bulgarian-football.com | bgclubs.eu | GOAL.bg | Левски София | ДЮШ Левски | bfl-team.com | pi4e.com | Dropbox | eRepublik
* Влез   * Регистрация

Последно посещение:
Дата и час: 17 Юни 2025 00:59

Български клубове - Видима-Раковски (Севлиево) | Стадион GOAL.bg

Напиши нова тема Отговори на тема     [ 30 мнения ]  Предишна  1, 2
Автор Съобщение
 Заглавие:
МнениеПубликувано на: 29 Мар 2008 23:20 
машините в деиствие ако продалжават така ще останат в А група да се надяваме

Върнете се в началото

Заглавие:
МнениеПубликувано на: 30 Мар 2008 12:40 

Няма нищо чудно в резултата след като домакините от Видима бяха несправедливо ощетени в Бургас срещу Черноморец и в Севлиево срещу ЦСКА!

Върнете се в началото
 Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: 30 Мар 2008 23:17 
Аватар

Отбор: Видима-Раковски (Севлиево)
gonso_9 написа:
dobre be ti slu4aino da ne si pelena4e o6te ta da neznae6 4e ste satelit na love6kite kurvici

А вие сте наш сателит :forummp3:

Върнете се в началото
 Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: 31 Мар 2008 08:45 
футбол българия Понеделник, 31 Март 2008

Анализаторите на “7 дни спорт”:
Изненадата бе в Севлиево, Хазуров е №1

След всеки кръг от "А" група комитет от специалисти коментира събитията в първенството. Това са Георги Иванов - Геша, Добромир Жечев, Георги Славков и Емил Кременлиев.

Мач на кръга

--------------------------------------------------------------------------------
Георги Иванов:
Видима - Литекс (3:2). Срещата имаше зрелище и драматични обрати. На края сигурно едните са се прегръщали, а другите са напуснали терена с насълзени очи. Тимът от Севлиево хвана един от последните влакове и остана в играта за оцеляване

Върнете се в началото

Заглавие:
МнениеПубликувано на: 31 Мар 2008 08:46 
Костадин Хазуров:
Литекс не ми даде шанс
Ще направя всичко възможно да спася Видима, обещава нападателят

Костадин Хазуров наказа Литекс с хеттрик в събота. Куриозно е, но 22-годишният голаджия е собственост именно на ловчанлии, но не намeри място в състава на Миодраг Йешич. През зимата той бе отпратен по живо - по здраво към обречения тим на Видима.
Видима може да е обречен отбор, но Хазуров не е обречен футболист, нищо че в Ловеч не разбират това. Там и други работи не разбират. Хазуров бързо си намери мястото във Видима и започна да вкарва ценни голове. Точно те върнаха тима от Севлиево в играта за оставане в "А"група. Освен за всичко друго младокът играе и за самия себе си. За да докаже, че неправилно е бил неоценен от хора, които се мислят за велики без сериозни причини.

Костадин Хазуров с оражневата фланелка срещу Видима. Сега ролите са разменени

- Коце, какво е да вкарате три гола на собствения си клуб?
- Кой е собственият ми клуб днес? В момента защитавам цветовете на Видима. Няма как де не се радвам, че победихме.
- Чувствате ли се неоценен от Литекс?
- Може би да. Особено след контузията, която получих, не ми дадоха никакъв шанс да покажа на какво съм способен.
- Ако тази загуба натежи и ловчанлии не се класират за евротурнирите, възможно ли е тимът да потърси лично отмъщение към вас?
- Това си е тяхно решение. Каквото зависи от мен, го правя на терена. Желанието ми е да се върна в Литекс, но само ако разчитат на мен. Ако не влизам в плановете им, ако ще търкам пейката, не искам да съм там.
- Проведохте ли някакви разговори с ръководството на Литекс след мача?
- Изобщо с никого не съм говорил. Никой не ми се обади.
- Това е вторият ви хеттрик в кариерата. Помните ли първия?
- Естествено! Няма да го забравя никога. Бях на 18 години. Вкарах 3 гола с екипа на ЦСКА срещу Беласица на "Българска армия". Все пак тогава станах най-младият футболист, отбелязвал хеттрик в България
Във футбола обаче не само хеттрикът, а всеки гол е ценен.
- На какво се дължи тази силна пролет на Видима?
- Отборът е изключително млад и перспективен. По-голямата част от момчетата сме на 20-22 години. Тепърва предстои този състав да се развива. Слабите резултати през есента се дължат на неопитност. Тогава повечето играчи нямаха никакво самочувствие, нямахме и опит в мачове в "А" група. Сега отборът натрупа опит и придоби увереност. Просто си повярвахме.
- Постепенно настигнахте Спартак и Беласица. Виждате ли вече чудото Видима да се спаси?
- Ще играем мач за мач и каквото стане. Аз лично ще направя всичко възможно, всичко каквото зависи от мен, да останем в елита.
- Кои са трите най-слаби отбора в "А" група?
- Накрая на сезона ще се види.
- Какво успя да промени новият треньор Манол Георгиев?
- Той е тук от 2 седмици. Според мен при него играем доста по-офанзивно
При Коце Ангелов играехме повече защитно, да не загубим.
- Мислите ли за трансфер извън граница?
- Нормално е. Всеки млад футболист таи надежда един ден да играе в чужбина. Надявам се един ден и на мен да се случи това. Ако ми е писано, ще стане.
- Кое е любимото ви първенство?
- Англия. А любимият ми отбор - Манчестър Юнайтед.
- Роден сте в Гоце Делчев. Следите ли местния Пирин?
- Естествено. Родителите ми живеят в Гоце Делчев. Интересувам се какво се случва в отбора. В момента са в зоната на изпадащите от "Б" група. Но ще се спасят.
- През 2005 година станахте шампион на България с ЦСКА. Амбициран ли сте да повторите това постижение?
- Защо не? Би било добре (смее се).
- Вие сте бивш младежки национал. Очаквате ли да бъдете забелязан от Пламен Марков, ако продължите с добрите си игри?
- Това пак е една мечта. Всичко зависи от мен. Пламен Марков ще обърне внимание на всеки футболист, който се представя на ниво. Аз все пак вече имам 1-2 мача и за първия отбор под ръководството на Христо Стоичков.

Добромир Добрев

Върнете се в началото

Покажи мненията от миналия:  Сортирай по  
Напиши нова тема Отговори на тема     [ 30 мнения ]  Предишна  1, 2

Подобни теми Автор Преглеждания Последно мнение
Преглежда непрочетените мнения Локомотив (Мездра) - Видима - Раковски (Севлиево)
Форум: Локомотив 2012 (Мездра)
loko_mz 74618 21 Май 2010 11:38
от vivikonna_a
Преглежда непрочетените мнения Литекс в Плевен?
Форум: Ловеч (Ловеч)
r.h. 33962 30 Юни 2007 11:52
от S.F.L.T.
Преглежда непрочетените мнения До 2-3 години Литекс се мести в София
Форум: Ловеч (Ловеч)
Anonymous 61135 30 Юни 2007 11:55
от S.F.L.T.
Преглежда непрочетените мнения Подготовката на Видима
Форум: Видима-Раковски (Севлиево)
Fabio_Cannavaro 13550 25 Яну 2007 15:37
от Fabio_Cannavaro
Преглежда непрочетените мнения ПФК Литекс