bulgarian-football.com | bgclubs.eu | GOAL.bg | Левски София | ДЮШ Левски | bfl-team.com | pi4e.com | Dropbox | eRepublik
* Влез   * Регистрация

Последно посещение:
Дата и час: 20 Юни 2025 00:06

Ботев (Враца) | Стадион GOAL.bg

Напиши нова тема Отговори на тема     [ 301 мнения ]  Предишна  1 ... 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13  Следваща
Автор Съобщение
 Заглавие:
МнениеПубликувано на: 09 Фев 2008 13:22 
...И те така...

Отбор: Дунав 2010 (Русе)
А примерно някакъв спонсор няма ли да ви взима...примерно Микро интелект :lol: :lol: ...Бетон интелект са вече заети :lol: :D

Върнете се в началото
 Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: 09 Фев 2008 13:29 
Добър приятел на сайта
Аватар

Отбор: Ботев (Враца)
Според новият кмет на Враца напоследък имало голям интерес от местни фирми към отбора. Предполгам, че ако въпроса с базите намери положително развитие (натам вървят нещата), неминуемо ще цъфне и новият генерален спонсор на Ботев. :D

Върнете се в началото
 Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: 09 Фев 2008 13:41 
Бригада Враца

Разбира се,това с базите е основното както тука една от най-големите спортни бази в България,отбор с традиции,фенове такъв голям стадион,трябват само козметични промени само да ни прехвърлят базите и всичко ще си дойде на мястото.

Върнете се в началото
 Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: 09 Фев 2008 15:18 
Бригада Враца

Наистина сега ни остана само един качествен нападател да намерим..

Върнете се в началото
 Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: 10 Фев 2008 13:46 
Бригада Враца

Ще стане....

Върнете се в началото
 Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: 10 Фев 2008 18:05 
Бригада Враца

Значи селекцията състава в момента:Вратар:Веско(не един път показал че има невероятен рефлекс и е достоен заместник на Юли Левашки) Защита:Петър Альошев-нов(бивш Аматьорски национал притежава отлични качества за нашите стандарти изкара последния полусезон в Локо Мз и се връща отново при нас), Барсата-нов(идва отново от Локо Мз юноша на клуба загатва за добри качества), Ковачев-напуснал(значи доколкото разбрах е преминал в някакъв 3то дивизионен испански клуб доколко е вярно незнам) .

Халфове и Нападатели:Емануил Борисов-Бутански(Невероятен халф с прилична физика и много добър пробив щатен изпълнител на статичните положения,основна фигура в нашия отбор),Цветан Цветанов-Кебапа(един от най-обещаващите ни играчи млад перспективен притежава скорост и техника с топка в крака),Шаш-нов(Идва от Локо Мездра отново млад бърз и техничен играч),Светослав Валериев-нов(и той както Альошев изкара последния полусезон в Локо Мз и отново се връща в отбора на Ботев млад, макар да не изпъква с физика бърз и техничен),Лиско(последно играл в Искър(а май изкара малко и в втория отбор на Алмерия) много важен играч в схемата ни добър изпълнител на статични положения),Ивайло Данчев(Именно в атака са основните ни проблеми нямаме нито един малко по качествен чист нападател да не говорим за алтернатива...Въпреки многото куриозни пропуски Данчев понякога загатва за някакви качества има физика а и последните кръгове на първия полусезон вкара не 1 важен гол, дано или се намери нов нападател или поне Данчев да има малко повече късмет)

П.П.Написал съм по важните имена в отбора ни в момента,именно хората от които се очаква да играят важна роля втория полусезон..

Последна промяна Gopeto на 11 Фев 2008 23:10, променена общо 1 път

Върнете се в началото
 Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: 10 Фев 2008 19:32 
Бригада Враца
Аватар

А тоя новия пич от Рим дето дойде как се казва...Аз си говорих с него на мача с Берковица само ми се представи че е той и някой от вас ме заплесна и не съм го разпитвал! Някой виждал ли го е как играе ? Иначе Шаш,Кебапа,Емо Борисов(Бутанския),Ангел Баничката се оформя чудесна халфова линия,която за мене е най-важната във футбола но не и в нашият случей! Сега е момента да питаме каде е СТОЯНЧО?! Защо отиде при железничарите като там игра само 2 мача и то като резерва се пак вкара на детската граднина на Дражев...Един човек като него сега ни трябва и мисля че с такива футболисти + него преспокоино ще си бъдем в златната среда на Б група даже и по нагоре , стига да има и пари !!!

Върнете се в началото
 Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: 10 Фев 2008 21:52 
Бригада Враца

BotevVratzaForever написа:
А тоя новия пич от Рим дето дойде как се казва...Аз си говорих с него на мача с Берковица само ми се представи че е той и някой от вас ме заплесна и не съм го разпитвал! Някой виждал ли го е как играе ? Иначе Шаш,Кебапа,Емо Борисов(Бутанския),Ангел Баничката се оформя чудесна халфова линия,която за мене е най-важната във футбола но не и в нашият случей! Сега е момента да питаме каде е СТОЯНЧО?! Защо отиде при железничарите като там игра само 2 мача и то като резерва се пак вкара на детската граднина на Дражев...Един човек като него сега ни трябва и мисля че с такива футболисти + него преспокоино ще си бъдем в златната среда на Б група даже и по нагоре , стига да има и пари !!!
Няма такъв като Стоянчо.Май имаш впредвид Румен Рангелов :lol: какво искаш с такива качества да седи при Бубев ли или да се пробва в един от отборите в челото на А група...Все пак сега момчето е в Етрополе отбор които в момента е в много по-добро състояние от нас а нека се върнем в Б поне пък тогава да мислим за по-добри играчи....

Върнете се в началото
 Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: 10 Фев 2008 22:17 
Бригада Враца
Аватар

Аз Стоянчо ли казах :D Да Румен имах впредвид! Стоян мое да му пръдна на кофти прическата :) Моя е грешката сориииииииииии

Върнете се в началото
 Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: 10 Фев 2008 22:52 
Бригада Враца

Румен не играеше в Локото заради трениора..

Върнете се в началото
 Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: 10 Фев 2008 23:02 
Аватар

А тоя новия пич от Рим дето дойде как се казва...Аз си говорих с него на мача с Берковица само ми се представи че е той и някой от вас ме заплесна и не съм го разпитвал! Някой виждал ли го е как играе ?

Пламен се казва. Не съм го виждал как играе, но пие много!!!

Върнете се в началото
 Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: 11 Фев 2008 15:16 
Бригада Враца
Аватар

_Becko_ написа:
А тоя новия пич от Рим дето дойде как се казва...Аз си говорих с него на мача с Берковица само ми се представи че е той и някой от вас ме заплесна и не съм го разпитвал! Някой виждал ли го е как играе ?

Пламен се казва. Не съм го виждал как играе, но пие много!!!

Личи му че е от нашата кръвна група :) На мача с Берковица нали като не игра заради разтежението някой видя ли му шапката каква беше готина :) Беше си нарисувал 1 келцки кръст и значката му беше много яка -орела със свастиката :)

Върнете се в началото
 Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: 11 Фев 2008 20:36 
Бригада Враца

Значи мен това ама хич не ме вълнува мен ме интересува колко играе не колко пие и така нататук...Трябва ни нападател и дано момчето покаже качества и да запълни дупката...

Върнете се в началото
 Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: 12 Фев 2008 10:00 
Аватар

vzeli sme berbatov ot mezdra nema po dobar as sam mnogo dovolen ve4e e na balkana tova e nai hubavata novina

Върнете се в началото
 Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: 12 Фев 2008 10:57 
Бригада Враца

paveto88 написа:
vzeli sme berbatov ot mezdra nema po dobar as sam mnogo dovolen ve4e e na balkana tova e nai hubavata novina

епа тия от мездра викат че е голямо дърво тоя.. :lol:

Върнете се в началото
 Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: 12 Фев 2008 12:16 
Бригада Враца

О-о-о идеално остави ги кво викат тия ве аз съм срещал такива в Мездра дет им е идол тоя и много съжалявам че Лок са го занемарили много добре вече мисля че селекцията е приключена,с тоя отбор с тия млади и талантливи играчи можем да атакуваме Б стига и малко късмет да имаме мисля че ако всичко е както трябва ние сме най-силния отбор в тази група и ще празнуваме сега когато най-малко очакваме :)....

Върнете се в началото
 Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: 12 Фев 2008 12:33 
Аватар

ако може повече информация за този бербатов.благодаря предварително

Върнете се в началото
 Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: 12 Фев 2008 14:16 
Аватар

Отбор: Локомотив 1929 (Мездра)
Цветан Николов
Позиция: Нападател
Рожд. дата: 15.10.1980 г.
Роден в: гр. Мездра
Ръст: 188 см.
Тегло: 70 кг.
Играл за: Локомотив (Мездра), Чавдар (Бяла Слатина)
Сезон 2005/06: Локо (Мз), 10 мача, 2 гола
Сезон 2006/07: Локо (Мз), 21 мача, 8 гола
Сезон 2007/08 (есен): Чавдар (Б.С.), 6 мача, 3 гола

Общо взето с головете си през пролетния дял на миналия сезон спаси Локомотив (Мездра). После след смяната на ръководвството беше пратен под наем в Бяла Слатина. Най-добрия му мач за Чавдар е срещу Миньор (Перник). Влезе като резерва към 80-та мин. и до края вкара 2 гола за крайното 2-2. Беше на проби в Пирин (Гоце Делчев) през тази зима, но явно е предпочел да подсили Ботев.

Върнете се в началото
 Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: 12 Фев 2008 16:52 
Бригада Враца
Аватар

Добре де ние и да бием всичко на ред се пак Криводол трябва не само с нас да сгреши ! Което опира до бутане на пари :) Сега бюджета е дигнат и ще ни е доста по-добре ...Аз си казах ще сме обратното на миналия сезон ..Есента мачкаме сичко , пролетта ни ебават от секаде! И го забелихме до ташаците ! Сега е наш ред!

Върнете се в началото
 Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: 12 Фев 2008 19:13 
Аватар

мерси

Върнете се в началото
 Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: 12 Фев 2008 19:21 
Аватар

Светослав Валериев и Петър Петров също попаднаха в групата и ако впечатлят треньорския щаб, няма да бъдат давани под наем на "Ботев Враца".това нее добра новина.

Върнете се в началото
 Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: 12 Фев 2008 19:23 
Аватар

Става на въпрос чеса попаднали в групата на мездра.дано нямат касмет в добрия смисъл

Върнете се в началото
 Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: 12 Фев 2008 22:02 
тия мездра кат гледам са ви станали донори

Върнете се в началото

Заглавие:
МнениеПубликувано на: 12 Фев 2008 22:19 
Бригада Враца

АА Светли и Пепи да си ни ги дават тия и без това Локо ще разчитат на играчи над 34 годишна възраст втория полусезон...

Върнете се в началото
 Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: 12 Фев 2008 22:38 
Бригада Враца
Аватар

forzajuve написа:
Светослав Валериев и Петър Петров също попаднаха в групата и ако впечатлят треньорския щаб, няма да бъдат давани под наем на "Ботев Враца".това нее добра новина.

Това ако е така тия селяни ни еба у дреата

Върнете се в началото
 Профил  

Покажи мненията от миналия:  Сортирай по  
Напиши нова тема Отговори на тема     [ 301 мнения ]  Предишна  1 ... 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13  Следваща

Подобни теми Автор Преглеждания Последно мнение
Преглежда непрочетените мнения Зимната подготовка
Форум: Сезон 2006/2007
DUNAV-RUSSE 108732 27 Фев 2007 01:10
от aircraft10
Преглежда непрочетените мнения Трансфери
Форум: Сезон 2006/2007
Anonymous 69771 28 Яну 2008 22:04
от Liuby
Преглежда непрочетените мнения Трансфери
Форум: Черно море (Варна)
Anonymous 66050 23 Юни 2008 21:36