bulgarian-football.com | bgclubs.eu | GOAL.bg | Левски София | ДЮШ Левски | bfl-team.com | pi4e.com | Dropbox | eRepublik
* Влез   * Регистрация

Последно посещение:
Дата и час: 29 Юни 2025 05:23

. GOAL.bg

Напиши нова тема Отговори на тема     [ 124 мнения ]  Предишна  1, 2, 3, 4, 5  Следваща

Коя агитка е номер 1 в БГ!
Анкетата свършва на 15 Юли 2008 20:15
Левски София 24%  24%  [ 30 ]
ЦСКА София 16%  16%  [ 20 ]
Ботев Пловдив 18%  18%  [ 23 ]
Локо Пловдив 7%  7%  [ 9 ]
Локо София 2%  2%  [ 2 ]
Славия София 2%  2%  [ 2 ]
Берое СТЗ 5%  5%  [ 6 ]
Нафтекс 2%  2%  [ 3 ]
Черноморец 1%  1%  [ 1 ]
Минъор Перник 5%  5%  [ 6 ]
Етър 3%  3%  [ 4 ]
Литекс 6%  6%  [ 7 ]
Черно Море 2%  2%  [ 2 ]
Спартак Варна 0%  0%  [ 0 ]
друга 8%  8%  [ 10 ]
Общо гласове : 125
Автор Съобщение
 Заглавие:
МнениеПубликувано на: 07 Апр 2008 23:58 
Ботев Пловдив !!! На 2-ро място слагам жълто-черните от Перник и след тях колегите от Враца !!! Левски и Цска са селски по съдържание. Разполагат с пари и със селяни от цяла България !!!

Support your local team !!!

Върнете се в началото

Заглавие:
МнениеПубликувано на: 08 Апр 2008 00:05 
Аватар

хаха стига бе гражданин, кой знае и ти от кое бившо село, станало квартал на пловидв си

Върнете се в началото
 Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: 08 Апр 2008 00:18 
HammerFall_f написа:
хаха стига бе гражданин, кой знае и ти от кое бившо село, станало квартал на пловидв си

Хохххооохохохох булка нещо бъркаш софия с Пловдив ми се струва. Би ли ми изброила колко "бивши" села са квартали на Пловдив.
А и Ботев и Локо са градски агитки, а левски и цска не са. Тва си е безпорен факт. Ама кво ли ти обяснявам все пак си момиче, нормално е да не си наясно с тези неща

:lol:
Urban Order

Върнете се в началото

Заглавие:
МнениеПубликувано на: 08 Апр 2008 00:31 

Много ми е смешно на мен за кво не пуснахте повече от един отговор в тази анкета,при полужение че хората които пишат тук са превърженици на повече от един отбор. За селяни и граждани мога да кажа само едно,че това е по манталитет,но също така не може да си сложиш на мача знамето на чепинец мрази ЦСКА и после да викаш селяни на другите,също така според мен не е нормално да има хора който са за 2-3 отбора в България едновременно,именно за това футбола ни е на такова полуйение,но не само футбола и страната ни, просто на много хора манталитета им е такъв.Лично искам да поздравя всички хора които си подкрепят месните отбори единствено и само тях защото един превърженик е с отбора и вдобро и в лошо. :roll:

Върнете се в началото
 Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: 08 Апр 2008 00:37 
nepovtorim написа:
Много ми е смешно на мен за кво не пуснахте повече от един отговор в тази анкета,при полужение че хората които пишат тук са превърженици на повече от един отбор. За селяни и граждани мога да кажа само едно,че това е по манталитет,но също така не може да си сложиш на мача знамето на чепинец мрази ЦСКА и после да викаш селяни на другите,също така според мен не е нормално да има хора който са за 2-3 отбора в България едновременно,именно за това футбола ни е на такова полуйение,но не само футбола и страната ни, просто на много хора манталитета им е такъв.Лично искам да поздравя всички хора които си подкрепят месните отбори единствено и само тях защото един превърженик е с отбора и вдобро и в лошо. :roll:

Заслужаваш похвала за този пост. Много точно и ясно казано

Върнете се в началото

Заглавие:
МнениеПубликувано на: 08 Апр 2008 07:03 
Бригада Враца

nepovtorim написа:

начи до някъде съм съгласен.. ама ти е лесно да го кажеш кат Ботев е бил само в А нали .... а и не виждам кво лошо има ако подкрепяш и двата така както трябва..

Върнете се в началото
 Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: 08 Апр 2008 09:50 

dreb4y написа:
nepovtorim написа:

начи до някъде съм съгласен.. ама ти е лесно да го кажеш кат Ботев е бил само в А нали .... а и не виждам кво лошо има ако подкрепяш и двата така както трябва..

не съм от ботев
:D

Върнете се в началото
 Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: 08 Апр 2008 09:54 
Бригада Враца

да бе извиняам се понеже последното мнение беше на канар и за тва ;) а и от Локо да си същото е ;)

Върнете се в началото
 Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: 08 Апр 2008 10:00 
Патриот до Гроб
Аватар

Отбор: Лудогорец 1945 (Разград)
Hammerfall_f не сам чалгар мразя чалгата молята не ме обиждай чак толкова :( :( :( :( МЕТЪЛ ЗАВИНАГИ (rock) (rock) съгласен съм с горното мнение то да беше само футбола в държавата което да е много зле то всичко вече е така за жалост и незнам Васил Левски или Христо Ботев за това ли са умрели и искам да попитам Цесекарите защо постояннно пеете КЗЛ разбрахте ме да не използвам ругатни при положение че играте срещу Тулуза или някой друг отбор не Лефски

Върнете се в началото
 Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: 08 Апр 2008 10:23 
nepovtorim написа:
Mnogo bezmislena tema naistina,istina e 4e nqma da ima bezpiristrasno glasuvane no kato cqlo publikata na Lokomotiv Plovdiv e nai vqrna i tova mislq,4e se e dokazalo ne malko puti :wink:

А ти помниш ли вашата вярна публика как си гореше знамената на северната трибуна на Голямата къща?Или ходиш по стадионите от 2004г?

Върнете се в началото

Заглавие:
МнениеПубликувано на: 08 Апр 2008 11:49 

_BultraS_ написа:
nepovtorim написа:
Mnogo bezmislena tema naistina,istina e 4e nqma da ima bezpiristrasno glasuvane no kato cqlo publikata na Lokomotiv Plovdiv e nai vqrna i tova mislq,4e se e dokazalo ne malko puti :wink:

А ти помниш ли вашата вярна публика как си гореше знамената на северната трибуна на Голямата къща?Или ходиш по стадионите от 2004г?

bultra$ Не знам, аз ходя по мачове от 2008 , даже това дерби ми беше първия мач.

Върнете се в началото
 Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: 08 Апр 2008 12:51 
nepovtorim написа:
_BultraS_ написа:
nepovtorim написа:

bultra$ Не знам, аз ходя по мачове от 2008 , даже това дерби ми беше първия мач.

Шегата на страна,помниш ли го това нещо?

Върнете се в началото

Заглавие:
МнениеПубликувано на: 08 Апр 2008 14:14 
spartak 1919 написа:
Славия :?: :?: :?: агитка :?: :?: :?: (по темата Локомотив Пловдив)

Е нали трябва да ги пишад се пак да има мир :lol: По темата: Вие си знаете :wink:

Върнете се в началото

Заглавие:
МнениеПубликувано на: 08 Апр 2008 14:32 
Аватар

canar_ultras написа:
HammerFall_f написа:

Хохххооохохохох булка нещо бъркаш софия с Пловдив ми се струва. Би ли ми изброила колко "бивши" села са квартали на Пловдив.
А и Ботев и Локо са градски агитки, а левски и цска не са. Тва си е безпорен факт. Ама кво ли ти обяснявам все пак си момиче, нормално е да не си наясно с тези неща

:lol:
Urban Order

Последна промяна HammerFall_f на 08 Апр 2008 15:31, променена общо 1 път

Върнете се в началото
 Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: 08 Апр 2008 14:37 
БОЛЯРИ
Аватар

Само си мерите пишките,ако всеки си подкрепяше отбора от града нивото щеше да е много по-високо,само едно сравнение Италия 5 дивизия http://uk.youtube.com/watch?v=k3YPlqbQkvQ&feature=related..България А и Б група..след 30 години може би :8)

Върнете се в началото
 Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: 08 Апр 2008 18:54 
Там е въпроса,всичко е до манталитет.Някои хора просто немогат да губят и затова избират отборите си според броя на титлите им!

Върнете се в началото

Заглавие:
МнениеПубликувано на: 08 Апр 2008 20:21 
Ми аз гласувах за ЦСКА ! ;)

Върнете се в началото

Заглавие:
МнениеПубликувано на: 08 Апр 2008 21:02 
CskaForever написа:

Лъжеш ни,това не може да е истина? :lol:

Върнете се в началото

Заглавие:
МнениеПубликувано на: 08 Апр 2008 21:09 

И аз гласувах за (*e(*eka .... :fans1:

Върнете се в началото
 Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: 08 Апр 2008 21:38 
Патриот до Гроб
Аватар

Отбор: Лудогорец 1945 (Разград)
CskaForever написа:

Няма начин как може само да не ни лъжеш :) ;) и аз за тях ама не тука

Върнете се в началото
 Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: 08 Апр 2008 22:14 

Eltras написа:
Само си мерите пишките,ако всеки си подкрепяше отбора от града нивото щеше да е много по-високо,само едно сравнение Италия 5 дивизия http://uk.youtube.com/watch?v=k3YPlqbQkvQ&feature=related..България А и Б група..след 30 години може би :8)

Дали тези фенове ходят на мачове само на отбора от 5та дивизия или са фенове и на някой от грандовете в серия А ?
Според мен няма нищо лошо да си фен и на друг отбор ,може да съм селянин ,тъпак ,идиот и какво ли още не ,но това не ме прави по-малко левскар от софиянци нали ,относно местният отбор ,ами гледам да не изпускам мач (когато е възможно де) и не бих отишъл на Левски-Цска за сметка на мач на СС....

Своге бойс не се продава ,Своге бойс ТОВА Е СЛАВА

Върнете се в началото
 Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: 09 Апр 2008 01:30 
Аватар

Отбор: Спартак 1919 (Плевен)
Ботев (Пловдив) :)

Изображение

Изображение

ТУРЦИ И ЦИГАНИ ВЪН ОТ БЪЛГАРИЯ !!! БЪЛГАРИЯ НАД ВСИЧКО !!! http://www.clip4e.com/play.php?id=45143&

Върнете се в началото
 Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: 09 Апр 2008 10:41 
citycasual написа:
то по къквото и да ни сравняват сме по изостанали не само във футбола.гледам вчера на ботев-локо като бях опитват се направят като във хърватска и сърбия да има 1 тартор който да разпява агитка.бях при феновете на ботев щото не мога се прижаля да ида при циганите локо и точно това се случва в агитката на ботев но нещо не се получава иначе е добре като замисъл но просто хората не са свикнали и секи си пее къквото му дойде.

не си прав,това в нашата агитка се практикува от доста време на големите мачове да се ръководи агитката от "вишката", но че хората не са свикнали не е причината,че не се получи мощна подкрепа на мача. доста добре са си свикнали,но не се раздаваха до край.

nepovtorim написа:

хм,и как реши,че е най-вярна? вярна отбора като бие? ама това ли е вярност? ако се сравни посещаемост(домакинства и гостувания) и място в класирането мисля,че няма спор коя е най-вярната публика.

Върнете се в началото

Заглавие:
МнениеПубликувано на: 04 Юли 2008 14:35 
Бригада Враца
Аватар

Отбор: Ботев (Враца)
Minyoro :)

Върнете се в началото
 Профил  

Заглавие: Re: Агитка Н1 в БГ
МнениеПубликувано на: 04 Юли 2008 18:44 
Аватар

страшно тъпа тема

Върнете се в началото
 Профил  

Покажи мненията от миналия:  Сортирай по  
Напиши нова тема Отговори на тема     [ 124 мнения ]  Предишна  1, 2, 3, 4, 5  Следваща

Подобни теми Автор Преглеждания Последно мнение
Преглежда непрочетените мнения БГ Тенис
Форум: Тенис
Anonymous 39471 15 Сеп 2008 13:09
от Josifinho
Преглежда непрочетените мнения Първи БГ сайт за тенис на корт!
Форум: Тенис
Anonymous 55231 01 Ное 2006 03:57
от Site Admin
Преглежда непрочетените мнения Песни на Зелената Агитка
Форум: Черно море (Варна)
Anonymous 18382 29 Дек 2006 19:19
от Forever-Zeleni
Преглежда непрочетените мнения БГ Онлайн радио
Форум: Локомотив 2012 (Мездра)
hammerstrike 19894 14 Ное 2007 12:36
от hammerstrike
Преглежда непрочетените мнения ЧЕРНОМОРЕЦ - Лецки (Подхуене) [12.12.07] 16:00 - Купа на БГ
Форум: Сезон 2007/2008
Anonymous 5611 15 Дек 2007 03:34
от ivan