bulgarian-football.com | bgclubs.eu | GOAL.bg | Левски София | ДЮШ Левски | bfl-team.com | pi4e.com | Dropbox | eRepublik
* Влез   * Регистрация

Последно посещение:
Дата и час: 18 Юни 2025 19:42

Левски | Левски ДЮШ GOAL.bg

Напиши нова тема Отговори на тема     [ 570 мнения ]  Предишна  1 ... 13, 14, 15, 16, 17, 18, 19 ... 23  Следваща
Автор Съобщение
 Заглавие:
МнениеПубликувано на: 19 Апр 2008 15:25 
Мъри: Жалко, лишават хората да гледат Левски
"И преди съм казвал, че отборът на Ботев обича да играе хубав футбол. Правим зрелищни и резултатни мачове помежду си. Напоследък Ботев показва добро ниво и се развива добре. За нас е важно да покажем максимума от възможностите си и да спечелим срещата. Лошото е, че мачът ще се играе пред празни трибуни. Това отнема предимството на който и да е отбор. Винаги съм твърдял, че когато няма публика, срещата не е със същия заряд. Левски има доста фенове в този регион и наказанието на Ботев лишава хората от южна България от възможността да ни види. На мнение съм, че наредбата трябва да се промени и е по-добре наказанието да бъде лишаване от домакинство, а не двубои без публика. За нашия отбор това ще бъде четвърти мач без публика, което вече е прекалено много", сподели Стоилов днес пред журналисти на "Герена".

Върнете се в началото

Заглавие:
МнениеПубликувано на: 19 Апр 2008 15:58 
Левскарка до гроб

Отбор: Места 2005 (Хаджидимово)
ЛЕВСКИ ЗАЛАГА НА 17-ГОДИШНИ КРИЛА СРЕЩУ БОТЕВ
Сашо Киров заслужи доверието на Стоилов

Талантите от школата на Левски Ели Зизов и Александър Киров попаднаха в групата от 19 футболисти за мача с Ботев в Пловдив от 25-я кръг на А група.

Старши треньорът на „сините” Станимир Стоилов похвали офанзивните футболисти за играта им срещу Локомотив Мездра в контролата в сряда, а сега ги взе с тима за Пловдив.

И Киров, и Зизов в момента са на по 17 години, като израелецът дори вече записа участия в А група.

По-различна е съдбата на Виктор Генев, който отпадна от разширения състав на Стоилов. По този начин „сините” останаха само с четирима бранители за двубоя с Ботев, въпреки че Юсеф Рабех е под въпрос заради контузия.

Наставникът на Левски няма да разчита на страдащия от травма Еньо Кръстовчев. В състава се завръща капитанът и лидер на Левски Даниел Боримиров.

Относно стартовите единайсет Станимир Стоилов призна, че всичко зависи от здравословното състояние на Дарко Тасевски и Юсеф Рабех.

Ето и пълния списък на Станимир Стоилов за срещата с Ботев:

Георги Петков, Цветан Димитров, Живко Миланов, Игор Томашич, Юсеф Рабех, Веселин Минев, Даниел Боримиров, Георги Сърмов, Мирослав Иванов, Дарко Тасевски, Лъчезар Балтанов, Жоазиньо, Зе Соарес, Мариян Огнянов, Исмаил Иса, Жеан Карлос, Ели Зизов, Александър Киров и Николай Димитров.

Върнете се в началото
 Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: 21 Апр 2008 18:42 
Левскарка до гроб

ЗЕ СОАРЕС: НЕ СЕ СЪМНЯВАМ, ЧЕ ДОГОДИНА ЩЕ СМЕ МНОГО ПО-СИЛНИ

Какво е мнението ти за последната среща на Левски?

Този мач беше много труден. Срещу нас имаше един доста приличен отбор. Прибрахме с много добър резултат от това гостуване. Мачът беше много важен за нас и ние си взехме трите точки.

Доволен ли си от твоето представяне в Левски от началото на сезона?

Давам си ясна сметка, че мога да играя далеч по-силно. Представях се по-силно преди да пристигна, когато играех в Бразилия. Длъжен съм да показвам повече от това, което правя до този момент в Левски.

Адаптира ли се към отбора и живота в София?

Да, лека полека го правя. Когато пристигнах в София тук беше изключително студено. За разлика от тук в Бразилия беше много горещо. Започвам да свиквам и със стила на футбол, който се практикува в Европа.

Смяташ ли, че Левски играе по-силно с всеки изминал мач?

Стараем се да играем по-добре във всяка среща. В последно време правим много позитивни резултати. Правим всичко възможно до края на надпреварата да спечелим сто процента от мачовете. Всеки мач трябва да бъде спечелен.

Имаш ли приятели в отбора извън бразилската група?

Приятел съм с момчетата от Левски. Нормално е по-близките до Лусио хора, да са и мой приятели. От отбора с всеки съм приятел.

Смяташ ли, че Левски ще играе по-силно догодина? Все пак говорим за клуб, който е свикнал да печели трофеи, а тази година няма как да стане.

Убеден съм, че догодина ще сме много по-силен отбор. Ще гоним и шампионата, и Купата на страната, а и в турнира за Купата на УЕФА ще се стараем да се представим по-добре. Знам, че в Левски се гонят само титли.

Кой е най-добрият футболист в българското първенство?

Мисля, че тук има достатъчно качествени футболисти. В нашия отбор имаме Ники /Димитров/, който е много класен, вратарят ни Петков също е солиден, а и Том от Литекс ми направи впечатление.

Харесва ли ти в нашата страна и в столицата?

А, сега е много по-добре, защото времето е топло. Преди това видях сняг, което се случи за първи път в живота ми. Вече всичко е добре, намерих си приятели, а и уча езика и всичко, което трябва в България.

Свикнали със Стоилов и неговите изисквания?

Той е много интелигентен треньор. Държи се напълно приятелски с всеки от футболистите си. Класен треньор, най-добрият с който съм работил до този момент в кариерата си.

Върнете се в началото
 Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: 21 Апр 2008 19:03 
Левскарка до гроб

ЙОВОВ: АКО СЕ ВЪРНА В ЛЕВСКИ, ЩЕ Е СУПЕР

Нападателят на Арис Лимасол Христо Йовов сподели в интервю за Гонг, че би се чувствал отлично, ако се завърне в бившия си клуб Левски.

„Всичко зависи от много неща. Разбира се, че ако се върна в Левски, за мен ще е супер. Ще съм си в България. Трябва да имам предложение, за да направя своя избор”, сподели Бижутера.

„Постоянно говоря с много хора от „Герена”. Такива конкретни неща не сме говорили. С удоволствие бих играл в Левски по всяко време, но нещата не зависят само от мен, както винаги”, продължи по темата доскорошният национал на България.

Йовов, чийто тим Арис Лимасол няма реални шансове да се спаси от изпадане в Кипър, не скри, че семейството му се чувства отлично на острова на Афродита.

„Отборът има някакви минимални шансове да се спаси, но едва ли ще се получи. Досега не ми се е случвало нещо подобно, но има време и ще измисля нещо. Дочува се, че към мен има интерес. Може да остана и тук в Кипър, защото условията наистина са много добри. Гледам как детето ми расте тук, няма зима, не се разболява. На жена ми също много й допадна в Кипър”, заяви още Христо Йовов.

Нападателят допълни, че ако има конкретни оферти от Левски и от кипърски клуб, тогава би се замислял над това, какъв да бъде изборът му.

„Кипърското първенство не се крепи на местните футболисти. Има клубове, които играят изцяло с футболисти от чужбина. Поради тази причина не смятам, че националният им отбор може да е проблем за България”, каза Йовов. Кипър е съперник на българския национален отбор по пътя към Световното първенство в ЮАР през 2010.

„Предполагам, че предстоят разговори и с отбора на Апоел Тел Авив. Преди отказах на този клуб, но сега може да замина и за Израел. Все още смятам, че е твърде рано да се говори за тези неща”, спомена още лявото крило на Арис.

„Всички от треньорското ръководство на Левски и от щаба много добре ме познават. Ако искат да се върна в Левски, ще знаят защо го правят. Аз също ще знам защо се връщам в Левски”, завърши интервюто си за Гонг Христо Йовов.

Върнете се в началото
 Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: 21 Апр 2008 19:13 
Зелен до гроб
Аватар

Ще му е за първи път ако се върне :-D

Върнете се в началото
 Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: 21 Апр 2008 19:17 
Левскарка до гроб

ФЕНОВЕТЕ НА ЛЕВСКИ: НЯМА ПУБЛИКА - НЯМА ПРОБЛЕМИ

Националният фенклуб на Левски разпространи днес декларация срещу зачестилите наказания за мачове пред празни трибуни, последният от които беше вчерашното гостуването на сините на Ботев в Пловдив. Ето и целия текст на декларацията на НФК на Левски:

„След поредното кошмарно представление на новосъздадената от чиновниците в БФС игра ОTITIS FOOTBALL на стадион „Христо Ботев” в Пловдив, привържениците на сините категорично изразяваме своя протест срещу безхаберието и непукизма на персоните, ръководещи българския футбол.

Във време, когато в целия свят работещите за футбола, ежедневно се стремят да увеличават интереса на хората към играта и в желанието си да привличат максимален брой запалянковци на стадионите, постоянно предлагат нови екстри за зрителите на футболния спектакъл, футболните ни чиновници затварят вратите на стадионите.

Получава се така,че най-важните участници в играта - зрителите, които си плащат и играчите, които си трошат краката, са наказани, а за чиновниците от централата назначени за длъжностни лица на мачове по ОTITIS FOOTBALL, това са най-лесно изработените хонорари в спокойна и мълчалива обстановка.

Няма зрители,няма проблеми. Дали пък от футболната централа не откриха панацеята за проблема с порутените трибуни на стадионите. Вместо да си създават главоболия, принуждавайки президентите на футболните клубове, да приведат трибуните на стадионите в нормален човешки вид, чиновниците се хванаха за буквата на правилника и затвориха вратите на стадионите. Като няма зрители, няма нужда и от нормални трибуни, сервизни помещения и т.н. - чиста работа.

Уважаеми господа, преди да се позовавате на УЕФА и ФИФА, за прилагането на подобен вид санкция, направете така, че всичко във футбола ни да бъде изградено съгласно изискванията на двете международни футболни централи, пък тогава наказвайте. И когато наказвате, съобразявайте се с това, че наказанието трябва да бъде насочено само към виновната страна. Със затварянето на вратите на стадиона на домакина, вие наказвате и публиката на гостуващия отбор, без тя да има никаква вина. Призоваваме ви, за новия състезателен сезон да промените съответните точки в правилника и отново да се върне практиката с наказанието „лишаване от домакинство”, като мача се играе в град, отстоящ на над 100 километра в посока на гостуващия отбор.

Уважаеми господа ръководители на българският футбол, през последната спортно-състезателна година всички организирани клубове на сините привърженици, максимално се постараха, на мачовете на любимия ни отбор да цари футболна обстановка, без наказуеми прояви на сините запалянковци. Достатъчно е да припомним за двете гостувания на сините в Ловеч. След като дадохме добър пример на всички свързани с футбола, че футболната ни действителност може да се промени към по-добро от нас самите, с наказанието „затворени врати”, вие обезсмисляте работата ни сред запалянковците за спорстменска обстановка на трибуните.

И не забравяйте, че тежките мачове се печелят с помощта на зрителите от трибуните. Да не се окаже, че на предстоящите отговорни мачове на националния отбор ще има зрители само в ложите, които ще имат удоволствието да се запознаят от близо с вашия ОTITIS FOOTBALL. Припомнете си закона на Нютон за действието и противодействието.”

Върнете се в началото
 Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: 23 Апр 2008 19:45 
Левскарка до гроб

БАТКОВ ЗА ГОНГ: УТРЕ ПРАВИМ ПОСЛЕДНА СРЕЩА С ТОМАШИЧ

Собственикът на Левски Тодор Батков заяви за Гонг, че утре ще се проведе заключителна среща с Игор Томашич по повод евентуалното оставане на хърватина в състава на сините.

Адвокатът сподели, че няма да отстъпи от своята позиция, но освен пари предлага и други неща на централния бранител, като категорично заяви, че винаги изпълнява поетите си ангажименти.

Тодор Батков спомена, че различията на двете страни не са чак толкова големи.

Босът на сините не бе особено впечатлен от показаната игра на юношите, въпреки победата над ЦСКА и спечелената купа (3:2).

„Ако се наложи, можем да привлечем и треньори от чужбина за детско-юношеската ни школа”, каза Батков.

Очаквайте подробности!

Върнете се в началото
 Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: 24 Апр 2008 16:33 
Сами срещу всички
Аватар

Отбор: Левски (София)
Бойко резна свинята мазна за водното парти

Кметът на София Бойко Борисов не разреши на фенклуба на Ц(*КА водното парти в езерото "Ариана".

Шефът на помашките запалянковци Димитър Ангелов-Свинята имаше намерение да организира мокър купон по повод очертаващата се 31-ва шампионска титла на помаците. Феновете замисляха партито за след вечното дерби с Левски на 10 май.

"Ариана" не е къпалня, че да ги пускам. Позволил съм им да си направят концерт, което е достатъчно. Освен това няма как да допусна празненства, тъй като мястото там е такова, че могат да се получат много ексцесии", обяви Борисов.

Столичният градоначалник, че още не е наясно с охраната за дербито.

"Повече ме притеснява развоят на събитията преди и след мача, както и как да опазим обществения ред. Всяка година взимаме изключителни мерки за сигурност, но винаги стават инциденти", каза Борисов.

Дебелия няма да може да се изкъпе :oops: :oops: То оная риза е хванала кир от толкова носене :P :P

"Левски значи СВОБОДА"
- "Левски" отборът на тези, които искат да бъдат свободни

Върнете се в началото
 Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: 25 Апр 2008 17:27 
Левскарка до гроб

ТОЧНО 1418 БИЛЕТА ЩЕ ПОЛУЧИ ЛЕВСКИ ЗА ДЕРБИТО

Точно 1418 билета ще бъдат отпуснати за Левски за вечното дерби срещу ЦСКА на 10 май. Това е квотата от 6,9% от седящите места, която ръководството на „червените” е отпуснало за съперника - колкото са били дадени от „сините” за мача през есента, съобщава официалният сайт на „армейците”.

Билетите за мача ЦСКА – Левски от 29-ия кръг на „А” група ще бъдат с цени между 3 и 12 лева. Двубоят е на 10 май от 18 часа на стадион „Българска армия”.

Пропуските за Сектор А струват 12 лева, за В – 8 лева, Сектор Б ще бъде разпродаван по 5 лева, а Г срещу 3 лева.

В търговските вериги Германос и Пикадили и центровете на БТК ще се продават билети само за Сектор Г от 25-и април. Билети за Сектор А и Сектор Г ще се продават в администрацията на клуба и по време на тържеството на клуба в зала 1 на НДК на 7-и май.

Останалите билети ще се продават на 8 каси на стадион „Българска армия” за привържениците на ЦСКА и 1 за феновете на Левски.

:porc: :porc: МРЪСНИ ГОВЕДА

Върнете се в началото
 Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: 25 Апр 2008 18:20 
Сами срещу всички
Аватар

Отбор: Левски (София)
http://sportni.bg/?tid=40&oid=1191717

"Левски значи СВОБОДА"
- "Левски" отборът на тези, които искат да бъдат свободни

Върнете се в началото
 Профил  

Заглавие: Re: Новини
МнениеПубликувано на: 07 Май 2008 11:33 
Аватар

Отбор: Спортист 1924 (Своге)
абе пичове верно ли е че Mъри и наско ги махат

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: 07 Май 2008 12:38 
АКАДЕМИК - отбор ВЕЛИК
Аватар

Отбор: Академик (София)
Да вече са уволнени. :evil: :evil: Не съм фен на Левски, обаче не мога да разбера, какво иска онзи мустакат смешко. Станимир Стоилов направи Левски отбор, а тоя ще го повери на онзи простак, който ще го гледате в по топлото време по джапанки и да псува постоянно. :P Вземете и направете някаква инициатива, за връщането на Станимир Стоилов, защото инак дълго време няма да видите добри времена с Левски!

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: 07 Май 2008 12:51 
Аватар

Отбор: Спартак 1919 (Плевен)
http://sportal.bg/news.php?id=104168
Батков - свиня.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: 07 Май 2008 13:14 

Баткоффф умри и от ЛЕВСКИ се махни!!!!

И сега кво ще назначи ония смешник(клоун) Вуцата и ще ни върне с години назад :evil: :evil:

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: 07 Май 2008 13:51 
Аватар

еби му майката немам думи :( Никога не съм го харесвал баткоф , и сега още повече доказа че е леке :twisted:

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: 07 Май 2008 19:00 
Аватар

много ме е яд за мъри, много ме кефеше и си разбираше от работата, въпреки че от скоро отбора е "малко зле"

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: 07 Май 2008 19:05 
Аватар

Кур за масоните, кур за Батков! Преди време някъде беше написано, че дъртия Вуцов задколисно командва нещата в Левски. Май е точно така.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: 07 Май 2008 19:19 
Левскарка до гроб

ОТБОРЪТ СБЪДВАЩ МЕЧТИ СИ ЗАМИНА ОКОНЧАТЕЛНО

„Забравете Дрийм тима, започваме отново”, думите са на Станимир Стоилов изречени в студиото на Дарик радио. С напускането на треньора и Наско Сираков от онзи славен отбор не остана и частица. Край! Нищо не е същото, златното поколение го няма. Петков, Томашич, Боримиров и Миланов ще са в ролята на буфер. Свързващото звено.

Стоилов е треньор с огромен потенциал, човек който разбира играта и обича Левски. От днес той вече няма да работи на „Герена”, но ще си остане легендарният наставник, класирал сините на четвъртфинал в УЕФА. Участието в Лигата е като гарнитура. Мъри го няма, но в историята и най-вече в сърцата остават онези мачове. Всеки обичащ Левски ще ги помни.

Цяло поколение запалянковци от сектор Б има какво да разказва в следващите десетилетия. Удинизе, Олимпик Марсилия, Киево, Оксер, драмата с Шалке 04, гостуванията на Барса, Челси и Вердер - всичко това стана факт благодарение на Стоилов, Сираков и футболистите.

Станимир Стоилов се превърна в школа за треньорите в България. Играта му е ясна, както на никой друг. Пропуски със сигурност не липсват, но бившият вече треньор на Левски е с едни гърди пред другите.

Футболистите и уменията му го направиха велик треньор, отново играчите със сини фланелки го пропъдиха от „Герена”. Засега. Защото рано или късно той отново ще влезе в съблекалнята на Левски. Където му отива да бъде.

„Радвам се, че има хора като Наско Сираков. Въпреки че е от противниковия лагер, аз не мога да си затворя очите пред очевидното - той е човек, който знае какво иска и как да го постигне. Оценил е треньора, доверил му се е изцяло и двамата гледат в една посока”, това каза пред вестник „Стандарт” преди няколко дни Стойчо Младенов. Друга доказана фигура във футбола ни.

Когато съперникът ти каже такива неща за теб, нямаш нужда от повече комплименти. Сираков носи респект и уважение от пръв поглед. Сериозен човек, който знае две и двеста в играта. Нюхът му е безспорен и успехите на Стоилов са едно от доказателствата.

Мразен и боготворен Наско Сираков си остава чисто и просто…Наско Сираков! Неговото място на „Георги Аспарухов” също е резервирано. Както си е запазил първата позиция в класацията по голове в историята на синия клуб.

Никога няма да забравя един изключително емоционален момент от похода в УЕФА. Мачът на „Васил Левски” между Левски и Удинезе мина без изпълнителния директор. По време на втората част Сираков играеше баскетбол в залата. Причината е един точен изстрел от тройката. Секунди преди края легендата слезе на пистата. Потен, със сълзи в очите Наско преживя поредния си триумф, като част от Левски. Емоционален когато трябва, хладен и безразличен в други ключови моменти.

От утре Наско ще почне да презарежда батериите до следващия път. Денят, в който отново ще дърпа конците в Левски едва ли ще е чак толкова далечен.

Освен незабравимата емоция дуетът остави на Левски и завещание. Жеан Карлос, Зе Соарес и Георги Сърмов тепърва ще покажат, какво могат. Дано има паметливи, които да помнят, кой ги доведе в София, в Левски.

Станимир Стоилов и Наско Сираков сдадоха властта. Играта свърши, но историята няма как да бъде преиначена. Те и футболистите написаха златната страница. И пак ще пишат, защото могат.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: 07 Май 2008 19:22 
Аватар

Аз симпатизирах на Левски защото мислих че имат друг начин на мислене които е правилен и ще изгради много стабилен отбор, но за жалост вътрешните драми между Сираков и Батков унищожиха Левски... Ангелов, Коприваров, Йовов, Бардон и Топузаков са доказателство за това. Бяха изпъдени поради интереси и опити да се прецакат другия. (Батков и Сираков). Стоилов пък се местеше ту от страната на единния, ту на другия.

За уволняването на Сираков нямам никакви проблеми, и без това не виждам да е допринесъл за нещо освен мотивиране. За Стоилов обаче бе грешка защото в България не съществува друг треньор като него (освен kyynadd). Никакво добро не излиза от това. Стоилов със сигурност ще продължи да се развива като треньор и ще успее много, Сираков не го виждам никъде, а Левски ще страда от това.

Сега се сещам че случайно срещнах Батков в един хотел. Беше точно когато отново се развиваше драмата че Стоилов и Сираков напускат. Яд ме е че не говорих с него, поне да го разбера как мисли човека.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: 07 Май 2008 20:11 
Аватар

brutal написа:
к** за масоните, кур за Батков! Преди време някъде беше написано, че дъртия Вуцов задколисно командва нещата в Левски. Май е точно така.

И Искренов на мястото на Сираков... Долу ДПС!

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: 07 Май 2008 20:16 
Аватар

Отбор: Локомотив (София)
кво се стегате бре ..............ЛЕВСКИ е вечен !
зад вас стой целият народ !
в България има още 100 клуба който искат да са във вашто положение !
има ли фенове има и клуб !
горе главите ! :party048: кво се стегате бре ..............ЛЕВСКИ е вечен !
зад вас стой целият народ !
в България има още 100 клуба който искат да са във вашто положение !
има ли фенове има и клуб !

http://pins-scars-collector.page.tl/

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: 07 Май 2008 21:05 
Аватар

Отбор: Черноломец 04 (Попово)
Вили Вуцов ще ги направи фурии и ще мачкат всичко наред :P
А на Станимир Стоилов тактиката отдавна се изтърка, а така и не се реши да я смени... Не може два сезона с една и съща тактика всеки мач...
А и тоя Жеан Карлос... толкова неориентиран, не знае къде са му краката :roll: Какво прави изобщо в България не знам...

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: 07 Май 2008 22:59 
Бригада Враца

Отбор: Ботев (Враца)
Почти се разплаках :lol:

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: 08 Май 2008 17:56 
Аватар

Отбор: Янтра 1919 (Габрово)
Това е уникална грешка на Батков просто сега срешу него ще са всички, освен това съм съгласен с онази статия, която Желю Станков написа - "Приказката свърши Левски пак се връща на село", дано да не стане така и дано поне частица от всичко това което правеше Мъри да го прави и Вили успех му пожелавам все пак, но не беше сега точния момент за тази промяна

Изображение

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: 08 Май 2008 22:08 
Аватар

абе пичове кога пускат билетите за сектор"Б"

Върнете се в началото
 Профил  

Покажи мненията от миналия:  Сортирай по  
Напиши нова тема Отговори на тема     [ 570 мнения ]  Предишна  1 ... 13, 14, 15, 16, 17, 18, 19 ... 23  Следваща

Подобни теми Автор Преглеждания Последно мнение
Преглежда непрочетените мнения Формула 1 - новини
Форум: Формула 1
Anonymous 113271 10 Юни 2010 16:59
от tedo
Преглежда непрочетените мнения Новини
Форум: Калиакра 1923 (Каварна)
Anonymous 222853 25 Яну 2011 15:39
от sashitop
Преглежда непрочетените мнения Новини за Хебър
Форум: Хебър 1918 (Пазарджик)
Anonymous 238571 19 Окт 2009 22:34