bulgarian-football.com | bgclubs.eu | GOAL.bg | Левски София | ДЮШ Левски | bfl-team.com | pi4e.com | Dropbox | eRepublik
* Влез   * Регистрация

Последно посещение:
Дата и час: 21 Юни 2025 08:45

Български клубове - Розова долина (Казанлък) | Стадион GOAL.bg

Напиши нова тема Отговори на тема     [ 51 мнения ]  1, 2, 3  Следваща
Автор Съобщение
 Заглавие: Розова долина - Брестник
МнениеПубликувано на: 21 Апр 2008 18:58 
Тука призовавам всички фенове на футбола,да се съберем на стадиона и да гледаме един як мач в буквалния смисъл на думата,Брестник почти целия им отбор е от футболисти от А и Б група а наще вече играят каде каде по добре,ще бъде истинско дерби поне за мен де :P :twisted: :twisted: :twisted:

Върнете се в началото

Заглавие:
МнениеПубликувано на: 21 Апр 2008 19:16 
Зелен до гроб
Аватар

Ще ви бият според мен. Симпатични са ми и двата отбра, но този на Брестник е по-добър ;)

Върнете се в началото
 Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: 21 Апр 2008 19:20 
И аз така си помислих отначало но щом бием Поморие като гост значи вече момчетата свикват с новия треньор.Розите от началото нйа тоя полусезон мисля че имат само 1 загуба ако не се лъжа и то срещу лидера,sory ако съм изтървал некой мач.Но със сигурност няма да паднем 100 % 1 или Х :)

Върнете се в началото

Заглавие:
МнениеПубликувано на: 21 Апр 2008 20:02 
Аватар

Отбор: Розова долина (Казанлък)
Събираме се, правим лудата атмосфера и дано момчетата се надъхат ги опукаме :twisted: .От нашия квартал сме агитка към 5-6 човека. Всички на стадиона. :o :idea:

Върнете се в началото
 Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: 21 Апр 2008 20:28 
Аватар

Не знам дали сте научили вече, но мачът ще е в по-следващата сряда (30.04.2008) от 17.00 ч. поради това, че от отбора на Брестник има трима повикани в сборния отбор на Югоизточната група за турнира на В групите. Можете ли да си представите, че "треньорчето" на сборния отбор на нашата група (и на "Левски" - Карлово) Красимир Манолов не е повикал нито един от нашите футболисти, а в същото време е взел цели шест футболера от собствения си отбор. Срам! Нямам търпение Лески да дойдат другата година в Казанлък та да им нацепим кухите лейки. И без това Щерьо заради тях го наказаха 1 година без футбол. :evil: :evil: :evil:

Върнете се в началото
 Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: 21 Апр 2008 20:37 
В момента научавам тов анещо от теб че мача е за другата сряда,и нема нито един футболист от наще в сборния ... нямам коментар :evil:

Върнете се в началото

Заглавие:
МнениеПубликувано на: 21 Апр 2008 20:39 
Аватар

Много кофти така като местят мача в работен ден.Но може пък и да е за добро ако времето е по-хубаво тогава.Поне съм 1 смяна и спокойно ше си отида на мача.
И браво на sa6eto_kz :).Преди време когато писах за публиката на Розова долина имах предвид точно,че младежите в града могат да се организират малко и да подкрепят отбора.

Върнете се в началото
 Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: 21 Апр 2008 20:52 
Аватар

Явно Краси Манолов много мрази Казанлък и розите, поне с такова впечатление съм останал от неговите интервюта. Обаче, мисля, че от целия минус има и плюсове - така нашите ще отпочинат по-добре и ще можем да сгънем Брестник. А дано!

Върнете се в началото
 Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: 21 Апр 2008 20:56 
Аватар

Не се ядосвай за глупости.Притрябвало им е на нашите да участват в смешния им турнир.Така даже е по-добре.Няма риск от контузии,няма допълнителна умора.

Върнете се в началото
 Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: 21 Апр 2008 21:12 
Аватар

Кофти, че са го преместили поне е във ваканция няма да се налага бягам от даскало както vs Асеновец :))

Върнете се в началото
 Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: 21 Апр 2008 21:24 
Аватар

ggeorgiev Аз съм 10 клас в ПМГ и направо не мога да си обясня какво става с днешните момчета. В клас съм с 12 момчета от тях 3-4 гледат и се интересуват от футбол, а пък само двама сме навити да ходим да гледаме Розите.Вярно, е че и аз съм доста зарибен по футбола обаче пък момче да не се инересува от футбол (отделно бирата и мацките към него
:D :D ) нещо не ми се връзва.Може би и момчетата в моето училище са си такива `` леко изтрещели :) ....

Върнете се в началото
 Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: 21 Апр 2008 21:55 
Аватар

Наистина всеки си има определени интереси,но смятам,че в град като Казанлък има много футболни фенове.Виж само какво става на изкуственото игрище до стадиона.Постоянно има момчета от всички възрасти които играят футбол.
Само,че като стане въпрос да се подкрепя отбора и като че ли повечето предпочитат да гледат сеир.
Пък и нямам предвид само това.Ходил съм на мачове на Берое и там публиката не само в организираната агитка ,но и обикновените зрители скандират и подкрепят отбора.Тук това го няма.

Върнете се в началото
 Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: 21 Апр 2008 21:58 
Аватар

Така е... То аз ако не си намеря място просто сядам и гледам тъпо целия мач иначе ако сам в ложата или nz как се води там си повиквам
:D :8)

Върнете се в началото
 Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: 21 Апр 2008 22:23 
Аватар

Отбор: Металик (Сопот)
верно тва е мн тъпо за сборния отбор на В група вижте само кой са извикани само играчи на Карлово на Поморие и Брестник и едно момче на Странджа....мн тъпо :x

Върнете се в началото
 Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: 21 Апр 2008 22:32 
а защо никой не е повикан от лидерите в групата,а само играчи от отбори незастрашени от изпадане

Върнете се в началото

Заглавие:
МнениеПубликувано на: 22 Апр 2008 00:00 
Аватар

Отбор: Странджа-Металург (Средец)
Нашето момче ви гарантирам че може да играе за всеки отбор в Б група. Ако е Миро Загорски както чух не са сбъркали. Други и не заслужават да бъдат там. Дайте пълния списък.

Върнете се в началото
 Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: 22 Апр 2008 00:13 
Аватар

Вратари: Здравко Недялков (Странджа-Металург) и Цветан Тодоров (Левски (Карлово).

Защитници: Петър Кехайов и Иван Стоев (Поморие), Валентин Николов (Брестник-1948) и Георги Хаджистоянов (Хеброс-1921).

Полузащитници: Пламен Божилов (Левски (Карлово), Мартин Газиев (Брестник-1948), Мартин Жеков, Слави Шопов и Димитър Петров (Поморие).

Нападатели: Цветан Павлов (Левски (Карлово), Мирослав Загорски (Странджа-Металург), Ридван Хаджифейзула (Брестник-1948), Веселин Тахчиев (Левски (Карлово), Васил Калоянов (Поморие), Владимир Райчев и Стоян Ангелов (Левски (Карлово).

Водач на групата ще бъде председателят на ЗС на БФС – Пловдив Димитър Енчев. В нея влизат още селекционерът Асен Балабанов, треньорът Дончо Христов и Томи Вълчановски.

Върнете се в началото
 Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: 22 Апр 2008 00:17 
Аватар

Отбор: Странджа-Металург (Средец)
Как пък няма един играч от Локомотив, Черноморец и Любимец? :o

Върнете се в началото
 Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: 22 Апр 2008 11:18 
Аватар

Не се ядосвам, ама просто недоумявам как в отбора няма футболисти на Несебър, Горубсо, розите и Металик. Айде, да речем Любимец и Локото си пазят футболистите за битката за първото място, ама другите... Миналата година си спомням, че за отбора на Югоизтока играха Боян Нейчев и Сашо Георгиев от розите, а отбора спечели турнира. След това на европейското (на което се класирахме втори) двамата пак бяха в отбора, а Сашо Георгиев смея да твърдя, че бе един от най-добрите (гледах няколко от мачовете по Ринг). Сега, с този отбор и с този тренер - най-много трето място...

Върнете се в началото
 Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: 22 Апр 2008 15:16 
Аватар

И аз останах с впечетление че има нещо против розите този треньор Манолов на Карлово, след интервюто в 7 дни спорт което четох след мача спечелен от карловци служебно. Те само нашия мач ли отлагат в събота от нашата В група ?

Върнете се в началото
 Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: 22 Апр 2008 15:33 
Аватар

мне бая са мисля но сайта в който пише нещо не го отваря днес :roll:

Върнете се в началото
 Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: 22 Апр 2008 16:03 
Аватар

От 2009-2010 г. "Б" групите стават с по 16 отбора - това според мен означава, че догодина в "Б" група ще влязат с по 1 отбор повече от всяка "В" група - тъй че перспективите са добри, само отбор трябва да стегнем.

Върнете се в началото
 Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: 22 Апр 2008 16:40 
Аватар

Ами дано да стане това, така ще имаме по - голям шанс, но всичко зависи от това какъв отбор ще имаме за другия сезон и какви цели ще има този отбор

Върнете се в началото
 Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: 23 Апр 2008 19:02 
Аватар

Дисциплинарната комисия е наказала Калоян да не играе 1 мач заради получен 3-ти жълт картон на мача м Поморие. Жалко, Калата вкара двата гола срешу Хеброс, както и единствения гол в гостуването на Поморие. Ще ни липсва срещу Брестник, ама няма как...

Върнете се в началото
 Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: 23 Апр 2008 19:48 
навсякаде го пишат Бресник Пловдив до колкото знам това е село до пловдив или греша

Върнете се в началото

Покажи мненията от миналия:  Сортирай по  
Напиши нова тема Отговори на тема     [ 51 мнения ]  1, 2, 3  Следваща

Подобни теми Автор Преглеждания Последно мнение
Преглежда непрочетените мнения Розова долина (Казанлък)
Форум: Розова долина (Казанлък)
ggeorgiev 26813 01 Ное 2009 19:28
от Leandeer
Преглежда непрочетените мнения 7 кръг Розова долина - Арда (Кърджали)
Форум: Сезон 2007/2008
ggeorgiev 4481 25 Сеп 2007 09:09
от dorostol2003
Преглежда непрочетените мнения 9-ти кръг: Розова Долина (Казанлък) - Странджа-Металург 2:2
Форум: Сезон 2007/2008
kyynadd 9331 12 Окт 2007 10:54
от kyynadd
Преглежда непрочетените мнения Металик (Сопот)-Брестник
Форум: Металик (Сопот)
Metalik 3826 14 Окт 2007 19:44
от Metalik
Преглежда непрочетените мнения ПФК Брестник 1948
Форум: Брестник 1948 (Пловдив)
Hebar_1918 8372 03 Дек 2007 16:14
от spartak forever