bulgarian-football.com | bgclubs.eu | GOAL.bg | Левски София | ДЮШ Левски | bfl-team.com | pi4e.com | Dropbox | eRepublik
* Влез   * Регистрация

Последно посещение:
Дата и час: 18 Юни 2025 22:16

Български клубове - Янтра (Габрово) | Стадион GOAL.bg

Напиши нова тема Отговори на тема     [ 495 мнения ]  Предишна  1 ... 9, 10, 11, 12, 13, 14, 15 ... 20  Следваща
Автор Съобщение
 Заглавие:
МнениеПубликувано на: 26 Яну 2008 10:21 
Аватар

Отбор: Янтра Габрово (Габрово)
За това срещата се организира след две седмици, за да има възможност всички да разберат за нея и да се организират да присъстват! Не сме чак толкова много хора, че и плакати да разлепваме :roll:

Върнете се в началото
 Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: 26 Яну 2008 20:30 
Аватар

Отбор: Янтра 1919 (Габрово)
това че ще се актуализира списъка кво трябва да означава? пък и датата директно отписва от този списък този така симпатичен младеж Fabio Canavaro,който ще защитава габровските футболни традиции на Албиона :) в това число съм и аз! и кво праим?А и честно да ви кажа ако пак ще слушаме на чужбинеца простотиите и ша мъ гледаме снимките и аз ще я пропусна тая среща! НЯКОЙ ДА МУ ВЗЕМЕ ДУМАТА

Върнете се в началото
 Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: 27 Яну 2008 05:52 
Аватар

Отбор: Суворово (Суворово)
Да пролетния полусезон аз и марто ще отсъстваме, имам само една препоръка не обръщайте внимание на разни дето нямат собствена регистрация пред мвр или по точно не са областни градове ,те просто са селяни които нямат какво да правят и търсят с кого да се заяждат!!!

Във фирма "Титан" от десетина дни върви страхотен дебат. Неразрешимият спор е дали върху кофите за боклук да бъде изписано ЦСКА или върху фланелките на футболния отбор да се появи надпис "червени боклуци".

Върнете се в началото
 Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: 27 Яну 2008 17:55 
Аватар

marto написа:
това че ще се актуализира списъка кво трябва да означава? пък и датата директно отписва от този списък този така симпатичен младеж Fabio Canavaro,който ще защитава габровските футболни традиции на Албиона :) в това число съм и аз! и кво праим?А и честно да ви кажа ако пак ще слушаме на чужбинеца простотиите и ша мъ гледаме снимките и аз ще я пропусна тая среща! НЯКОЙ ДА МУ ВЗЕМЕ ДУМАТА

Предишния списък е при Барака в него има доста "мъртви души". Данчо предложи да се направи нов. Надявам се на срещата да се говорят неща за предстоящия полусезон, а не ..............................77-ма, 95-та и т.н.

Върнете се в началото
 Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: 27 Яну 2008 19:28 
Аватар

А от страна на ръководството дали ще има някакъв интерес към нашите сбирки или ще продължаваме сами(продължавате сами защото ние заминаваме) щото незнам за вас ама на мен ми остана една горчивинка след всичко което видях и чух!Имам едно предложение което няма да се хареса много на всички но ще ви го кажа като се съберем!!!

Върнете се в началото
 Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: 27 Яну 2008 19:47 
Аватар

marto написа:
А от страна на ръководството дали ще има някакъв интерес към нашите сбирки или ще продължаваме сами(продължавате сами защото ние заминаваме) щото незнам за вас ама на мен ми остана една горчивинка след всичко което видях и чух!Имам едно предложение което няма да се хареса много на всички но ще ви го кажа като се съберем!!!

Незнам за ръководството! Надявам се с Канаваро да продължите да бъдете с нас и от тази гледна точка дано намериш начин да споделиш предложението преди да заминете. :wink:

Върнете се в началото
 Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: 28 Яну 2008 16:53 
Аватар

Ние ще се завърнем все някога ;) и дано само да гледаме отново професионален футбол в Габрово!

Върнете се в началото
 Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: 04 Фев 2008 12:16 
НЕЩО КАТО ОТГОВОР НА "НЕКОИ СЪОБРАЖЕНИЯ И РАЗМИСЛИ НА ГОСПОДИНА НЕДКОВА"Ще си позволя да споделя моето скромно мнение за "леко" изопачените истини на г-н Недков,явно "разбиращ и знаещ" човек.Уважаеми господине,явно не знаете старата народна поговорка"ИНТЕРЕСА КЛАТИ ФЕСА".Възможно ли е да има все още такива хора като уважаваните граждани в миналото на Габрово,като В.Априлов,Пенчо Семов и др.в сегашно време,и не само във футбола ни.Като започнем с Дарин Цокев и свършим с Асен Асенов и хората,дърпащи конците им.То не бе даване и лапане и все си е така,с едно изключение:така наричания ВИЗАНТИЕЦ г-н
Дандис.Да,така е и за последните години и дни той само е давал,а когато попита докога той ще хвърля парите си така,а други ще смучат все още от Пазарите безнаказано,докога ще налива пари в града и отбора,а ще го смятат за новия злодей,а г-н Асенов отново се явява новия,стар благодетел на Габрово и футбола ни с някакви 10000 лв,откраднати от Габровци и Габрово.А по отношение на Вариетето,смятате ли за облагодетелстване факта,че лично той игра на търг и спечели концесия за обект,който беше съсипан от бившите му наематели и никой не се интересуваше от него,съгласи се не да взема
пари от него,а да инвестира във възстановяването му над 1 милион лева и сега искате да го изкарате по-черен от всички дяволи,които превърнаха Габрово в обран бостан.Или намеквате,че търгът е манипулиран изкуствено и концесията на Вариетето е подарена на г-н Дандис от Общината срещу това да е вечен благодетел на Габрово и футбола ни.Аз лично мисля,че Вие г-н Недков и тези,които Ви диктуват смехотворните брътвежи за някои "истини" просто бъркате адреса и човека,т.е.Вариетето-с Пазара,а г-н Дандис-с г-н Асенов и сие.А като отнемете концесията на Вариетето,не само няма да има кой да го направи,ами отново ще станете за смях и оплакване с "мъдрите си решения"бележещи началото и края на вашето участие в дозакопаването на футбола и културата в Габрово.И ако все още свързвате бъдещето на футбола в града и Вариетето,то вече и на малките деца ще стане ясно,кой стои зад тези манипулации и каква е целта им.А резултата ще е не създаване,а рушене,ако има все още какво да се руши.Така,че не си мислете,че като сте си скрили главите в пясъка,хората са забравили,напротив...

Върнете се в началото

Заглавие:
МнениеПубликувано на: 07 Фев 2008 22:17 

ВАЖНО

Днес Бараков е звънял на няколко човека и им е казал утре 08.02.2008 в 18:00 да се съберем колкото може хора на стадиона.Дандис ще бъде там.Не знам подробности но е 100% сигурно който може да дойде

Върнете се в началото
 Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: 07 Фев 2008 23:00 
Аватар

Айде някой от тези на,които е звънял да потвърди!

Върнете се в началото
 Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: 07 Фев 2008 23:06 
Аватар

Отбор: Суворово (Суворово)
Аз потвърждавам , вярно е !

Във фирма "Титан" от десетина дни върви страхотен дебат. Неразрешимият спор е дали върху кофите за боклук да бъде изписано ЦСКА или върху фланелките на футболния отбор да се появи надпис "червени боклуци".

Върнете се в началото
 Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: 07 Фев 2008 23:31 

Потвърждавам от името на двама човека които нямат регистрация в форума

Върнете се в началото
 Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: 08 Фев 2008 09:52 
Аватар

Продължават странните неща в габровския футбол! Днес на страниците на "100 вести" бившия президент на Янтра Асен Асенов, отговаря на нападките на antikobra във форума. Едно от нещата, които е пропуснал е да каже, защо продаде мача на Родопа в Пловдив......

Днес ще ида да видя, какви драми са настъпили ........... отново :roll:

Върнете се в началото
 Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: 09 Фев 2008 09:40 
Аватар

янтра гб написа:
Следващата среща ще се проведе на 11.02.2008 г. от 18:00 ч. в кафето на спортна зала "Орловец". На нея ще се актуализира списъка с членовете и най-вероятно ще започнем да събираме членски внос. Би трябвало да се решат всички текущи въпроси за мачовете от пролетния дял! Има идея за направа на нови знамена, шалове и т.н. за всичко това ...... на срещата :wink:

Най-важното на срещата ще бъде да изберем 4-5 човека, които да представляват останалите и със съдействието на Дандис, фенклуба ще бъде официално регистриран в съда!!!

Върнете се в началото
 Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: 09 Фев 2008 12:15 
Аватар

Да, най- хубавото нещо е, че Дандис се придръжа стриктно към плановете и обещанията, които направи като ни събра за пръв път и съвсем скоро ще станем официален фен-клуб, за какъвто говореше ETARRAS в началото на темата преди няколко месеца :)

Love and Peace from the Stereo Crew

Върнете се в началото
 Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: 20 Фев 2008 10:30 
Аватар

На 29.02.2008 от 18:00 ч. в кафето на спортната зала. На срещата ще получите всичката информация относно регистрацията на фенклуба. След това ще трябва да вземем общо решение по въпроса!!!

Върнете се в началото
 Профил  

Заглавие: зелено-бели
МнениеПубликувано на: 26 Фев 2008 18:05 
доста лицемери има в този фенклуб и направо се чудя как може да са влезли в него и как може да се наричат фенове или привърженици на Янтра.Виждам че има хора които плюят Дандис. Че какво ви е виновен дандис може би затова че ни направи фенклуб,че ни организира или че се стреми постоянно да има срещи и контакти с нас.Определено виждам хора които казват едно когато са с ръководството и съвсем друго когато говорят из града-приличат доста на фурнаджийска лопата ама каво да се направи като ми е в кръвта

Върнете се в началото

Заглавие:
МнениеПубликувано на: 26 Фев 2008 18:10 
между другото не познавама човека с никнейма antikobra но смятам че е абсолютно прав
просто не намесвайте уважаваните от феновете господа Дандис и Тасос в интриги уважаеми съграждани Благодаря ви

Върнете се в началото

Заглавие:
МнениеПубликувано на: 26 Фев 2008 20:08 
имам достоверна информация,че Гинев и ДОктора обикалят и КУПУВАТ гласове за общото събрание на клуба за да се гласува смяна на ръководството,Явно
е че целта е да се завземе клуба и после вече хептен никой няма да ни бръсне.ЗА МЕН ВЕЧЕ Е ЯСНО ЗА КАКВА ПОМОЩ ЗА ФУТБОЛА СТАВА ДУМА.ТОВА НЕ Е ПОМОЩ,А КУПУВАТ ИДЕАЛИТЕ НИ ЗА ДРЕБНИ СТОТИНКИ И НЕЩО КОЕТО СЕ ГРАДИ С ГОДИНИ ЩЕ СЕ СРУТИ ЗА ДНИ ЗАРАДИ НЕЧИЯ АЛЧНОСТ.помиярска им работа

Върнете се в началото

Заглавие: Re: зелено-бели
МнениеПубликувано на: 26 Фев 2008 20:24 
Аватар

bubole4ka написа:
доста лицемери има в този фенклуб и направо се чудя как може да са влезли в него и как може да се наричат фенове или привърженици на Янтра.Виждам че има хора които плюят Дандис. Че какво ви е виновен дандис може би затова че ни направи фенклуб,че ни организира или че се стреми постоянно да има срещи и контакти с нас.Определено виждам хора които казват едно когато са с ръководството и съвсем друго когато говорят из града-приличат доста на фурнаджийска лопата ама каво да се направи като ми е в кръвта

Ако е възможно,да ти задам един въпрос.Надявам се първо да помислиш,а после да се извиниш!Незнам по какво съдиш,че всички пишещи тук и по точно тези които плюят Дандис и Тасос са от т.нар. фен-клуб,че да определяш "доста" от нас лицемери!
Другото нещо което искам да споделя е,че явно ти и "антикобра" сте силни в писането,но немога да разбера защо направихме форума чат канал след,като още от началото се разбра,че има три страни:хора подкрепящи сегашното ръководство-като вас,хора,които подкрепят г-н Трашлиев за нов собственик на отбора и хора,като нас т.нар. фен-клуб,които без значение кой е собственик искаме отбора да се състезава в професионалния футбол.Като пояснение на последното искам да кажа,че в никакъв случай не отричаме направеното от сегашното ръководство!

Върнете се в началото
 Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: 26 Фев 2008 20:32 
Аватар

antikobra написа:
имам достоверна информация,че Гинев и ДОктора обикалят и КУПУВАТ гласове за общото събрание на клуба за да се гласува смяна на ръководството,Явно
е че целта е да се завземе клуба и после вече хептен никой няма да ни бръсне.ЗА МЕН ВЕЧЕ Е ЯСНО ЗА КАКВА ПОМОЩ ЗА ФУТБОЛА СТАВА ДУМА.ТОВА НЕ Е ПОМОЩ,А КУПУВАТ ИДЕАЛИТЕ НИ ЗА ДРЕБНИ СТОТИНКИ И НЕЩО КОЕТО СЕ ГРАДИ С ГОДИНИ ЩЕ СЕ СРУТИ ЗА ДНИ ЗАРАДИ НЕЧИЯ АЛЧНОСТ.помиярска им работа

Искам да ти кажа,че информацията ти е абсолютно неверна!Това събрание ще стане след 2-3 месеца най-рано,да не казвам 4,а в момента се търси решение да 1 седмица най-много,тоест предстоят разговори между г-н Дандис и г-н Трашлиев,или негови представители,във възможно най-кратък срок!Можем и други работи да ти кажем-или поне аз и момчетата,които бяхме снощи при Зарко,но в този момент е разумно да замълчим и да чакаме бързо развитие на нещата.

Върнете се в началото
 Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: 26 Фев 2008 21:16 
ако това е така/за срещата между Трашлиев и Дандис/смятам че е абсолютно разумно и добро решение.А за совалките на Гинев и Доктора и подробности могат и други да го потвърдят,не смятам че мислиш че говоря лъжи.Все пак крайното решение ще е не само на ръководството на клуба а общото събрание,нали така.А според мен е,както се казва в една мъдрост "ПО ДЕЛАТА ИМ ЩЕ ГИ ПОЗНАЕТЕ"

Върнете се в началото

Заглавие:
МнениеПубликувано на: 27 Фев 2008 02:03 
ФЕНОВЕ НА ЯНТРА,ОБЕДИНЯВАЙТЕ СЕ!!!

Върнете се в началото

Заглавие:
МнениеПубликувано на: 27 Фев 2008 09:23 
Аватар

antikobra кибето ти каза правилно че общо събрание може да стен най-рано след 4 месеца.така че и да купуват и да не купуват това ще е за другия сезон,а за този да се надяваме че дандис и трашлиев ще си стиснат ръцете и ще спасят Янтра от изпадане!

Върнете се в началото
 Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: 27 Фев 2008 09:27 
Аватар

shyne написа:
antikobra кибето ти каза правилно че общо събрание може да стен най-рано след 4 месеца.така че и да купуват и да не купуват това ще е за другия сезон,а за този да се надяваме че дандис и трашлиев ще си стиснат ръцете и ще спасят Янтра от изпадане!

това трябва да стане днес или утре до обяд, за да може да се картотекират футболистите, които уж чакали обаждане от Янтра! Дано Зарко или някой друг ни зарадва с добри новини.................................

Върнете се в началото
 Профил  

Покажи мненията от миналия:  Сортирай по  
Напиши нова тема Отговори на тема     [ 495 мнения ]  Предишна  1 ... 9, 10, 11, 12, 13, 14, 15 ... 20  Следваща

Подобни теми Автор Преглеждания Последно мнение
Преглежда непрочетените мнения "Дунав"-"Марица"
Форум: Сезон 2006/2007
DUNAV-RUSSE 124823 04 Ное 2006 21:35
от DUNAV-RUSSE
Преглежда непрочетените мнения На кое място ще завърши "Дунав" в Б Изток?
DUNAV-RUSSE 178314 16 Сеп 2018 10:00
от Dearis
Преглежда непрочетените мнения "Дунав" в турнира за купата
DUNAV-RUSSE 202751 02 Дек 2006 11:50
от DUNAV-RUSSE
Преглежда непрочетените мнения История на ФК "Спартак" Пловдив
Форум: Спартак 1947 (Пловдив)
Anonymous 138359 17 Авг 2011 16:27
от mainata89
Преглежда непрочетените мнения Мартина Хингис - фенклуб