bulgarian-football.com | bgclubs.eu | GOAL.bg | Левски София | ДЮШ Левски | bfl-team.com | pi4e.com | Dropbox | eRepublik
* Влез   * Регистрация

Последно посещение:
Дата и час: 17 Юни 2025 12:14

Спартак (Плевен) | Стадион | Резултати и класиране GOAL.bg

Напиши нова тема Отговори на тема     [ 82 мнения ]  Предишна  1, 2, 3, 4  Следваща
Автор Съобщение
 Заглавие:
МнениеПубликувано на: 12 Фев 2008 16:28 
Аватар

Отбор: Септември (София)
абе срещу цска немате шансове иначе нямам нищо против вашия отбор

Върнете се в началото
 Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: 12 Фев 2008 20:07 

Отбор: Спартак 1919 (Плевен)
Цитат:
ЦСКА уреди спаринг със слабак от "Б" група

Водачът във временното класиране на "А" група ЦСКА ще играе контрола с плевенския Спартак. Тя ще се състои в събота на базата на "червените" в Панчарево. Проверката е пожарен вариант, тъй като по програма армейците трябваше да премерят сили с Вихрен, но тимът от Сандански е в Кипър.

Освен със Спарак Плевен, който е 12-и от 14 отбора в Западната "Б" група, ЦСКА ще играе контрола и с Пирин (Благоевград).

Информация: sportal.bg

Както във всяка контрола, и в тази резултатът няма да е от значение. Хубаво ще е да постигнем добър резултат със смислена игра и най-накрая да се забележи, че имаме стойностен отбор.

Върнете се в началото
 Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: 12 Фев 2008 23:14 
Аватар

абе кви са тея цска ве :P бием ги без проблем

ЦСКА-Спартак 0:2 :8)

Върнете се в началото
 Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: 13 Фев 2008 12:14 

Някои бихме добавили - бий чорбата по главата,бий,бий,бий !!! :D

Върнете се в началото
 Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: 13 Фев 2008 13:11 
Аватар

Прогноза :
ЦскА 5-1 Спартак Плевен

Поне така мисля !

Изображение

Изображение

ТУРЦИ И ЦИГАНИ ВЪН ОТ БЪЛГАРИЯ !!! БЪЛГАРИЯ НАД ВСИЧКО !!! http://www.clip4e.com/play.php?id=45143&

Върнете се в началото
 Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: 13 Фев 2008 20:49 
New Iskar HOOLS
Аватар

Отбор: ЦСКА (София)
Ще идвате ли до София :roll: :?:

Върнете се в началото
 Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: 14 Фев 2008 01:51 
Аватар

Бенковски - Спартак (Пл) 1:2

0:1 Л. Иванов (33), 0:2 Баев (38), 1:2 Пл. Иванов (45)

най-велик си на света

Върнете се в началото
 Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: 14 Фев 2008 09:47 
Kolkoto i da mi e nepriatno da vi go priznaa ama tazi kontrola Paco Nikolov gi pravi s cel da 6itne o6te 2-3 igra4i minimum v raznite formacii na 4orbata i pone o6te 5-6 iuny6i v drugite satelite na teh. Otnovo ni6to dobro ne ni 4aka. Ebi mu maikata ama 4ak takav publi4en dom nikoga do sega ne sme bili.

Върнете се в началото

Заглавие:
МнениеПубликувано на: 15 Фев 2008 18:00 
Maestro GETOV написа:
Kolkoto i da mi e nepriatno da vi go priznaa ama tazi kontrola Paco Nikolov gi pravi s cel da 6itne o6te 2-3 igra4i minimum v raznite formacii na 4orbata i pone o6te 5-6 iuny6i v drugite satelite na teh. Otnovo ni6to dobro ne ni 4aka. Ebi mu maikata ama 4ak takav publi4en dom nikoga do sega ne sme bili.

Това мнение звучи доста логично. Познавайки до болка свършеното от Джоджо откакто се намърда в клуба това кото си написал ми изглежда като "дежавю" т.е. нещо вече преживяно и изпитано веднъж. Мен лично ме плаши това, че този сценарии сме го повторили, потретили, почетвъртили и т.н. и светлина в тунела изобщо се невижда. Докога ще бъдем благотоворително дружество за всеки който кихне някоя и друга стотинка в джоба на ДЖОДЖО? Докога отбора ще крета в посредствеността и под нея даже и ще слушаме приказките за млад и пепспективен отбор и в същото време раздаваме играчи като топъл хляб? Дано на тази контрола се представим адски зле и да загубим ако ще и с 100 на НУЛА само и само да не харесат някой от нашите (а безспорни таланти имаме няколко наистина) и да си ги вземат като едното нищо и нии пак да останем с пръст в ****!

Върнете се в началото

Заглавие:
МнениеПубликувано на: 15 Фев 2008 19:38 
Аватар

няма да има контрола с цска :)

Пропадна контролата ЦСКА - Спартак Пл
Пет, 2008-02-15 15:47

Контролата ЦСКА - Спартак (Плевен), която трябваше да се играе утре, се отменя поради лоши метеорологични условия.

Старши треньорът на ЦСКА Стойчо Младенов не иска да рискува здравето на играчите, предвид очакваното студено време през почивните дни и тежкото състояние на терена на базата в Панчарево.

Вместо контролата отборът на ЦСКА ще направи две тренировки от 10,30 и 16,00 часа, като те ще бъдат открити за журналисти.

Върнете се в началото
 Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: 15 Фев 2008 22:15 

Абе,Анатоли,след като според теб Джоджо хакна нашия сайт,разбрах,че сега хакнал и на института !!! Брейиии,и там те намери,да знаеш тоя човек те преследва !!!! :lol: Кажи нещо по въпроса,че ми е мн интересно. :D Аааа,и друго - след като казваш,че викам за два отбора,защо като ти звънне някой,се чува " Бий чорбата по главата,бий,бий,бий " :D

Върнете се в началото
 Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: 16 Фев 2008 10:10 
:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Върнете се в началото

Заглавие:
МнениеПубликувано на: 18 Фев 2008 14:48 
...И те така...

Отбор: Дунав 2010 (Русе)
Последно:

23-ти февруари: ДУНАВ - СПАРТАК ПЛ (Градски стадион, Русе)
1-ви март: СПАРТАК ПЛ - ДУНАВ (Стадион "Плевен", Плевен)

:wink:

Върнете се в началото
 Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: 19 Фев 2008 12:07 
sparki написа:
....Аааа,и друго - след като казваш,че викам за два отбора,защо като ти звънне някой,се чува " Бий чорбата по главата,бий,бий,бий " :D

Yes!!! Разкрит и разбит съм! :suspect: :0403: Направо съм потресен как успя да стигнеш до това гениално умозаключение :scratch: :confused: Почти онемях срам :oops: :silent:
Та значи щом се чува тази мелодия според Шерлокхомското ти прозрение :ouaou: задължително трябва да съм синьо софийско-шопско-искърско говедо???! Аз, че съм си говедо, говедо съм! :lol: :bounce: :first: Спор вероятно няма. Ама съм си чистокръвно плевенско, а не не някво чуждоземско и чуждопоклонническо.
И все пак нека ти поясня защо се чува тази мелодия. Включих си я някъде миналата пролет когато отбора на ЦСКА ни беше най-големият дразнител и съперник за призово класиране в баскет шампионата за разлика от футболният, където твоят КУМИР ни е докарал до дереджето дразнител да ни бъдат и да се борим с второ- и треторазредни отборчета с тенденция да се свлечем до нивото на култовите отбори на Бацова махала, Долно нанагорнище, и др. знайни и незнайни села и паланки.
Специално за ТЕБ тържествено обещавам следващата мелодия която ще звучи на телефона ми след като изтече абонамента за тази да бъде - "Бий Говедата Рогати, бий, бий!"

:0020:

Върнете се в началото

Заглавие:
МнениеПубликувано на: 19 Фев 2008 18:45 

Хахахахаха,много се забавлявам с теб,честно !!! :lol: А за тва дето казваш,че викам за два отбра, ще ти кажа едно и си го набии в главата - аз за СПАРТАК здравето си давам във всеки мач,нещо което по никъкъв начин не можеш да отречеш,а ти - ако не са снимките,никой няма да помни,че си бил на даден мач,туристе !!!

Върнете се в началото
 Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: 20 Фев 2008 12:33 
No comment или както е казал големият писател Реймънд Чандлър - "Ако глупостта имаше криле, ти, мила моя, щеше да пърхаш като гълъбица из небесата", а още по-точно “Лъжата е най-доброто отбранително оръжие на слабите и най-бързото средство да се избегнат опасностите. В по-голямата част от случаите лъжата е реакция на слабост и нестабилност" и спирам до тук защото ако не те познавах лично бих имал чувството и си бих помислил, че комуникирам с някакво хлапе с някакъв много сериозен недостатък в даден орган от тялото, ама дип, че те познавам и тези ми съмнения отпадат окончателно, ама все па нещо ма гложди и не мога да си го обесня и ме караш да имам едно на ум. :scratch: :lol: :0020:

Аз съм дотук ако дебатата продължава в това направление и не отговарям въобще и на най-гнусната лъжа ако ще да е. Горе написаното важи за всеки следващ пост по мой адрес в този абсурден стил от лъжи.

Аз никога не съм пренебрегвал да присъствам на мач на Спартак заради мач на някой друг отбор!

Върнете се в началото

Заглавие:
МнениеПубликувано на: 20 Фев 2008 15:08 
Аватар

днес в Долна Митрополия
Спартак Плевен - Ботев Криводол

най-велик си на света

Върнете се в началото
 Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: 20 Фев 2008 23:38 

СПАРТАК-ЗАВИНАГИ! написа:
No comment или както е казал големият писател Реймънд Чандлър - "Ако глупостта имаше криле, ти, мила моя, щеше да пърхаш като гълъбица из небесата", а още по-точно “Лъжата е най-доброто отбранително оръжие на слабите и най-бързото средство да се избегнат опасностите. В по-голямата част от случаите лъжата е реакция на слабост и нестабилност" и спирам до тук защото ако не те познавах лично бих имал чувството и си бих помислил, че комуникирам с някакво хлапе с някакъв много сериозен недостатък в даден орган от тялото, ама дип, че те познавам и тези ми съмнения отпадат окончателно, ама все па нещо ма гложди и не мога да си го обесня и ме караш да имам едно на ум. :scratch: :lol: :0020:

Аз съм дотук ако дебатата продължава в това направление и не отговарям въобще и на най-гнусната лъжа ако ще да е. Горе написаното важи за всеки следващ пост по мой адрес в този абсурден стил от лъжи.

Аз никога не съм пренебрегвал да присъствам на мач на Спартак заради мач на някой друг отбор!

Ако се позамислиш,дебата го започна ти и ме амбицира да отговарям на всеки твой коментар в който по някъкъв начин намесваш мен.Мисля,че имам това право !!! За кое съм излъгал ??? Че не си само зрител и турист ли ??? Подкрепата не се състои в това да седиш и да гледаш мача !!! А да подкрепяш отбора си неистово до самия край на срещата !!! И когато той победи, да изпитваш гордост от това,че по някъкъв начин си помогнал на любимците си да решат изхода на двубоя !!! Когато започнеш да викаш във всеки мач,като малцината които го правим,готов съм да ти се извиня публично !!! И за пореден път,а мисля и за последен,защото смятам,че си интелигентен и няма да ме караш да ти повтарям,ти казвам - БОЛИ МЕ КУРА ЗА ДЖОДЖО !!! Само се страхувам,че махне ли се той,няма друг луд,който иска да ни вземе,поради факта,че шибания кмет прави всичко възможно да съсипе СПАРТАК и да остане само един отбор - пернатия !!! Проумей го !!!! И припомни ми, кой мач на СПАРТАК съм пренебрегнал, освен когато съм бил на работа,което мисля е сериозна причина , за сметка на друг отбор,че се не сещам нещо.....Със факти обаче !!! Щом си решил да спреш с дебата,ок - правя го и аз. Ако пък ти се спори още,нека да е на лс или скайп,мисля,не му е тук мястото. Аре със здаве !!! :0020:

Върнете се в началото
 Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: 21 Фев 2008 12:33 
Аватар

ultraspartak написа:
днес в Долна Митрополия
Спартак Плевен - Ботев Криводол

2:2 :!:

най-велик си на света

Върнете се в началото
 Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: 22 Фев 2008 01:26 
Аватар

Спартак подцени Ботев /Криводол/

Футболистите на плевенския Спартак не успяха да победят лидера на Северозападната “В” аматьорска група Ботев /Криводол/, примирявайки се с равенство - 2:2.

Още от самото начало на двубоя, играл се в Долна Митрополия, се видя, че домакините не подходиха с пълни сили и концентрация към мача.

За сметка на това гостите се хвърлиха здраво и твърдата им игра на моменти преминаваше в откровена бруталност. За щастие след срещата никой от избраниците на Вачко Маринов не се оплака от контузия.

Криводолци първи достигнаха до попадение.

В 15-а минута след бърза контраатака плевенската отбрана бе заварена неподготвена и Борис Петков оплете топката в мрежата.

Плевенчани реагираха и създадоха превес, който продължи до края на мача, но отстъпваха в борбата за първа топка. Все пак в 37-а минута се стигна до изравняване на резултата. Драгомир Иванов се пребори за коженото кълбо и подаде на Любомир Иванов, който направи вратаря на гостите Данов безпомощен.

Попадението обаче не скри разочарованието от играта на Спартак, чиито футболисти проспаха цялото първо полувреме.

Второто започна равностойно, но постепенно домакините опитваха да вкарат съперника в собственото му наказателно поле. В 73-а минута след бързо разиграване топката попадна у Любомир Тодоров, чийто изстрел от 35 метра завари неподготвен криводолския страж за 2:1.

Срещата отиваше към края си, когато Ботев изравни.

В 83-а минута Ивайло Кунчев изпълни прецизно пряк свободен удар и коженото кълбо се укроти в мрежата за крайното 2:2. Дебют за тази година за Спартак направи продължително лекувалият контузия Нино Симеонов.

За този мач Вачко Маринов бе лишен от услугите на контузените Преслав Йорданов, Атанас Атанасов и Станислав Иванов, а Цветомир Панов е с юношеския национален тим.

Съставите на двата отбора
Спартак: Антонов – Ванков, П.Василев, Димов – Цветков, Т.Тодоров, Раденцов, Л.Иванов, Драгнев – Баев, Др.Иванов /Симеонов, Ивайло Иванов, Цв.Петров, Кр.Василев, Л.Тодоров, Иван Иванов, Маринов/.

Ботев: Данов – Димитров, Гановски, Цв.Иванов, Палански – Петков, Кунчев, Анг.Петров, Миков, Александров – Заков /Каменов, Бъновски, Генадиев, Ангелов/.

най-велик си на света

Върнете се в началото
 Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: 23 Фев 2008 13:06 
Аватар

По информация на ОФИЦИАЛНИЯ ФЕН САйТ на Спартак www.spartak-pleven.com трябва неска Спартак да играят контрола с Дунав Русе ! Някой знае ли къде ще е и от колко часа ????? Ако някой знае да пусне по скоро ИНФО ако може :)

Изображение

Изображение

ТУРЦИ И ЦИГАНИ ВЪН ОТ БЪЛГАРИЯ !!! БЪЛГАРИЯ НАД ВСИЧКО !!! http://www.clip4e.com/play.php?id=45143&

Върнете се в началото
 Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: 23 Фев 2008 13:13 

Malak`HoolS написа:
По информация на ОФИЦИАЛНИЯ ФЕН САйТ на Спартак www.spartak-pleven.com трябва неска Спартак да играят контрола с Дунав Русе ! Някой знае ли къде ще е и от колко часа ????? Ако някой знае да пусне по скоро ИНФО ако може :)

Пише го няколко поста по-горе :wink:

Върнете се в началото
 Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: 23 Фев 2008 13:24 

[quote="getsov"][/quote]

Ей, ти що ма издаваш кво права по мачовете :mrgreen: :P

Върнете се в началото
 Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: 23 Фев 2008 14:43 
...И те така...

Отбор: Дунав 2010 (Русе)
getsov написа:
Malak`HoolS написа:

Пише го няколко поста по-горе :wink:

Има промяна. Днес мача е на стадион "Дунав" ( не на градския) от 14:30. Ще пращам SMS-и на едно от вашите момчета с резултат от мача :)
На 1-ви март ви връщаме визитата в Плевен :wink:

Върнете се в началото
 Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: 23 Фев 2008 16:14 

Дунав - Спартак 0-0 HT

Върнете се в началото
 Профил  

Покажи мненията от миналия:  Сортирай по  
Напиши нова тема Отговори на тема     [ 82 мнения ]  Предишна  1, 2, 3, 4  Следваща

Подобни теми Автор Преглеждания Последно мнение
Преглежда непрочетените мнения Контролни и приятелски срещи - лято 2007г.
Форум: Сезон 2007/2008
dibo 11888 16 Авг 2007 09:40
от dibo
Преглежда непрочетените мнения Контролни срещи - лято 2007
Форум: Сезон 2007/2008
chavdar 8243 12 Авг 2007 15:53
от Klemenza
Преглежда непрочетените мнения Международни срещи на ФК Янтра Габрово
Форум: Янтра 2019 (Габрово)
ed_edd'n'eddy 12915 26 Ное 2009 13:10
от Soloco
Преглежда непрочетените мнения Лято 2008 - трансфери и контролни срещи