bulgarian-football.com | bgclubs.eu | GOAL.bg | Левски София | ДЮШ Левски | bfl-team.com | pi4e.com | Dropbox | eRepublik
* Влез   * Регистрация

Последно посещение:
Дата и час: 21 Юни 2025 07:39

Български клубове - Розова долина (Казанлък) | Стадион GOAL.bg

Напиши нова тема Отговори на тема     [ 42 мнения ]  Предишна  1, 2
Автор Съобщение
 Заглавие:
МнениеПубликувано на: 17 Апр 2008 14:41 
да сега вече може да се каже че само доиграваме сезон а от другия сезон ще атакуваме Б група

Върнете се в началото

Заглавие:
МнениеПубликувано на: 17 Апр 2008 15:02 
Искам да споедял нещо и то е че не ми се вярва догодина да гоним Б група дори под 5 място няма да завършим .Иска ми се да влезнем в Б ам то трябва от сега да се почне да играят футболистите,дано да играем по добре догодина , но най вече дано да играем по добре тоз полусезон да го доиграем кат истински отбор :8)

Върнете се в началото

Заглавие:
МнениеПубликувано на: 17 Апр 2008 17:12 
Аватар

Отбор: Розова долина (Казанлък)
Информацията ми е горе-долу от първа ръка, макар че и аз като теб съм малко песимист относно това, което чух. Най-важното е, че Радко Калайджиев се опитва да научи отбора да играе правилно тактически и си личи че момчетата се раздават. Ще поживеем, ще видим, дано догодина да сме един от добрите отбори в групата.

Върнете се в началото
 Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: 17 Апр 2008 17:15 
ще ви видим деугия сезон

Върнете се в началото

Заглавие:
МнениеПубликувано на: 17 Апр 2008 17:18 
Лично за Радко Калайджиев мога да кажа че ако ръководството има пари той ще поведе отбора едно от първите места,а за теб АРДА споко брат са видим догодина :8) .

Върнете се в началото

Заглавие:
МнениеПубликувано на: 18 Апр 2008 16:21 
Аватар

Дано само да не стане като миналата година 2007 когато започнахме с големи надежди първенството, добре се представяхме лятото в контролите, но без пари се вижда че не става и се вижда на кое място сме сега. Трябва да се вземат няколко играча според мен на постовете които са ни по слаби, но ако се отпуснат пари от ръководството това няма да е трудност. Виждам че в отбора има и перспективни юноши което е добре занапред

Върнете се в началото
 Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: 19 Апр 2008 17:48 
За какви юноши говориш нз за на розите ли юношите.Ти знаеш ли старшата миналата година се събираха по макс 10 човека на тренировка а на мач дори пускаха некой от мъжете.Сега положението уж добре сега се събират по макс 12-13 момчета просто юношите не са сериозни,но се надявам да се оправят малко :)

Върнете се в началото

Заглавие:
МнениеПубликувано на: 19 Апр 2008 20:11 
Аватар

Ами 12,13 човека са старшата възраст, защото клуба не може да ги задържи и по перспективните ги вземат още от деца или младша възраст. Това е голям проблем на клуба. Да не говорим че някои момчета които са сега в мъжете бяха спрели да се занимават с футбол до преди 2 год. когато се заформи отбора и заиграхме в В група

Върнете се в началото
 Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: 20 Апр 2008 10:51 
В Кз футбол скоро нямаше сега има някакви напливи за усъвършенстване и дано се получи нещо,аз не знаех че футболисти не играли 2 год че и повече идват да играят коагато клъба е в В група те тея момчета требва да играят в областната :evil:

Върнете се в началото

Заглавие:
МнениеПубликувано на: 20 Апр 2008 11:58 
Аватар

,,до преди 2 год." имам в предвид когато заиграхме в В група първо на стадион Арсенал и от този сезон на Севтополис. Незнам точно за по колко време , но някои бяха спрели да тренират до преди да се скълъпи отбора, да не говорин че и доста от момчетата в момента работят. Дано за другия сезон да се намери сериозен спонсор ( незнам намеренията на новия спонсор Марио дали са сериозни, не съм запознат), но се вижда че розите показват по- добри игри напоследък, но няма какво да се заблуждаваме с този отбор не можем да атакуваме Б група

Върнете се в началото
 Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: 20 Апр 2008 12:48 
Да прав си,но напреди отбора на розите беше в областната дори прекъсна участие,а истинския отбор в В група беше Арсенал,клуба беше спонсориран логично от самия собственик който е и на завода,там момчетата получаваха заплати всеки месец + премии,а пък тука сега получават премии само за победа по макс 100 лв на тези които са играли,смешно е но това е.Юношите бившите по точно които играха в Арсенал си плащаха да тренират и бяха най малко по 20-25 момчета а пък тези наще на розите не плащат и се събират по максимум 15 ако се случи веднъж в месеца.........
просто срам :evil:

Върнете се в началото

Заглавие:
МнениеПубликувано на: 20 Апр 2008 14:18 
Аватар

А за плащането мисля че бъркаш, аз бях в розите и си плащахме по 10 лв. тогава на месец, и сега мисля че си плащат, то иначе треньорите няма откъде да вземат заплати. А за отбора той първо беше Верея Казанлък, после Арсенал а сега Розова долина, а иначе преди това и двата отбора и розите и арсенал играеха в областната един сезон. Ами какво да кажа просто аз откакто се помня съм гледал Б група само една година когато отбора на Берое 2000 беше станал казанлъшки отбор и си спомням че доста хора идваха на мачовете. Надявам се скоро да сме поне в Б, обаче това няма да стане лесно, защото в нашата В група има доста стойностни отбора

Върнете се в началото
 Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: 20 Апр 2008 21:14 
А проверих старшата плащат по 10 лв и то само някои момчета да прав си.Брат казвам ти ако ти се гледа Б група нз де да одиш но за А ей каде е Стара ЗАгора там поне плащаш и гледаш футбол :wink:

Върнете се в началото

Заглавие:
МнениеПубликувано на: 21 Апр 2008 00:05 
Аватар

Приятелю не ми е до Б групата да ходя на мачове или А група, ами искам в нашия град да има футбол. Иначе съм ходил на доста мачове в Стара загора на А група и във Варна, но друго е в Казанлък да имаме отбор, не да подкрепям отбори от други градове. Ако другия сезон розите покажат добра игра в началото и амбиция за Б група аз съм абсолютно сигурен че на стадиона ще има доста фенове

Върнете се в началото
 Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: 21 Апр 2008 00:12 
Аватар

А иначе Б група има в град тука близко до Казанлък като Раднево, няма място за сравнение Раднево и Казанлък като школи и т.н. Може да си ходил на мачове в Раднево разбрах че си тренирал или тренираш в момента. Обаче този Банев ги спонсорира там АКБ Миньор Рад. и направи отбор там

Върнете се в началото
 Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: 21 Апр 2008 08:46 
Аватар

Отбор: Розова долина (Казанлък)
Господ да пази футбола от Банев пък си мисля аз - където е минал, трева не е поникнала след него. Иначе и за мен емоцията е най-голяма, когато ходя на мач в Казанлък. Розите може и в областната да са, но техните мачове са ми най-интересни (не казвам най-качествени). Дано от догодина да имаме повече поводи за добро настроение от футбола тук, в града ни, тъй като хората тук обичат отбора си и посещаемостта на мачовете ни е съвсем прилична за отбор, който се бори да не изпадне в зоните.

Върнете се в началото
 Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: 21 Апр 2008 12:43 
Аватар

Ами мисля че ако се вземат лятото поне 3,4 по качествени футболисти може да се атакува Б група. Според мен треньора е много добър и откакто пое отбора ни играта се подобри и се виждат резултатите от това. Надявам се отбора да върви все така напред и в събота да се поздравим с поредния успех

Върнете се в началото
 Профил  

Покажи мненията от миналия:  Сортирай по  
Напиши нова тема Отговори на тема     [ 42 мнения ]  Предишна  1, 2

Подобни теми Автор Преглеждания Последно мнение
Преглежда непрочетените мнения Л.Академик 82:79 ЦСКА (15:16, 22:17, 20:24,25:22)
Форум: Български баскетбол
r.h. 37443 05 Фев 2007 01:16
от CarlosNavaro
Преглежда непрочетените мнения 1/16 Финали на УЕФА
Форум: Евротурнири
HEBAR_HOOLS 17621 23 Фев 2007 00:57
от r.h.
Преглежда непрочетените мнения [16 кръг] Чавдар БСл - Монтана 2:1
Форум: Сезон 2006/2007
Klemenza 37864 22 Мар 2007 16:21
от DUNAV-RUSSE
Преглежда непрочетените мнения Месина - Милан ( 15 Април 16:00 )
Форум: Сезон 2007/2008
SPFC1919 4630 15 Апр 2007 21:54
от SPFC1919
Преглежда непрочетените мнения Фрозиноне - Ювентус, 1 май (вторник) 16:00ч.
Форум: Сезон 2006/2007
Bianco^Nero 8272 02 Май 2007 23:05
от Bianco^Nero