bulgarian-football.com | bgclubs.eu | GOAL.bg | Левски София | ДЮШ Левски | bfl-team.com | pi4e.com | Dropbox | eRepublik
* Влез   * Регистрация

Последно посещение:
Дата и час: 16 Юни 2025 23:32

Български клубове - Чавдар (Бяла Слатина) | Стадион GOAL.bg

Напиши нова тема Отговори на тема     [ 51 мнения ]  1, 2, 3  Следваща
Автор Съобщение
 Заглавие: Футболисти
МнениеПубликувано на: 14 Апр 2008 16:14 

Отбор: Чавдар (Бяла Слатина)
Нека всеки фен на "Чавдар" си каже мнението за играта на отделните футболисти тази пролет. Кой играе и кой не?

Върнете се в началото
 Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: 14 Апр 2008 21:06 
Аватар

Николай Борисов е най-добрия според мен и заслужено е капитан. Никифоров също. Коста Андонов си е резерва за мен. Не става за титуларен вратар. Иван Петров е най-зле от всички. Каранейчев не трябваше да си ходи, както и Йочев. Трябваше да се търсят добри заместници на напусналите, не да се връщат играчи които не са играли футбол от години. Визирам "Ментата". Той си е за отбор от В група. Не искам да убиждам никой, но е така. Всички още помнят Джуни, но за съжеление ще останат само спомени от това момче.

Върнете се в началото
 Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: 14 Апр 2008 21:35 
Аватар

Отбор: ЦСКА (София)
Прав си Джуни е най-добрич футболист идвал в Бяла Слатина, иначе Казачки спорет мен нищо не играе, както и Нейков. За Ментата нямам думи, пълна скръб. Засега може би според мен Галип играе най-добре, въпреки автогола онзи ден.

Върнете се в началото
 Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: 14 Апр 2008 21:46 

Нека и аз да дам своето мнение като присъствал на всички мачове на "Чавдар" тази пролет - Шенол Галип, Николай Нейков и донякъде Веселин Здравков показват най-доброто от себе си, а и играят с желание. Светлин Савчев игра супер в Монтана и Плевен, но в другите го нямаше никакъв, в последните два мача Антонио Павлов също загатва, че има качества, но като цяло липсва креативност в играта ни. Нямаме абсолютно никаква мощ в нападание. Останалите футболисти, за които не споменавам нищо, са много далеч от истината. Вярвайте или не, но "Чавдар" все още има шансове. Но трябва всички да стиснат зъби и да се хвърлят мъжки, без капка страх, в Перник. И да се борят до последния съдийски сигнал. Тия момчета просто не си вярват в момента.

Върнете се в началото
 Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: 14 Апр 2008 21:54 
Аватар

Веселин Здравков наистина е много добър, но пропуснах да отбележа за него.

Върнете се в началото
 Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: 18 Апр 2008 22:17 
Играчите играят така, както ги нареди треньоро. Но никой не коментира неговите срещи в Банско. Отречете ги, ако не ги е имало или потвърдете заверата.

Върнете се в началото

Заглавие:
МнениеПубликувано на: 19 Апр 2008 13:18 
spored men nai tragi4nite futbolisti sa veselin zdravkov,martin dimitrov,pepi nanev,nikolai gan4ev,i vratar4eto qnko.

Върнете се в началото

Заглавие:
МнениеПубликувано на: 20 Апр 2008 17:48 

black_ram1987 написа:
Играчите играят така, както ги нареди треньоро. Но никой не коментира неговите срещи в Банско. Отречете ги, ако не ги е имало или потвърдете заверата.

Ти си много упорит. Всички в Бяла Слатина знаят отдавна, че Соколов се връща от есента обратно в Банско. Той никога не го ие крил. Хайде престани най-накрая с глупостите.

Върнете се в началото
 Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: 20 Апр 2008 17:51 

cska32 написа:
spored men nai tragi4nite futbolisti sa veselin zdravkov,martin dimitrov,pepi nanev,nikolai gan4ev,i vratar4eto qnko.

Личи си, че ни си гледал никога "Чавдар". Мартин Димитров напусна през лятото, Петър Нанев изигра първия си мач едва в събота в Перник и се справи горе-долу добре, вратарчето Янко не е изиграло и 1 минута за "Чавдар", Николай Ганчев има едва 4 мача, и то непълни, като също се справи горе-долу добре, докато Веселин Здравков е най-стабилният отзад.

Върнете се в началото
 Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: 20 Апр 2008 21:22 
bratle,samo 1 6te ti kaja - vesko napravi duzpa v montana,duzpa v kustendil,vinoven e za gola sre6tu qntra i za gola sre6tu goce del4ev.a drugite sum gi gledal kakvo prqedstavlqvat na trenirovka-gola voda.i da,moq e gre6kata-govorq za martin,koito sega e v otbora,no zabravih kak mu e familiqta!!!vse pak neka budem realisti!!!

Върнете се в началото

Заглавие:
МнениеПубликувано на: 20 Апр 2008 21:50 
li4no za men sastava trqbva da bade takav.kosto andonov,kaza4ki,neikov,traqnov,petkov,haralampiev,ivan petrov,galip,pavlov,borisov,maldjanski

Върнете се в началото

Заглавие:
МнениеПубликувано на: 20 Апр 2008 21:57 

Пичове я кажете този Николай Ганчев къде е играл преди, щото и при нас в БДИН игра един със същото име един полусезон преди две години когато се борехме с вас за 1-то, взехме го от Лом и след баража срещу Горублене изчезна някъде. Може да е съвпадение на имената но когато БДИН гостува в Б.Слатина и загуби с 1-0, този Ганчев го бяха изгонили от игра, но на излизане му бяха налетели един Виденов и още един, не си спомям името му. Та за тази изцепка ви наказаха един мач и този домакински мач в Роман го загубихте от Враца с 4-2. Вие кажете така ли е.

Върнете се в началото
 Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: 20 Апр 2008 22:08 
klemenza iskam da ti kaza ne6to za kosto andonov.minalata godina kogato se borehme da ne ispadnem tituliar be6e kosto andonov, a ne onazi putka cvetana dimitrova koqto ima6e samo edin silen ma4 sre6tu cska.taka li e?

Върнете се в началото

Заглавие:
МнениеПубликувано на: 21 Апр 2008 00:19 
жълто-черен
Аватар

Отбор: Миньор (Перник)
20-ти номер най-великио ви футболист ебати чистокръвния представител на циганското малцинство ;)

Върнете се в началото
 Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: 21 Апр 2008 07:59 
Аватар

cska32 написа:
klemenza iskam da ti kaza ne6to za kosto andonov.minalata godina kogato se borehme da ne ispadnem tituliar be6e kosto andonov, a ne onazi putka cvetana dimitrova koqto ima6e samo edin silen ma4 sre6tu cska.taka li e?

Казвам само, че не става за титуляр на Чавдар.

Върнете се в началото
 Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: 21 Апр 2008 09:49 
Аватар

da,su6tiq nikolai gan4ev e.tozi,koito e igral vuv vidin!

Върнете се в началото
 Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: 21 Апр 2008 10:55 

аз си мисля че вратарчето Косто Андонов не е лошо, за нашия отбор, добре пази момчето!!! а инече е далаче от марио александов, който си мисля че е най-добрия вратар пазил в Чавдар след 95год

Върнете се в началото
 Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: 21 Апр 2008 10:58 

някой знае ли дали сегашния вратар на локо(мз)-Христов не пази за чавдар преди 3-4 год??? мисля че трябва да е от роман???

Върнете се в началото
 Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: 21 Апр 2008 11:49 

chavdar4e написа:
някой знае ли дали сегашния вратар на локо(мз)-Христов не пази за чавдар преди 3-4 год??? мисля че трябва да е от роман???

Не е играл при нас. Този Иван Христов е от Благоеград. А вратаря от Роман, който беше при нас се казваше ИванИванов, той прекрати кариерата си и в момента е полицай.

Върнете се в началото
 Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: 21 Апр 2008 16:35 
Абе, червен тарикат, ти като си голям разбирач на тая игра, защо не се кандидатираш за треньорския пост. Той и така е свободен след края на сезона. Щом така хубаво редиш отбора, не си ли забелязал, че със същите тези играчи Чавдар е с единия крак във В гурупа. А сигурно си и безработен специалист, щом имаш време да следиш всички тринировки на отбора и имаш всички шансове да го оглавиш. Бих ти ходатайствал пред др. Масларова по програмата за временна заетост. И съм сигурен, че след втория мач под твое ръководство не само ще ядеш бой, но ще те изгонят и от града с еднопосочен билет.

Върнете се в началото

Заглавие:
МнениеПубликувано на: 21 Апр 2008 16:41 

Блек, ето тук съм съгласен с теб. Една забележка имам, не си адресирал репликата си и червения може и да не разбере, че се отнася точно за него.
Имам един въпрос - беше ли на мача в Перник и какво е мнението ти за този мач и за положението на "Чавдар" до края?

Върнете се в началото
 Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: 21 Апр 2008 16:49 

cska32 написа:

А може ли да ми припомниш някое спасяване на Косто Андонов тази, а и миналата година. А центрирана топка да е хванал или пък боксирал. Изобщо да ни е извадил в някой мач, а? Хайде, моля ти се. Оная "п...а" Цветан Димитров с всичките му грешки, с продадения мач на Локо Мз и Чавдар Етр, беше сто пъти по-добър от Косто. Поне ръководеше защитата и вдъхваше увереност на играчите пред него. А Косто е паника. С тоя състав дето си го наредил, ще кретаме по средата във "В" група даже.

Върнете се в началото
 Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: 21 Апр 2008 17:16 
cska32
Но мнението ми е за друго. Никой не се вслуша в моята прогноза преди четири мача, когато прогнозирах тези 4 последователни загуби. И не срещи с общинското ръководство ни трябват. Та ние не правим общинско първенство. Тези от общината си имат заделен бюджет за футбола и тата или иначе ще плащат заплатите на всички, които са на договор, иначе има арбитраж и не се знае кой ще спечели при нарушаване на договора. Футболът е една игра и ако не играеш по правилата си извън борда. А сега в България, при това ръководство на БФС, има начини да се оправят все още нещата. Аз Ви дадох рецептата. Трябва да се мобилизират всички сили, та дори и пресата и самия президент на клуба.

Върнете се в началото

Заглавие:
МнениеПубликувано на: 21 Апр 2008 18:21 

black_ram1987 написа:
cska32
Но мнението ми е за друго. Никой не се вслуша в моята прогноза преди четири мача, когато прогнозирах тези 4 последователни загуби. И не срещи с общинското ръководство ни трябват. Та ние не правим общинско първенство. Тези от общината си имат заделен бюджет за футбола и тата или иначе ще плащат заплатите на всички, които са на договор, иначе има арбитраж и не се знае кой ще спечели при нарушаване на договора. Футболът е една игра и ако не играеш по правилата си извън борда. А сега в България, при това ръководство на БФС, има начини да се оправят все още нещата. Аз Ви дадох рецептата. Трябва да се мобилизират всички сили, та дори и пресата и самия президент на клуба.

Мобилизирали сме се, още малко и ще се милитаризираме даже. Но и другите отбори не спят :wink:

Върнете се в началото
 Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: 21 Апр 2008 19:48 
abe,hora,s tozi va6iq nai-dobyr za6titnik vesko zdravkov nqma kak da stane!!!tova pokazva ,4e vie ne razbirate ot futbol-6tom za vas toi e nai-dobriq!i nikoi ne me oproverga,4e dosta golove stanaha po negova vina,nali?

Върнете се в началото

Покажи мненията от миналия:  Сортирай по  
Напиши нова тема Отговори на тема     [ 51 мнения ]  1, 2, 3  Следваща

Подобни теми Автор Преглеждания Последно мнение
Преглежда непрочетените мнения Нови футболисти
Форум: Ловеч (Ловеч)
Anonymous 7789 07 Юни 2008 01:54
от bianconero
Преглежда непрочетените мнения 30 футболисти започнаха подготовка с Академик (Сф)
Форум: Сезон 2007/2008
dibo 4358 19 Юли 2007 22:51
от dibo
Преглежда непрочетените мнения Литекс, новия сезон и новите футболисти
Форум: Ловеч (Ловеч)
Anonymous 6182 29 Юли 2007 15:51
от Fabio_Cannavaro
Преглежда непрочетените мнения Интересни неща от живота на футболисти и треньори
Форум: Манчестър Юнайтед
dorostol2003 10247 23 Апр 2011 07:47
от sashitop
Преглежда непрочетените мнения Блиц - интервюта с футболисти на "Волов"!
Форум: Сезон 2008/2009
The Black Swan 5222 26 Фев 2008 15:50
от ivo75