bulgarian-football.com | bgclubs.eu | GOAL.bg | Левски София | ДЮШ Левски | bfl-team.com | pi4e.com | Dropbox | eRepublik
* Влез   * Регистрация

Последно посещение:
Дата и час: 23 Юни 2025 23:11

Български клубове - Спортист 1924 (Своге) | Стадион GOAL.bg

Напиши нова тема Темата е заключена, не можете да променяте мнения.     [ 48 мнения ]  Предишна  1, 2
Автор Съобщение
 Заглавие:
МнениеПубликувано на: 08 Апр 2008 15:41 
Аватар

Отбор: Локомотив 1929 (Мездра)
loko_mz написа:
50+25 - автобуси - + други с влак, дето не бяха в агитката :-) = > 100 :-)

Ти да не би да се броиш от агитката :lol: :lol: :lol:

Върнете се в началото
 Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: 08 Апр 2008 15:45 
Аватар

Отбор: Спортист 1924 (Своге)
Добре че е тя да краси вашата "агитка" ..... иначе сте пълни утрепки всички ТЪПАК

Върнете се в началото
 Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: 08 Апр 2008 15:52 
Аватар

LOKOTO написа:
Добре че е тя да краси вашата "агитка" ..... иначе сте пълни утрепки всички ТЪПАК

ТЪПАК агитката не е за красота!!! И не се прави на много хитър. Знам кой е в агитката да вика и кой ходи с автобуса да гледа мача. А ако хората в агитката са утрепки, защо не им го каза лично?

Върнете се в началото
 Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: 08 Апр 2008 16:25 
БОЛЯРИ
Аватар

Отбор: Етър 1924 (Велико Търново)
pippo написа:
LOKOTO написа:

ТЪПАК агитката не е за красота!!! И не се прави на много хитър. Знам кой е в агитката да вика и кой ходи с автобуса да гледа мача. А ако хората в агитката са утрепки, защо не им го каза лично?

Мой човек колко ви плащат за да ходите по мачове?Чувам доста добри суми....

Върнете се в началото
 Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: 08 Апр 2008 16:32 
Аватар

Ми много неща може да чуеш, ама не са истина.

Върнете се в началото
 Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: 08 Апр 2008 16:33 
Мразя
Аватар

Отбор: ЦСКА (София)
ебаси да ти плащат за да ходиш на мач :shock: искам и аз така бе :lol: :lol:

Върнете се в началото
 Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: 08 Апр 2008 17:12 
Аватар

[quote="pippo"][quote="LOKOTO"]Добре че е тя да краси вашата "агитка" ..... иначе сте пълни утрепки всички ТЪПАК[/quote]

ТЪПАК агитката не е за красота!!! И не се прави на много хитър. Знам кой е в агитката да вика и кой ходи с автобуса да гледа мача. А ако хората в агитката са утрепки, защо не им го каза лично?[/quote]

Под достойнството ми е да говоря с човек който е облечен с анцуг,черни обувки и бели чорапи :lol:

Върнете се в началото
 Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: 08 Апр 2008 17:34 
Аватар

zleto написа:
ебаси да ти плащат за да ходиш на мач :shock: искам и аз така бе :lol: :lol:
Нема баце нас ни щават минимум от 3 до 8 лева :8)

LOKOTO бате цепиш мрака :lol: :lol: Ти си великан :8) :0020:

Всички видове застраховки към ЗК ЛЕВ ИНС.Отстъпки до 25%.
0883368440
0879331668

Върнете се в началото
 Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: 08 Апр 2008 18:16 
БОЛЯРИ
Аватар

Отбор: Етър 1924 (Велико Търново)
pippo написа:
Ми много неща може да чуеш, ама не са истина.

Уви батка много добре знаеш че са истина.

Върнете се в началото
 Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: 08 Апр 2008 19:54 
Аватар

LOKOTO добре, че те пазеха 3-ма полицаи да се срещнеш с "красавицата" :lol: :lol: :lol:

Върнете се в началото
 Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: 08 Апр 2008 19:55 
Аватар

Не си ти човека, дето ще ми казва какво да правя като ида на мач! Нито пък знаеш какво правя! Така че си трай - ти си по-зает с други работи, за да се занимаваш с фенове, щото може да ти навредят на "реномето"..... - мен не ми пречи.

Върнете се в началото
 Профил  

Заглавие: ...
МнениеПубликувано на: 08 Апр 2008 20:14 
Loko Mezdra sa slabaci nemoexa da barnat i topkata a za redovnia nomer na Pedrag Pajin da ne govorim.

Върнете се в началото

Заглавие:
МнениеПубликувано на: 08 Апр 2008 21:33 
Аватар

loko_mz реномето ми го пазят. Може да спиш спокойно! А това какво правиш на мачовете - твоя си работа, ама не се пиши фенка, защото си обикновенна семкарка :lol:

Върнете се в началото
 Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: 08 Апр 2008 21:48 
Аватар

pippo написа:
loko_mz реномето ми го пазят. Може да спиш спокойно! А това какво правиш на мачовете - твоя си работа, ама не се пиши фенка, защото си обикновенна семкарка :lol:

:forummp3: а ти си обикновен кибер мишок

Върнете се в началото
 Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: 08 Апр 2008 21:50 
Аватар

pippo написа:
А ти другарю като какъв определяш кой какъв фен е :roll: Както каза Red|Boys|Svoge ти си едно интернет мишле,още не си дорасъл за плъх
http://i.data.bg/07/04/14/326383_orig.jpg

Момичето си ходи на мачове,ходи на гостувания,гледа си мача.Какво повече искаш

Всички видове застраховки към ЗК ЛЕВ ИНС.Отстъпки до 25%.
0883368440
0879331668

Последна промяна TOTTI10 на 08 Апр 2008 21:58, променена общо 1 път

Върнете се в началото
 Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: 08 Апр 2008 21:51 

pippo написа:

Аз мацката не я познавам ,ма и ти не се прави на оборотен много ,когато обиколиш всички села и паланки в България да подкрепяш отбора си и когато го правиш не за реномето си ,а въпреки него и като хапнеш дървото на няколко места ,като яднеш бой ,като избягаш от бой дори ,като умреш от пиене и не можеш да говориш 2 дни след мач от пеене ,като измислиш,копираш или научиш песни ,като живееш за съботният ден и четвъртък -неделя ти стане съботен ден ,като стигнеш нивото на Локото да даваш 50-100 лева да те смени някой в работата та да идеш на мач ,а не да ти плащат ,за да ходиш ,като делиш парите си на такива за знаме,хорео,пътни и пиянски за мач ,като за вас се заговори като за агитка ,а не за смешни ,платени семкари,тогава се обаждай......

п.п.Не мразя Мездра ,даже Леденика пия ,когато няма Ариана или Шуменско.Даже не ме дразни ,а ме радва това ,че ще идете в А група ,не ме дразни и това ,че ви плащат да ходите на мачове (искам и на нас да ни плащат) ,но пък ние нямаме РЕНОМЕ ,ние сме от пияница на горе ,ние сме утрепките и идиотите дето пеят и всички им се чудят как могат да минат 600 километра за мач ,на място в което даже български не говорят ....дразни ме това ,че хем сте платени ,хем не сте фенове ,хем песни нямате ,нищо ,а се мислите за голяма работа и летитеее....

п.п.п.п. Един съвет от мен ,ако пък съм в грешка и си наистина фен се съберете една групичка от фенове ,дори да сте десетина от тия 100 дето ходите на гостувания и се помъчете да бъдете фенове.

Своге бойс не се продава ,Своге бойс ТОВА Е СЛАВА

Върнете се в началото
 Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: 08 Апр 2008 22:17 
Аватар

pippo написа:

Спя си спокойно! На мач семки не чопля и за твое сведение не се крия като завали дъжд, не бягам и НЕ МЕ Е СРАМ да съм в агитката без да говоря зад гърба и - май ти не си в нея - не те виждам! Така че поне това, което говориш нека е вярно!

Точно пък за фен на Локо Мездра не можеш и на малкия ми пръст да ми стъпиш и мога да ти го докажа, но по-умните хора си замълчават, щото по-луд е не този, който изяжда 2 зелника, а който му ги дава.

И нямам нужда някой да ме защитава, защото фактите съществуват - само да се намерят и покажат. И не си ти човекът, който ще съди за хората.

Аз спирам до тук - както ти ми каза - гледай си сайта и не ми с е бъркай - аз мога да пиша където, каквото и когато си искам.

Върнете се в началото
 Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: 08 Апр 2008 22:56 
Аватар

Отбор: Сливен 2000 (Сливен)
OFKSS написа:
pippo написа:

Аз мацката не я познавам ,ма и ти не се прави на оборотен много ,когато обиколиш всички села и паланки в България да подкрепяш отбора си и когато го правиш не за реномето си ,а въпреки него и като хапнеш дървото на няколко места ,като яднеш бой ,като избягаш от бой дори ,като умреш от пиене и не можеш да говориш 2 дни след мач от пеене ,като измислиш,копираш или научиш песни ,като живееш за съботният ден и четвъртък -неделя ти стане съботен ден ,като стигнеш нивото на Локото да даваш 50-100 лева да те смени някой в работата та да идеш на мач ,а не да ти плащат ,за да ходиш ,като делиш парите си на такива за знаме,хорео,пътни и пиянски за мач ,като за вас се заговори като за агитка ,а не за смешни ,платени семкари,тогава се обаждай......

п.п.Не мразя Мездра ,даже Леденика пия ,когато няма Ариана или Шуменско.Даже не ме дразни ,а ме радва това ,че ще идете в А група ,не ме дразни и това ,че ви плащат да ходите на мачове (искам и на нас да ни плащат) ,но пък ние нямаме РЕНОМЕ ,ние сме от пияница на горе ,ние сме утрепките и идиотите дето пеят и всички им се чудят как могат да минат 600 километра за мач ,на място в което даже български не говорят ....дразни ме това ,че хем сте платени ,хем не сте фенове ,хем песни нямате ,нищо ,а се мислите за голяма работа и летитеее....

п.п.п.п. Един съвет от мен ,ако пък съм в грешка и си наистина фен се съберете една групичка от фенове ,дори да сте десетина от тия 100 дето ходите на гостувания и се помъчете да бъдете фенове.

Много ми хареса тва,което каза.Само хора,които са правили това,написаното по-горе знаят каква е трапката,да се прибереш скапан от път,като парцал,ама да си бил там и да си си дал сърцето и душата за отбора си,ако бил той и във В група.РЕСПЕКТ ЗА ТАКИВА ХОРА.съжалявам за оффтопика.

Върнете се в началото
 Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: 09 Апр 2008 00:06 
Аватар

loko_mz добре се познаваме и знам, че каквото говоря е истина. Иначе знаеш какво ми е мнението за теб. Така, че живей си спокойно, ходи си по мачове, ама недей да се изкарваш голямата фенка. Преди може да си била, но сега не си! Къде беше в Перник и Гоце Делчев? Само да те питам, на мача в Своге не седя ли при дядо си? Или пак ще ме изкараш, че лъжа. А за зелника, еми сори ама за теб няма парче, понеже много ти знаеше устата навремето.

И още нещо за хората които не са наясно за какво ми е спора с въпросната "госпожица" да си спестят коментарчетата.

Върнете се в началото
 Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: 09 Апр 2008 01:40 
Аватар

Еми като си имаш проблеми с въпросната фенка кажи си и го лично бе деба
защо трябва точно тук да си изсипваш лайната

и като пишеш за Перник и Гоце Делчев я кажи колко песни изпя и колко знамена разпъна "фен"платен
Местожителство: Мездра, София

Яворчо искаш ли да ти дам 5-10лв утре да дойдеш с нас в Перник да усетиш какво е истинско гостуване ?!?!?!

НЕКА ТЕМАТА СЕ ЗАКЛЮЧИ !!!

Върнете се в началото
 Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: 09 Апр 2008 08:27 
Аватар

Ако искам да дойда да гледам мача в Перник ще го направя. И парите най-малко ще ме сбъркат. Но резултата от него ми е ясен отсега. Ще окажете съпротива, а Перник ще бият с гол разлика. Ще играете на контри като последните минути на мача с Локомотив и ако нападателите ви Боби Димитров, Симов и Харизанов имат ден може да се разпишете. Иначе, точно в Гоце Делчев ми беше последното госуване с агитката. Като е трябвало съм пял. Иначе за агитките, тази на Локо (Мз) ще стигне и ще надмине вашата. Просто трябва време. А и вас не мога да ви разбера, какво злобете. Сега спонсор ви е "Sin City". Представиха се ръководството ви на ниво, премите на играчите ви също са добри за "Б" група. Ще почнат и на вас да ви поемат транспорта шефовете. За плащане - нито един фен не е получил пари затова че е ходил на мач. Освен ако черпенето с по 1 бира или кола за вас не е плащане. Хайде със здраве и успех в Перник.

За офтопика с loko_mz - трийте го.

Върнете се в началото
 Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: 09 Апр 2008 11:16 
Аватар

само не разбрах за какво ти беше да си избиваш комплексите тука в нашия форум , ама караи ...... ТЕМАТА СЕ ЗАКЛЮЧВА !

п.п. Не ми се правете на оборотни щото ще ви купа и ще ви продам всичките :lol:

Върнете се в началото
 Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: 10 Апр 2008 01:10 
Аватар

5:2 за малко да ни бият с гол ,два,три разлика да го духате всички OFKSS

Върнете се в началото
 Профил  

Покажи мненията от миналия:  Сортирай по  
Напиши нова тема Темата е заключена, не можете да променяте мнения.     [ 48 мнения ]  Предишна  1, 2

Подобни теми Автор Преглеждания Последно мнение
Преглежда непрочетените мнения Баскетбол 2006-2007 Спортист Своге
Форум: Български баскетбол
lms_X 259199 24 Дек 2007 18:14
от lms_X
Преглежда непрочетените мнения Град Своге
Форум: Спортист 2009 (Своге)
lms_X 85876 06 Ное 2007 12:47
от rommel
Преглежда непрочетените мнения Локомотив (Мездра) - Видима - Раковски (Севлиево)
Форум: Локомотив 2012 (Мездра)
loko_mz 74900 21 Май 2010 11:38
от vivikonna_a
Преглежда непрочетените мнения Етър-Локо(Мз)
Форум: Локомотив 2012 (Мездра)
Anonymous 27727 31 Окт 2006 19:09
от loko_mz
Преглежда непрочетените мнения Нафтекс-Локо СтЗ 6:0
Форум: Архив
r.h. 32913 11 Окт 2007 20:35
от NBFC