bulgarian-football.com | bgclubs.eu | GOAL.bg | Левски София | ДЮШ Левски | bfl-team.com | pi4e.com | Dropbox | eRepublik
* Влез   * Регистрация

Последно посещение:
Дата и час: 19 Юни 2025 22:11

Български клубове - Локомотив 1929 (Мездра) | Стадион GOAL.bg

Напиши нова тема Отговори на тема     [ 67 мнения ]  Предишна  1, 2, 3  Следваща
Автор Съобщение
 Заглавие:
МнениеПубликувано на: 27 Мар 2008 20:28 
Немога да разбера защо си мислите че мездра като са първи ще победят

Върнете се в началото

Заглавие:
МнениеПубликувано на: 27 Мар 2008 20:30 

besimeniq написа:
Немога да разбера защо си мислите че мездра като са първи ще победят
6toto sudiite igraqt ot kum tqh , a i taq velika publika kva atmosfera samo 6te ima na stadiona :D

Върнете се в началото
 Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: 27 Мар 2008 21:07 
glm написа:
Spartakforever` написа:
Май някой хора забравиха,как биехме Мездра на тупан с по 6:1 и т.н.Сега,че се заимали с пари и са голямата работа.Ще бъда супер доволен ако ги размажеме Събота..стига мача да се играе чесно нямат шансове срещу нас.Повече няма какво да казвам за този мач победа с 1:2 за нас.

Айде стига бре,до преди някой ден се чудехте как да се спасихте,а сега се водите едва ли не на бараж,ще биете Локото в честен мач вчера привечер :wink: .Нито имате класата им,нито парите,иначе нищо против вас нямам...

За какви класи ми говориш?Ако не знаеш да ти припомня,че Локото вчера стана отбор,или се лъжа?Да почнеме ли да вадиме статистики на отборите в Б група,за да видим,да сравним класите на отборите нали за класи ми говориш..Да сега имат пари но не са нищо повече от едни прости селяндури без фенове,без традиции.Още малко ще ми кажеш че Мездра е футболен град и ще ме накараш още повече да се посмея.Нямам нищо против теб но погледни реално нещатата ..слава не се гради за един сезон.Ние сме били,сме и ще бъдем фактор в българският футбол,дори някой хора да не го желаят.Нали знаеш,че има една такава поговорка когато фактите говорят и боговете мълчат..Да не припомням когато в Плевен се събираха по 25 000 на стадиона и т.н.Да на този етап нямаме класен отбор но славата си остава вечна,и аз и всички фенове на Спартак ще се гордеем завинаги с тези минали успехи,надявам се да ги повторим а защо не и да ги подобрим някой ден ..Най-тъжното от цялата работа е,че областни центрове като Плевен,Русе,Търново,Враца и др..са на това ниско ниво в момента,а тъпи села са във възход.Ние феновете сме разочеровани от това да посещаваме някакви подобия на стадиони,разорани ниви кошари и т.н но това е реалността в България.Който е ходил в Етрополе знае за какво гооворя и това е стадион,който ще бъде одобрен за А група,ако Чавдар влезне,просто нямам думи и не само в Етрополе още куп други ниви..

Върнете се в началото

Заглавие:
МнениеПубликувано на: 27 Мар 2008 21:54 
Аватар

Spartakforever` написа:
glm написа:
Spartakforever` написа:
Май някой хора забравиха,как биехме Мездра на тупан с по 6:1 и т.н.Сега,че се заимали с пари и са голямата работа.Ще бъда супер доволен ако ги размажеме Събота..стига мача да се играе чесно нямат шансове срещу нас.Повече няма какво да казвам за този мач победа с 1:2 за нас.

Айде стига бре,до преди някой ден се чудехте как да се спасихте,а сега се водите едва ли не на бараж,ще биете Локото в честен мач вчера привечер :wink: .Нито имате класата им,нито парите,иначе нищо против вас нямам...

За какви класи ми говориш?Ако не знаеш да ти припомня,че Локото вчера стана отбор,или се лъжа?Да почнеме ли да вадиме статистики на отборите в Б група,за да видим,да сравним класите на отборите нали за класи ми говориш..Да сега имат пари но не са нищо повече от едни прости селяндури без фенове,без традиции.Още малко ще ми кажеш че Мездра е футболен град и ще ме накараш още повече да се посмея.Нямам нищо против теб но погледни реално нещатата ..слава не се гради за един сезон.Ние сме били,сме и ще бъдем фактор в българският футбол,дори някой хора да не го желаят.Нали знаеш,че има една такава поговорка когато фактите говорят и боговете мълчат..Да не припомням когато в Плевен се събираха по 25 000 на стадиона и т.н.Да на този етап нямаме класен отбор но славата си остава вечна,и аз и всички фенове на Спартак ще се гордеем завинаги с тези минали успехи,надявам се да ги повторим а защо не и да ги подобрим някой ден ..Най-тъжното от цялата работа е,че областни центрове като Плевен,Русе,Търново,Враца и др..са на това ниско ниво в момента,а тъпи села са във възход.Ние феновете сме разочеровани от това да посещаваме някакви подобия на стадиони,разорани ниви кошари и т.н но това е реалността в България.Който е ходил в Етрополе знае за какво гооворя и това е стадион,който ще бъде одобрен за А група,ако Чавдар влезне,просто нямам думи и не само в Етрополе още куп други ниви..

Батка явно не си ме разбрал правилно.Нито съм ти говорил за история,нито за фенове,нито за статистики,просто ти казвам,че в момента Локото са стабилен отбор със сериозни играчи и според мен са по-класни от вас,че вие имате по-богата история е ясно,но само история не стига...

Върнете се в началото
 Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: 27 Мар 2008 22:12 
Аватар

Отбор: Локомотив (София)
samo ЛОКО-оле !

http://pins-scars-collector.page.tl/

Върнете се в началото
 Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: 27 Мар 2008 22:22 
гледам и се 4удя? какфи глупости писете кфи ги писите spartakforever` kfo se nadyvash ti i oste kompaniq hora da ne komentiram koi se pravite to4no na forum hoools a kato stane nesto ooooo men neme broite i nz si kvo tai4e si traite pred komputrite si i si gledaite foruma na spartak i ne se obesnqvaite koi kogo bqga po stadiona i nz si kfo seki ima strah nqma zna4enie s kolko hora i s kolko se biesh twa e polojenieto kakto oniq pederas4eta ot Minior Pernik hodqt mi s nojove i twa my vikash "ULTRAS" POMQRI ! taka 4e bez sqkakfi izli6ni komentari nali ste idem v mezdra i ste vi naserat kfo se per4ite tyka nqma smisal sami si pravite problemite......... 14/88

Върнете се в началото

Заглавие:
МнениеПубликувано на: 27 Мар 2008 22:35 
PLEVEN-SKINHEAD написа:
гледам и се 4удя? какфи глупости писете кфи ги писите spartakforever` kfo se nadyvash ti i oste kompaniq hora da ne komentiram koi se pravite to4no na forum hoools a kato stane nesto ooooo men neme broite i nz si kvo tai4e si traite pred komputrite si i si gledaite foruma na spartak i ne se obesnqvaite koi kogo bqga po stadiona i nz si kfo seki ima strah nqma zna4enie s kolko hora i s kolko se biesh twa e polojenieto kakto oniq pederas4eta ot Minior Pernik hodqt mi s nojove i twa my vikash "ULTRAS" POMQRI ! taka 4e bez sqkakfi izli6ni komentari nali ste idem v mezdra i ste vi naserat kfo se per4ite tyka nqma smisal sami si pravite problemite......... 14/88

За какви ножове става въпрос бре "компетентен" ? На мача с белите орли не бях,но ми бе разказана една историйка,която ако е истина просто е жалко да се правите на толкова оборотни пред монитора... :wink:

Върнете се в началото

Заглавие:
МнениеПубликувано на: 27 Мар 2008 22:38 
Аватар

Отбор: Локомотив (София)
MINYOR_FAN написа:
PLEVEN-SKINHEAD написа:

За какви ножове става въпрос бре "компетентен" ? На мача с белите орли не бях,но ми бе разказана една историйка,която ако е истина просто е жалко да се правите на толкова оборотни пред монитора... :wink:

ш нашио тука що става бе ?
ако требе помощ само се обади .
аре нито един ЛОКОМОТИВ не може без въглища.ЖЕЛЕЗНО-БРАТТВО !

http://pins-scars-collector.page.tl/

Върнете се в началото
 Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: 27 Мар 2008 22:40 
??? hahah as se pravq na oboroten pred monitora greshish mnogo as ne sam ot tiq det v forum gi pi6at fantaziiiite ta taka nqkaf fa6 hools nqkaf tatoiran s nqkfi fe6an o4ilca dea go znam kuf bese obikalq6e prez cqlot vreme stadiona i na kraq doide da se zaqjda i da ska4a na boi ???

Върнете се в началото

Заглавие:
МнениеПубликувано на: 27 Мар 2008 22:41 
xasxax.......

Върнете се в началото

Заглавие:
МнениеПубликувано на: 27 Мар 2008 22:42 
PLEVEN-SKINHEAD написа:
??? hahah as se pravq na oboroten pred monitora greshish mnogo as ne sam ot tiq det v forum gi pi6at fantaziiiite ta taka nqkaf fa6 hools nqkaf tatoiran s nqkfi fe6an o4ilca dea go znam kuf bese obikalq6e prez cqlot vreme stadiona i na kraq doide da se zaqjda i da ska4a na boi ???

И какво последва ? :roll: А и с нож ли е скачал на бой ???

Върнете се в началото

Заглавие:
МнениеПубликувано на: 27 Мар 2008 22:46 
m ne vadi go tam pyli6e se nesto i se durvi.... nisto osobeno tapnq......

Върнете се в началото

Заглавие:
МнениеПубликувано на: 27 Мар 2008 23:02 
Не съм бил на мача и незнам какво е станало,но ми се струва,че леко се разминаваш в обясненията си. :wink: Както и да е спирам да пиша по тази тема.
Относно твърдението ти,че сме "ultras" мисля,че се изказваш много неподготвен.Тая година никъде не сме изпуснали гостуване и почти навсякъде сме били доста прилична бройка за стандартите на Б група. :idea:

Върнете се в началото

Заглавие:
МнениеПубликувано на: 27 Мар 2008 23:43 
Аватар

Отбор: Спартак 1919 (Плевен)
Абе ако хулиганс културата в БГ е да носиш нож значи е супер зле. В това отношение шапка сваляма на Ривърсайд и на перничани те са номер 1. Пародия.

Върнете се в началото
 Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: 28 Мар 2008 00:00 
brutal написа:
Абе ако хулиганс културата в БГ е да носиш нож значи е супер зле. В това отношение шапка сваляма на Ривърсайд и на перничани те са номер 1. Пародия.

Я ти виждам си много обективен,разкажи какво се случи. :idea:
Когато ви взехме знамето,бяхме избягали,сега пък сме въоръжени с ножове. :pirat: Следващия път ни очаквайте с танкове... :ouaou: :lol:

Върнете се в началото

Заглавие:
МнениеПубликувано на: 28 Мар 2008 00:21 
Аватар

MINYOR_FAN написа:
brutal написа:

Когато ви взехме знамето,бяхме избягали,сега пък сме въоръжени с ножове. :pirat: Следващия път ни очаквайте с танкове... :ouaou: :lol:

Абе въобще вие сте на друго ниво бе. Титани. Само че мястото ви е в турското първенство.

Върнете се в началото
 Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: 28 Мар 2008 00:28 
Нема да ти се ядосвам на тебе,щото ти личи,че си леко тъпичък.Явно няма,какво да кажеш и затова пишеш некви изтъркани лафове.
Фани научи от кой отбор си първо и след това си показвай големите "знания".
Кур за всички двойни фенове !!!

Върнете се в началото

Заглавие:
МнениеПубликувано на: 28 Мар 2008 00:54 
Аватар

MINYOR_FAN написа:
brutal написа:

:arrow: Когато ви взехме знамето,бяхме избягали :!: ,сега пък сме въоръжени с ножове. :pirat: Следващия път ни очаквайте с танкове... :ouaou: :lol:

А не избягахте ли дръпнахте го от кирливата ви зала и избягахте защо не зехте тия пред нас даже и 1-я път като го друпнахте 1 мом4е ви догони а 2-я нямаше как просто !! NO COMENT !!

Изображение

Изображение

ТУРЦИ И ЦИГАНИ ВЪН ОТ БЪЛГАРИЯ !!! БЪЛГАРИЯ НАД ВСИЧКО !!! http://www.clip4e.com/play.php?id=45143&

Върнете се в началото
 Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: 28 Мар 2008 00:59 
Аватар

MINYOR_FAN написа:
Нема да ти се ядосвам на тебе,щото ти личи,че си леко тъпичък.Явно няма,какво да кажеш и затова пишеш некви изтъркани лафове.
Фани научи от кой отбор си първо и след това си показвай големите "знания".
Кур за всички двойни фенове !!!

Винаги съм се чудел за кой отбор съм дейба. И верно съм тъп, ама никога не бих се гаврил с националния флаг. Караибрахиме!

Върнете се в началото
 Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: 28 Мар 2008 01:50 

k1k0- написа:
фенове на Спартак ще има ли ?

Taka,4e fenove na Spartak 6te ima mislia 4e e iasno,daje i za tezi koito ne sa blizo do kluba,idvame i vi digame novoizmazanata selska ko4ina na glavata si i si zamiunavame,mi ti mani drugoto mi moje i da vi biem ako ma4a si se igrae,niama da obiasniavam za6to,
A na pap4ivia 'NAZI" deto se pravi na mn umen po dolu,da mu na6u6na po dobre si mal4i i da ne znae mn mn,4e ako 6tw i podkrepa ot Haskovo da im dode na tia cigani te si ostavat sme6ni,i ako ne sa :twisted: smradlivite Vara4ani :twisted: da im hodiat po ma4ovete te publika prosto niamat,a za Vra4anite ne se i samniavam,daje silno se nadiavam 4e i Sabota 6te ni 4akat niakade iz grada se sre6neme si "pobabrim".... :acab:

Върнете се в началото
 Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: 28 Мар 2008 02:02 

MINYOR_FAN написа:
brutal написа:

Be neznam s k`vpo 6a doidete,ako 6tete s perkata na karlson elate,ma az znam s kakvo 6te vi posre6nem nie
A za slu4aia min Nedelia,ne stana ni6to intersno kakto sa ti razkazali,ma izglejda sa propusnali da ti kajat za6to,po prostata pri4ina 4e m/u nas ima6e furajki,koito ni spriaha da stane tarkala,ta taka,i naoistina ni6to ne stana,no ne si misl;ete 4e sled ve4e po malko ot 2 sedm 6te ostane taka.... :acab:

Върнете се в началото
 Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: 28 Мар 2008 08:49 
Аватар

Отбор: Ботев (Враца)
ма4а у мездра 6а си бъде или в враца ааа

Говеда и Свине..отново пред БОТЕВ на колене!!!
Изображение
БРИГАДА ВРАЦА

Върнете се в началото
 Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: 28 Мар 2008 08:51 
Аватар

alex4018 написа:
ма4а у мездра 6а си бъде или в враца ааа

В Шумен !!

Изображение

Изображение

ТУРЦИ И ЦИГАНИ ВЪН ОТ БЪЛГАРИЯ !!! БЪЛГАРИЯ НАД ВСИЧКО !!! http://www.clip4e.com/play.php?id=45143&

Върнете се в началото
 Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: 28 Мар 2008 11:40 
Син до гроб
Аватар

Ауе бая изписахте за тая случка,някоя няма ли да каже накрая какво точно е станало

Върнете се в началото
 Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: 28 Мар 2008 18:28 
Леле в кой филм се вкарвате с ножове причаквания и хулигани земете се срешнете запознаите се пиите една ракия и си ходете. Така аз преди време с един пич от Локо Пд колко спорихме псувахме се накрая дойде в софия за мач с Локо срещу Славия запознахме се и са сме доби приятели. Зад монитора секи може да каже аз съм ултрас или елате да ви слачкаме. Това че някой е извадил нож а този някой сигорно си мисли че само той има нож ако някой на него мо извади нож ще се несере

Върнете се в началото

Покажи мненията от миналия:  Сортирай по  
Напиши нова тема Отговори на тема     [ 67 мнения ]  Предишна  1, 2, 3  Следваща

Подобни теми Автор Преглеждания Последно мнение
Преглежда непрочетените мнения Локомотив (Мездра) - Видима - Раковски (Севлиево)
Форум: Локомотив 2012 (Мездра)
loko_mz 74781 21 Май 2010 11:38
от vivikonna_a
Преглежда непрочетените мнения Отборът на Спартак - 2006-2007
Форум: Архив
Anonymous 132977 01 Яну 2007 16:25
от SPFC1919
Преглежда непрочетените мнения История на ФК "Спартак" Пловдив
Форум: Спартак 1947 (Пловдив)
Anonymous 138443 17 Авг 2011 16:27
от mainata89
Преглежда непрочетените мнения Етър-Локо(Мз)
Форум: Локомотив 2012 (Мездра)
Anonymous 27684 31 Окт 2006 19:09
от loko_mz
Преглежда непрочетените мнения Литекс в Плевен?
Форум: Ловеч (Ловеч)
r.h. 34027 30 Юни 2007 11:52
от S.F.L.T.