bulgarian-football.com | bgclubs.eu | GOAL.bg | Левски София | ДЮШ Левски | bfl-team.com | pi4e.com | Dropbox | eRepublik
* Влез   * Регистрация

Последно посещение:
Дата и час: 18 Юни 2025 01:56

Български клубове - Свиленград 1921 (Свиленград) | Стадион GOAL.bg

Напиши нова тема Отговори на тема     [ 256 мнения ]  Предишна  1, 2, 3, 4, 5, 6 ... 11  Следваща
Автор Съобщение
 Заглавие:
МнениеПубликувано на: 13 Апр 2008 01:36 
South Boys
Аватар

Отбор: Свиленград 1921 (Свиленград)
Филка напълно съм съгласен с В****И пък и има нещо друго че в Свиленград децата имат съвсем друг манталитет тука не е гъзарско на 13 години да си на бар и да пиеш уиски с ред бул хората се пропиват от малки пропушват от много малки дори посягат към наркотици и тези така наречени "тренировки" които провеждате са просто за развлечение.Има най много 2-3 човека които го приемат по така на сериозно но всичко е до време има една приказка "Всяко чудо за 3 дена" та и вашата е същата.Ако искате да станете истински футболисти трябва да имате доказани специалисти и вие самите да сте сериозно не да висите по баровете с цигарите в устата и да се биете в гърдите утре имаме мач с еди кой си как ще стана да ида на мача?!Така не става ...

П.П. Нищо лично нямам към тренерите на Децата и Младшата кадърни хора са спор няма просто им трябва малко практика за да се докажат като имена.

Върнете се в началото
 Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: 16 Апр 2008 12:40 
South Boys
Аватар

без коментар

"Щастливи сме със спортната си слава,единни сме чрез футболния тим.Това,което всички ни сближава е порива красив да победим!О, Свиленград историята помни фиестите по спортното поле,а днес е юбилей на стадиона клуб Свиленград за футбола ОЛЕ!!!"

Последна промяна filkata на 03 Май 2008 15:34, променена общо 1 път

Върнете се в началото
 Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: 16 Апр 2008 13:09 
Аватар

filka,pisha na latinica,i zatova she byda kratyk:
1.Tiq koito idvame da gledame decata-gledame i mladshata.
2.Tova,4e na trenirovka go pokazvate,a na ma4 ne govori ,4e nqmate psihika.
3.Treniora ne moje da vlezne i da vi popravi greshkite na terena,ne obvinqvai nego.
Istinata si q osyznal sam,vyprosa e da se staraete pove4e,i da ne dopyskate greshki.Nikoi nqma da vi obesi za slabite rezyltati do sega,prosto treniraite,igraite a ne da se opravdavame tyk vyv foryma.Sigyren sym,4e mojete pove4e ot tova koeto pokazvate.

Преминахме през шеметни години,
но спортната ни слава устоя!
Любимците ни вкарваха голове
с червения екип на ЦСКА!
В историята ще останат вечно
победите над Интер и Аякс!
А Ливърпул и славния Ювентус
завинаги ще помнят ЦСКА!
Пак гол след гол вратите ще разтърсва
щом феновете дават ни крила!
И нека в следващите 60 години шампион да бъде само ЦСКА!

Върнете се в началото
 Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: 17 Апр 2008 19:49 
South Boys
Аватар

без коментар

"Щастливи сме със спортната си слава,единни сме чрез футболния тим.Това,което всички ни сближава е порива красив да победим!О, Свиленград историята помни фиестите по спортното поле,а днес е юбилей на стадиона клуб Свиленград за футбола ОЛЕ!!!"

Върнете се в началото
 Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: 17 Апр 2008 20:03 

Филка, той ти говори глупости. Без условия и треньори не става... просто няма смисъл. Навремето е било друго, просто политическата обстановка, манталитета и всичко са били много по различни от сега. Футбола също. В съвремения вариант на играта, големите футболисти навлизат в отборите още на 16-17 години, затова цялата работа е насочена в школите, където се инвестират адски много пари. Тук обаче отваряме скобата, че в цялата страна, просто не се работи в тази сфера, само се хвърля прах в очите. Та какво виж сега Левски уж голямата школа дето направиха, вече 4-5 година тя функционира, но все още няма таланти, има там некви Хичо, Огнянов, Балтанов, дето ще си останат с етикета вечните надежди, както между впрочем бе и Коприваров, а виж ги само те сега падат и от ЦСКА, а там тренират на сгурия. Абе в общи линии знаеш за какво става въпрос в школите. Треньорчетата са едни "възрастни дребни човечета" дето лансират нечии деца за сметка на други. Така, че принципно си прав, можеше да станеш много добър футболист, само, че е трябвало да се родиш я в Англия, я в Холандия, или в някоя нормална държава.

Върнете се в началото
 Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: 17 Апр 2008 21:04 
Аватар

ванка,ти не си се изпотил и в час по физическо бе пич,не заблуждавай момчето.сега футболистите имат много повече условия от преди,но нямат постиженията на гореизброените.сега всичко е пари бе пич,щом хибипчево влиза в б група кво ми говориш.казал съм ти,че румбата ти проми представите за футбола,ти преди по ги виждаше нещата

с червения екип на ЦСКА!
завинаги ще помнят ЦСКА!

Върнете се в началото
 Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: 17 Апр 2008 21:30 

Ами Валери, точно футбола вече е само пари, щом Любимец влизат в Б група... какво да си говорим. Требват условия, затова изоставаме яко, като футболна нация, преди време просто е било различно, тогава спорта е бил държавна политика, метод и начин за докозване на успешността на една друга система, това много добре го знаеш. Тя е работила до някакво време и оттам се е сгромолясала, така както се е срутил и нашия футбол. Сега сме много зле, виж само какъв бум правят румънците, турците, ами хърватите... и всичко това е свързано с условията по школите и качествената подготовка. В Загреб например има над 30-изкуствени игрища, които са разположени във всеки един квартал и там постоянно се тренира. Привлякоха методисти от чужбина, промениха и малко мисленето на старите треньори и вече резултата е налице. За Турция добре знаеш, че от години се работи много за футбола. Така, че не ми говори някакви си там, условията не били от значения, трябвало старания. Както се казва в една реклама- Не става само с ядене, требва и акъл... Филката тук е прав, добре, че поне в Свиленград започна да се прави нещо, за жалост обаче няма как да наваксаме пропуснатото и резултата от тази работата ще се види след най-малко 5-6 години, с условието, че всичко е наред...

Върнете се в началото
 Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: 17 Апр 2008 23:22 
South Boys
Аватар

ivankolev написа:
Ами Валери, точно футбола вече е само пари, щом Любимец влизат в Б група... какво да си говорим. Требват условия, затова изоставаме яко, като футболна нация, преди време просто е било различно, тогава спорта е бил държавна политика, метод и начин за докозване на успешността на една друга система, това много добре го знаеш. Тя е работила до някакво време и оттам се е сгромолясала, така както се е срутил и нашия футбол. Сега сме много зле, виж само какъв бум правят румънците, турците, ами хърватите... и всичко това е свързано с условията по школите и качествената подготовка. В Загреб например има над 30-изкуствени игрища, които са разположени във всеки един квартал и там постоянно се тренира. Привлякоха методисти от чужбина, промениха и малко мисленето на старите треньори и вече резултата е налице. За Турция добре знаеш, че от години се работи много за футбола. Така, че не ми говори някакви си там, условията не били от значения, трябвало старания. Както се казва в една реклама- Не става само с ядене, требва и акъл... Филката тук е прав, добре, че поне в Свиленград започна да се прави нещо, за жалост обаче няма как да наваксаме пропуснатото и резултата от тази работата ще се види след най-малко 5-6 години, с условието, че всичко е наред...

На "Белия хляб" школата до преди 2-3 години беше непобедима в Хасковска област независимо коя възрастова група играе.И кво играят на оная кочина Гебран дето цялата област ругае срещу терена там.Те не са разполагали и до ден днешен не разполагат с добра база но въпреки всичко са все още фактор макар и залязващ.

Върнете се в началото
 Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: 20 Апр 2008 11:21 
South Boys
Аватар

без коментар

Последна промяна filkata на 03 Май 2008 15:33, променена общо 1 път

Върнете се в началото
 Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: 20 Апр 2008 11:34 
South Boys
Аватар

filkata написа:
Пеле е казал:"20% е таланта,другото е много здрави тренировки".А за Николов,искам да попитам някой знае ли в последните 20 години колко отбора е закарал на републиканско?Отговора е два,единия бе набор 90-91 деца и отпаднахме още в зоните,а пък другия бе набор 92-93-тогава пък отпаднаха още на баража.Така че не ми обяснявайте как на Николов юношите били "непобедими" и "мачкали наред".Просто се е случило добро поколение,което се е развило до 14 годишна възраст.От там нагоре повечето се пропиват почват да пушат,а така футбол не става!
А за футбола преди 20 години и сега неможе да се прави никакво сравнение.Тогава и начина на игра е бил друг и както каза "ivankolev" е бил повече на политическа основа,а не толкова да се развиват таланти.

Ти май не си прочел правилно.Между Хасковска област и Републиканско първенство има доста голяма разлика.Да те питам аз оня мач на набор 86-87 с Левски да не би да беше контрола а ? Няма смисъл от тоя безмислен спор само оффтопик ..

Върнете се в началото
 Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: 20 Апр 2008 23:24 
Аватар

ivankolev написа:

vanka,ot tiq ysloviq koito v momenta ima shkolata na svilengrad,edva li ima po-dobri v cqlata grypa,prosto shte ti kaja,4e si dale4 ot realnostta,i ne davai ocenka na moite mneniq,shtoto imam pretencii,4e razbiram pove4e ot teb sporta. :)
az osven filkata,ne sym vidql nqkoi da se oplakva ot deca i mladsha.toi moje da stane fytbolist,no trqbva da se trydi. a koe stava s qdene i koe s akyl-ami kato si golqm akyl da te predlojim za prezident na otbora,nali vse idei davash kak da se upravlqva i tnt

с червения екип на ЦСКА!
завинаги ще помнят ЦСКА!

Върнете се в началото
 Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: 21 Апр 2008 08:32 

Валери, не съм споменал никъде, че условията тук не са добри, просто имах предвид друго и то в по глобален план. Не става въпрос за Свиленград, условията не са най-добрите в групата, но определенно, за мащабите на града, поне на този етап са отлични. Така, че не ми обръщай думите-на черното бяло не може да се каже... прочети внимателно, не само между редовете и ще си стане ясно.
А тоя президент стига го сменя, само му търсиш заместник, виж колко емоционален е, на Колодрума ще е много скучно, ако някои ден, той престане да идва :)

Върнете се в началото
 Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: 21 Апр 2008 10:38 
Аватар

ivankolev написа:
Валери, не съм споменал никъде, че условията тук не са добри, просто имах предвид друго и то в по глобален план. Не става въпрос за Свиленград, условията не са най-добрите в групата, но определенно, за мащабите на града, поне на този етап са отлични. Така, че не ми обръщай думите-на черното бяло не може да се каже... прочети внимателно, не само между редовете и ще си стане ясно.
А тоя президент стига го сменя, само му търсиш заместник, виж колко емоционален е, на Колодрума ще е много скучно, ако някои ден, той престане да идва :)

Ванка,темата не е толкова глобална,а е за ДЮШ на Свиленград 1921,разбираш ли ме господин глобалист?А що се отнася до президента,не го сменям аз,но ти се изживяваш като такъв,и нееднократно съм ти казвал,че ще те предложа за ръководен пост в клуба,да търсиш пари,да управляваш както ти си знаеш,но уви тогава ще оплескаш нещата необратимо.А що се отнася до условията-поколения като това на Пушката,на Пенчев,и редица други са донесли доста радост на града ни,без да са имали каквито и да е условия,а на филката са му виновни потниците,конусите,не му обръщат внимание.........айде стига,че взе да ме дразниш

с червения екип на ЦСКА!
завинаги ще помнят ЦСКА!

Върнете се в началото
 Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: 21 Апр 2008 19:34 
South Boys
Аватар

musashi_svilengrad написа:
ivankolev написа:

Ванка,темата не е толкова глобална,а е за ДЮШ на Свиленград 1921,разбираш ли ме господин глобалист?А що се отнася до президента,не го сменям аз,но ти се изживяваш като такъв,и нееднократно съм ти казвал,че ще те предложа за ръководен пост в клуба,да търсиш пари,да управляваш както ти си знаеш,но уви тогава ще оплескаш нещата необратимо.А що се отнася до условията-поколения като това на Пушката,на Пенчев,и редица други са донесли доста радост на града ни,без да са имали каквито и да е условия,а на филката са му виновни потниците,конусите,не му обръщат внимание.........айде стига,че взе да ме дразниш

Колко точно е написано за поколенията на Пенчев и Пушката..имам бегли спомени като по малак.

Върнете се в началото
 Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: 21 Апр 2008 22:12 
South Boys
Аватар

без коментар

Последна промяна filkata на 03 Май 2008 15:31, променена общо 1 път

Върнете се в началото
 Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: 22 Апр 2008 17:10 
Аватар

Аз твърд0 ще подкрепя Филката и Колев искам да попитам musashi_sviengrad как можеш да си поправяш грешките като няма кой да ти покаже и обясни ?Как може да играеш футбол на голям терен като абсолютно всичките ти тренировки са на изкуствено малко игрище как можеш да побеждаваш като нямаш абсолютно никаква подготовка!!! Тука се изприказваха много празни приказки , вместо да говорим глупости нека всеки да погледне реално на нещата какъв е треньора на младшата ,как ги подготвя ,какви са някой от играчите им и кой трябва да се погрижи за заменянето на "дупките" в отбора!!! След като всички установим тези неща тогава можем да говорим по темата!!!

Върнете се в началото
 Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: 22 Апр 2008 17:39 

xaxa i kaji im samo kak mladsahata sabiraha po 2 leva ot chovek da si kupqt topka, shoto nqma s kvo da trenirat. Pak dechata dobre 4e Nikolai im dokara ot eng

ПИШИ НА БЪЛГАРСКИ ИВАНЕ !!!

Върнете се в началото
 Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: 22 Апр 2008 19:09 
Аватар

_Genov_ написа:
Аз твърд0 ще подкрепя Филката и Колев искам да попитам musashi_sviengrad как можеш да си поправяш грешките като няма кой да ти покаже и обясни ?Как може да играеш футбол на голям терен като абсолютно всичките ти тренировки са на изкуствено малко игрище как можеш да побеждаваш като нямаш абсолютно никаква подготовка!!! Тука се изприказваха много празни приказки , вместо да говорим глупости нека всеки да погледне реално на нещата какъв е треньора на младшата ,как ги подготвя ,какви са някой от играчите им и кой трябва да се погрижи за заменянето на "дупките" в отбора!!! След като всички установим тези неща тогава можем да говорим по темата!!!

pi4,kato si tolkova navytre v neshtata she govorim s pen4ev i s kmeta da te slojat trenior,ok?na nashata strana problema e,4e vsi4ki razbirat ot vsi4ko i ot fytbol.treniora li da vleze da izrita topkata vmesto filkata primerno.a tova za topkite e silno preyveli4eno,zashtoto az ne sym sigyren,4e Kmeta gi znae tiq neshta,dinkov syshto.kaji mi koi osven gorespomenatite igra4i ot teb e vinoven,4e sa dypki?i s koi da bydat zameneni?ako ti reshish problema,a ne sharish po foryma .........evala ti pravq

с червения екип на ЦСКА!
завинаги ще помнят ЦСКА!

Върнете се в началото
 Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: 22 Апр 2008 20:08 
Аватар

Виж ся аз никъде не съм споменал че съм компетентен за треньор , футболист или квото и да е било свързано с футбола ! Просто казах че подготовката им е под всякаква критика ,ако не вярваш иди да им гледаш тренировката. 100 % съм сигурен че и ти ше си на това мнение ....

Върнете се в началото
 Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: 23 Апр 2008 07:01 
Аватар

ami da trenirat be,ne da mi se opravdavat s konysi,potnici.................az prekrasno poznavam rosen,i go znam kato fytbolist,zatyi ti kazvam,4e na filkata opravdanieto za treniora ne zvy4i dobre.osven tyi kalca i nikolai trenirat decata po syshtiq na4in,pri tqh neshtata se poly4avat.zatyi ne bydete takiva razbirateli,ne obvinqvaite samo drygite,a poglednete i kolko mogat fytbolistite

с червения екип на ЦСКА!
завинаги ще помнят ЦСКА!

Върнете се в началото
 Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: 23 Апр 2008 15:01 
Аватар

Всеки си има мнение , аз си държа на моето ти на твоето и така , но според мен трябва да се обърне повече внимание на този отбор , да се намерят няколко нови играча и да се осигури по добра тренировъчна и материална база и тогава можем да говорим за стабилна младша възраст , това е от мен викам вече да спираме по тая тема че ми са износиха клавишите на клавиатурата :)

Върнете се в началото
 Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: 23 Апр 2008 16:11 
Аватар

ot kyde da se namerqt drygi igra4i be?tva da ne e barselona?a za bazata-i dyma ne otvarqi,za grad kato svilengrad s 18 000 dyshi-nqma takava sportna baza nikade.

НА БЪЛГАРСКИ !!! :)

с червения екип на ЦСКА!
завинаги ще помнят ЦСКА!

Върнете се в началото
 Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: 23 Апр 2008 18:29 
South Boys
Аватар

Смятам че е крайно време този спор да се приключи.Вече ще трия мненията ви тъй като не искам да се разпали скандал между феновете на отбора ни.И двете страни са прави и същевременно не са но това е реалноста.Ако искате ми се сърдете че ще ви трия мненията но ще го правя не за друго просто да не се карате и плюете.Всичко добро :) :) :)

Върнете се в началото
 Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: 26 Апр 2008 16:06 
South Boys
Аватар

без коментар

Последна промяна filkata на 03 Май 2008 15:30, променена общо 1 път

Върнете се в началото
 Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: 27 Апр 2008 02:11 

Хеброс Харманли - Свиленград 1921 4:2 (юноши старша)

Изображение

Върнете се в началото
 Профил  

Покажи мненията от миналия:  Сортирай по  
Напиши нова тема Отговори на тема     [ 256 мнения ]  Предишна  1, 2, 3, 4, 5, 6 ... 11  Следваща

Подобни теми Автор Преглеждания Последно мнение
Преглежда непрочетените мнения ДЮШ
Форум: Странджа Агрокорн (Средец)
kyynadd 43487 25 Сеп 2008 21:33
от kyynadd
Преглежда непрочетените мнения Дюш
Форум: Спартак (Плевен)
Anonymous 188448 30 Ное 2009 23:55
от Malak`HoolS
Преглежда непрочетените мнения Мислите ли че ще се оправи ДЮШ в България (скоро )?
Форум: ДЮШ
ultraspartak 55260 15 Окт 2008 13:53
от RoNaldO07
Преглежда непрочетените мнения Снимки на ДЮШ отбори
Форум: ДЮШ
ultraspartak 82512 24 Юни 2009 20:02
от filkata
Преглежда непрочетените мнения ДЮШ
Форум: Калиакра 1923 (Каварна)
RoNaldO07 86038 26 Юли 2011 12:06
от spartaludo