bulgarian-football.com | bgclubs.eu | GOAL.bg | Левски София | ДЮШ Левски | bfl-team.com | pi4e.com | Dropbox | eRepublik
* Влез   * Регистрация

Последно посещение:
Дата и час: 19 Юни 2025 14:53

Етър (Велико Търново) | Стадион | Резултати и класиране GOAL.bg

Напиши нова тема Отговори на тема     [ 160 мнения ]  Предишна  1, 2, 3, 4, 5 ... 7  Следваща
Автор Съобщение
 Заглавие:
МнениеПубликувано на: 24 Мар 2008 02:14 
БОЛЯРИ
Аватар

Отбор: Етър 1924 (Велико Търново)
Rado_Nikolov написа:
parmalat написа:
emodraganov написа:
тука ебати мъжете има
и накрая май ще идеме 15 4овека

За жалост може да се окажеш прав.

Aко ще и 15 да сме важното е да идем и да им покажем че сме по добри ит тях в това отношение. малко ме изнервя това че ни се канят ама и на бой надали ще ни бият

Ако си мераклия да се пробваме а?Или само тук ще разпъваме локуми?

Върнете се в началото
 Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: 24 Мар 2008 02:26 
hooligan
Аватар

Отбор: Янтра 1919 (Габрово)
виж ся на мен не ми пречи дали ще съм бит или ще съм набил не ме бърка. Дано не се стига до там, но ако се случи ще има марлмалад

95 години вечно втори

5лв. градски транспорт
10лв. билет за мач
5лв. пуканки и семки
да видиш физиономията на Гошко Петков след гол- БЕЗЦЕННО

Върнете се в началото
 Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: 24 Мар 2008 02:32 
Rado_Nikolov написа:
виж ся на мен не ми пречи дали ще съм бит или ще съм набил не ме бърка. Дано не се стига до там, но ако се случи ще има марлмалад

Щом не те бърка да спретнем нещо,а?Ние и без това ще ви чакаме накъде да ви върнем посрещането.Да видим как ще ни докажете че сте по добри от нас.Всъщност кво ли се сравняваме със вас че вие до преди 3-4 месеца нямахте агитка,добре че беше оня византиец да ви организира,да ви плаща пътуванията че да посетите някое мачле.

Върнете се в началото

Заглавие:
МнениеПубликувано на: 24 Мар 2008 02:53 
hooligan
Аватар

чакай ни ве и какво ще постигнеш с това?? Аз мога да ти кажа- точно нищо.. А пък кат решите може и да спретнем

95 години вечно втори

5лв. градски транспорт
10лв. билет за мач
5лв. пуканки и семки
да видиш физиономията на Гошко Петков след гол- БЕЗЦЕННО

Върнете се в началото
 Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: 24 Мар 2008 09:16 
Аватар

Отбор: Янтра Габрово (Габрово)
Етъррас, знаеш че тези зад оградата не само, че не са фенове на Янтра, но дори не са от Габрово! Не знам защо връщате лентата сигурно във Търново не показвате средни пръсти и не викате селяни. Не виждам чак такова съперничество или пък омраза, за да се чакаме по улиците :shock: ама всеки разбира футбола по различен начин.

Върнете се в началото
 Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: 24 Мар 2008 10:45 
БОЛЯРИ
Аватар

янтра гб написа:
Етъррас, знаеш че тези зад оградата не само, че не са фенове на Янтра, но дори не са от Габрово! Не знам защо връщате лентата сигурно във Търново не показвате средни пръсти и не викате селяни. Не виждам чак такова съперничество или пък омраза, за да се чакаме по улиците :shock: ама всеки разбира футбола по различен начин.

Ами какви са тия,да не би да са фенове на Етър?Викаме селяни и показваме средни пръсти,ама я ми кажи ако дойдем ние 5 човека да плюем по вас и по знамената ви как ще реагирате?

Върнете се в началото
 Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: 24 Мар 2008 14:16 
Аватар

ETARRAS написа:
янтра гб написа:

Ами какви са тия,да не би да са фенове на Етър?Викаме селяни и показваме средни пръсти,ама я ми кажи ако дойдем ние 5 човека да плюем по вас и по знамената ви как ще реагирате?

Ще реагираме по същия начин, но срещу тях и няма да слагаме всички фенове на Етър под общ знаменател. Всяко стадо си има мърша, особено тук в България.

Върнете се в началото
 Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: 24 Мар 2008 15:04 
БОЛЯРИ
Аватар

янтра гб написа:
ETARRAS написа:
янтра гб написа:

Ще реагираме по същия начин, но срещу тях и няма да слагаме всички фенове на Етър под общ знаменател. Всяко стадо си има мърша, особено тук в България.

Ами ние също ще търсим тях още повече че се канеха и на наш терен да ни скачат.А и като гледам тук във форума също има отворковци които желаят проблеми още повече след обидите есента.Но аз смятам че ако не стане нещо извънредно сблъсъци няма да има.Вчера със Емо си поговорихме обясних мо как седят нещата и смятам че той разбра къв е проблема.Ако се събирате той ще ви го обясни.

Върнете се в началото
 Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: 24 Мар 2008 19:37 

Очертава се интересен дерби мач във Велико Търново. Отборът на Янтра е в тежка, най - вече психологическа криза, породена от безпаричието в клуба. От друга страна, спортно - технически не отстъпваме на Етър. Показахме го през есента в Габрово, а и в контролите в с. Леденик, когато без никаква подготовка не загубихме от домакините. Призовавам привържениците на Янтра лично да подкрепят отбора в тежкото гостуване. За някои по- млади искам да поясня, че в началото на 90-те, когато играехме в А група, на дербитата с Етър на ст. Ивайло габровските привърженици не отстъпваха по численост на тези от В. Търново.
Пичове от Етър, нека заедно се срещнем в габровската пицария "Темпо" до хотел "Етър" за по бутилка "Болярка" разбира се.

Върнете се в началото
 Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: 24 Мар 2008 20:34 
Rado_Nikolov

parmalat написа:
emodraganov написа:
тука ебати мъжете има
и накрая май ще идеме 15 4овека

За жалост може да се окажеш прав.

Aко ще и 15 да сме важното е да идем и да им покажем че сме по добри ит тях в това отношение. малко ме изнервя това че ни се канят ама и на бой надали ще ни бият

E вие сигурно сте хулиганите на БГ и не трябва да се заяйдаме с вас да не ни подуете шушоните от бой . Абе май ми паднаха килотите от страх. Ще бягам към Варна че да не ме хванете .

2-0 Закопаваме ги и адио Рио . В групичката че да си мерят пишките с ЖПто - кои е по по най . Не да се занимават с боклуци като нас .

Върнете се в началото

Заглавие:
МнениеПубликувано на: 24 Мар 2008 23:05 
БОЛЯРИ

Soloco написа:
Очертава се интересен дерби мач във Велико Търново. Отборът на Янтра е в тежка, най - вече психологическа криза, породена от безпаричието в клуба. От друга страна, спортно - технически не отстъпваме на Етър. Показахме го през есента в Габрово, а и в контролите в с. Леденик, когато без никаква подготовка не загубихме от домакините. Призовавам привържениците на Янтра лично да подкрепят отбора в тежкото гостуване. За някои по- млади искам да поясня, че в началото на 90-те, когато играехме в А група, на дербитата с Етър на ст. Ивайло габровските привърженици не отстъпваха по численост на тези от В. Търново.
Пичове от Етър, нека заедно се срещнем в габровската пицария "Темпо" до хотел "Етър" за по бутилка "Болярка" разбира се.

Soloco, сериозно си се объркал, или те гони здраво амнезията. Аз гледам Етър от 80-те години и няма мач в който привържениците на противниковия отбор да са били колкото на Етър на Ивайло. Още повече пък на Янтра. Единственото сериозно присъствие на габровци на Ивайло през 90-те, което помня беше на един мач на осветление. Мисля беше първи кръг, поведохте първото и после ви бихме 3:1. Иначе ако говорим за сериозно присъствие на противникови фенове в Търново в последните 20 години, освен двата софийски и двата пловдивски гранда, бих отличил естествено Локо ГО. Също и един мач с Шумен, когато влязоха в А гр. и играха за УЕФА. Тогава бяха напълнили южния сектор. Както и някои гостувания на Добруджа при които имаше сериозни гостуващи агитки.

Върнете се в началото
 Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: 24 Мар 2008 23:28 
Аватар

valiog написа:
Мисля беше първи кръг, поведохте първото и после ви бихме 3:1

Дам, бая легенди се носят за тоя мач дето Бончо Генчев ни напълнил сака :roll:

Върнете се в началото
 Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: 24 Мар 2008 23:37 
БОЛЯРИ
Аватар

valiog написа:
Soloco написа:

Soloco, сериозно си се объркал, или те гони здраво амнезията. Аз гледам Етър от 80-те години и няма мач в който привържениците на противниковия отбор да са били колкото на Етър на Ивайло. Още повече пък на Янтра. Единственото сериозно присъствие на габровци на Ивайло през 90-те, което помня беше на един мач на осветление. Мисля беше първи кръг, поведохте първото и после ви бихме 3:1. Иначе ако говорим за сериозно присъствие на противникови фенове в Търново в последните 20 години, освен двата софийски и двата пловдивски гранда, бих отличил естествено Локо ГО. Също и един мач с Шумен, когато влязоха в А гр. и играха за УЕФА. Тогава бяха напълнили южния сектор. Както и някои гостувания на Добруджа при които имаше сериозни гостуващи агитки.

Аз пък си спомням мача в Габрово когато бяхме 300 човека агитка и на връщане куките ни смъкнаха от влака та се наложи да се прибираме на стоп и пеш до Търново.

Върнете се в началото
 Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: 25 Мар 2008 09:44 
БОЛЯРИ

От субфорума на Янтра:

Ст. треньора на Янтра Веско Антонов е подал оставка ден след загубата от Монтана. "Говорихме с президента и стигнахме до решение, че на отбора му е нужна промяна. Когато един отбор не върви, трябва да се направи треньорска смяна и мисля, че това е правилния момент, за да се направи всичко възможно Янтра да запази мястото си в професионалния футбол. В интерес на истината обмислям такъв ход от близо две седмици насам. Още след мача с "Академик" усетих негативно отношение от страна на феновете към мен, а неуспешния домакински мач срещу "Чавдар" /Бяла Слатина/ затвърди намерението ми. Една промяна ще се отрази положително, отбора има потенциал да остане в групата" Тренировките на отбора се водят от Илиян Василев.

100 вести

Върнете се в началото
 Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: 25 Мар 2008 16:44 

При една от загубите ни в Търново с 2:1, когато в нашия отбор играеха Р. Здравков, П. Витанов, Коце Янчев и пр., публиката на Янтра беше поне равна по численост на тази от В. Търново. Дори когато изравнихме от дузпа в края на първото полувреме се оказа, че нашите играят пред собствена публика, въпреки, че са гости. Тогава Любен Ангелов ни ощети с няколко срамни решения и незаслужено загубихме. Иначе в мача на осветление /3:1/ също имахме много фенове. Тогава поведохме с шут от далечно разстояние на Стефан Генов, но нямахме шанс срещу много силния тогава отбор на Етър.
През шампионския ви сезон имахте около 100 човека агитка / не 300/ на Христо Ботев. И тогава ви дадохме мача, щото иначе Славия излизаха начело.

Върнете се в началото
 Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: 25 Мар 2008 17:46 
БОЛЯРИ
Аватар

Soloco написа:
При една от загубите ни в Търново с 2:1, когато в нашия отбор играеха Р. Здравков, П. Витанов, Коце Янчев и пр., публиката на Янтра беше поне равна по численост на тази от В. Търново. Дори когато изравнихме от дузпа в края на първото полувреме се оказа, че нашите играят пред собствена публика, въпреки, че са гости. Тогава Любен Ангелов ни ощети с няколко срамни решения и незаслужено загубихме. Иначе в мача на осветление /3:1/ също имахме много фенове. Тогава поведохме с шут от далечно разстояние на Стефан Генов, но нямахме шанс срещу много силния тогава отбор на Етър.
През шампионския ви сезон имахте около 100 човека агитка / не 300/ на Христо Ботев. И тогава ви дадохме мача, щото иначе Славия излизаха начело.

З мача 2:1 не знам кво разбираш под равна на нас като имахте агитка от 50 човека и то половината от нея начело със Лъчо Пънка бяха при нас.Верно тогава ви ощетиха здраво съдиите,тогава май Гюджеменов играеше при вас и доста развинти нашите защитници.

Върнете се в началото
 Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: 25 Мар 2008 17:46 
БОЛЯРИ

Явно имаш наистина странна памет. За тоя мач в който сме ви били с 2:1 нямам някакви спомени, но щом не ми е направило впечатление да сте имали много фенове, значи наистина не сте имали. Между другото за периода от края на осемдесетте докато изпаднахме от А гр. съм изпуснал само два домакински мача и те бяха с Локо ГО и Славия. Така че едва ли съм пропуснал великото ви гостуване. Пък и един съвет. Като си на мача не придобиваш реална представа. Забелязъл съм, че на някой мачове като съм бил на трибуните и после съм гледал клипове или репортажи изглежда съвсем различно. Като си с 50 човека и викате ти се струва че сте 500 и сте надвикали целия свят, пък после като гледаш клиповете отстрани е съвсем друго. А и за информация главната трибуна на Ивайло е за около 10 000 души, а южната, където обикновено са гостите са към 2-3 хиляди места. Ама да не задълбаваме прекалено в темата.

Върнете се в началото
 Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: 25 Мар 2008 18:06 
БОЛЯРИ

А колкото до шампионския сезон и това дали сте ни дали мача или не е много спорен въпрос. Не ми се прелистват сега бумагите за да гледам кой на какво място е бил, но съм почти сигурен, че Славия нямаше да ни мине. Мачът в Габрово беше към края на сезона и нашите вече бяха набрали преднина. Спомням си, че го слушахме по радиото с баща ми и като бихме бях почти сигурен че сме шампиони. Да припомня, че Славия през пролетта бяха изпуснали сериозно парата. Ние завършихме на седем точки пред втория ЦСКА, при положение, че се даваха още по 2 точки на победа, т.е. на три победи и един равен от втория. Това е един от най-категоричните шампиони през последните години. Не виждам сега какво ми излизат разни фенчета и ми говорят за продадени мачове. Ние имахме просто най-добрия отбор с куп национали. На собствен терен имахме само два равни мача с Пирин и ЦСКА. Левски им вкарахме 4 гола на Ивайло. В последните 2 кръга въпреки осигурената вече титла бихме и Локо Сф както и Левски в София. А три години по-късно нашите момчета бяха в основата на триумфа в САЩ. Но да не говорим повече, а да изчакаме бенефиса на големите боляри през май и да се насладим още веднъж на славната си история.

Върнете се в началото
 Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: 25 Мар 2008 18:48 
БОЛЯРИ

Изображение

Пича явно говори за този мач ;) Аз бях там и го гледах ... само дето не забелязах да има повече от 300 габровци на Ивайло, камо ли 3000 :lol: :lol: :lol:

Цецо вярвам също помни много добре този мач - Румен получи жълт картон защото като вкара победния гол се метна на оградата пред агитката и Цвет беше първи в прегръдките му. Много приятно ги цапнахме в последните минути след като почти се бях примирил с равенството ;) По добре съм се чувствал като се замисля само след онази победа с 2:1 над ЖП-то с два гола в последните 4-5 минути, когато обърнахме Черноморец от 0:2 и след една победа на Спартак Варна , след гол от пряк свободен на Вальо Игнатов в 93-та минута.... ех спомени, спомени ... забележете в състава на Янтра колко бивши етърци има само - Пр. Гетов, Арнаудов, Захарин Сабльов, Гюджеменов ... да не говорим за легендите Ради Здравков, Славчо Илиев. Хубав отбор бяха направили тогава , ама пак си ги бихме ;)

За шампионския сезон обаче ми стана смешно :lol: Какво са имали толкова против Славия тези от Габрово, че са ни пуснали :lol: :lol: :lol:

Върнете се в началото
 Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: 25 Мар 2008 18:58 

Поздравления за информацията от вестника!

Върнете се в началото
 Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: 25 Мар 2008 19:09 
Аватар

Ех, години пусти опустели..................................... тръпки ме побиват като чета състава на Янтра!

Върнете се в началото
 Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: 26 Мар 2008 00:47 
Вальо, втори станаха Славия в шампионския ни сезон.И разликата беше 5т :)
Иначе сега ще си ги бием Янтра и хващат първа класа за В група :)

Върнете се в началото

Заглавие:
МнениеПубликувано на: 26 Мар 2008 12:36 
БОЛЯРИ

В грешка си. ЦСКА са втори по голова и са на седем точки от нас. Тия цифри са ми запечатани в мозъка вовеки веков :) Тогава си водех и статистика. Даже още си пазя опърпаната тетрадка.

„А" ПФГ

1 .ЕТЬР В.Търново 30 18 8 4 49:21 44

2.ЦСКА София 30 14 9 7 51:28 37

3.Славия София 30 14 9 7 48:29 37

4.Локомотив София 30 13 10 7 50:36 36

5.Ботев Пловдив 30 13 10 7 49:41 36

6.Левски София 30 12 9 9 51:38 33

7.Черноморец Бургас 30 11 8 11 41:50 30

8.Локомотив Г.Оряховица 30 13 3 14 42:39 29

9.Берое Ст.Загора 30 10 7 13 38:41 27

10.Миньор Перник 30 10 7 13 36:44 27

11.Локомотив Пловдив 30 9 9 12 34:42 27

12.Пирин Благоевград 30 11 4 15 38:40 26

13.Сливен 30 9 8 13 39:49 26

14.Янтра Габрово 30 9 8 13 31:44 26

15.Дунав Русе 30 8 6 16 23:42 22

16.Хасково 30 7 3 20 27:63 17

ОТПАДАТ: Дунав Русе и Хасково. ВЛИЗАТ: Хебьр Пазарджик и Добруджа Добрич.

Върнете се в началото
 Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: 26 Мар 2008 14:19 
:silent: Ок :) Абе Вальо, с твоята тетрадка и с на Настър статиите да вземем да отворим един музей :)

Върнете се в началото

Заглавие:
МнениеПубликувано на: 26 Мар 2008 14:38 
БОЛЯРИ

valiog написа:
В грешка си. ЦСКА са втори по голова и са на седем точки от нас. Тия цифри са ми запечатани в мозъка вовеки веков :) Тогава си водех и статистика. Даже още си пазя опърпаната тетрадка.

„А" ПФГ

1 .ЕТЬР В.Търново 30 18 8 4 49:21 44

2.ЦСКА София 30 14 9 7 51:28 37

3.Славия София 30 14 9 7 48:29 37

4.Локомотив София 30 13 10 7 50:36 36

5.Ботев Пловдив 30 13 10 7 49:41 36

6.Левски София 30 12 9 9 51:38 33

7.Черноморец Бургас 30 11 8 11 41:50 30

8.Локомотив Г.Оряховица 30 13 3 14 42:39 29

9.Берое Ст.Загора 30 10 7 13 38:41 27

10.Миньор Перник 30 10 7 13 36:44 27

11.Локомотив Пловдив 30 9 9 12 34:42 27

12.Пирин Благоевград 30 11 4 15 38:40 26

13.Сливен 30 9 8 13 39:49 26

14.Янтра Габрово 30 9 8 13 31:44 26

15.Дунав Русе 30 8 6 16 23:42 22

16.Хасково 30 7 3 20 27:63 17

ОТПАДАТ: Дунав Русе и Хасково. ВЛИЗАТ: Хебьр Пазарджик и Добруджа Добрич.

Като гледам тая таблица и ми става мъчно ... Гледайте какво силно първенство сме имали тогава! Шампиона има цели 4 загуби и 8 равни а е на цели 7(10 по сегашната система) точки преднина пред втория ... Левски с Донков, Йотов, Боримиров и т.н. са едва 6-ти , а Сливен с Данчо Лечков и една плеяда други страхотни футболисти едвам са се спасили от изпадане.

Кършев , давай , къде ще го правим този музей ? :) Аз мойте статии ги съхранявам засега у нас , да не вземат да се затрият като видео касетките от стадиона ;) Като му дойде времето съм се зарекъл да ги завещая на Музея на клуба. Дано да е скоро ....

Върнете се в началото
 Профил  

Покажи мненията от миналия:  Сортирай по  
Напиши нова тема Отговори на тема     [ 160 мнения ]  Предишна  1, 2, 3, 4, 5 ... 7  Следваща

Подобни теми Автор Преглеждания Последно мнение
Преглежда непрочетените мнения Етър-Локо(Мз)
Форум: Локомотив 2012 (Мездра)
Anonymous 27679 31 Окт 2006 19:09
от loko_mz
Преглежда непрочетените мнения ЯНТРА СЕЗОН 2006-2007
Форум: Сезон 2006/2007
янтра гб 113315 25 Яну 2007 20:34
от agataa
Преглежда непрочетените мнения Етър 64
Форум: Хандбал
ETARRAS 67386 01 Авг 2007 13:59
от ETARRAS
Преглежда непрочетените мнения ще остане ли янтра на първо място и след края на сезона?
янтра гб 18751 10 Мар 2007 21:02
от Fabio_Cannavaro
Преглежда непрочетените мнения Чумерна(Елена)-Янтра гб
Fabio_Cannavaro 51729 11 Мар 2007 00:54
от parmalat