bulgarian-football.com | bgclubs.eu | GOAL.bg | Левски София | ДЮШ Левски | bfl-team.com | pi4e.com | Dropbox | eRepublik
* Влез   * Регистрация

Последно посещение:
Дата и час: 17 Юни 2025 22:34

Напиши нова тема Отговори на тема     [ 216 мнения ]  Предишна  1, 2, 3, 4, 5 ... 9  Следваща
Автор Съобщение
 Заглавие:
МнениеПубликувано на: 03 Фев 2007 22:27 
Добър приятел на сайта
Аватар

Отбор: Ботев (Враца)
Всъщност една поправка. Румънците имаха проблеми при Български извор, а не при Бели извор. Бели извор е село съвсем близо до Враца, където е циментовия завод. Български извор е на пътя от София за Търново. Често там спират футболни фенове заради крайпътните капанчета, които там са в изобилие. В повечето капанчета обаче си имат специална охрана, момчета с бухалки, които пазят и не допускат провокации и проблеми. Явно румънците са опитали да предизвикат такива и веднага са си получи заслуженото. Селото си има стара слава. Предполагам някой от вас имат представа за какво говоря.

Върнете се в началото
 Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: 04 Фев 2007 14:25 
Ето ви видео заснето от румънците на боя при Бели или Български извор: http://www.youtube.com/watch?v=z7fzG4nigMY

Върнете се в началото

Заглавие:
МнениеПубликувано на: 05 Фев 2007 21:58 
Стяуа ще играе 3 домакински мача на 150 км. от Букурещ. Един от тези мачове е и домакинството с Динамо. Отбора е наказан заради ексцесиите на феновете на Стяуа на мачовете им с Университатя Крайова и Политехника Тимишоара. Стелистите започнаха да хвърлят фоеверки на терена. За два мача са наказани и Университатя.

Върнете се в началото

Заглавие:
МнениеПубликувано на: 06 Фев 2007 21:10 
Днес президентът на румънската федерация каза, че не е разумно Стяуа- Динамо да се играе в провинцията. "Фемовете на двата отбора ще предизвикат ужасни безредици и сблъсаци на път за този град. Ще има много разбити влакове" за яви Санду.

"Българите имаха голям късмет с нас и с Холандия, заяви Пицурка на пресконференция преди мача с Молдова. Боби Михайлов заяви за TVR, че смята че мачът Холандия- Румъния ще завърши наравно.

Треньорът на Динамо Мирча Редник каза, че ще играят и в Бенфика за победа "ще е голяма грешка ако се затворим" каза още той.

Върнете се в началото

Заглавие:
МнениеПубликувано на: 08 Фев 2007 15:47 
Виждам, че темата се отваря много и се чете, но липсата на ваше участие ме демотивира. Ако искате да получавате повече информация, не е лошо малко да понатискате клавиатурките си.

Какво ново? В Румъния се развихря скандал върху телевизионните права. В страната идва турската телевзия КАНАЛ Д, която предава турското първенство. Тя ще е румънска КАНАЛ Д, но е собственост на турците. Та тя е взела правата на ТВР и сега националната ТВ остана без мачове. Те оспорват правата на турците да закупят пакета. В спора се намесиха и Джиджи Бекали и Хаджи, които заявиха, че е недопустимо националната ТВ да е лишена от най-интересното събитие в Румъния.
И мен не касае проблема, защото ако ТВР не излучва мачовете, аз няма да мога да ги гледам през сателита.

Върнете се в началото

Заглавие:
МнениеПубликувано на: 08 Фев 2007 16:19 
Аватар

Отбор: Спортист 1924 (Своге)
Искам да те попитам Рапид(Букурещ) стадиона в циганските квартали на Румъния ли се намира? Че имам приятелче в Румъния и каза че агитката им била от боклук нагоре ? Ще ми е интересно да понауча за тоя отбор нещо

Върнете се в началото
 Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: 08 Фев 2007 16:47 
Аватар

Отбор: Странджа-Металург (Средец)
Между другото на мен ми е много интересна темата, но просто не пиша а чета.

Върнете се в началото
 Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: 08 Фев 2007 17:34 
...И те така...

Отбор: Дунав 2010 (Русе)
Искам да попитам дали в Румъния останаха стадиони без пластмасови седалки и без осветление.Говоря за отборите от т.н. "Дивизия А"

Върнете се в началото
 Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: 08 Фев 2007 18:28 
Някаква информация за отбора Тулча можеш ли да предоставиш.В коя дивизия се състезават и клубната им страница :)

Върнете се в началото

Заглавие:
МнениеПубликувано на: 09 Фев 2007 18:01 
lms_X написа:
Искам да те попитам Рапид(Букурещ) стадиона в циганските квартали на Румъния ли се намира? Че имам приятелче в Румъния и каза че агитката им била от боклук нагоре ? Ще ми е интересно да понауча за тоя отбор нещо.

За мен това не е цигански квартал. Ако можем да наречем Надежда или Младост за цигански квартали, то тогава и Джулещи е цигански. Аз съм бил там, не е лош квартала. Най-много прилича на Надежда. Рапид играе страхотен футбол, а публиката му е велика. Това е единствената агитка, в която има и повече зряли мъже. Феновете на Стяуа и Динамо ги мразят и затова ги наричат цигани.
По темата: в Кипър Славия- Рапид 2:4 контрола

Върнете се в началото

Заглавие:
МнениеПубликувано на: 09 Фев 2007 18:02 
DUNAV FOREVER написа:
Искам да попитам дали в Румъния останаха стадиони без пластмасови седалки и без осветление.Говоря за отборите от т.н. "Дивизия А"

Не, дори в лига 2 навсякъде има седалки и повечето им стадиони са с осветление. Е, в лига 2 не са всички с осветление.

Върнете се в началото

Заглавие:
МнениеПубликувано на: 09 Фев 2007 18:04 
dido_x написа:
Някаква информация за отбора Тулча можеш ли да предоставиш.В коя дивизия се състезават и клубната им страница :)

За този отбор не съм чувал много сигурно е в лига 3. Само името ми се върти като ФК Тулча, но дори и за това не съм сигурен.

Върнете се в началото

Заглавие:
МнениеПубликувано на: 09 Фев 2007 18:16 
Аватар

Ето една снимка на окръг Тулча:
Изображение

Върнете се в началото
 Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: 09 Фев 2007 20:16 
Аватар

milan_nikolov написа:
lms_X написа:
Искам да те попитам Рапид(Букурещ) стадиона в циганските квартали на Румъния ли се намира? Че имам приятелче в Румъния и каза че агитката им била от боклук нагоре ? Ще ми е интересно да понауча за тоя отбор нещо.

За мен това не е цигански квартал. Ако можем да наречем Надежда или Младост за цигански квартали, то тогава и Джулещи е цигански. Аз съм бил там, не е лош квартала. Най-много прилича на Надежда. Рапид играе страхотен футбол, а публиката му е велика. Това е единствената агитка, в която има и повече зряли мъже. Феновете на Стяуа и Динамо ги мразят и затова ги наричат цигани.

Са по твойте думи ще излезне че няма цигани в Румъния ли ? не съм много много наясно в румънски футбол и публика но тези твърдения за мене не граничат с истината :arrow:

Върнете се в началото
 Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: 09 Фев 2007 21:35 
Аватар

Отбор: Калиакра (Каварна)
Здрасти, ще ми предоставиш ли някава инормация за Полотехника(Галац). Защото в Понеделник Калиакра - Полотехника откриват турнира "Калиакра Каварна Албена Къп". Благодаря предварително :)

Последна промяна Del Pi3ro на 10 Фев 2007 14:23, променена общо 1 път

Върнете се в началото
 Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: 10 Фев 2007 00:40 
Добър приятел на сайта
Аватар

Отбор: Ботев (Враца)
milan_nikolov написа:
DUNAV FOREVER написа:

Не, дори в лига 2 навсякъде има седалки и повечето им стадиони са с осветление. Е, в лига 2 не са всички с осветление.

Поне ползват ли го това осветление. Често ли се играят късни мачове?

Върнете се в началото
 Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: 10 Фев 2007 12:00 
...И те така...

Отбор: Дунав 2010 (Русе)
Преди време един мой приятел имаше работа в Гюргево и реши да отиде на мач на Дунаря.Отишъл в 13.00 и се оказало,че мача е свършил вече :shock: !Та моята питанка към Милан е,дали е обичайна практика да се играят мачове от професионалния футбол там в толкова ранни часове.Ако можеш разкажи малко за качеството на футбола във втората им дивизия и за качеството на отборите им.На мен също ми е интересно с какви пари боравят ръководствата на техните втородивизионните отбори и политиката им относно ДЮШ.Също така ме интересува работата на клубовете с медиите,нещо което не е добре застъпено у нас.Е такива въпроси имам аз :wink:

Върнете се в началото
 Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: 10 Фев 2007 20:33 
lms_X написа:
milan_nikolov написа:
lms_X написа:

Са по твойте думи ще излезне че няма цигани в Румъния ли ? не съм много много наясно в румънски футбол и публика но тези твърдения за мене не граничат с истината :arrow:

Процентът на цигани в Румъния е по-малък от процента унгарци. Той е с един процент повече от циганите при нас, а Румъния е 3 пъти по-голяма, с три пъти повече население. Така че по глава на населението имаме повече цигани.

За Политехника (Галац) за пръв път чувам. Предполагам, че става дума за Отелул (Галац), а наште журналисти пак са объркали името. Отелул са богат отбор от лига 1, треньор им е Петре Григораш.

Върнете се в началото

Заглавие:
МнениеПубликувано на: 10 Фев 2007 20:44 
Да, лига 2 се играе винаги от 11 часа сутринта, за да може да се излъчва по телевизията и феновете да са на стадионите. Има един късен мач, който е дерби и се играе на осветление.

Днес в контроли в Кипър:
Левски- ЧФР Клуж 2:2
ЦСКА- УТА Арад 0:0

От тези резултати се вижда, че наште грандове не могат да бият средни румънски отбори. За да съм по-ясен, ще ви запозная с двата съперника.

ЧФР Клуж е по-класния отбор. Завърши полусезона на 4-то място и са традиционно добър отбор през последните години.

УТА Арад е отбор с богата история, но миналта година играха в лига 2 и изпаднаха в лига 3. Понеже един отбор от село близко до Арад се класира в лига 1, а в Румъния има практика, че даден отбор може да купи място в лига 1, за сметка на друг, който се е класирал, та така УТА се озова в лига 1. Отборът иначе е точно в средата на класирането. В момента заема 9-то място от 18 отбора.

Последна промяна milan_nikolov на 10 Фев 2007 20:50, променена общо 1 път

Върнете се в началото

Заглавие:
МнениеПубликувано на: 10 Фев 2007 20:46 
Аватар

Отбор: Калиакра (Каварна)
Ясно мерси за информацията :)

Върнете се в началото
 Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: 11 Фев 2007 15:49 
1.3.1.2.
Аватар

milan_nikolov написа:
lms_X написа:
milan_nikolov написа:
lms_X написа:

Процентът на цигани в Румъния е по-малък от процента унгарци. Той е с един процент повече от циганите при нас, а Румъния е 3 пъти по-голяма, с три пъти повече население. Така че по глава на населението имаме повече цигани.

За Политехника (Галац) за пръв път чувам. Предполагам, че става дума за Отелул (Галац), а наште журналисти пак са объркали името. Отелул са богат отбор от лига 1, треньор им е Петре Григораш.

Nqkak si s zadovolstvo go kazvash,a mamaligarche

Върнете се в началото
 Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: 11 Фев 2007 15:55 
Аватар

Айде да не обръщаме темата на спор кой има повече цигани и кой по-малко. Едно е ясно - и в двете страни има цигани, дали в едната са с 10 000 повече или по-малко, няма значение.

Върнете се в началото
 Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: 11 Фев 2007 18:12 
Май ти приемаш информацията с недовполство. Аз пиша нещата такива каквито са. Така че не знам какво влагаш в това "мамалигарче"? По принцип не ям мамалига, обичам пица.
Сега пак ви давам само информация, така че нека не намесваме думата задоволство или незадоволство. Отборът Насионал, който е в зоната на изпадане победи Славия с 0:1 в Кипър.
Насионал е интересен отбор с това, че 3 години Радостин Станев е резервен вратар там.

Върнете се в началото

Заглавие:
МнениеПубликувано на: 11 Фев 2007 19:00 
Аватар

Твърденията ти са апсурдни и немога да се съглася с това :shock: мисля да повярвам на човек който живее и работи в момента в Румъния,нямам нищо против тебе и румънския футбол обаче да ми казваш че имало по малко цигани от България е направо смешно,момчето точно и ясно ми обесни как стоели нещата в агитките в Букурещ по неговите думи също каза че в столицата имало страшно много фенове на Ювентус :arrow:

Върнете се в началото
 Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: 11 Фев 2007 19:10 
Едно уточнение: Насионал, който победи Славия е на последното 18 място.
Колкото до това на кого да вярваш, проблема си е лично на теб. Аз съм фен на Стяуа, но ти казвам хубави неща за Рапид, така че мисля, че можеш да ми вярваш. Факт е, че всички фенове на Стяуа и Динамо ги наричат цигани, но в Рапид няма нито един циганин, а в Стяуа има един- Николица.
Колкото до Ювентус, това идва от това, че Муту игра там, но сега Муту е в Фиорентина. Колкото тук да се опитваме да го изкараме наркоман, Муту е голям играч и в Румъния го боготворят.
Колото до контролата Рапид-Левски, ако Рапид играе серизоно сините ще станат засмях, не го казвам само от положението ми на въръл фен на ЦСКА. Просто Рапид е много силен и качествен отбор.

Върнете се в началото

Покажи мненията от миналия:  Сортирай по  
Напиши нова тема Отговори на тема     [ 216 мнения ]  Предишна  1, 2, 3, 4, 5 ... 9  Следваща

Подобни теми Автор Преглеждания Последно мнение
Преглежда непрочетените мнения Форум за Южноамерикански футбол
Форум: Световен футбол
Anonymous 28616 13 Фев 2007 13:56
от HEBAR_HOOLS
Преглежда непрочетените мнения Кой е най-симпатичния ви Румънски отбор?
Форум: Румънски футбол
r.h. 51108 04 Юни 2009 12:07
от Fabio_Cannavaro
Преглежда непрочетените мнения Сайтове свързани с Британският футбол
Форум: Британски футбол
Anonymous 15585 17 Фев 2009 22:45
от ddinev
Преглежда непрочетените мнения Гръцки футбол
Форум: Гръцки футбол
r.h. 17374 18 Фев 2008 17:47
от Dance
Преглежда непрочетените мнения КОНКУРС - Изработка на хедър: Германски футбол