LW написа:
Lorenco написа:
Знаеш ли не ми се спори със селски пръчки . Не ви пиша в скапания форум , определенията за мен от ваша страна не отговарят на истината.И понеже много добре и града знам и хората няма какво да се коментира повече.Продължавайте все така с форумното хулиганство. Успех !
Ей, скапаняк, като си отишъл в Стара Загора, аз какъв се мислиш- все едно Стара Загора е като Ню Йорк, деа.И кво знаеш за града, като не живееш там, бе!? Ходи по един път в годината(когато смешното ви отборче гостува в Ловеч) и се прави на многознайко.
Ами и аз миналата година ходих в Стара Загора за финала за купата, много добре познавам града и хората в него.

Тука се изложи доста...
Lorenco
1-во че е от Стара Загора
и 2-ро че със сигурност има в пъти повече гостувания от теб.

LW написа:
Не мога да разбера какво толкова имате против Ловеч.Какво като е малък град, ние нямаме право да се радваме на хубав футбол ли?
И ако не знаете в Испания Виляреал също не е особено голям град-около 40 000, ама отборът е един от най-добрите в Испания и никой не го приема за странно.
И като толкова знаете, намерете си вие един като Гришата.Иначе е много лесно само да завиждаш- наслушал съм се на приказки от рода:"Ако не беше Гришата, ..."
Ами изписаха се много страници, защото не искам да мълча, когато виждам некви комплексари с два-три любими отбора да обиждат града и отбора ми.
Аз лично харесвам Литекс като отбор, жалко само че фенкултурата там е в много начален стадии, но това според мен ще се оправи...
Мисля, че като за начало на 20 април можете да се докажете, аз лично предложих във форума ви, но вие си решавате...