А и пак казвам че нямам нищо против Локото.. вие имате против , когато ви нарязохме знамето .

Тфа беше култова екскурзия :8) Ония що фасове и храчки изяде не е истина :lol: Имах чувството че и да му се бяхме изпикали щеше да седи и да се хили :lol:

п.с.Тфа знеме не е наше а на НФК нащо си е I.B.U.U. или по-точно ЖБ ;) и тоя кет го тръгна да реже знамето голям мъж идва вади некъф нож и си мисли че ще направи нещо :lol: Са ще видиме колко шала ще ни сваляте както някой хора викат първа ще ни правите в борисовата и такива други чикий :0066: :0066: :a026: :a026:

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: 16 Май 2008 12:19 
ЯНТРА^hooligan
Аватар

Отбор: Локомотив (Дамяница)
абе какво се карате ?! Колкото и да ви бият на 0 ще е !!! Айде ЛОКО :icon_loko: :f06: :f23:

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: 16 Май 2008 12:33 
АКАДЕМИК - отбор ВЕЛИК
Аватар

Отбор: Академик (София)
На този мач, заслужава да се отиде! Ще е интересно, какво ще стане, лягане, ставане или истински мач. :roll: Честно казано с играта си Берое показаха, че повече заслужават да останат в "А" група! Този мач, някак си го виждам стратегисчеко 1:1, като Литекс ще направи също 1:1 и Бела 1:1 и няма да има сърдити. :D Така, го мисля аз, че класирането няма да се промени съществено след последния кръг. :wink:

Върнете се в началото
 Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: 16 Май 2008 15:27 
МОЩНО В СОФИЯ НА МАЧА!!!! ЗАРА АЛЕ АЛЕ!!!!

Върнете се в началото

Заглавие:
МнениеПубликувано на: 16 Май 2008 15:36 
ИДВАМЕ !!!!! ПОБЕЖДАВАМЕ !!!! И ОСТАВАМЕ!!!!! НЕ МЕ ИНТЕРЕСУВАТ ОГОВОРКИ И ДР. МОЩНО ЗАРА АЛЕ АЛЕ !!!!!

Върнете се в началото

МнениеПубликувано на: 16 Май 2008 18:48 
Аватар

Отбор: Локомотив (София)
:f23: :f23: :f23: :f23: :f23: :f23: :f23: :f23: :f23: :f23: :f23: :f23:
ех неблагодарни заралий.......... ето това ви чака в софия .
можеше да ви спасиме ама вие егати .вместо да си подкрепяте отбора се правите на хулигани .
а ако коце маца си плати на ботев вие ще остане те ли ?

http://pins-scars-collector.page.tl/

Върнете се в началото
 Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: 16 Май 2008 20:29 
дано доко софия легнат на берое

Върнете се в началото

Покажи мненията от миналия:  Сортирай по  
Напиши нова тема Отговори на тема     [ 83 мнения ]  Предишна  1, 2, 3, 4  Следваща

Подобни теми Автор Преглеждания Последно мнение
Преглежда непрочетените мнения Локомотив (Мездра) - Видима - Раковски (Севлиево)
Форум: Локомотив 2012 (Мездра)
loko_mz 74815 21 Май 2010 11:38
от vivikonna_a
Преглежда непрочетените мнения ЦСКА - Черноморец Бургас (София)
Форум: Сезон 2006/2007
speedbreaker 48681 17 Ное 2006 22:20
от DUNAV-RUSSE
Преглежда непрочетените мнения БЕРОЕ
Форум: Берое (Стара Загора)
Anonymous 38801 07 Май 2010 17:54
от фен
Преглежда непрочетените мнения Сайт на Берое
Форум: Берое (Стара Загора)
Anonymous 34294 04 Ное 2006 12:09
от Lorenco
Преглежда непрочетените мнения Стадион Берое