bulgarian-football.com | bgclubs.eu | GOAL.bg | Левски София | ДЮШ Левски | bfl-team.com | pi4e.com | Dropbox | eRepublik
* Влез   * Регистрация

Последно посещение:
Дата и час: 16 Юни 2025 21:32

Български клубове - Локомотив (Дряново) | Стадион GOAL.bg

Напиши нова тема Отговори на тема     [ 42 мнения ]  1, 2  Следваща
Автор Съобщение
 Заглавие: Интервюта
МнениеПубликувано на: 06 Апр 2008 15:27 
L.D.S.
Аватар

Отбор: Локомотив (Дряново)
Ето едно на Станислав Генчев за "Меридиан мач":

Станислав Генчев: „Помагам на Ивелин да стане друг човек“

Националният отбор е за българи, отсече халфът на Литекс

Халфът на Литекс Станилсав Генчев е един от най-опитните играчи в отбора, макар и само на 27 години. Играчът бе сред най-добрите за своя тим по време на срещата с Левски от турнира за купата на България. В днешния двубой срещу „сините“ за първенство Генчев ще излезе с капитанската лента на своя тим. Пред „Меридиан Мач“ бившият играч на шампионите говори за предстоящото дерби, мача за купата на България със „сините“, амбициите на ловчанлии и националния отбор. Ето какво сподели Генчев.

- Станиславе, предстои двубой срещу Левски за първенство. Ще ги откажете ли от титлата, и то на „Герена“?

- Ние отиваме за победа в София. Според мен имаме шанса да победим „сините“ и да ги откажем от титлата.

- След като отстранихте Левски за купата на България, ще се приеме като огромна изненада евентуално отпадане на Литекс от турнира. Това възможно ли е?

- Нашата голяма цел е купата на България. Крайно време е Литекс да спечели отново този трофей.

- Макар че вече доста пъти си излизал срещу Левски, ще имаш ли чувство на реваншизъм към „сините“?

- Не. Когато напуснах Левски, останах в отлични отношения със всички. От треньора Станимир Стоилов до изпълнителния директор Наско Сираков. Едни от най-добрите години от кариерата ми преминаха на „Герена“. С Левски станах шампион, взех купата на България...

- През миналия сезон Левски ви победи на два пъти. През този вие вече ги бихте два пъти...

- И в двата мача, в които играхме срещу Левски, имахме голям късмет. Пожелавам си утре (б.а. - днес) да постигнем трета победа над „сините“ през този сезон.

- В последните три години ти си първият българин - капитан на Литекс...

- Това е голяма отговорност за мен. Когато треньорът каза „Генчев ще е капитан“, бях изключително щастлив.

- Откакто си в Литекс, игра на няколко поста – десен халф, десен защитник, опорен халф, централен защитник. На коя позиция се чувстваш най-добре?

- Определено се чувствам най-добре, когато играя като опорен халф. На тази позиция съм най-полезен.

- По време на срещата с Левски за купата на България ти и Сандриньо бяхте най-възрастните на терена (27 г.). Това ли е правилният път за българските отбори?

- За пореден път Литекс показа, че в клуба се работи правилно. Само така може да се прогресира – с налагането на млади и талантливи играчи. Всички други български клубове трябва да вземат пример от нас и да започнат да налагат млади играчи от своята школа.

- Ивелин Попов, сега Момчил Цветанов. Все млади и талантливи играчи...

- Да. Точно за това говорех. Ивелин, сега и Момчил. Отлични млади играчи с бъдеще във футбола. Налагането на младите играчи е правилният път.

- Ти си голям приятел с Ивелин Попов, който се слави като „лошо момче“. Какво промени ти в отношението на Попето към футбола?

- Казвам му да бъде по-спокоен. Трябва да бъде и хладнокръвен по време на срещите. Опитвам се да му помагам доколкото мога. Със сигурност Ивелин е един от най-големите таланти в България.

- Какво не стигна на Литекс да се пребори за по-предно място в „А“ група?

- Загубихме много точки срещу наглед по-слаби от нас съперници. Сигурен съм, че през пролетта няма да повторим грешките, направени от нас през есента.

- Какво промени в отбора Миодраг Йешич?

- През пролетта той започна да налага в тима млади играчи, пример за това е Момчил Цветанов. Йешич ни каза да играем заради хората по трибуните. Да радваме нашите фенове. Треньорът ни каза да бъдем спокойни, а за резултата отговаря само и единствено той.

- След срещата с Левски за купата на България държавният селекционер Пламен Марков е споделил, че те е открил за националния отбор. Очакваш ли повиквателна?

- Дай боже. Това е мечтата на всеки един футболист. Това е и моята мечта. Дано през 2008 година получа повиквателна за националния отбор.

- Според теб имат ли място в националния отбор чужденците с български паспорт?

- По принцип националният отбор е за българи. Все пак треньорът решава кой ще играе за тима и кой не. Но пак казвам – „А“ тимът на България е за българите.

- Ти си известен със страстта си към риболова. В този цикъл сряда-събота ще ти остане ли време за твоето любимо занимание?

- Ще ходя за риба след края на сезона, на спокойствие, след като вече съм вдигнал купата на България.

Изображение

http://www.juventus-bulgaria.com/content/view/2103/65/ - тук можете да откриете инфо за фенклуб "Ювентус-България" :)

Върнете се в началото
 Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: 06 Апр 2008 15:31 
L.D.S.
Аватар

Ето едно и със звездата на отбора - Пламен Тимнев:

Пламен Тимнев: В Дряново е по-добре отколкото в Спартак (Вн)

Пламен Тимнев направи куп пропуски срещу Бдин, които не му дадоха покой вечерта в механата

Звездата в отбора на Локомотив (Дряново) е бившият играч на Левски, Нафтекс и Черно море Пламен Тимнев. 35-годишният нападател е поканен в отбора лично от "виновника" за това да се заговори отново за Локо (Дряново)DJ Теди Джорджо, с когото се познават добре от Варна. Пламен играе на доброволни начала в Дряново, като участва само в домакинските мачове. Той е търновски зет и почти всеки уикенд е във Велико Търново, а в Дряново винаги има запазена стая в Парк хотела, както и маса в механа "Андъка" край Дряновския манастир, ръководена умело от съдържателя, познат в Дряново като Губернатора.

Присъствието му на терена вдига самочувствието на останалите футболисти и те показват най-доброто от себе си, за да не бъдат посрамени от славния ветеран. В неделя Пламен съчета гостуването на тъста и тъщата, и мача срещу Бдин, с кръщене в Дряновския манастир. Той стана кръстник на детето на свои приятели от Варна и колеги от ресторантьорския бизнес (б.а. Тимнев е собственик на култовия варненски ресторант "Любимец 13"). Часове след мача, в спомената вече механа "Андъка" разговаряме с Пламен, който продължава да се ядосва на своите пропуски срещу гостите от Видин.

"Организационно, Локомотив е на по-високо ниво от много отбори от "А" група. Конкретно за Спартак (Вн) мога да гарантирам, че е така. Спомням си също така един случай от престоя ми в Нафтекс, когато президент там бе прочутият Христо Порточанов. Бяхме на лагер в Турция и след всяка тренировка или контролен мач оставяхме мръсните си екип пред вратата на хотелската стая. Домакинът на отбора минаваше, събираше ги и ги переше на ръка в стаята си, след което ги простираше пак вътре. В хотела имаше пералня, но Порточанов не искаше да дава пари. В това отношение в Дряново всичко е на ниво", споделя епизод от богатата си кариера Пламен Тимнев преди да вдигне поредната наздравица в чест на новопокръстените християни.

Изображение

http://www.juventus-bulgaria.com/content/view/2103/65/ - тук можете да откриете инфо за фенклуб "Ювентус-България" :)

Върнете се в началото
 Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: 06 Апр 2008 15:36 
L.D.S.
Аватар

Президента говори: :lol:

Спонсорът Георги Вълев: Бях се заклел да не се занимавам с футбол
13.11.2007

Основен спонсор и президент на Локомотив (Дряново) е бизнесменът от Велико Търново Георги Вълев. Той е родом от Чирпан, но свързва живота си с престолния град през 1979 година, когато пристига да учи немска филология във великотърновския университет " Св.св Кирил и Методий". Открива любовта на живота си, създава семейство и дом, и постепенно се установява за постоянно в града. Започва да преподава немски в училище, а в началото на 90-те с падането на комунистическия режим става частен бизнесмен. Започва да вкарва игрални автомати, които поставя в заведения. Става голяма и важна фигура в хазарта. По-късно се преориентира към хотелиерството. Собственик е на хотелите "Премиер" във Велико Търново, комплекс "Извора" в Арбанаси, а с последната му инвестиция - Парк хотел Дряново, е свързано и навлизането му във футбола.

Вълев не е чужд за спорта. Той има клубове по борба и сумо в Търново, търсен е за спонсор на Етър, но сътрудничеството с "виолетовите" се изчерпва с това, че от добра воля веднъж плаща сметката от 5000 лева за електроенергия на клуба, откъдето след това започват да се държат некоректно и го отказват от по-нататъшно обвързване. С усмивка споделя, че е първият българин с пробив в сумото - през 1996 година заема седмо място на световното първенство в Япония, като се качва на дохиото без специална подготовка. Участникът в "Сървайвър" Антон Агонцев се контузва и Вълев, който е в Япония като част от ръководството на делегацията ни, го заменя. "Дотогава нямахме толкова добро класиране", споделя Вълев, който сега е член на УС на федерацията по сумо, а в офиса си често приема японски журналисти, които посещават България за търсене на подробности за явлението Калоян Махлянов - Котоошу, който е родом от търновското село Джулюница. "С Калоян сме приятели и не сме прекъсвали връзка, откакто едва 12-годишен се записа да тренира сумо в моята школа", казва скромно и някак си между другото Георги Вълев, преди да започнем разговора си за възродения отбор на Локомотив (Дряново).

- Как и защо решихте да инвестирате във футболен клуб като Локомотив (Дряново)?
- Аз по принцип съм малко рисков бизнесмен. Инвестирам в неразработени обекти и не търся бърза възвръщаемост. Конкретно за инвестицията си във футболния клуб - дори аз смятам, че е рискована и дори налудничава. Но от друга страна си заслужава, човек да влага пари в неща, които са от полза на обществото, тъй като един ден хората ти се отблагодаряват, започваш да чувстваш тяхната признателност, след като започнат да оценяват това, което си направил. В Локомотив ме покани предшественикът ми на президентския пост Димитър Методиев - Мефи. Аз вече се бях появил в Дряново като бизнесмен.

Бях купил вече хотел, в който сме днес. Това е бившият хотел на Балкантурист, който след основен ремонт точно на 11 ноември 2006 година бе открит. Тържествата за рождения ден ще отложим с десетина дни, тъй като в момента имаме много планирани мероприятия в него като сватби, конференции и т.н. В самото начало останах с впечатлението, че се ангажирам само с мъжкия отбор. Сега се оказва, че на практика ангажиментът ми е с всички формации. Не съжалявам за нищо, не ме разбирайте погрешно. Просто го казвам като илюстрация на това, колко резервиран бях в началото.

- Имате ли вече амбиции за професионалния футбол?
- Откровено ви казвам, че за момента отговорът ми е не. Професионалният футбол е нещо много скъпо, което на този етап не можем да си позволим, а и имам печален пример пред себе си. Брат ми, Тенчо Вълев се е занимавал с професионален футбол. Той беше президент на Чирпан. Вложи милиони, а накрая съдиите го закопаха. Бях се заклел тогава, че с футбол няма да се занимавам. Въпреки това още веднъж се занимавах с футбол, като дадох 5000 лева на отбора на Велико Търново да си платят тока, но след това те бяха толкова неблагодарни, че ме отказаха съвсем. В Дряново идеята е бизнесът и футболът да вървят заедно. Сега искам стадион Локомотив да се превърне в едно мултифункционално игрище, на което да има терени за баскетбол, кортове, футбол на малки вратички.

Всичко ще бъде с изкуствено осветление. Планирам да отворя и басейна, на който тече ремонт и да свържа целия този комплекс с хотела, където съвсем скоро ще заработи единствения СПА-Център с оригинална руска баня в Северна България. Преди всичко това да заработи и да почне да изкарва пари амбициите са ми да имаме един добър отбор, който да държи златната среда и да радва хората. С много пари може да се постигнат бързо резултати, но не това искаме да постигнем тук. Но ако се появят и други спонсори целите ще се променят, особено ако се включи и общината във финансирането в по-голяма степен. Дряново е чудесна туристическа дестинация, която остава неразработена и се надявам аз да я разработя. В момента много къщи в махалите около Дряново стават собственост на англичани. Идеята е да превърнем Дряново в център на селския и конферентен туризъм, а в едно близко бъдеще базата да позволи на нея да се провежда подготовка на футболни отбори от професионалния футбол.

- А бизнесът ви как върви през тази една година?
- Аз нямах големи очаквания, но като цяло я отчитам като успешна. Хотелът постоянно има гости, в него непрекъснато се провеждат мероприятия (б.а. дори в момента на разговора в ресторанта тече пищна балканска сватба). Хората преди идваха в Дряново заради манастира, но нямаше къде да преспят и затова Дряново винаги е било междинна спирка за тях. Надявам се това да се промени, което ще бъде и от полза на Локомотив (Дряново). Основното, което спъва развитието на бизнеса е липсата на развлечения. В момента хората идват, преспиват и си тръгват - просто няма какво да ги задържи да останат още една нощ. Мисля по въпроса и всички тези инвестиции в спортната база се правят, за да тръгне бизнеса, а с него и футбола.

- Доволен ли сте от отбора досега?
- В началото много губехме и това естествено не ме радваше, но напоследък заигра по-добре. Дряновци се оказаха и големи запалянковци, пълнят стадиона. Две години в Дряново не е имало футбол и хората бяха зажаднели. Входът е свободен по традиция, макар аз да съм за това, че трябва да пуснем билети, дори по левче, но така всеки да дава своя макар и малък принос за отбора, който си е на Дряново. Заварихме пълна трагедия в базата - игрището беше занемарено, съблекалните - порутени. Постарахме се да пооправим малко нещата. Аз лично идвам само за домакинските мачове. Големи диваци са привържениците на останалите отбори, на които гостуваме, човек рискува да го набият някъде.

- Как ви изпуснаха в Търново като спонсор на Етър и защо се получава така, че дори и братът на Красимир Балъков - Иво, ръководи отбора Бали от Дебелец, градче около Търново?
- Опитаха се, но аз отказах. Като гледам как вървят, догодина май ще играем заедно във В група. Етър не върви никак - не плащат обещаното на футболистите и те не играят. Аз съм за принципа да се обещава реалното и да се плаща навреме - така футболистите имат мотивация и си вършат работата. Момчетата си знаят какви премии ще вземат освен заплатите. Самите премии не са големи - по 60-70 лева, но ако се представят добре даваме и по нещо отгоре. Колкото до Иво - с него сме големи приятели, както и с Краси. Той отиде в Дебелец защото там му дадоха база. В Търново му я отказаха или не се разбраха, но е факт, че и той, както и аз се занимаваме с отбори около Търново.
_________________ :lol:

Изображение

Върнете се в началото
 Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: 21 Апр 2008 04:46 
L.D.S.
Аватар

Ето едно интервю с вратаря на Литекс и бивш такъв на Локо (Др) - Тошко Тодоров.Доста е старо, но е интересно, защото обяснява как се е стигнало до идването му в Дряново.

Новият страж на Люпко Петрович: "Литекс ме купи, когато мислех за отказване от футбола"

„Всяка тренировка с Витята бе като учебен час“, признава Тодор Тодоров

За първи път в своята кариера вратарят на Литекс Тодор Тодоров започва подготовка като титулярен страж на отбор от "А" група. След оттеглянето на безспорния №1 на "оранжевата" врата Витомир Вутов момчето от русенското село Бяла се превърна в първи избор на Люпко Петрович. Така е и на лагера в Дубай, където Тошо започна и двете контроли до момента - с олимпийския тим на Узбекистан и срещу Динамо (Киев).

- Тодоре, липсва ли ти Витомир Вутов?
- Разбира се. С него освен че винаги делим една стая, сме и много добри приятели. От Витята научих страшно много неща, всяка тренировка с него бе нещо като учебен час за мен.

- Е, училището свърши и вече, както се казва, всеки ден си пред дъската. Как се чувстваш като титуляр?
- Още не смея да се почувствам такъв. Конкурентът ми Данчо Господинов е много добър вратар, подготвя се отлично в Дубай и това, кой ще играе, все още знаят само Люпко Петрович и Здравко Букарица. Кариерата ми до момента е минала така, че нямам никакво право на отпускане. За първи път ми се отваря шанс да играя за по-дълго време в "А" група, при това в такъв отбор като Литекс. Приема ли се като безспорен титуляр, върна ли малко назад газта - заминал съм.

- Закъде?
- Оттам, откъдето дойдох, от почти нищото.

- Ти малко изневиделица се появи в "А" група и не остави много време на хората да разберат откъде идваш?
- Знам, даже вестниците и до ден днешен бъркат рожденото ми място. Навсякъде пишат, че съм от Дряново, а аз съм си от Бяла (Русенско).Там започнах с футбола, след това видях една обява, че в София Локомотив 101 организира приемен изпит за школата. Явих се, одобриха ме и останах там цели 7 години. В същото време посещавах и частната школа на Игор Кулиш. Бяхме над 30 вратари. Половината идваха от Левски, другите бяхме събрани отвсякъде. Кулиш ме уреди дори да отида на проби в Торпедо (Москва). Изкарах близо седмица в руската столица, но се оказа, че клубът търси опитен страж, а аз бях едва на 17 години. Прибрах се в София, поиграх малко в един отбор в зоните - мисля, че се водеше от Костинброд. И тогава баща ми се обади и ми каза да се прибирам. Той е бивш защитник на Дряново и използва името си там, за да започна да играя в местния Локомотив. За мой късмет след няколко месеца отидохме за някакъв мач в едно врачанско село. На вратата на съперника беше Илия Вълов. На него му предстоеше да почне работа в Черно море. Викна ме и ме покани да играя във Варна. Отидох, а там вратар до вратаря - Ивайло Петров, Тихомир Тодоров, после дойде и Здравко Здравков. Вили Вуцов пък смени този, който ме доведе в Черно море - Сашо Станков, и аз се озовах съвсем в миманса. Изкарах половин година край морето, преди да ме продадат на Спартак (Плевен).

- Откъдето те купи Литекс. Как се стигна до този трансфер?
- Куриозното е, че ако от Ловеч не ме бяха купили, сигурно щях да слагам точка на кариерата, щях да се отказвам от футбола. Предишната година, когато подписах със Спартак, бях втори вратар и като такъв играех в контролите чак през второто полувреме. После обаче се наложих на вратата. На следващия сезон за треньор в Плевен се върна Благой Кръстанов. Той си доведе и вратар, едно момче юноша на Левски, Щерев се казваше. И хоп, започнаха да пускат него. Усетих, че нещата не отиват на добре, даже влязох в конфликт с треньора. Казах си, че ако пак ме забършат на пейката, хвърлям ръкавиците. И тогава дойде контролата с Литекс. Там преди това бяха взели на проби Иван Георгиев, вратаря на другия плевенски тим Белите орли. В мача с ловчанлии ме пуснаха титуляр, сигурно очакваха да ми вкарат десетина гола и да ми покажат, че мястото ми е на пейката. Вместо това направих доста добър мач и тогавашния наставник на вратарите в Ловеч Савич поиска да дойда в Литекс. Величко Дихонов само за 20 минути финализира преговорите със Спартак и така станах играч на Литекс.

- Дълго време беше трети вратар в сянката на Витомир Вутов, Стоян Ставрев, Йордан Господинов. И изведнъж хоп - титуляр. Не беше ли малко рязка промяната?
- Ето това е вратарският пост. Получаваш веднъж шанс и изпуснеш ли го, втори я ти дадат, я не. Затова и няма много време да мислиш, да се настройваш. Слагаш ръкавиците и излизаш на терена. При мен хубавото беше, че играя с най-добрата защита в България. С всичките момчета пред мен освен съотборник съм и много добър приятел, така че се разбираме лесно. На практика заради тях в някои от мачовете съперникът дори не отправи и удар в очертанията на вратата ни, а на мен ми беше изключително лесно да свикна с новата роля.

- Като вратар как гледаш на истерията срещу Николай Михайлов?
- Може би този гаф му беше нужен на Ники, за да слезе малко на земята. Той има чудесни качества и е грехота да ги пропилява, докато залага на стойки. Това обаче, което се изсипа срещу него, е прекалено. Четох някъде негови думи и май е прав, че хората го атакуват не защото е направил грешка, а защото може да си позволи по-лъскави коли и жени. Това е глупаво, издава комплексите на хората. Иначе съм сигурен, че един ден Николай Михайлов ще е вратар на националния отбор.

- Наскоро Франческо Толдо обяви, че вратарите са най-недооценените футболисти в света?
- Естествено, че е така, вижте какво се случи на Буфон. На световното той беше безспорният №1 от всички футболисти. Извади Италия във всички мачове, а сигурността му се предаваше на целия отбор. И накрая какво, "Златна топка" за Канаваро. Сигурен съм, че ако Буфон беше отишъл я в Реал, я в Барселона, я в Челси, щяха да му занесат "Златната топка" до вкъщи. Ама той си остана в Ювентус и само заради това, че предпочете да играе в Серия В, го оставиха на второ място.

Изображение

Върнете се в началото
 Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: 24 Апр 2008 20:35 
L.D.S.
Аватар

Интервю на шефа на Зоналния съвет - Георги Велинов.Старичко е , но има интересни неща за Дряново и по-тжчно зо публиката :lol:

Шефът на северозападната зона:

Криводол не е за “Б” група

Клубове фантоми превзеха третата дивизия

Изображение

- Г-н Велинов, готови ли сте за старта на пролетния дял?
- Да, организационно всичко е готово, отборите са напомпани за футбол. Не искам да прозвучи нескромно, но нямаме година, в която да не сме завършили с толкова отбори, с колкото сме започнали. Три от тимовете - Ботев (Кр), Мария Луиза и Левски - помолиха да издърпаме мачовете им за събота (8 март), тъй като много се напивали на празници и не можели да играят след това.
- Кои са основните фаворити за влизане в "Б" група?
- Засега водачи са Ботев (Криводол), следвани от Чумерна (Елена). Апетити за първото място имат още Ком-Миньор (Берковица) и Бдин (Видин). Не трябва да забравяме Ботев (Враца). Предстои им много важно гостуване в Криводол, като мачът ще се играе при закрити врати поради наказание на домакините. Ако успеят да победят, врачани ще съкратят разликата на 9 точки.
- Във финансово отношение кои са най-стабилните тимове?
- В Криводол са обезпечени доста добре. Кметът им е много свестен човек, заразен от футболен вирус. За мен би било огромна изненада, ако все пак този отбор влезе в професионалния футбол. Не би му прилягало. Това е едно градче, в което до 2000 година не е имало футбол. Много пари харчи и президентът на Ком-Миньор Васил Маринов. Във Видин шеф е строителният предприемач Жоро Василев, който също няма проблем с финансирането. В Елена парите дава Николай Колев. Няколко години тимът опитва да получи помощ и от общината. Определено
Чумерна е най-стойностният отбор във всяко едно отношение - личи дисциплина и почерк на игра.
- В неделя се играе регионалното дерби Локо (Дряново) срещу Валекс (Трявна). Какви са очакванията?
- Обръщаме много сериозно внимание на тази среща. Секретарят на Зоналния съвет ще бъде делегат, аз също ще присъствам.
- Имали ли сте проблеми със съдийството до момента?
- Имаме и интересното е, че проблемите идват от съдиите, които са в републиканската група. Поверяваме им възлови, тежки мачове. От техни грешки обаче се получават и скандалите. Мислят си, че като имат 5 мача в професионалния футбол, са готови за международна категория.
- Феновете от кой град бихте определили като най-буйни?
- Може би в Дряново. Ръководителите в Северозападната "В" група са по-умерени, а тяхното поведение предопределя и държанието на играчи и публика. Като цяло нямаме основание да се оплакваме от феновете.
- Колко отбора изпадат и колко влизат след края на шампионата?
- По наредба задължително изпадат два отбора. В случай, че от "Б" група при нас изпадне един, тогава намаляваме броя на влизащите от областните групи тимове. В интерес на истината няма отбори, които да желаят и да отговарят на изискванията за влизане във "В" група. В Плевенска и Монтанска област има кандидати, но те са с условно наклонение "ако". Примерно, ако Мария Луиза изпадне, едва тогава Сталийска махала ще може да влезе и да играе мачовете си в град Лом.
- Как ще процедирате, ако не се намерят отбори, които да покрият лицензите?
- Разговорът е много дълъг. Не смятам, че структурата на българския футбол е най-правилната. С тези две "Б" групи обезкостихме третата дивизия. При нас има много клубове фантоми. Няма да бъде изненада, ако такъв фантом влезе в професионалния футбол и играе, без да има традиции, собствени кадри и юноши. Аз живея в едно село Клисово, на 5 км от Велико Търново. Най-високото ниво на футболния отбор е било "А" областна група. Ако сега намеря 500 хил. лв., за 3 години ще вкарам отбора в "Б" група
Това е най-лесното нещо. Но моите разбирания за футбола не са такива. За жалост нямаме лостове, с които да регулираме и да спираме отборите. Именно затова би било голяма грешка, ако Ботев (Кр) спечели първото място. Хората в градчето казват: Отговаряме на изискванията и толкова. А това, че няма дори един-единствен футболист от Криводол, никой не го интересува. Но те ще влязат в "Б" група, не дай си Боже, и ние не можем да им попречим.
- Ако се направи класация на четирите "В" групи, къде бихте поставили вашата?
- Ако трябва да бъда откровен, 2-3-o място. При нас бяха Видима, Монтана, Чавдар (БСл), Янтра, Локо (Мз). Напускат групата и не се връщат повече. По този начин сме принудени да вкарваме отдолу отбори, които нямат нужните спортно-технически качества и бази.

Добромир Добрев

Изображение

Върнете се в началото
 Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: 24 Апр 2008 21:53 
Аватар

Цитат:
- Феновете от кой град бихте определили като най-буйни?
- Може би в Дряново.

Как може би е! :P Ние сме най-буйните, особено пък като станат фанелките и трансперантите.... :twisted: :twisted: :twisted:

Изображение

Изображение

Изображение

Върнете се в началото
 Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: 24 Апр 2008 22:15 
Аватар

С това, което чух до момента, не мога да определя, че сме най - буйните :? Просто като чувам в другите градове какво правят, просто не мога да си го представя - ние сме цвете в сравнение с тях :shock: То не беше бой по съдията всеки мач, камъни и какво ли още не :shock:

Върнете се в началото
 Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: 24 Апр 2008 23:34 
L.D.S.
Аватар

Е то и при нас имаше бой на съдията :lol: Той предпорагав, че визира хората откъм реката (хората на Драго :lol: ), но те пролетния полусезон са заглушени от агитката и нямат много изпълнения :)

Изображение

Върнете се в началото
 Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: 25 Апр 2008 00:11 
Аватар

На тея ли викт хората на Драго :? Изобщо пък незнаех. :shock:

Върнете се в началото
 Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: 25 Апр 2008 08:34 
L.D.S.
Аватар

Да ве нали за тях ти виках DRAGO ULTRAS :D:D

Върнете се в началото
 Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: 25 Апр 2008 10:48 
Аватар

Тъй ли ве. Аз пък нямах си и никаква идея за кой ми приказваш. Ама защо им викат тъй :?:

Върнете се в началото
 Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: 25 Апр 2008 10:51 
L.D.S.
Аватар

Защото "тартора" се казва Драго :lol:

Изображение

Върнете се в началото
 Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: 25 Апр 2008 11:33 
Аватар

Те що не се присъединят към нас. Ще си напраят и те фракция - D.U. :D

Върнете се в началото
 Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: 25 Апр 2008 11:49 
Абе както е тръгнало май никой няма да се присъедини към нас :( :( :(

Върнете се в началото

Заглавие:
МнениеПубликувано на: 25 Апр 2008 20:13 
Аватар

Aaa, не се знае :)

Върнете се в началото
 Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: 25 Апр 2008 21:17 
van_kok написа:
Aaa, не се знае :)

А дано да излезеш прав. :) :) :)

Върнете се в началото

Заглавие:
МнениеПубликувано на: 25 Апр 2008 21:21 
Аватар

Може да напишем на някой транспарант "Който не е с нас,е против нас!" и тъй може да накраме някой да се присъедини към нас :D

Върнете се в началото
 Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: 25 Апр 2008 21:46 
van_kok написа:
Може да напишем на някой транспарант "Който не е с нас,е против нас!" и тъй може да накраме някой да се присъедини към нас :D

Иначе поне сме оптимисти, ако не друго :D :D :D

Върнете се в началото

Заглавие:
МнениеПубликувано на: 25 Апр 2008 21:47 
L.D.S.
Аватар

Ама нали се сещаш, че никой няма да се сети, че става дума за агитката :?: :!:

Изображение

Върнете се в началото
 Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: 25 Апр 2008 21:49 
Аватар

Те другите са е*ахти и п*тките :evil:

Върнете се в началото
 Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: 25 Апр 2008 21:56 
Да е ходят само да псуват като селяни и да бият съдията ако им се отдаде възможност. :lol: :D :lol: :D :lol: :D :lol:

Върнете се в началото

Заглавие:
МнениеПубликувано на: 25 Апр 2008 21:56 
L.D.S.
Аватар

Абе ше са сетят ве :)

Върнете се в началото
 Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: 25 Апр 2008 22:02 
Аватар

Дано

Върнете се в началото
 Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: 25 Апр 2008 22:03 
krasen написа:

Абе да вземем да им припомним, че ако ги чакаме да се сетят, той сезона ще свърши. :D :D :D

Върнете се в началото

Заглавие:
МнениеПубликувано на: 25 Апр 2008 22:05 
L.D.S.
Аватар

bianconero написа:
Ама нали се сещаш, че никой няма да се сети, че става дума за агитката :?: :!:

Върнете се в началото
 Профил  

Покажи мненията от миналия:  Сортирай по  
Напиши нова тема Отговори на тема     [ 42 мнения ]  1, 2  Следваща

Подобни теми Автор Преглеждания Последно мнение
Преглежда непрочетените мнения Малко интервюта с Бербо
Форум: Тотнъм
TOTTI10 5671 21 Юни 2007 00:14
от TOTTI10
Преглежда непрочетените мнения Интервюта(нашите пред микрофона)
Форум: ЦСКА (София)
TOTTI10 6470 30 Юни 2008 17:09
от viko1948
Преглежда непрочетените мнения Интервюта,мнения,коментари на играчи и треньори в Юнайтед
Форум: Манчестър Юнайтед
dorostol2003 58636 18 Май 2009 19:38
от ispaneca81
Преглежда непрочетените мнения Блиц - интервюта с футболисти на "Волов"!
Форум: Сезон 2008/2009
The Black Swan 5222 26 Фев 2008 15:50
от ivo75
Преглежда непрочетените мнения Новини,анализи,интервюта
Форум: Левски (София)
Football Fan 15759 15 Апр 2008 13:03
от Football Fan