bulgarian-football.com | bgclubs.eu | GOAL.bg | Левски София | ДЮШ Левски | bfl-team.com | pi4e.com | Dropbox | eRepublik
* Влез   * Регистрация

Последно посещение:
Дата и час: 19 Юни 2025 22:22

Български клубове - Аристон (Русе) GOAL.bg

Напиши нова тема Отговори на тема     [ 20 мнения ] 
Автор Съобщение
 Заглавие: Не разбрахте ли
МнениеПубликувано на: 23 Апр 2008 16:26 
хора знам че искате локото но аристон няма нищо общо с локо отбора е създаден през 2004 и е самостоятелен ако си искате локо да се намери некои богат бизнесмен и да го въстанови и дори собственика на арстон да сме смени мен амлко ме съмнява никои не му е зор за много фенове и няма да смени името на локомотив ще си остане аристон а след време може в русе да има три отбора дунав локо и аристон засега се очаква ние да влезнем в Б група и да видим дали няма да има дербита Аристон Русе-Дунав Русе и като казвате аристон сме името все едно дунав да си смени името на цска например това никога няма да стане и никога няма да стане и арстон да стане локо мисля че бях ясен по въпроса а LOKOFEN мечтите са безплатни

Върнете се в началото

Заглавие:
МнениеПубликувано на: 23 Апр 2008 18:22 
То е ясно, че няма нищо общо с Локомотив Русе,но го кажи на Синабов.Погледни емблемата на сайта, архивните снимки и присвоената история.Май той е на друго мнение от тебе.Явно е имал някаква идея отбора да наподобява Локомотив, но не е избрал правилния подход.Трябваше от Аристон да се опитат да възродят Локо официално и законно и да се опитат да привлекат феновете.Без привърженици няма футбол - както казаха в други теми тея 20 лв какво ще ги правят?!Никак не е изгодно да се наливат пари в "частен" отбор.От какво ще спечелят и как ще им се върнат инвестициите?От абонаментни карти или от 20те лв от роднините на футболистите? :) Не мисля.Все пак това си е мое мнение и ми се струва правилно.Едно извинение към феновете на Локомотив и опит за възраждането на отбора е най-правилното решение.Мисля че отбора ще натрупа много по-големи успехи по този начин.А за дерби Аристон - Дунав може да се говори единствено при ДЮШ формациите :D

Върнете се в началото

Заглавие:
МнениеПубликувано на: 23 Апр 2008 18:31 
ехо много си зле това с историяте беше през декември месец сега си се водим 2004 бе това че не е обновен саита си е отделен въпрос още през декември се рабра с историята

Върнете се в началото

Заглавие:
МнениеПубликувано на: 23 Апр 2008 18:32 
и фенове на локо вече се броят на пръсти те вече са фенове на дунав

Върнете се в началото

Заглавие:
МнениеПубликувано на: 23 Апр 2008 18:46 
Ех ех ...щом казваш зле съм...ти откъде знаеш коя година се води отбора?Може би си на ръководен пост в ФК Аристон ...Пък дали се било разбрало декември за историята...просто я махнаха нито се извиниха нито нищо.Ама явно ти мислиш, че това е оправяне.Като мишки(без извинение :)) и съм убеден,че феновете на локомотив не са толкова малко.Колкото и да са със сигурност са по-големи фенове от тебе и само можеш да им покажеш уважение...

Върнете се в началото

Заглавие:
МнениеПубликувано на: 24 Апр 2008 10:46 
bulgarian-football.com
Аватар

РАЗБРАХМЕ!

... и го знаем много отдавна. Нека отбележим тук, че от Аристон сами се заиграха с феновете на Локомотив. А не обратното! Така, че не виждам с какво толкова сме обидили шефовете на Аристон. Тъкмо обратното. Те се изср*ха на историята на Локомотив и им се размина сравнително леко. Хак да им е. Всичко се връща!

След изцепките в последната седмица, бих искал шефа на Аристон да ми се обади лично, а не чрез посредници, ако има нещо да ми казва. Но много добре знае, че ще го запиша и ще го направя на 5 стотинки и половина.

Още ме е яд, че имах работа в Каварна, в неделя, и не можах да стана 21-ия зрител на мача с Преслав, за да видя какво ще ми се случи, ако отида на мача. Жалкото е, че Аристон няма да играят повече в Русе, а на село определено не ми се ходи.

Нека ви кажа, какво ми казаха високопоставени източници от Общината по отношение на стадион "Локомотив". Концесионният договор не се изпълнява от страна на ФК Аристон и има не едно и две правни основания да бъде прекратен.

Точно поради тази причина от Общината не искат да пускат Аристон на Градския, понеже им е даден стадион, който да експлоатират при определени условия. Когато условията не са спазени... Аристон играе на село и трепери да не се смени конюнктурата и да остане без стадион.

Ако продължават в същия дух ще публикуваме фотокопие на концесионния договор на сайта на Локомотив, за да прочетем заедно за какво става дума. На това му се казва обществено достояние на информацията.

Сега, ще кажете че нарочно се заяждам с Аристон. Ама не е така. Никой няма полза от това заяждане. Лично аз, никога не съм се заяждал с Аристон... до декември 2007. Събитията след това бяха ответна реакция, което е нормално. Халал да им е на Аристон стадион "Локомотив" нека си го оправят и да играят там при положение, че няма друг отбор-кандидат за съоръжението.

А аз ще си остана локофен до гроб, независимо дали има или няма ФК Локомотив (Русе). Човек никога не трябва да забравя това което му е на сърцето и в душата.

Върнете се в началото
 Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: 24 Апр 2008 13:44 

Русенски войни...

Върнете се в началото
 Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: 24 Апр 2008 16:05 
bulgarian-football.com
Аватар

DDFC_Online написа:
Русенски войни...

абе не са войни. Не сме се били все още с никого... мерим си пишките само :lol:

Тука ми се включва на ПМ едното фенче на Аристон да ми се обяснява, че не бивало да "настояваме" аристон да ставал Локомотив или Локомотив-Аристон.

Ми ние не сме настоявали. Ако някой се е заблудил от темата "Искаме си дербито..." - там просто се будалкахме.

Няма как Аристон да стане Локомотив. След всичко това... Шефовете на Аристон да не се правят на ощипани моми. щот ако някой трябва да е сърдит и бесен от простотиите им - това са феновете на Локо.

Не им щем ни меда, ни жилото.
:lol:

Върнете се в началото
 Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: 24 Апр 2008 17:45 
LOKOFAN написа:
DDFC_Online написа:
Русенски войни...

Тука ми се включва на ПМ едното фенче на Аристон да ми се обяснява, че не бивало да "настояваме" аристон да ставал Локомотив или Локомотив-Аристон.

Ми ние не сме настоявали. Ако някой се е заблудил от темата "Искаме си дербито..." - там просто се будалкахме.

Няма как Аристон да стане Локомотив. След всичко това... Шефовете на Аристон да не се правят на ощипани моми. щот ако някой трябва да е сърдит и бесен от простотиите им - това са феновете на Локо.

Напълно си прав и аз това се опитвах да обясня на горния потребител,но за него работата е оправена през декември... :)

Върнете се в началото

Заглавие:
МнениеПубликувано на: 24 Апр 2008 18:43 

Gergi написа:
LOKOFAN написа:
DDFC_Online написа:
Русенски войни...

Напълно си прав и аз това се опитвах да обясня на горния потребител,но за него работата е оправена през декември... :)

Може да не е точно война,а просто се карате...не изобщо навътре си с тия неща..кой е истинския отбор сега ? доколкото чета май е локомотив ?

Върнете се в началото
 Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: 25 Апр 2008 00:56 
bulgarian-football.com
Аватар

Абе в нашия град футбола е ебати ташака, без извинение. Така и не случихме на футболни началници в послените 18-20 години.

Русенския футбол ще тръгне напред, когато ФК Локомотив се възстанови - това е моята поговорка за футбола в Русе.

Стадионите ни са в руини, Като махнем съборетините на Дунав и Локомотив, Градския също в последно време е доста занемарен. Терена му в е доста лошо състояние, спрямо година-две.

Нямаме един свестен играч от Русе в последните 10-ина години. Става дума за играч, станал футболист в Русе, не роден в Русе. Щото много ни е удобно да се хвалим с Хичо, но той е юноша на Левски (София) и там стана това, което е сега.

Обикалям по другите градове - Каварна, Сливен... е такива, всеки си чопли нещо, прави я теренче, я спортна зала. изкуствени игрища, тренировъчни терени. Пластмасови седалки, електронни табла, осветление, модерни съблекални, слънчеви батерии, сауни, фитнес, административни сгради... в Русе нищо. После дюдюкаме, как "село" Каварна ще играе в А група, а град като Русе - не.

Е как да имаме футбол?!

По-конкретния повод. Този от Аристон цъфнал и вързал със терен, стадион, отбор, дето пада от Преслав във футболния храм на Русе, тръгнал да ми прави томболки с фалшиви абонаментни, уж, карти с 20 телевизора и 5-дневна екскурзийка в Париж, да се чуди как да си присвои самоличността на Локомотив за неговите болни амбиции.

И понеже ги подкарах. В Дунав не са също цвете. Там собствените им играчи ги продават, няма да споменавам имена, знаят се кои са. Новият им спонсор се чуди как падат от Свиленград и Волов, а искат "А" група. 52 тикви в Общинския съвет дават някви смешни пари за спорта в града и се чудим що сме на този хал.

Ай, стига, толкоз, че ще кажа и още неща... не му е сега времето.

Върнете се в началото
 Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: 25 Апр 2008 02:02 
bulgarian-football.com
Аватар

Аристон_Русе написа:
и фенове на локо вече се броят на пръсти те вече са фенове на дунав

Момченце, така като ме гледаш - приличам ли ти на фен на Дунав, бе - червен боклук.

Върнете се в началото
 Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: 25 Апр 2008 17:14 
Ами такова е положението,че някои хора искат да си изперат парите и това става за сметка на спорта в Русе.Само в баскетбола виждам надежда,защото работят сериозно,но ще видим нататък как ще бъде

Върнете се в началото

Заглавие:
МнениеПубликувано на: 26 Апр 2008 11:51 
Айде само недей да са нервиш.....Локо Русе е вече история ;)

Върнете се в началото

Заглавие:
МнениеПубликувано на: 26 Апр 2008 12:40 
Аватар

Отбор: Черноломец 04 (Попово)
|B|E|C|K|S| написа:
Айде само недей да са нервиш.....Локо Русе е вече история ;)

Там, където легендата остава вечно жива, е домът на истинските "железничари"...

Върнете се в началото
 Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: 26 Апр 2008 13:14 
Доростол завинаги
Аватар

Отбор: Доростол 2003 (Силистра)
Някой има ли данни за мачове Доростол -Локо Русе в миналото :?:
Без да обиждам феновете на Дунав, аз преди мислех, че в Русе има само Локо Рс :?

Изображение

От Силистра до Лимасол само ДОРОСТОЛ!

Новия ни сайт!!!

Върнете се в началото
 Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: 26 Апр 2008 17:50 
bulgarian-football.com
Аватар

dorostol2003 написа:
Без да обиждам феновете на Дунав, аз преди мислех, че в Русе има само Локо Рс :?

Нормално е. Ние бяхме по-симпатичния русенски отбор, а и често сме се засичали по "Б" и "В" група. Ще видя какво мога да намеря при мен за мачове на Доро с Локо Русе и ще ти пиша.

Върнете се в началото
 Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: 26 Апр 2008 21:29 
Аватар

Отбор: Дунав 2010 (Русе)
Два велики отбора Доро и Локо дано да се завърнат там където им е мястото.

Последна промяна FCDunavRuse на 26 Апр 2008 22:34, променена общо 1 път

Върнете се в началото
 Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: 26 Апр 2008 22:28 
Доростол завинаги
Аватар

Отбор: Доростол 2003 (Силистра)
LOKOFAN написа:
dorostol2003 написа:

Нормално е. Ние бяхме по-симпатичния русенски отбор, а и често сме се засичали по "Б" и "В" група. Ще видя какво мога да намеря при мен за мачове на Доро с Локо Русе и ще ти пиша.

Ще се радвам ако намериш :)

Изображение

От Силистра до Лимасол само ДОРОСТОЛ!

Новия ни сайт!!!

Върнете се в началото
 Профил  

Заглавие: Re: Не разбрахте ли
МнениеПубликувано на: 11 Май 2008 00:57 
един от наи яките мачове които сам гледал в силистра от както ходя по мачовете на стадиона(вече над 10 год) беше именно срещу локо помня че мача свърши 3:2 за нас и го изгледах на 1 дъх

Върнете се в началото

Покажи мненията от миналия:  Сортирай по  
Напиши нова тема Отговори на тема     [ 20 мнения ] 

Подобни теми Автор Преглеждания Последно мнение
Преглежда непрочетените мнения Вече май не си сам
Форум: Странджа Агрокорн (Средец)
DUNAV-RUSSE 37206 02 Окт 2007 20:41
от speedbreaker
Преглежда непрочетените мнения Започна ли Шумен да продава мачове?
Форум: Сезон 2007/2008
DUNAV-RUSSE 44184 01 Яну 2007 16:11
от SPFC1919
Преглежда непрочетените мнения Симпатичен отбор ли ви е Хебър Пазарджик
Форум: Хебър 1918 (Пазарджик)
HEBAR_HOOLS 72781 21 Сеп 2010 13:31
от varg
Преглежда непрочетените мнения Има ли шанс Родопа да оцелее?
Форум: Родопа (Смолян)
DUNAV-RUSSE 51435 01 Юни 2007 14:14
от DUNAV-RUSSE
Преглежда непрочетените мнения Мислите ли че ще се оправи ДЮШ в България (скоро )?
Форум: ДЮШ
ultraspartak 55398 15 Окт 2008 13:53
от RoNaldO07