bulgarian-football.com | bgclubs.eu | GOAL.bg | Левски София | ДЮШ Левски | bfl-team.com | pi4e.com | Dropbox | eRepublik
* Влез   * Регистрация

Последно посещение:
Дата и час: 16 Юни 2025 22:22

Български клубове - Бдин (Видин) | Стадион GOAL.bg

Напиши нова тема Отговори на тема     [ 1178 мнения ]  Предишна  1 ... 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12 ... 48  Следваща
Автор Съобщение
 Заглавие:
МнениеПубликувано на: 30 Яну 2008 23:51 
Сами срещу всички
Аватар

Отбор: Левски (София)

Е то малко малко ми се струват тия играчи.Видяло се е ,че и тая година ще сме си във В група.

"Левски значи СВОБОДА"
- "Левски" отборът на тези, които искат да бъдат свободни

Върнете се в началото
 Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: 31 Яну 2008 00:35 

Вярно е ,че са малко играчите но първенството почва на 9-ти март и се надявам да вземеме още играчи. Ако дойде Филип Флоров както е обещал и Боянов изиграе целият полусезон мисля, че ще сме добре. Обаче има един проблем дали президента и играчите искат да влязат в Б-група. Както писах преди, опитните играчи са продали мача с драганица, а това подсказва и тяхното желание в коя група предпочитат да играят. Мачовете предстоят и ще видиме какво ще стане, може да не се събираме по 1000 души на мачовете както беше с враца, а по 250-300 души от постоянното присъствие но трябва да сме там.

Върнете се в началото
 Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: 31 Яну 2008 11:09 
Сами срещу всички
Аватар

Е то тия опитните са пълни пияници така ,че за тях е нормално да се продават за без пари.Докато си мълчим все ще сме си във В група.

"Левски значи СВОБОДА"

Върнете се в началото
 Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: 01 Фев 2008 13:24 
Сами срещу всички
Аватар

Бдин взе двама юноши на ЦСКА, чака Флоров

Бдин привлече двама нови играчи. Това са юношите на ЦСКА Пламен Георгиев и Добромир Христолов.
Президентът на клуба инж. Жоро Василев сподели, че целта е промоция в "Б" група. В момента Бдин е на 4-о място в Северозападната "В" група, на 8 точки от лидера Ботев (Кр).
- Позицията, на която завършихме през есента, ни дава възможност да продължим борбата за върха - заяви Василев. Той призна, че юношата на Бдин Филип Флоров е пред завръщане в клуба.

© 7дни СПОРТ

"Левски значи СВОБОДА"

Върнете се в началото
 Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: 01 Фев 2008 13:55 
Аватар

Отбор: ЦСКА (София)
Филип Флоров е в Свиленград, а Жорката нека си го чака. :D :D :D

Върнете се в началото
 Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: 01 Фев 2008 15:04 
Сами срещу всички
Аватар

Stevie-G написа:
Филип Флоров е в Свиленград, а Жорката нека си го чака. :D :D :D

еми не знам уж му е бил обещал да се върне във Видин :P

"Левски значи СВОБОДА"

Върнете се в началото
 Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: 01 Фев 2008 23:28 

Stevie-G случайно влязох във форума на несебър и видях, че ги питаш дали Сашо Виолинов и Тодоров са там на проби, днес в Меридиан мач имаше състава на несебър от една контрола и там не фигурираха тези двамата юнаци. Вярно е, че Филип Флоров е играл за свиленград и аз го видях в пресата, но Жоро по ТВВ каза, че му е обещал да се върне в БДИН. Преди три години Пл. Русинов и Спас Боянов изкараха цялата подготовка в Силистра и точно преди да почне първенството Русинов се върна в БДИН а Спас отиде в Лом. Така, че кой къде се подготвя не е гаранция, че там ще играе.

Върнете се в началото
 Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: 02 Фев 2008 00:32 
Сами срещу всички
Аватар

vd написа:
Stevie-G случайно влязох във форума на несебър и видях, че ги питаш дали Сашо Виолинов и Тодоров са там на проби, днес в Меридиан мач имаше състава на несебър от една контрола и там не фигурираха тези двамата юнаци. Вярно е, че Филип Флоров е играл за свиленград и аз го видях в пресата, но Жоро по ТВВ каза, че му е обещал да се върне в БДИН. Преди три години Пл. Русинов и Спас Боянов изкараха цялата подготовка в Силистра и точно преди да почне първенството Русинов се върна в БДИН а Спас отиде в Лом. Така, че кой къде се подготвя не е гаранция, че там ще играе.
Е кво стана тия двамата дали ни напуснаха?

"Левски значи СВОБОДА"

Върнете се в началото
 Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: 02 Фев 2008 13:27 

Видях, че Stevie-G ги пита на 16.01.08г, а Бдинци се събраха на 14.01.08г може и да са ходили там, но в състава за мача с кутловица Тодоров фигурираше. Като голмайстори на групата е нормално да се пробват в отбори от Б-група. Ще видиме другата седмица на контролата с б.слатина кои са в отбора. А за Филип Флоров преди около месец бях прочел, че е ново попълнение на раднево, сега е в свиленград а накрая ще вземе да си дойде в БДИН.

Върнете се в началото
 Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: 07 Фев 2008 00:01 

УТРЕ ОТБОРЪТ НА „БДИН” ВИДИН ЩЕ ИЗИГРАЕ ВТОРАТА СИ КОНТРОЛА
Утре отборът на „Бдин” Видин ще изиграе втората си контрола през подготовката си за пролетния полусезон. Съперник на „Бдин” е втородивизионният „Чавдар”-Бяла Слатина. Срещата е от 15.00 часа на стадион „Бенковски” във Видин. В първати си контрола от началото на подготовката „Бдин” загуби като гост от „Монтана” с 5 на 1. Автор на единственото попадение за видинчани бе новото попълнение в отбора Пламен Георгиев.
Радио Гама

Върнете се в началото
 Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: 07 Фев 2008 19:11 

БДИН-Б.Слатина 1-2 и трите гола са отбелязани от видинчани, първо е вкарал за гостите Николай Борисов син на видинската легенда Тошко Борисов, след това Генади Начев си отбелязва автогол и накрая Сашо Виолинов вкарва почетен гол за БДИН.

Върнете се в началото
 Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: 16 Фев 2008 18:04 

БДИН-Враца 1-1. На помощното игрище на стадион Бенковски пред около 50-на зрители при кучи студ съставеният предимно от юноши отбор на БДИН направи равен.

Върнете се в началото
 Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: 16 Фев 2008 19:02 
Бригада Враца

Отбор: Ботев (Враца)
Хах а нашия от какви е съставен като 10тина човека са контузени :lol:

Върнете се в началото
 Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: 16 Фев 2008 22:21 

Aбе да ти кажа вашите юношки беха по-големи на възраст а и вашия капитан Ангелов ли се казваше си играеше. Сега малко по сериозно за мача. Пропуснах първите 10 минути и тогава врачани са вкарали гол след едно центриране някой е вкарал с глава. От БДИН само четирима от старите играха. Аз като почнах да гледам Бдинци натискаха и след един шут към вратата вратаря на гостите изби топката Данчо стигна пръв до нея и вратаря го събори отзад. Завърналият се голгетер Цветослав Тодоров беше точен от дузпата. Мача беше повече борба на терена. Второто полувреме В.Цветанов смени половината отбор на БДИН като вкара още юноши и извади и двама от четиримата стари пушки. Имах чувството, че целият отбор на старшата възраст взеха участие в този мач. А врачани доколкото видях на почивката смениха само вратаря и нормално с оглед на възрастта и неопитноста си младите Бдинци предадоха владеенето на топката на по-опитните си гости но пък се бореха много добре. Враца много искаха да спечелят този мач щото постоянно репликираха съдиите и беха много надъхани ама и ние не пасеме трева. Последните 15 мин. също не ги гледах понеже имах работа и незнам какво е ставало. Това са само контроли "истинските" мачове предстоят. :D

Върнете се в началото
 Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: 23 Фев 2008 00:25 

Пламен Русинов се завърна в родния си БДИН от село Драганица, време е и Иван Иванов да направи същото.

Върнете се в началото
 Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: 23 Фев 2008 18:23 
Бригада Враца
Аватар

Върнахте ни визитата и то си пролича кой е по-класният тим и кой има по-гомели цели и потенцял

3-0 За Ботевци срещу Бдин.И 3те гола паднаха през 1вото полувреме.2рото влезнаха резервите и не беше толкова динамично и интересно :) Тотално ви надиграхме :) Просто нито един от двата отбора няма да се класира за Б група ! Което е жалко !

Върнете се в началото
 Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: 23 Фев 2008 20:08 
Бригада Враца

Gopeto написа:
Ботев(Враца)-Бдин(Видин) 3-0...Головете паднаха през първото полувреме,тотално превъзходство за нас .През втората част се появиха голяма част от резервите и продължихме да натискаме ,но само късметът спаси Видин от по-изразителна загуба,аз съм много доволен дано и занапред продължаваме да мачкаме...Неприятното е контузията на Альошев която получи днес крака му беше подут но незнам за състоянието му....

Върнете се в началото
 Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: 24 Фев 2008 01:01 

Пичага за какви цели говориш като на първите две места ще бъдат две села, а кой ще бъде 3-ти, 4-ти и 5-ти има ли значение. Бдинци ще помагат на едното село, Враца на другото и така ще си измине шампионата. След като последните 3-ри кръга БДИН от девет възможни точки спечели само една и показа,че не желае да играе в друга група ми е все едно на кое място ще завърши.
Liuby още ли си на село у кутловица, връщай се в града, че започва първенството.

Последна промяна vd на 29 Фев 2008 00:01, променена общо 1 път

Върнете се в началото
 Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: 24 Фев 2008 10:37 
Бригада Враца
Аватар

vd написа:
Пичага за какви цели говориш като на първите две места ще бъдат две села, а кой ще бъде 3-ти, 4-ти и 5-ти има ли значение. Бдинци ще помагат на едното село Враца на другото и така ще си измине шампионата. .........Liuby още ли си на село у кутловица, връщай се в града, че започва първенството.

-=Liuby=-

Върнете се в началото
 Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: 24 Фев 2008 11:03 
Бригада Враца

BotevVratzaForever написа:
vd написа:
Пичага за какви цели говориш като на първите две места ще бъдат две села, а кой ще бъде 3-ти, 4-ти и 5-ти има ли значение. Бдинци ще помагат на едното село Враца на другото и така ще си измине шампионата. .........Liuby още ли си на село у кутловица, връщай се в града, че започва първенството.

-=Liuby=-
Нене не си го разбрал правилно човека каза че Видин ще помага на еднотот село,а Враца на другото ;)

Върнете се в началото
 Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: 24 Фев 2008 11:20 
Бригада Враца
Аватар

Еми ако така е искал да каже да сложи една запетайка м/у село и Враца иначе ако така си го четеш в правконтекст това би разбрал човек! Ако е така се извинявам !

Върнете се в началото
 Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: 24 Фев 2008 12:45 
Сами срещу всички
Аватар

vd не съм на селУ ама нямам нет за сега и заради това не мога да пиша. :8)

"Левски значи СВОБОДА"

Върнете се в началото
 Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: 24 Фев 2008 20:03 

Доколкото схващам заради една пропусната запетая съм бил напсуван или нещо подобно, браво така постъпват истинските мъже, псуване до припадък. Ама и аз съм тръгнал да пиша за футбол с разни ученици.

Върнете се в началото
 Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: 29 Фев 2008 00:19 

Водят се преговори с Иван Иванов да се завърне в БДИН от село Драганица, а на голмайстора от есенния дял Сашо Виолинов нещо му мътят главата от Локо Ст. Загора или той си мъти главата с тях, но според мен и двамата в БДИН се чувстват най-добре и тук показват най-доброто на което са способни. Днес гласуваха бюджета на общината и в него са предвидени повече пари за спорта, така също ще бъдат оправени и сметките с президента на БДИН на който старият кмет дължи към 650 хил. лева, така че да не ни отписват разните колоси в нашата група.

Върнете се в началото
 Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: 29 Фев 2008 12:16 
Аватар

Отбор: ЦСКА (София)
Стига сте писали вафли, эащото всички энаем, че на тоя дебел туфлек Жоро не му дреме иэобщо эа БДИН. Докато той "иэдържа" клуба във Видин няма да се играе голям футбол!!!

Върнете се в началото
 Профил  

Покажи мненията от миналия:  Сортирай по  
Напиши нова тема Отговори на тема     [ 1178 мнения ]  Предишна  1 ... 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12 ... 48  Следваща

Подобни теми Автор Преглеждания Последно мнение
Преглежда непрочетените мнения ВК Странджа - обща тема
Форум: Странджа (Средец)
kyynadd 12728 18 Яну 2009 21:55
от fediarosh
Преглежда непрочетените мнения Обща
Форум: Цървена звезда (Белград)
Liuby 22581 20 Яну 2008 11:23
от TOTTI10
Преглежда непрочетените мнения Обща - каквото ви душа сака
Форум: Локомотив 1927 (Дряново)
bianconero 70791 24 Юли 2009 23:42