bulgarian-football.com | bgclubs.eu | GOAL.bg | Левски София | ДЮШ Левски | bfl-team.com | pi4e.com | Dropbox | eRepublik
* Влез   * Регистрация

Последно посещение:
Дата и час: 16 Юни 2025 22:00

. GOAL.bg

Напиши нова тема Темата е заключена, не можете да променяте мнения.     [ 69 мнения ]  1, 2, 3  Следваща
Автор Съобщение
 Заглавие: Буферите пак ги бият
МнениеПубликувано на: 13 Апр 2008 18:23 
Запалянковците на Локомотив (Пловдив), които наблюдаваха двубоя на своите любимци срещу ЦСКА на живо пропищяха от софийската полиция. "Вярно, имаше спречкване между фенове на двата отбора, но провокаторите на боя не бяхме ние. Всичко започнаха тези от ЦСКА, които ни причакаха пред сектор "Б". Полицията бързо овладя положението, но защо прибраха само наши", оплакват се запалянковците на смърфовете.
Заради вандалските прояви четирима ултраси на Локомотив са пропуснали сблъсъка на "Българска армия", тъй като са престояли зад решетките по време на мача.

Според източници на Sportal.bg обаче информацията на пловдивчани не е съвсем вярна, тъй като освен тях, органите на реда са прибрали и петима запалянковци на ЦСКА, участвали в мелето.

Върнете се в началото

Заглавие:
МнениеПубликувано на: 13 Апр 2008 18:29 

Истината е някъде там :)

Върнете се в началото
 Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: 13 Апр 2008 18:49 
И ако не е тайна аре като си много компетентен да отваряш теми ,кажи за побоя над буферите и ми обясни за тва "ПАК ги бият " - :lol: кой? :lol:

Върнете се в началото

Заглавие:
МнениеПубликувано на: 13 Апр 2008 19:34 
Най-срамното и недостойно нещо в света на птиците е да се храниш с
мърша.
Най-недостойното на бойното поле е мародерството.
Човек, тарашещ загиналите войни, обиращ обирджия.
Но има и нещо по-недостойно - когато човек, зовящ себе си истински
хулиган, обира плодовете на полицейския труд и по най-недостойния
начин даже приема подаръци от страна на същата и й оказва помощ.
Ако е имало битка между А и Б сектор на стадион „Българска армия”, то
битка имаше единствено и само между полицията и феновете на ЦСКА. Ако
е имало взет флаг, то този флаг бе взет от полицията и предаден на
така наречените „хулигани на Локомотив”, които дойдоха да съдействат
на полицията. Които по най-безсрамния начин казаха на полицията - „ма
моля ви туй е наши знами, то е черно-бяло”.
Знамето всъщност е било на едно от арестуваните момчета от ЦСКА и е
било черно-бяло на цвят, но на ЦСКА. Намирало се е в джоба му, а
въпросните „хулигани” са поискали флага от полицаите и са казали, че
всъщност е тяхно.
Така че - халал да ви е „хулигани” и полицейски сътрудници. Дерзайте.
Рано или късно ще изядете дървото така, че ще ви излезе от устата през
отходния канал.

Фен на ЦСКА ,който не се бие по интернет, а на живо!

Върнете се в началото

Заглавие:
МнениеПубликувано на: 13 Апр 2008 19:38 
plovdiv написа:
И ако не е тайна аре като си много компетентен да отваряш теми ,кажи за побоя над буферите и ми обясни за тва "ПАК ги бият " - :lol: кой? :lol:

Ми чорбарите са ви нацепили канчетата,ама вие по форумите пак сте най-големите!

Върнете се в началото

Заглавие:
МнениеПубликувано на: 13 Апр 2008 20:00 

Insane написа:
Най-срамното и недостойно нещо в света на птиците е да се храниш с
мърша.
Най-недостойното на бойното поле е мародерството.
Човек, тарашещ загиналите войни, обиращ обирджия.
Но има и нещо по-недостойно - когато човек, зовящ себе си истински
хулиган, обира плодовете на полицейския труд и по най-недостойния
начин даже приема подаръци от страна на същата и й оказва помощ.
Ако е имало битка между А и Б сектор на стадион „Българска армия”, то
битка имаше единствено и само между полицията и феновете на ЦСКА. Ако
е имало взет флаг, то този флаг бе взет от полицията и предаден на
така наречените „хулигани на Локомотив”, които дойдоха да съдействат
на полицията. Които по най-безсрамния начин казаха на полицията - „ма
моля ви туй е наши знами, то е черно-бяло”.
Знамето всъщност е било на едно от арестуваните момчета от ЦСКА и е
било черно-бяло на цвят, но на ЦСКА. Намирало се е в джоба му, а
въпросните „хулигани” са поискали флага от полицаите и са казали, че
всъщност е тяхно.
Така че - халал да ви е „хулигани” и полицейски сътрудници. Дерзайте.
Рано или късно ще изядете дървото така, че ще ви излезе от устата през
отходния канал.

Фен на ЦСКА ,който не се бие по интернет, а на живо!

Айде дайде,зето от ченгатата не знам си кво,всички много добре видяха за кво става дума.От които и да е зето знамето важното е,че сте без знаме,и само не мога да разбера геройско ли е да скочат 70 човека на 10.
:?:

Върнете се в началото
 Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: 13 Апр 2008 20:48 

_BultraS_ написа:
plovdiv написа:

Мисля че омразата ти натделява над мозъка,стига сте коментирали неща които по форумите няма да излязат, да се разберат,които бил бил,които чул чул...тук само се лъжете 1 друг кои е победил,и кои е бил набит.

Върнете се в началото
 Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: 13 Апр 2008 20:50 
lubosway написа:
_BultraS_ написа:
plovdiv написа:

Мисля че омразата ти натделява над мозъка,стига сте коментирали неща които по форумите няма да излязат, да се разберат,които бил бил,които чул чул...тук само се лъжете 1 друг кои е победил,и кои е бил набит.

Моята омраза???Ми аз буферите ако ги мраза незнам към говедата кво трябва да чувствам?

Върнете се в началото

Заглавие:
МнениеПубликувано на: 13 Апр 2008 21:16 
Хем са ги били,хем са взели знаме :lol:

Върнете се в началото

Заглавие:
МнениеПубликувано на: 13 Апр 2008 21:16 
Ми като не слушат ше ядат бой ... и тия почнаха да ядат бой като "Коравите Хуулс" от Бирой .

Върнете се в началото

Заглавие:
МнениеПубликувано на: 13 Апр 2008 21:53 
папараци?!

Върнете се в началото

Заглавие:
МнениеПубликувано на: 13 Апр 2008 21:59 
flws1912 написа:
папараци?!

v plazma e po-koravo s futbolistiti.

Върнете се в началото

Заглавие:
МнениеПубликувано на: 13 Апр 2008 22:00 

EMO ULTRAS написа:
Хем са ги били,хем са взели знаме :lol:

Имат дарба явно тез ладове от Лаута :8)

И отново се почва с коравите ви мнения и гавра над групировки,малко ставате банални (особено цецкарите),защото в форума праскате мнения,тези са хуулс,онизи са биячи,тия са интернет,ма вие всъщност критикувате същесвуваща групировка по интернет ! :evil: :evil:

_BultraS_

Слабо ме късае кои колко мразиш,въпроса е че пишеш вярваш и пишеш глупости,написани от друг в ФОРУМ !

Върнете се в началото
 Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: 13 Апр 2008 22:09 

Отбор: Берое (Стара Загора)
ХАха колеги от Локо , които четете тука . Насладете се на хейтърите , който живеят в този форум , единствено да ни пребиват по интернет и да ни изкарват , какви ли не . И ние бяхме пребити от половин България , а фактите са че от другата страна има 2 пъти повече пострадали отколкото наши , като за този полусезон имаме 2ма с пукнати глави от боксове и бухалки на фенове на цска с 15 год по големи от тях.Какво геройство и пак са ни били пребили. Та такава е работата , много мъка има по този свят. До колкото знам отново тук глупости се приказват и локото са намляли цскато , но нека хейтърите да си пишат те най-добре знаят какво е било
:wink:
САМО БЕРОЕ !

Върнете се в началото
 Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: 13 Апр 2008 22:30 
Lorenco написа:
ХАха колеги от Локо , които четете тука . Насладете се на хейтърите , който живеят в този форум , единствено да ни пребиват по интернет и да ни изкарват , какви ли не . И ние бяхме пребити от половин България , а фактите са че от другата страна има 2 пъти повече пострадали отколкото наши , като за този полусезон имаме 2ма с пукнати глави от боксове и бухалки на фенове на цска с 15 год по големи от тях.Какво геройство и пак са ни били пребили. Та такава е работата , много мъка има по този свят. До колкото знам отново тук глупости се приказват и локото са намляли цскато , но нека хейтърите да си пишат те най-добре знаят какво е било
САМО БЕРОЕ !

normalno e slabite da se podkrepqt,istinata e che buferite,koito i kudeto da gi hvane shte gi mlati na pochivki,loshoto obache e che dosta hora ne gi priemat na seriozno,koeto qvno se okazva problem za momenta.vse nqkoga balona na lauta shte se spuka i togava neznam kakvo shte ostane ot 'lauta hools'.

nqkoi napisal,che ne bilo mujkarsko da skochat na 10 choveka...kajete kude go pravqt i nakude sa se bili nasochili...minavat prez nqkolko kordona kuki kato minavat s nomera,che sa ot Plovdiv, pri koeto pred stadiona ima grupa ot 10 bufercheta i e qsno,che shte gi napadnat (a i tezi buferi dokolkoto razbrah ne sa 'sluchaini'),po-skoro ne e mujkarsko da gledash ot sektora kachil se na mrejata kak biqt priqtelite ti...

Върнете се в началото

Заглавие:
МнениеПубликувано на: 13 Апр 2008 22:44 

bultra написа:
Lorenco написа:
САМО БЕРОЕ !

normalno e slabite da se podkrepqt,istinata e che buferite,koito i kudeto da gi hvane shte gi mlati na pochivki,loshoto obache e che dosta hora ne gi priemat na seriozno,koeto qvno se okazva problem za momenta.vse nqkoga balona na lauta shte se spuka i togava neznam kakvo shte ostane ot 'lauta hools'.

nqkoi napisal,che ne bilo mujkarsko da skochat na 10 choveka...kajete kude go pravqt i nakude sa se bili nasochili...minavat prez nqkolko kordona kuki kato minavat s nomera,che sa ot Plovdiv, pri koeto pred stadiona ima grupa ot 10 bufercheta i e qsno,che shte gi napadnat (a i tezi buferi dokolkoto razbrah ne sa 'sluchaini'),po-skoro ne e mujkarsko da gledash ot sektora kachil se na mrejata kak biqt priqtelite ti...

Аз не знам ти като не си бил какво коментираш.Каде са ни били нас?Вие срам нямате ли да лежите на някви стари лаври и да си мислите,че преди 10 години като сте имали малко по сериозни привърженици и,че сега е така,вие точно няма кво да говорите,защото реално вече за никъв кур не ставате колкото и да не искате да го признаето,но вие си го знаете.Инче пак ти казвам като не знаеш не коментираи,и не знам как реши.че ние сме гледали как бият приятелите ни .

Върнете се в началото
 Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: 13 Апр 2008 23:45 
tochno shtoto znam na nas kuv ni e potenciala i kato gledam vas i me hvashta qd,che ne sme malko po-organizirani da vidim togava koi za kakuv kur stava...ako na vas budeshteto vi sa novoizlupenite 'bufercheta' , koito dovchera bqha na Koleja,ne mi se iska da si pomislqm kak malkite kanarcheta shte gi lepat kudeto gi hvanat.

Върнете се в началото

Заглавие:
МнениеПубликувано на: 13 Апр 2008 23:55 

bultra написа:
tochno shtoto znam na nas kuv ni e potenciala i kato gledam vas i me hvashta qd,che ne sme malko po-organizirani da vidim togava koi za kakuv kur stava...ako na vas budeshteto vi sa novoizlupenite 'bufercheta' , koito dovchera bqha na Koleja,ne mi se iska da si pomislqm kak malkite kanarcheta shte gi lepat kudeto gi hvanat.

В какви филми живеете,малко ли пъти се е виждало как ваще малки канарчета нсират отсякаде.Щом хората минават към нас значи няма с какво да ги задържите,и все пак не мисля,че точно тези хора които са били го вчера папгали са ни бъдещото но щом казваш.Просто такива моменти е имало и при вас,линчо си спомням период в които имаше доста хора които бяха от Локомотив и минаха към вас,но всичко си е до човек.

Върнете се в началото
 Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: 14 Апр 2008 00:04 
преди няколко години на мач между същите отбори в пловдив задържаха локомотивците да си тръгнат половин час по късно и цскарчетата си се качиха в реисовете кой от кой град и си тръгнаха по най бързия начин 10 дена след това един форум блесна ''София изнесе Пловдив '' и някой хора чули недочули някакви слухове. Канарите най-велики да не казвам колко пъти са ги пребивали ама те ще отрекат заради гордоста си. Стига сте се филмирали хора какви са тези организации какво е тва чудо отбори в света бес групировки бес фен клуб правят хореография и празници за милиони а вие се мислите за HOOLS.

Върнете се в началото

Заглавие:
МнениеПубликувано на: 14 Апр 2008 00:04 
vij sq nashto momche-az lichno se radvam,che teq veche nqmat nishto obshto s nas(ne che nqkoga sa bili priemani kato kakvito i da e bilo),fakt e che nqkoi ot tqh izqdoha po edin boi i smeniha cvetovete,vzimaite si gi pri vas teq na nas ne ni trqbvat.a kolkoto do tova v poslednite godini ne sme li vidqli kvi sme ?kvo da vidim?kak kato 2te grupi sa pochti izravneni i vie ste s max 6-8 choveka poveche bqgate kato lud?e da tva go znaem,nqma nujda.

koi kaza na dovcherashnite gazarcheta po diskotekite,che sa huligani i potomstveni lokomotivci ?

Върнете се в началото

Заглавие:
МнениеПубликувано на: 14 Апр 2008 10:32 
nepovtorim написа:
bultra написа:

В какви филми живеете,малко ли пъти се е виждало как ваще малки канарчета нсират отсякаде.Щом хората минават към нас значи няма с какво да ги задържите,и все пак не мисля,че точно тези хора които са били го вчера папгали са ни бъдещото но щом казваш.Просто такива моменти е имало и при вас,линчо си спомням период в които имаше доста хора които бяха от Локомотив и минаха към вас,но всичко си е до човек.

Вие не сте наред.Как може да кажеш на някув си бояджия ,че ще ти е бъдещето.Той ли ще ти е надеждата,той ,който си сменя отбора на всеки 2 години,и най-жалкото е ,че вие ги приемате.Един с татус на Ботев на джуката обаче вие си го имате за свой.Така ли си изграждате редиците-всякви бояджий-еми мойте извинения,ама не ви виждам след 10 години.Довчера единия ва е псувал и е пеел:Турция е вашата родина,днеска вече е един от вас-жалки сте!

Върнете се в началото

Заглавие:
МнениеПубликувано на: 14 Апр 2008 10:47 

_BultraS_ написа:
nepovtorim написа:
bultra написа:

Вие не сте наред.Как може да кажеш на някув си бояджия ,че ще ти е бъдещето.Той ли ще ти е надеждата,той ,който си сменя отбора на всеки 2 години,и най-жалкото е ,че вие ги приемате.Един с татус на Ботев на джуката обаче вие си го имате за свой.Така ли си изграждате редиците-всякви бояджий-еми мойте извинения,ама не ви виждам след 10 години.Довчера единия ва е псувал и е пеел:Турция е вашата родина,днеска вече е един от вас-жалки сте!

Тоя и аз го знам :D искал е 20 лв от едно приятелче за да си мане тфа Ботев от джуката :) обаче не му е дал и още си върви с него :lol:

Върнете се в началото
 Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: 16 Апр 2008 14:55 
Боже,боже,колко мъка има по тоя свят, боже...
Нищо, важното е да си корав лад
:twisted:

Върнете се в началото

Заглавие:
МнениеПубликувано на: 16 Апр 2008 16:11 
И тях ли ги набиха през клавиатурата :cry: :cry:

Върнете се в началото

Заглавие:
МнениеПубликувано на: 16 Апр 2008 16:20 
djpetko написа:
И тях ли ги набиха през клавиатурата :cry: :cry:

da, neta im e 512 tukata v sekunda.

Върнете се в началото

Покажи мненията от миналия:  Сортирай по  
Напиши нова тема Темата е заключена, не можете да променяте мнения.     [ 69 мнения ]  1, 2, 3  Следваща

Подобни теми Автор Преглеждания Последно мнение
Преглежда непрочетените мнения В Калиакра пак злобеят по адрес на Дунав
Форум: Сезон 2007/2008
DUNAV-RUSSE 8382 10 Юли 2007 14:06
от aircraft10
Преглежда непрочетените мнения Защо пак жепеиците???
Форум: Локомотив (Горна Оряховица)
Ultras 8000 13 Фев 2008 18:52
от LOKO_GO_1932
Преглежда непрочетените мнения бисер белчев пак плаче по медиите
Форум: Бенковски (Бяла)
musashi_svilengrad 3178 19 Апр 2008 18:57
от БЕНКОВСКИ
Преглежда непрочетените мнения "НАФТЕКС" ПАК С ЗЕЛЕНИ ЕКИПИ, ЯСЕН ПЕТРОВ ПОЕМА ОТБОРА
Форум: Сезон 2008/2009
NaFtEx 5352 11 Юни 2008 19:58
от georgi bancov
Преглежда непрочетените мнения Пак никой не пише във форума ...
Форум: Искра (Искрец)
MaR7oOo 9631 13 Юни 2009 16:27
от IvKoNi