bianconero написа:
vd написа:
bianconero написа:
За Пламен Русинов ли става дума
Той доколкото знам е добър футболист, но изглежда дисциплината му изобщо не е на ниво.Кажете нещо повече за него

Я кажете вие от Дряново есента как са го оставили този Русинов вашите играчи 5 минути преди края на мача Дряново-Драганица, щото есента игра в Драганица, да премине на парад и да отбележи победния гол за 3-2. Говорите как сте взели 1 точка от БДИН, а за мача ви с Драганица нищо. Във Видин се говори, че Драганица и Криводол пазаруват яко къде противникови играчи , къде съдии, изпитали сме го на наш гръб. Да не повтаряме коментарите за мачовете ни с тези два отбора.
Офф не ме сещай за този мач, че пак се ядосвам

Заслужавахме си победата както и в мача срещу вас!И между другото след мача с вас всички си мислехме, че купувате мачове, защото бяхте трагични като итра, а в същото време оглавявахте класирането.
И жестоко ме съмнява, че ако мача с Драгалница е бил уреден щяха да чакат последните 5мин, за да вкарат победния гол

Тия са си мислили, че ще го вземат мача и като са видели как се развива, са действали после. Така се говори. На мача ни в Белене глиганите са заявили на Бдинци, че играят за премия от драганица и тогава след 6(шест) поредни победи правим 0-0, след това БДИН продаде или подари не знам кое е по-точно на същите тези домакинския си мач. В Криводол последния мач с 10 души повеждаме на 3-и пъти, но съдията ни е заклал с червен картон в средата на първото полувреме и е дал две дузпи за домакините. Аз си мисля, че БДИН не са играли пак за себе си този мач, щото тия Криводол за трети сезон играят , преди имали ли са отбор въобще незнам, но там ни ритат много и нашите не играят както трябва и сега изведнъж сме се хвърлили да печелим. БДИН ако купуваха мачове отдавна да са в Б група, щото по принцип винаги сме имали добър отбор, но при гостуванията не всички те оставят да играеш футбол и затова такива отбори които са ни ритали повечко падат с много голове във Видин. Всичко е далавера, а ние си хабим нервите и здравето, а играчите правят гушки.