bulgarian-football.com | bgclubs.eu | GOAL.bg | Левски София | ДЮШ Левски | bfl-team.com | pi4e.com | Dropbox | eRepublik
* Влез   * Регистрация

Последно посещение:
Дата и час: 18 Юни 2025 14:27

. GOAL.bg

Напиши нова тема Темата е заключена, не можете да променяте мнения.     [ 133 мнения ]  Предишна  1, 2, 3, 4, 5, 6  Следваща

Кажете си
София 19%  19%  [ 17 ]
Пловдив 12%  12%  [ 11 ]
Варна 1%  1%  [ 1 ]
Бургас 3%  3%  [ 3 ]
Русе 4%  4%  [ 4 ]
Стара Загора 11%  11%  [ 10 ]
Плевен 8%  8%  [ 7 ]
Добрич 2%  2%  [ 2 ]
Перник 10%  10%  [ 9 ]
Друг 28%  28%  [ 25 ]
Общо гласове : 89
Автор Съобщение
 Заглавие:
МнениеПубликувано на: 17 Мар 2008 13:04 
в софия требва да имаш и очи на газа си защото секи ден убииства

Върнете се в началото

Заглавие:
МнениеПубликувано на: 17 Мар 2008 14:01 
hooligan
Аватар

Отбор: Янтра 1919 (Габрово)
Аз пък ще гласувам за Габрово

95 години вечно втори

5лв. градски транспорт
10лв. билет за мач
5лв. пуканки и семки
да видиш физиономията на Гошко Петков след гол- БЕЗЦЕННО

Върнете се в началото
 Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: 17 Мар 2008 16:20 
БОЛЯРИ
Аватар

Отбор: Етър 1924 (Велико Търново)
Не мога да разбера къде слагате Ловеч и Габрово-едните имат супер отбор а на мачът им първият кръг имаше 200 човека.Габрово същата работа-ако не беше Дандис да ви събере щяхте още да сте анонимници.

Върнете се в началото
 Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: 17 Мар 2008 16:48 
hooligan
Аватар

аз не говоря за агитката. говоря попринцип че на стадиона винаги има хора можеби окло 500 човека които са истински фенове макар и да не викат, те наи-много милеят за отбора. това истинските фенове според мен!

95 години вечно втори

5лв. градски транспорт
10лв. билет за мач
5лв. пуканки и семки

Върнете се в началото
 Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: 17 Мар 2008 16:52 
БОЛЯРИ
Аватар

Rado_Nikolov написа:
аз не говоря за агитката. говоря попринцип че на стадиона винаги има хора можеби окло 500 човека които са истински фенове макар и да не викат, те наи-много милеят за отбора. това истинските фенове според мен!

Батка не се изхвърляй и не провокирай безмислен спор-мога да докажа че поне на мачовете със нас сте не повече от 200 човека.

Върнете се в началото
 Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: 17 Мар 2008 18:35 

ETARRAS написа:
Rado_Nikolov написа:

Батка не се изхвърляй и не провокирай безмислен спор-мога да докажа че поне на мачовете със нас сте не повече от 200 човека.

Батка не си разбрал правилно въпроса а той е : "В кои градове според вас хората са най-верни на местните си отбори, обичат си тима и не поткрепят отбори от други градове?"
човека казва в кой град хората обичат най-много местните тимове и не подкрепят други;) а не къде са най-много
cheers бате и да не спорим;)

Върнете се в началото
 Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: 17 Мар 2008 18:47 
Аватар

Rado_Nikolov написа:
Баце нищо лично,ама на Армията първия кръг с Литекс имаше два рейса,няколко бусчета и не съм броил още колко коли от Габровско с регистрация ЕВ.

Всички видове застраховки към ЗК ЛЕВ ИНС.Отстъпки до 25%.
0883368440
0879331668

Върнете се в началото
 Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: 17 Мар 2008 19:02 
Аватар

Габрово не може да е най лоялния град :) въпреки че ги има хората които подкрепят само Янтра, но не са чак толкова мн според мен, аз също не съм от тях :roll: Факт е Ред бойс Габрово а и сини фенове има доста

Върнете се в началото
 Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: 17 Мар 2008 19:11 

имаше 6 50 местни автобуса

Върнете се в началото
 Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: 17 Мар 2008 20:11 
БОЛЯРИ
Аватар

gogolv написа:
ETARRAS написа:
Rado_Nikolov написа:

Батка не си разбрал правилно въпроса а той е : "В кои градове според вас хората са най-верни на местните си отбори, обичат си тима и не поткрепят отбори от други градове?"
човека казва в кой град хората обичат най-много местните тимове и не подкрепят други;) а не къде са най-много
cheers бате и да не спорим;)

Много си корав ама дори и така поставен въпроса пак ви няма никакви,нима можеш да сравниш 200-та корави зрители на Ловеч със 5-6000-те на Ботев,Локо Пд които подкрепят само любимият си отбор.Да не говорим че в Ловеч познавам доста активни левскари-Роко,Англичанина .......,все фактори във вашата публика преди години.

Върнете се в началото
 Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: 17 Мар 2008 20:22 
Аватар

ETARRAS написа:
Много си корав ама дори и така поставен въпроса пак ви няма никакви,нима можеш да сравниш 200-та корави зрители на Ловеч със 5-6000-те на Ботев,Локо Пд които подкрепят само любимият си отбор.Да не говорим че в Ловеч познавам доста активни левскари-Роко,Англичанина .......,все фактори във вашата публика преди години.
И за Пловдив може да се поспори.Торсида Пловдив 99-една от най-организираните фракции в Сектор Г.
Има и не малък брой сини фенове

Всички видове застраховки към ЗК ЛЕВ ИНС.Отстъпки до 25%.
0883368440
0879331668

Върнете се в началото
 Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: 17 Мар 2008 20:27 

Отбор: Литекс (Ловеч)
Ако говорим реално Ловеч и Перник са градовете и не защото съм от Ловеч, а защото наистина така мисля.В Перник пък мразят и в червата говеждата напаст, която ги изхвърли по другия начин в Б група.

А за Ловеч, тва което ние правим наистина не е никак малко за 30 000(максимум) град.Я погледнете другите градове с горе долу такова население:в Смолян например никога не е имало нещо подобно, въпреки че се задържаха доста време в А група.Да не говорим колко сме по-напред от Славия и Доко Сф, а тва все пак са отбори от София с традиции.
Вярно е, че има и говеда, и чорбари в Ловеч, даже в последните години се увеличават и тва супер много ме дразни и ми се иска като ги видя да се разкарват в града с фанелки на Лефски и ЦСКА да им размажа тъпите физиономии.Но все пак си имаме едно добро ядро фенове.Лошото е, че някои от тях(вкл. и аз) се пръснаха по големите градове като София, Варна, Пловдив.
Иначе кажете ми кой друг провинцилен отбор(без пловдивските) е правил такава атмосфера на мачове с говедата и чорбарите каквато направихме ние на последните мачове, особено сега за купата на 12.03?

Върнете се в началото
 Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: 17 Мар 2008 20:37 
БОЛЯРИ
Аватар

Ще ти отговоря много отбори-дори ние преди 3-4 години направихме доста по впечатляваща атмосфера-да не говорим че ние не бяхме 5-6 хиляди а 14 000.

Върнете се в началото
 Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: 17 Мар 2008 20:58 

ЕТАРРАС пак ще повторя не говорим за бройка тука:) а една торсида пловдив говори само за лоялността... моля те да не спорим вече

Върнете се в началото
 Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: 17 Мар 2008 21:02 

Атмосфера не е само да запалиш факли, да направиш няква хореография или нещо подобно, а да не спираш да пееш целия мач- нещо което ние направихме, за разлика от говедата, които въпреки че бяха поне 6 пъти повече от нас като агитка, в големи периоди от мача мълчаха, а ние не спряхме цял мач.

Върнете се в началото
 Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: 17 Мар 2008 21:07 
БОЛЯРИ
Аватар

gogolv написа:
ЕТАРРАС пак ще повторя не говорим за бройка тука:) а една торсида пловдив говори само за лоялността... моля те да не спорим вече

Нещо не схващам 20-те човека на Торсида Пловдив смяташ че са по голямата част от пловдивчани ли?А бройката е точно цаката в този спор,защото не може да сравниш стотиците верни на Ловеч със хилядите верни на Локо или Ботев.Нали сам разбираш разликата?Айде стига съм философствал и аз че ожяднях.....

Върнете се в началото
 Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: 17 Мар 2008 21:11 

ETARRAS написа:
gogolv написа:

Нещо не схващам 20-те човека на Торсида Пловдив смяташ че са по голямата част от пловдивчани ли?А бройката е точно цаката в този спор,защото не може да сравниш стотиците верни на Ловеч със хилядите верни на Локо или Ботев.Нали сам разбираш разликата?Айде стига съм философствал и аз че ожяднях.....

Ходи пий една биричка! :lol:

Върнете се в началото
 Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: 17 Мар 2008 21:40 

ETARRAS написа:
gogolv написа:

Ходи пий една биричка! :lol:[/quote]
eми щом си ожаднял черпа те с една дволитрова...ама пак смятам ,че не си прав но щом казваш спирам;)

Върнете се в началото
 Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: 17 Мар 2008 21:45 
БОЛЯРИ
Аватар

Бира пичове не пия от няколко месеца-карам само на концентрати-колкото по силни толкова по добре.

Върнете се в началото
 Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: 17 Мар 2008 22:21 
Чета тук разни мнения и оставам с впечатлението,че на много хора не им е ясна същността на темата.
С цялото ми уважение,но не можеш да сравняваш лоялността на Пловдивските публики с никои други в България!Всеки,който е гледал на живо мач на Ботев или Локо знае за какво говоря.
Пловдив,поне в последните 20години,е водещ по отношение на стадионната култура у нас,всичко новаторско и радикално тръгва от там-от първия съдебно регистриран фен клуб(на Локо),през първата истинска Ultra група(Izgrev Boys на Ботев),през първите осъзнати и предварително планувани хулигански и вандалски прояви(не стихийни,а организирани като самоцел),до добилата популярност днес casual култура.Всичко това, за България, тръгва от Пловдив.Няма българска публика,която да не се сравнява и да не взаимства от пловдивчани(включително сините и червените),това всеки от вас може да си го признае.
Спомням си 90-те години, преди ерата на глобалното пространство да ни отвори очите за нещата,които стават по света, с какво нетърпение очаквахме гостуванията на пловдивските отбори в Бургас.Просто нямаше други,с които да се сравниш за да видиш ти къде си.
Тук да ми сравнявате Ловеч(или който и да било друг град) с Пловдив във всяко отношение е несериозно и смешно,уважавам опитите на ловешката публика в последните години,но тяхната стадионна култура датира от периода на Гришаboy,преди това аз лично не знам да са викали и пяли по стадионите
:wink:
Относно Torcida Plovdiv- не вярвам да са повече от трийсетина,Левски също имат някаква група в Пловдив,мисля Сини войни или нещо подобно,но едва ли са нещо повече от червените,а тези групи, за един град,който, горе-долу, сигурно гони половин милион, и в който живеят хора от цяла България,ми се струват незначително количество!

Върнете се в началото

Заглавие:
МнениеПубликувано на: 18 Мар 2008 01:05 
Аватар

Отбор: Локомотив (София)
НЕМА ТАКЪВ ГРАД .
НАСЕКАДЕ ИДВАТ ФЕНОВЕ ДА ВИКАТ ЗА ЛОКО-СОФИЯ.
АМА НАВСЕКЪДЕ КЪДЕТО СМЕ БИЛИ ИДВА ПО НЯКОЙ .ДА ВИКА ЗА НАС .
САМО-ЛОКО-ОЛЕ !

http://pins-scars-collector.page.tl/

Върнете се в началото
 Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: 18 Мар 2008 01:15 
hooligan
Аватар

наистина можеби Пловдивчани са наи силни в това отношение, обаче аз пак си твъдя тезата че има и верни габровци които бяха на стадиона и когато бяхме на седмо място във В група. аиде и аз отивам за биричка...

95 години вечно втори

5лв. градски транспорт
10лв. билет за мач
5лв. пуканки и семки

Върнете се в началото
 Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: 18 Мар 2008 03:54 

Вие не разбрахте ли, че всички са от Локо София :roll: :roll: :shock:

Върнете се в началото
 Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: 18 Мар 2008 09:20 

бост0ни!.. :o

Върнете се в началото
 Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: 18 Мар 2008 09:22 

Rado_Nikolov написа:
наистина можеби Пловдивчани са наи силни в това отношение, обаче аз пак си твъдя тезата че има и верни габровци които бяха на стадиона и когато бяхме на седмо място във В група. аиде и аз отивам за биричка...

Пловдив ли? От там е втората най-яка фракция на ЦДНА!..Да не говорим колко говеда има...

Върнете се в началото
 Профил  

Покажи мненията от миналия:  Сортирай по  
Напиши нова тема Темата е заключена, не можете да променяте мнения.     [ 133 мнения ]  Предишна  1, 2, 3, 4, 5, 6  Следваща

Подобни теми Автор Преглеждания Последно мнение
Преглежда непрочетените мнения Представянето на българите в техните клубни отбори
Форум: Национален отбор
Anonymous 16030 01 Мар 2007 21:40
от spartak forever
Преглежда непрочетените мнения Сайтове на италиански отбори
Форум: Италиански футбол
SPFC1919 35736 04 Дек 2010 19:29
от nickisix
Преглежда непрочетените мнения Снимки на ДЮШ отбори
Форум: ДЮШ
ultraspartak 82555 24 Юни 2009 20:02
от filkata
Преглежда непрочетените мнения Сайтове на различни отбори