LOKOFAN написа:
Селяни, неселяни, граждани, извънземни - всеки заслужава да гледа футбол на най-високо ниво. 
Айде да попитам аз какви са причните Етър, Спартак (Пл), Ботев (Вр), Дунав, Локо (ГО) и т.н. бивши "грандове" да не играят в "А" група вече толкова години?! 
Ходих на мач в Плевен този сезон. Е какво да говорим - я си вижте стадиона бе. Къде сте тръгнали?
Т.нар. села правят хубави стадиони за елитен футбол - нормално е да са "А" група. За мен най-хубавите стадиони, които съм виждал напоследък са в Сливен и Каварна. Мисля че и този на Мездра ще стане прекрасен. 
Ами аз ще ти кажа за Етър причините са много-собствениците на отбора не искат да прахосат луди пари за влизане след като на следващата година ще ни принудят да изпаднем,за да протежират поредното отборче което ще бутне някой лев.Собствениците на Етър не искат да бутат пари за да плащат на съдии,на други отбори за да скочат на конкуренцията или пък за да ни легнат.Затова въпреки че играем ФУТБОЛ съдите ни режат и вкъщи и навън-дори срещу сигурният участник в А група Мездра не се престрашиха да дадат дузпа и то за явна игра с ръка не на 1,а на двама играчи от гостите.
Говориш за стадиони,какво му е на стадиона в Търново-единственно пластмасови седалки няма,но лятото ще се сдобие със такива.Тук да припомням ли че примерно ст.славия също няма такива седалки,стадиона в Петрич също,на Тича също нямат.Но стадиона в Търново има козирка под която могат да седнат 7000 човека,има елементарни условия като тоалетни за гостуващите фенове.На стадиона във Търново вече 2 години се консумира свободно бира,безалкохолни без някой да ти казва хвърли капачката,не вкарвайте големи бутилки и  въпреки че има достатъчно поводи теренът да бъде засипан със бутилки,няма нито един инцидент.Етър не е във А група защото следва своят план който не включва пръскане на пари за скъпоплатени футболисти-пенсионери,а включва налагане на млади таланти,обиграване на стойностен отбор който да бъде научен да играе футбол.Програмата на Етър следва своя път и всяка година вървим все по напред във класирането,подобряваме играта си и все повече хора /и много млади момчета и момичета/ се завръщат на стадиона.Има и още много много причини отбора за Етър да не е в А група,но въпреки това не пречи отбора да има многобройна и преданна публика която рано или късно ще гледа футбол в А група и ще се гордее със своя отбор.