bulgarian-football.com | bgclubs.eu | GOAL.bg | Левски София | ДЮШ Левски | bfl-team.com | pi4e.com | Dropbox | eRepublik
* Влез   * Регистрация

Последно посещение:
Дата и час: 16 Юни 2025 18:55

Напиши нова тема Отговори на тема     [ 216 мнения ]  Предишна  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7 ... 9  Следваща
Автор Съобщение
 Заглавие:
МнениеПубликувано на: 15 Фев 2007 17:09 
Не знам защо спорите с мен за румънски футбол. Политехника Галац са в лига 3, вижте последната среща:

http://www.prosport.ro/index.php?sectio ... 23&sport=1

На 4-то място са в лига 3, но имайте предвид, че преди това има 2 групи от лига 2.

Върнете се в началото

Заглавие:
МнениеПубликувано на: 15 Фев 2007 17:23 
Тук би трябвало да можете да гледате Стяуа- Севиля от 20:30
www.elmundo.es

Върнете се в началото

Заглавие:
МнениеПубликувано на: 15 Фев 2007 17:27 
Зелен до гроб
Аватар

http://futbol-tv.com/
Тук също ще дават Стяуа - Севиля и може да се гледа по 2 3 програми

Върнете се в началото
 Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: 15 Фев 2007 17:36 
Ето точния адрес, къде може да се гледа гратис:
http://www.lasexta.com/Principal/Portad ... 070215.htm
Иначе мача ще се дава и по ПРО ТВ интернационал, който се намира на EULTELSAT W2 16 gradusa, 11515 V, 29950

ЦСКА завърши 1:1 с отборът на букурещкото летище Отопени, който играе в лига 2.
Мъка ми е кво ги чака Левски след малко в контролата с Рапид, ще отнесат най-малко 3 гола.

Върнете се в началото

Заглавие:
МнениеПубликувано на: 15 Фев 2007 18:50 
1.3.1.2.
Аватар

17 min.
levski-rapid 1:0

Sedrik bardon

:roll:

Върнете се в началото
 Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: 15 Фев 2007 20:17 
Завърши 1:1, това е най-големия международем успех в историята на Левски. :D :lol: :lol:

Върнете се в началото

Заглавие:
МнениеПубликувано на: 15 Фев 2007 20:44 
Каква е официалната страница на Фарул Констанца.:)

Върнете се в началото

Заглавие:
МнениеПубликувано на: 15 Фев 2007 21:17 
www.fcfarul.ro

Върнете се в началото

Заглавие:
МнениеПубликувано на: 16 Фев 2007 00:13 
Не случайно двта румънски отбора ги избравиха срещу другите два най-добри. Миналата година ги бутнаха един срещу друг, сега номера е по различен. МАФИЯ
Абсолютно чист гол на Стяуа отмениха при 0:0, че уж голмайстора избутал един от защитата. После Черня хвана топката в наказателното, но излезна с тяло от него (топката си беше в наказателното) даде фаул за Севиля, от който поведоха. Вторият гол стана от дузпа, изобщо без коментар.
Сигърен съм, че и срещу Динамо на реванша с Бенфика ще сложат някакъв такъв чернодрешко.
Как не ги е срам тия хора??? А ние си мислим, че корупцията е само в нашто първенство.

Върнете се в началото

Заглавие:
МнениеПубликувано на: 16 Фев 2007 00:38 
Аватар

Отбор: Странджа-Металург (Средец)
Еми трябва да се разчисти пътя за "големите". Мисля, че всички помнят Шалке-Левски, ЦСКА-Бешикташ и тн и тн.

Върнете се в началото
 Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: 16 Фев 2007 00:47 
Добър приятел на сайта
Аватар

Отбор: Ботев (Враца)
Интересно ми е кои са най-добрите школи в Румъния, които дават на страната най-много таланти. Както знаем в България такива са школата на Пирин, Ботев Вр, Септември и т.н. (да не изреждам). Та се чудя кои са румънските "люпилни на таланти"

Върнете се в началото
 Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: 16 Фев 2007 08:58 
1.3.1.2.
Аватар

milan_nikolov написа:
Завърши 1:1, това е най-големия международем успех в историята на Левски. :D :lol: :lol:

Mnogo si interesen,do vchera razpravqsh 3 gola razlika,100% i t.n. a dnes s leka ironiq podminavash temata,dali shte she da e taka ako primerno beshe poznal?!

p.s.I prodaljavai da si mislish che mamaligarchetata sa nepobedimi i samo ako gi preebat moje da zagubqt...vse pak tipichno za edin bivsh "armeec"

Sas zdrave

Върнете се в началото
 Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: 16 Фев 2007 12:24 
Аватар

Отбор: Спортист 1924 (Своге)
Късмета свършва все някога неможе винаги с него,напълно резонно Севиля отнесе мамалигарите а Бенфика би макар и трудно но съм почти сигорен че ще продължът напреде :idea: май нещо свали гарда след тия две загуба а Миланчо

Върнете се в началото
 Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: 16 Фев 2007 14:58 
Еми нормално е да е така. За Стяуа, отпаднала е със сигърност, възможно е да направи почетно реми в Севиля, предвид на това, че като гост играе по-добре. Възможна е и победа с един гол, но за повече е безмислено да се смята, че може да се направи срещу отбор като Севиля. Динамо ще бие Бенфика в Букурещ без проблеми, но по-вероятно е това да е с един гол разлика. Дано да е 1:0, а не 2:1. Този мач аз го виждам на продължения. Ако се напънат повечко меже да направят и нужните им 2 гола. Имат ги силите но трябва здрава мотивация.

Най-добрата школа в момента е Васлуй. Иначе Арджеш, Фарул, Университатя Крайова, Глория. В Румъния всички отбори имат добри детски школи. Там се работи много с деца, затова и резултатите им са такива,

Какво искаш още за Левски-Рапид, ако се паднат в официален мач за турнир Рапид ще ги бие и в двете срещи. За мен това 1:1 си е неуспех за Рапид. Чатих си с техни фенове, ядосват се за това реми.

Върнете се в началото

Заглавие:
МнениеПубликувано на: 16 Фев 2007 15:02 
Добър приятел на сайта
Аватар

milan_nikolov написа:

Най-добрата школа в момента е Васлуй. Иначе Арджеш, Фарул, Университатя Крайова, Глория. В Румъния всички отбори имат добри детски школи. Там се работи много с деца, затова и резултатите им са такива

Значи Васлуй! Кои по известни имена са произлезли от тази школа?

Върнете се в началото
 Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: 16 Фев 2007 17:57 
Аватар

milan_nikolov написа:
Еми нормално е да е така. За Стяуа, отпаднала е със сигърност, възможно е да направи почетно реми в Севиля, предвид на това, че като гост играе по-добре. Възможна е и победа с един гол, но за повече е безмислено да се смята, че може да се направи срещу отбор като Севиля. Динамо ще бие Бенфика в Букурещ без проблеми, но по-вероятно е това да е с един гол разлика. Дано да е 1:0, а не 2:1. Този мач аз го виждам на продължения. Ако се напънат повечко меже да направят и нужните им 2 гола. Имат ги силите но трябва здрава мотивация.

Най-добрата школа в момента е Васлуй. Иначе Арджеш, Фарул, Университатя Крайова, Глория. В Румъния всички отбори имат добри детски школи. Там се работи много с деца, затова и резултатите им са такива,

Какво искаш още за Левски-Рапид, ако се паднат в официален мач за турнир Рапид ще ги бие и в двете срещи. За мен това 1:1 си е неуспех за Рапид. Чатих си с техни фенове, ядосват се за това реми.

1:1 ами да видиме да се паднат пак тогава да говориме за Левски миналата година видяхме с Динамо Букорещ мисля :roll: 1:0 май нещо не стана и по техни и по твойте планове :D

Върнете се в началото
 Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: 16 Фев 2007 17:59 
Зелен до гроб
Аватар

r.h. написа:
Интересно ми е кои са най-добрите школи в Румъния, които дават на страната най-много таланти. Както знаем в България такива са школата на Пирин, Ботев Вр, Септември и т.н. (да не изреждам). Та се чудя кои са румънските "люпилни на таланти"

Не забравяй Хебър виж колко национали имаме :)

Върнете се в началото
 Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: 16 Фев 2007 21:24 
1.3.1.2.
Аватар

milan_nikolov написа:

Az pak kazvam che e neuspeh za Levski,malko po veroqtno e sled kato parvi povedoha,i imaha poveche polojeniq za gol,znam go zahtoto go slushah po radioto,i mnenieto na komentatorite beshe che rapid na momenti natiska,no levski vladee poveche iniciativata i ima poveche polojeniq

kakto kaza lms_X nali minalata godina vidq kuchetata v sofia....a da be to sluchaino v poslednata minuta....i ne zabravqi i levski igraha 1/4 final v uefa na samo sabratqta ti :wink:

Върнете се в началото
 Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: 17 Фев 2007 00:49 
r.h. написа:
milan_nikolov написа:

Най-добрата школа в момента е Васлуй. Иначе Арджеш, Фарул, Университатя Крайова, Глория. В Румъния всички отбори имат добри детски школи. Там се работи много с деца, затова и резултатите им са такива

Значи Васлуй! Кои по известни имена са произлезли от тази школа?

Написах ти за последната година. Съдейки по това, че Стяуа взе двама класни играчи ит там. Става дума за Вали Бадя и Криаторю, който го взеха буквално преди седмици.

Върнете се в началото

Заглавие:
МнениеПубликувано на: 17 Фев 2007 15:22 
Добър приятел на сайта
Аватар

Ясно! А иначе кой отбор влага най-много в детско-юношеската си школа? Имаш ли такава информация?

Върнете се в началото
 Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: 17 Фев 2007 17:18 
Аватар

Всички влагат милярди в школите в Румъния,всички стадиони са по най-малко 60 хиляди с всички екстри,отборите са нещо като футболни зомбина неможеш да ги биеш,играчите са най-белите в целия свят,целия народ е прекрасен няма кражби,убийства и никога не е имало проблеми :lol:

Върнете се в началото
 Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: 18 Фев 2007 15:34 
Аватар

Отбор: Суворово (Суворово)
Глупости на търкалета! помниш ли динамо букурещ си тругнаха като насрани от софия! А ако бяха толкова силни мамалигари9те нямаше футболситите им дда идват да играят тука Там трика,крика, онова сме6но джудже и тн!

Върнете се в началото
 Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: 18 Фев 2007 17:52 
Аватар

май не си усетил иронията в писанията ми :?

Върнете се в началото
 Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: 18 Фев 2007 18:30 
Аватар

Отбор: Суворово (Суворово)
lms_x tova ne be6e za tebe :P obqsnqvah na milan za realnosta koqto e !

Върнете се в началото
 Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: 18 Фев 2007 22:40 
Fabio_Cannavaro написа:
Глупости на търкалета! помниш ли динамо букурещ си тругнаха като насрани от софия! А ако бяха толкова силни мамалигари9те нямаше футболситите им дда идват да играят тука Там трика,крика, онова сме6но джудже и тн!

Динамо когато играха с Левски изобщо не бяха в форма. Нямаха ги тези качествени играчи, които ги имат сега. Вярно, Петре беше там, но той играеше изключително слабо в Динамо, зашото се беше изчерпал за отбора. А и въпреки, че Динамо тогава бяха толкова слаби, пак на моманти надиграваха Левски. Особено като останаха с 10 човека. Аз бях в сектор В на този мач (въпреки, че съм чорбар) и си спомням, че в края на мача преди да стане гола левскарите си псуваха отбора и чупиха седалки. Спомням си, че човека, който седеше до мен ми каза 5 минути преди края на мача "Тия щом ни надиграха, какво ще правим с другите отбори в групата?"
Така че нека от един малшанс в 90 минута да не се възгордяваме.

Върнете се в началото

Покажи мненията от миналия:  Сортирай по  
Напиши нова тема Отговори на тема     [ 216 мнения ]  Предишна  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7 ... 9  Следваща

Подобни теми Автор Преглеждания Последно мнение
Преглежда непрочетените мнения Форум за Южноамерикански футбол
Форум: Световен футбол
Anonymous 28595 13 Фев 2007 13:56
от HEBAR_HOOLS
Преглежда непрочетените мнения Кой е най-симпатичния ви Румънски отбор?
Форум: Румънски футбол
r.h. 51085 04 Юни 2009 12:07
от Fabio_Cannavaro
Преглежда непрочетените мнения Сайтове свързани с Британският футбол
Форум: Британски футбол
Anonymous 15571 17 Фев 2009 22:45
от ddinev
Преглежда непрочетените мнения Гръцки футбол
Форум: Гръцки футбол
r.h. 17369 18 Фев 2008 17:47
от Dance
Преглежда непрочетените мнения КОНКУРС - Изработка на хедър: Германски футбол