bulgarian-football.com | bgclubs.eu | GOAL.bg | Левски София | ДЮШ Левски | bfl-team.com | pi4e.com | Dropbox | eRepublik
* Влез   * Регистрация

Последно посещение:
Дата и час: 18 Юни 2025 16:43

. GOAL.bg

Напиши нова тема Темата е заключена, не можете да променяте мнения.     [ 133 мнения ]  Предишна  1, 2, 3, 4, 5, 6  Следваща

Кажете си
София 19%  19%  [ 17 ]
Пловдив 12%  12%  [ 11 ]
Варна 1%  1%  [ 1 ]
Бургас 3%  3%  [ 3 ]
Русе 4%  4%  [ 4 ]
Стара Загора 11%  11%  [ 10 ]
Плевен 8%  8%  [ 7 ]
Добрич 2%  2%  [ 2 ]
Перник 10%  10%  [ 9 ]
Друг 28%  28%  [ 25 ]
Общо гласове : 89
Автор Съобщение
 Заглавие:
МнениеПубликувано на: 19 Мар 2008 12:38 
явно ще дойда по-запознат фенчетата ви от теб самия. Да, ние сме свикнали да ходиме и да гледаме футбол. За вас, ако те са недостижими колоси от А група, ние игареме с други селски отбори от типа на Хамбургер и Старсбург . Сещаш ли се за кво иде реч?

Върнете се в началото

Заглавие:
МнениеПубликувано на: 19 Мар 2008 13:43 
Патриот до Гроб
Аватар

Отбор: Лудогорец 1945 (Разград)
искам да кажа нещо на момчето от ловеч стадиона ви е по малък от този на Разград в момента играете в "А" група и срещу Левски феновете на сините бяха много повече от вас а и за 15 000 човека може да е истина ама не ми се вярва много много защотото на кой стадион сте ги събирали тея хора при положение че най много 10 000 човека да ви събира стадиона не съм много сигурен че е толкова малък просто като съм ходил не е чак толкова голям и ужавам Литекс заради 8:0 срешу чорбартие

Върнете се в началото
 Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: 19 Мар 2008 13:51 
Аватар

LudogorecRazgradSupporter написа:
искам да кажа нещо на момчето от ловеч стадиона ви е по малък от този на Разград в момента играете в "А" група и срещу Левски феновете на сините бяха много повече от вас а и за 15 000 човека може да е истина ама не ми се вярва много много защотото на кой стадион сте ги събирали тея хора при положение че най много 10 000 човека да ви събира стадиона не съм много сигурен че е толкова малък просто като съм ходил не е чак толкова голям и ужавам Литекс заради 8:0 срешу чорбартие

za6to vsi4ki pliuvate litex
mom4etata sa si sa otdelili i se opitvat da praviat ne6to
a i ne sam 4ul da ima cska ili levski frakcii v love4?

Върнете се в началото
 Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: 19 Мар 2008 14:21 
БОЛЯРИ
Аватар

Отбор: Етър 1924 (Велико Търново)
ultras_1929 написа:

za6to vsi4ki pliuvate litex
mom4etata sa si sa otdelili i se opitvat da praviat ne6to
a i ne sam 4ul da ima cska ili levski frakcii v love4?

Не не никой няма нищо против фракцията им........ доколкото виждам темата обхваща публиката като цяло,а моето мнение че те там не са най силни.

Върнете се в началото
 Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: 19 Мар 2008 14:41 

първо не разбрах защо намесваш стадиона на разград? Второ нашият стадион е събирал и по 20 000 преди години, когато не е бил със седалки и отрборът е играл баражи за влизане в А група. Трето никога говедата не са били половината стадион, ако визираш последния мач, бяха не повече от 600-700 човека. И все пак темата е за лоялоност към местния отбор..

Върнете се в началото

Заглавие:
МнениеПубликувано на: 20 Мар 2008 09:46 

Отбор: Литекс (Ловеч)
Чорбарско-говеждите медии като се изцепят, че имало 2500 говеда/респ. чорбари/ и вие им вярвате.Ще ви кажа само някои факти: сектора за гости зад вратата е съставен от 4 блока.Всеки от тях събира макс 300 човека.А като дойдат говедата или чорбарите заемат 3 сектора/има и буферна зона/.Е ако тия 3 сектора са 2500 човека, значи двата сектора зад враттите имат общ капацитет 5000 човека.И кво остава за централните сектори, които са 2 пъти по-големи.Излиза, че трябва едва да се побират по 1000 човека на тях.Помислете малко логично, а не да ми викате- те като дойдат чорбарите и говедата са повече от вашта публика и те ви пълнят стадиона.Интересно ми е, и че тва го пишат хора, повечето от които сигурно изобщо не са стъпвали в Ловеч, камо ли на мач да дойдат в Ловеч.
А оня тъпак от Разград да си гледа отбочето там и да се занимава с рязаните от неговия град, щото скоро може да са повече от българите.Освен ако не е и самия тоя такъв/рязан/...
Кво не ти се вярва, уе мушмул, аз съм виждал с очите си 15 000 на нашия стадион, няма да ми спориш за нещо, което съм го виждал лично с очите си.
Аре гледайте си всички смешните отборчета- Спиртак Плеин, Лудогорец ли са, Антибиотик ли бяха, Доко Горна Оряовица и т.н.

Върнете се в началото
 Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: 20 Мар 2008 10:00 

bultra написа:
abe az li neshto ne sum v chas ili ne si spomnqm koga se pruknaha sflt ? ot koga loveshkata publika e tolkova vqrna?ne vijdam kak moje da narechete edna publika vqrna , kato lubimiq i otbor igrae pred 1000 choveka pochti vseki mach , izkluchenie pravqt machovete s levski i cska,kogato shopite se izsipvat 1000-1500 choveka ... kur za vsqkakvi takiva selski prevuzbudi,koito ot 1-2 godini zapochnaha da sledqt internet sitove,zakupiha si po 2 shapki burberry razlichni cvetove i stanaha huligani i loyalni fenove na svoq otbor.ai siktir

nqmam nishto protiv fenovete na malkite otbori stiga te da se durjat na mqsto i da ne se prevuzbujdat mnogo,edva li ne gledat s nasmeshka na 4tirite golemi i govorqt vse edno sa na nasho mqsto,a neshtata sa na tochno obratniq polus!

Баце, тва че не сме много не значи, че не си подкрепяме отбора и не сме му верни.Да, на мачове с Беласица и Марек има макс по 1000 човека на стадиона, но ние сме там, пеем си песните, и си подкрепяме отбора както във всеки друг мач.Пак казвам- да, малко сме, но тва не означава, че не сме верни.
И кво значение има кой с ква шапка е, с кви дрехи се е облякъл, кви сайтове следи и т.н.А доколкото виждам и във вашта агитка вече има доста кежуали.
И вярно е, че изобщо не можем да се сравняваме с вас, нито с Доко Пд, нито с говедата и чорбарите.И специално вас/Ботев/ много ви уважавам и като отбор, и като публика.
Ама някви смешници от Горно Уйно, Плеин, Разград да ни викат, че ние сме смешни, не мога да го приема.Да се видят първо те, а тогава да говорят.Щото Плевен е 2-3 пъти по-голям от Ловеч, а на гостуване ходят по 15 човека, а ние на мача с чорбата в София имахме към 70 човека/СФЛТ/.

П.С. Темата доста се измести.

Върнете се в началото
 Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: 20 Мар 2008 10:04 

Orange Loyalty написа:
Lorenco написа:
Господи момчетата от Ловеч като имате интернет от 2 години и се мислите за велики така ли. Знам какво беше преди в града защото и аз съм живял там.Точно преди 3-4 год имаше една зала на центъра и една в хотела още нямаше много хора с компютри по домовете. Сега видяхте нещо по нета , напрайхте си група и си мислите че целият ви град е за Литекс и се сравнявате с пловдив. Вие с горна оряховица неможе да се сравнявате...
В ловеч познавам поне 20-30 човека , бративчеди и т.н. от 20 до 60 години и те казват така ми аз съм за литекс , ама хода като играят с левски и цска да гледам големите отбори, а отделно знам към 15 левскара. Тъй че знаете много добре колко ви е голям града и колко ходите по мачове. Знаете оня дядо с мегафона дето вика прокълнявам ви да не видите жълтъка на яйцето. Вие сте най-големите смешници в България , незнам как не можете да го осъзнаете. Стига надувки ами си скачайте според тоягата.
Отделно за Ловеч искам да кажа , че е страхотен град и винаги съм го предпочитал пред Стара Загора.

абе за пореен път се ужедавам,ч е си някой циганин, раждан в Ловеч. Аре бягай грийн стийт вандалс квит бяхте...

ние нашата тояга си я знаем, а вие щом искате да скачате с нашата, явно ен сте много по-далеч. смешници

Бате, остави го тоя.Той в нашия горум си беше признал, че е от Гозница(за тези, които не знаят, ще кажа, че тва е циганския квартал на Ловеч).Ловешки циганин дето отишъл при заралийски цигани. :lol:

Върнете се в началото
 Профил  

Заглавие: xax
МнениеПубликувано на: 20 Мар 2008 11:18 
tui kato gledam,ot love4 v toz forum vii ste 2/3
stiga ste se dokazvali tuka,razbraxme 4e ste golemi bitki
ama az nemoga da si spomnq kakvo realno ste napravili,4e tuka mi se bluskate v gurdite nii tva,nii onova
zatva xorata tuka po4vat da se draznqt

p.s:pomislete nad tva

Върнете се в началото

Заглавие:
МнениеПубликувано на: 20 Мар 2008 12:03 

Отбор: Берое (Стара Загора)
Не съм ви писал аз във Форума но тва е др. въпрос . Това че имам познати от гозница , не значи , че нямам къща във Вароша моите първи братовчеи са там . Знаете кой квартал е това нали . Мога да ти пратя моя снимка за да се убедиш кой какъв е . И при положение че наш човек ви е предложил нещо може да му отговорите а не да си мълчите . Щото мача идва. Вие сте никои !

Върнете се в началото
 Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: 20 Мар 2008 12:11 
hooligan
Аватар

Отбор: Янтра 1919 (Габрово)
LW написа:
Чорбарско-говеждите медии като се изцепят, че имало 2500 говеда/респ. чорбари/ и вие им вярвате.Ще ви кажа само някои факти: сектора за гости зад вратата е съставен от 4 блока.Всеки от тях събира макс 300 човека.А като дойдат говедата или чорбарите заемат 3 сектора/има и буферна зона/.Е ако тия 3 сектора са 2500 човека, значи двата сектора зад враттите имат общ капацитет 5000 човека.И кво остава за централните сектори, които са 2 пъти по-големи.Излиза, че трябва едва да се побират по 1000 човека на тях.Помислете малко логично, а не да ми викате- те като дойдат чорбарите и говедата са повече от вашта публика и те ви пълнят стадиона.Интересно ми е, и че тва го пишат хора, повечето от които сигурно изобщо не са стъпвали в Ловеч, камо ли на мач да дойдат в Ловеч.
А оня тъпак от Разград да си гледа отбочето там и да се занимава с рязаните от неговия град, щото скоро може да са повече от българите.Освен ако не е и самия тоя такъв/рязан/...
Кво не ти се вярва, уе мушмул, аз съм виждал с очите си 15 000 на нашия стадион, няма да ми спориш за нещо, което съм го виждал лично с очите си.
Аре гледайте си всички смешните отборчета- Спиртак Плеин, Лудогорец ли са, Антибиотик ли бяха, Доко Горна Оряовица и т.н.

аз бях на първия крък с Цска в Ловеч я ми кажи колко бяха от Цска? дали не бяха 2 пъти пове4е от вас? и като цяло в сетор за 1000 човека бяха натъпкали 2500. Така че не ми говори че сте много и че е имало и по 20000 на стадиончето ви,което е с капацитет колкото на севлиево

95 години вечно втори

5лв. градски транспорт
10лв. билет за мач
5лв. пуканки и семки
да видиш физиономията на Гошко Петков след гол- БЕЗЦЕННО

Върнете се в началото
 Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: 20 Мар 2008 12:12 
Lorenco написа:
Не съм ви писал аз във Форума но тва е др. въпрос . Това че имам познати от гозница , не значи , че нямам къща във Вароша моите първи братовчеи са там . Знаете кой квартал е това нали . Мога да ти пратя моя снимка за да се убедиш кой какъв е . И при положение че наш човек ви е предложил нещо може да му отговорите а не да си мълчите . Щото мача идва. Вие сте никои !

ти Лоренцо ли се казваш :D :lol:

Върнете се в началото

Заглавие:
МнениеПубликувано на: 20 Мар 2008 15:34 

Rado_Nikolov написа:
LW написа:

аз бях на първия крък с Цска в Ловеч я ми кажи колко бяха от Цска? дали не бяха 2 пъти пове4е от вас? и като цяло в сетор за 1000 човека бяха натъпкали 2500. Така че не ми говори че сте много и че е имало и по 20000 на стадиончето ви,което е с капацитет колкото на севлиево

Точно както на ЦДНА са се натъпкали 2500 човека ,а капацитета е бил 1000 така и на нас са се натъпквали 15 000 с капацитет 7500 не ми се обеснявай ся!

Върнете се в началото
 Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: 20 Мар 2008 16:18 
Аватар

Отбор: Свиленград 1921 (Свиленград)
"Най-верните фенове" са тия на "Пирин" който си предадоха отбора и в момента подкрепят отборчето на "македоска Слава" (пирин благоевград (Благоевград) ) нема такива подлоги като тия от тяхната фракция "СС" до преди време това им беше най-големия враг а сега ги подкрепят

Изображение
Няма жена която да не иска секс, има мъже които не знаят как да си го поискат.

Върнете се в началото
 Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: 20 Мар 2008 18:16 
[quote="Lorenco"]Не съм ви писал аз във Форума но тва е др. въпрос . Това че имам познати от гозница , не значи , че нямам къща във Вароша моите първи братовчеи са там . Знаете кой квартал е това нали . Мога да ти пратя моя снимка за да се убедиш кой какъв е . И при положение че наш човек ви е предложил нещо може да му отговорите а не да си мълчите . Щото мача идва. Вие сте никои ![/quote]

Тук се заформя нещо интересно! :twisted:

Върнете се в началото

Заглавие:
МнениеПубликувано на: 20 Мар 2008 21:51 

Lorenco написа:

Смешници, вие имате ли 10 човека?
И не се прави на ни лук ял, ни лук мирисал, много добре помня миналата година преди 1/2 финала за купата, че пишеше некви простоии във официалния форум на Литекс(pfclitex.com).
Междругото и моето семейство има къща във Вароша, ама ти си каза, че си от Гозница тогава, смешник.
Ае, Лоренцо, чае шукарие, друсни един гюбек и за мое здраве.

Върнете се в началото
 Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: 20 Мар 2008 21:57 

Rado_Nikolov написа:
LW написа:

Колко пъти да ви обяснявам, че тва съм го виждал с очите си.Колко пъти трябва да ви се казва, че тогава стадионът беше без седалки и можеше да събере много повече от сега.
П.С. И как си представяш тва- в сектор за 1000 човека да са натъпкани 2500!? не ставай смешен.Явно нямаш реална преценка, когато става въпрос за брой.Нали ако беше така, щяхте да измрете от задушаване.Ама като те гледам как пишеш, ти е простено- сигурно си някъв тийн.

Върнете се в началото
 Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: 20 Мар 2008 22:52 
Аватар

kemitod написа:
Lorenco написа:
Не съм ви писал аз във Форума но тва е др. въпрос . Това че имам познати от гозница , не значи , че нямам къща във Вароша моите първи братовчеи са там . Знаете кой квартал е това нали . Мога да ти пратя моя снимка за да се убедиш кой какъв е . И при положение че наш човек ви е предложил нещо може да му отговорите а не да си мълчите . Щото мача идва. Вие сте никои ![/quote]

Тук се заформя нещо интересно! :twisted:

нищо серизно не можеш да заформиш с тех повярвай ми .........

Върнете се в началото
 Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: 20 Мар 2008 23:01 
Аз и нямам намерение да заформям,просто ми стана интересно,защото ми се виждат равностойни,поне на пръв поглед.
:8)
Ако все пак успеят да се организират и да се срещнат някъде, ще е интересно да видим резултата,от чисто любопитство,разбира се :wink:

Върнете се в началото

Заглавие:
МнениеПубликувано на: 20 Мар 2008 23:14 

Отбор: Берое (Стара Загора)
Знаеш ли не ми се спори със селски пръчки . Не ви пиша в скапания форум , определенията за мен от ваша страна не отговарят на истината.И понеже много добре и града знам и хората няма какво да се коментира повече.Продължавайте все така с форумното хулиганство. Успех !

Последна промяна Lorenco на 21 Мар 2008 16:59, променена общо 1 път

Върнете се в началото
 Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: 20 Мар 2008 23:32 
Аватар

Lorenco написа:
Кемитод , ако си от ГФУ или ги знаеш предай на моя скъп приятел М. , че плановете се променят малко :) ще се чуем по др. седмица пак

ако приемем , че М. е част от ГФУ , то значи СФЛТ са загазили , обаче понеже се променят нещата малко значи всичко може и да е ОК :oops: ало и ти ми говориш за форумно хулиганство :oops: аре пишете си на лични бе деа , трее ли всички да ви знаеме :roll: или трее да се покажете като ИТК във форумо :lol:

п.с. сори за оффтопика ама не можах да се сдържа :oops: нищо против немам заралии :wink:

Върнете се в началото
 Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: 20 Мар 2008 23:37 
БОЛЯРИ
Аватар

Отбор: Етър 1924 (Велико Търново)
Споко скоро цялата тема отива на боклука :!: :!: :!:

Върнете се в началото
 Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: 20 Мар 2008 23:38 
Син до гроб
Аватар

ETARRAS написа:
Споко скоро цялата тема отива на боклука :!: :!: :!:

Oставия,че като сме тъжни се веселим :lol: :lol: :lol:

Върнете се в началото
 Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: 20 Мар 2008 23:46 
S|B`youths написа:
Lorenco написа:
Кемитод , ако си от ГФУ или ги знаеш предай на моя скъп приятел М. , че плановете се променят малко :) ще се чуем по др. седмица пак

ако приемем , че М. е част от ГФУ , то значи СФЛТ са загазили , обаче понеже се променят нещата малко значи всичко може и да е ОК :oops: ало и ти ми говориш за форумно хулиганство :oops: аре пишете си на лични бе деа , трее ли всички да ви знаеме :roll: или трее да се покажете като ИТК във форумо :lol:

п.с. сори за оффтопика ама не можах да се сдържа :oops: нищо против немам заралии :wink:

Понеже гледам,че се намесва и моята скромна и незначителна личност,искам твърдо да заявя,че съм категорично против всяка форма на конфронтация и моля,да не ми се вменяват чужди знания,умения и действия.
Недоумявам за какво говорят някой хора,аз с такива неща не се занимавам,все пак съм от интелигенцията.

:?

Върнете се в началото

Заглавие:
МнениеПубликувано на: 21 Мар 2008 09:20 

Lorenco написа:
Знаеш ли не ми се спори със селски пръчки . Не ви пиша в скапания форум , определенията за мен от ваша страна не отговарят на истината.И понеже много добре и града знам и хората няма какво да се коментира повече.Продължавайте все така с форумното хулиганство. Успех !

Ей, скапаняк, като си отишъл в Стара Загора, аз какъв се мислиш- все едно Стара Загора е като Ню Йорк, деа.И кво знаеш за града, като не живееш там, бе!? Ходи по един път в годината(когато смешното ви отборче гостува в Ловеч) и се прави на многознайко.
Ами и аз миналата година ходих в Стара Загора за финала за купата, много добре познавам града и хората в него. :lol:

Върнете се в началото
 Профил  

Покажи мненията от миналия:  Сортирай по  
Напиши нова тема Темата е заключена, не можете да променяте мнения.     [ 133 мнения ]  Предишна  1, 2, 3, 4, 5, 6  Следваща

Подобни теми Автор Преглеждания Последно мнение
Преглежда непрочетените мнения Представянето на българите в техните клубни отбори
Форум: Национален отбор
Anonymous 16044 01 Мар 2007 21:40
от spartak forever
Преглежда непрочетените мнения Сайтове на италиански отбори
Форум: Италиански футбол
SPFC1919 35739 04 Дек 2010 19:29
от nickisix
Преглежда непрочетените мнения Снимки на ДЮШ отбори
Форум: ДЮШ
ultraspartak 82583 24 Юни 2009 20:02
от filkata
Преглежда непрочетените мнения Сайтове на различни отбори