bulgarian-football.com | bgclubs.eu | GOAL.bg | Левски София | ДЮШ Левски | bfl-team.com | pi4e.com | Dropbox | eRepublik
* Влез   * Регистрация

Последно посещение:
Дата и час: 19 Юни 2025 19:33

Ботев (Враца) | Стадион GOAL.bg

Напиши нова тема Отговори на тема     [ 301 мнения ]  Предишна  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7 ... 13  Следваща
Автор Съобщение
 Заглавие:
МнениеПубликувано на: 12 Яну 2008 17:53 

Абе то неможе да се преотстъпват професионални футболисти в аматьорски клуб! Освен да са им прекратени договорите с Мездра,защото вариант за преотстъпване няма.Но както и да е,те са много добри футболисти и ще ви помогнат в борбата за Бгрупа

Върнете се в началото
 Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: 12 Яну 2008 18:39 
да , те ще разтрогнат и ще подпишат аматъорски

Върнете се в началото

Заглавие:
МнениеПубликувано на: 12 Яну 2008 19:01 
Аватар

Отбор: Ботев (Враца)
ИЗВИНЯВАЙ ЗА ГЛУПАВИЯ ВЪПРОС НО ЗА КОИ ФУДБОЛИСТИ СТАВА НА ВАПРОС.АКО МОЖЕ ПОВЕЧЕ ИНФО.НЕСАМО САС ПРЕКОРИТЕ АИ ИМЕНАТАИМ И НА КАКВИ ПОСТОВЕ ИГРАЯТ.МЕРСИ ПРЕДВАРИТЕЛНО.САМО БОТЕВ ЗАВИНАГИ

Върнете се в началото
 Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: 12 Яну 2008 19:05 
Аватар

Отбор: Локомотив 1929 (Мездра)
Ето визитките на двамата:

Ивайло Зарчев: http://lokomotivmezdra.com/team_zarchev.php

Николай Владинов: http://lokomotivmezdra.com/team_vladinov.php

Върнете се в началото
 Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: 12 Яну 2008 19:06 
Аватар

МЕРСИ ЗА БАРЗИЯ ОТГОВОР.

Върнете се в началото
 Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: 12 Яну 2008 20:06 
ei 4uh edna informaciq 4e nadin shte ni sponsorira i nas no ne kato glaven sponsor smisal 6ef na kluba po dokomenti shte e drug a sponsora nadin shtoto nemoje edin 4ovek da ima dva kluba

Върнете се в началото

Заглавие:
МнениеПубликувано на: 12 Яну 2008 21:38 
Аватар

paveto88 написа:
mom4eta nepi6ete gluposti za panko bes da znaete istinata panko e pomognal tolkova na BOTEV kolkoto nie nikoga niama da napravim

Може наистина да не знаем истината за него. Така е. Интересно ми е с какво ще помогне на Ботев? С пари? Със селекция? С тактически указания? Какво постигна Ботев по негово време? Дано не съм прав. Според мен сега не е време да се експериментира. Наистина ни трябват хора които да обичат БОТЕВ! И ДА МУ ПОМАГАТ!!!

Върнете се в началото
 Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: 12 Яну 2008 21:51 
Аватар

ако е фирма надин,не знам дали е за радост.ето какво излиза за нея от гугъла:мафиотска структура на дпс,с поставени лица българи и жена.също като при локо пд-галя топалова и дпс.големи обещания за стадиони и нищо

Бойко Борисов иска отстраняване на Георги Савов от поста кмет на район Илинден
Интернет Медия БИГ.БГ 20/4/2006 12:50:00

Снощи се проведе среща на кмета на София Бойко Борисов и жители на Илинден. На срещата присъстваха депутатите, избрани с листата на района - Красимир Каракачанов, Иван Сотиров и Любен Дилов. По време на разговора кметът се е запознал с исканията на жителите на района и техните проблеми .Бойко Борисов назначава проверка на дейността на фирма Надин .

В “Екобултех” членуват над 400 фирми по данни на изпълнителната й директорка Галина Чернаева. Дружеството има около 15 пункта за събиране на стари уреди в страната и разчита хората сами да донесат непотребната техника. Очевидно компанията не разполага с голям ресурс, но затова пък има много клиенти. Шефката на “Екобултех” Галина Чернаева е член на ДПС и е прокурист на компанията “Автоекобул”, която се занимава с рециклиране на стари автомобили. Според реклама в интернет всеки член на “Автоекобул” плаща по 60 лева на внесено МПС. За преработването на старите МПС-та фирмата е сключила договор с компания “Надин”. Интересното е, че на сайта на фирма “Екобултех” се мъдрят снимки на техника за рециклиране също с марката “Надин”. Очевидно и двете дружество имат бизнесотношения с “Надин”. Така се получава затворен кръг – “Автоекобул” е единствената фирма за рециклиране на стари возила и 80% от вносителите плащат на нея по 60 лева на кола. “Екобултех” в момента също е монополист на пазара като 60% от вносителите на бяла и черна техника плащат на нея таксата за оползотворяване. И двете дружества се управляват от Галина Чернаева, която е член на партията на Доган. И двете са свързани с фирма “Надин”, при която отиват средствата за преработване. Проверка в Апис показва интересни връзки на дружество “Надин”. То е създадено през 1991 и сред собствениците му е Тома Петров Минчев. Той участва и в “Еко Надин”, където съдружник е Здравко Петров Минчев – вероятно брат му. “Еко Надин” държи 23% в “Реко Пак”. В нея с 35% участва Евгени Спасов Русев. Любопитното е, че Евгени Спасов Русев, роден през 1982 е и в борда и на “ТС Сървисис” заедно със Спас Русев - известният бизнесмен, близък до царската фамилия и до братята Велчеви. Спас Русев взе активно участие при скандалната продажба на БТК на “ВиВа Венчърс”.

в-к черно море от 03.08.2005 г
новото име на отбора

300 000 лв. е бюджетът на шампиона по хандбал
Треньорът на жените Николай Топузаков представи концепция за медали още първия сезон
Борис Георгиев
Спонсорът на хандбалните шампиони при мъжете Александър Евтимов заяви, че клубът през новия сезон ще се състезава под името "Локомотив Металекс Билд".
"Фирма "Надин" има финансови проблеми. Тя осигуряваше много малка част от парите. Сега изцяло аз поемам отбора",
-----------------------------------------------------------------------------------
като влязох в гугъла и ми настръхна косата от инфото за фирма надин.протекция на дпс,свързана с нихат кабил и ...банев от берое в комплекс русалка.дано не стане като черно море и локо пд-гръмнат "благодетеля" и големите обещания отиват на кино.надин има пункт във мездра и враца и вероятно ще спонсорира отбора.ако правителството падне и техните покровители си идат,какво става с ботев?

:roll: :?:

Върнете се в началото
 Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: 13 Яну 2008 01:18 
Аватар

Момчета, не знам колко са верни слуховете за НАДИН, но ако това се случи ще бъде доста странно решение. Никак не ми се иска да намесваме политиката, но в случая няма начин. Всички знаем, че Надин са от т.нар. "обръч" на "дпс". Политически супернелогично ще бъде г-н Младенов да даде зелена светлина на подобна схема, представлявайки "герб". Защото Човекът с шапка на LAPD(Б.Б.) винаги е твърдял, че никога няма да работи с "дпс" под никаква форма на никакви нива... ходи разбери... Естествено, че искам мощен и постоянен Ботев в "А" група. Единствено това ми се струва поредния тъп слух, но може и да греша.

Върнете се в началото
 Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: 13 Яну 2008 10:51 
Бригада Враца

Вальо написа:
paveto88 написа:
mom4eta nepi6ete gluposti za panko bes da znaete istinata panko e pomognal tolkova na BOTEV kolkoto nie nikoga niama da napravim

Може наистина да не знаем истината за него. Така е. Интересно ми е с какво ще помогне на Ботев? С пари? Със селекция? С тактически указания? Какво постигна Ботев по негово време? Дано не съм прав. Според мен сега не е време да се експериментира. Наистина ни трябват хора които да обичат БОТЕВ! И ДА МУ ПОМАГАТ!!!
Ами явно Панко обича Ботев ;) и е помогнал с каквото може поне според това което ми разказа че са зарезали клуба и Панко си е дал всичките пари за 2 месеца за да не фалираме и е създал Ботев 21 и терена не е имало кой и са го подръжали Жоро и Панко така че едва ли той не е истински Ботевец ;) и не милее за клуба това с какво може да помогне можем само да гадаем...

Върнете се в началото
 Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: 13 Яну 2008 12:10 

абе момчета защо пишете глупости! Вижте тази информация че е от 30.08.2005г. Идете в Мездра и вижте какво се строи и питайте футболистите дали фирма НАДИН е само на голи обещания.
В момента се строи стадион по изискванията на УЕФА,доколкото чух го строят немска фирма.Този стадион и цялата база ще се използват за подготовка на националните отбори на България.На самия стадион се строи хотел с ресторанти и кафета,трибуните ще бъдат покрити и т.н.

Върнете се в началото
 Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: 13 Яну 2008 12:24 
Аватар

а за контори чувате ли

Върнете се в началото
 Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: 13 Яну 2008 12:24 
Аватар

за контроли чували се

Върнете се в началото
 Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: 13 Яну 2008 12:34 
Бригада Враца
Аватар

alex4018 написа:
за контроли чували се

Стига флудил с тъпи въпроси бре !

Върнете се в началото
 Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: 13 Яну 2008 12:35 
Бригада Враца

valentino512 написа:
абе момчета защо пишете глупости! Вижте тази информация че е от 30.08.2005г. Идете в Мездра и вижте какво се строи и питайте футболистите дали фирма НАДИН е само на голи обещания.
В момента се строи стадион по изискванията на УЕФА,доколкото чух го строят немска фирма.Този стадион и цялата база ще се използват за подготовка на националните отбори на България.На самия стадион се строи хотел с ресторанти и кафета,трибуните ще бъдат покрити и т.н.
Знам знам....И как така Хотела с кафетата и тн. ще се строй "на самия стадион" или те ше са в гората :lol: а може би над реката интересен ми е проекта :lol:...

Върнете се в началото
 Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: 13 Яну 2008 12:46 

Явно не разбираш за какво става въпрос,много ясно че ще бъде в близост до стадиона.Иди в Мездра и виж,щото не знам какво искаш да знаеш

Върнете се в началото
 Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: 13 Яну 2008 17:25 
Бригада Враца

Е къде ще е питам че ти много разбираш и затова просто се учидих че ще е на самия стадион някак срамно ми прозвуча не съм те разбрал нещо наистина :)

Върнете се в началото
 Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: 13 Яну 2008 17:49 

Няма проблем! Исках да кажа че ще се строи хотел на стадиона а не на терена,както си ме разбрал.Все едно,важното е да сме живи и здрави.Успех на Ботев Враца,мисля че с Емо Маринов имате шанс да се борите за влизане

Върнете се в началото
 Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: 13 Яну 2008 21:16 
Аватар

Локомотив (Мездра) си запазва правата над Зарчев и Владинов. В отбора на Ботев ще се върне и централния защитник - Петър Петров. Той ще разтрогне на предстоящия Арбитраж договора си с Локомотив.

По темата за НАДИН - няма такова нещо като това, да Ви станат споснори. Ще помагат с каквото могат. Защото мястото на Ботев определено не е във В група.

Върнете се в началото
 Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: 14 Яну 2008 13:48 

До къде се стигна Мездра да помага на Ботев.. Какво нещо е футбола

Върнете се в началото
 Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: 14 Яну 2008 14:07 
Аватар

днес се очакват повече новини.такаче ако някой научи да пише.дано дае за добро.чакаме.ботев завинаги

Върнете се в началото
 Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: 14 Яну 2008 18:05 
Аватар

ЕТО ЧАСТ ОТ ИНТЕРВЮТО С ПРЕЗИДЕНТА НА НАДИН:
- Ще го бъде ли „Ботев” Враца?
- Ще е много трудно, тази разкошна база трябва да се възстанови и стопанисва. Аз съм привързан към този отбор, защото съм играл в първите му мачове в „А” група, но чудеса не обещавам. „Стъпка по стъпка” – такава е житейската ми философия, така ще се наредят нещата и с „Ботев”. Не е нормално „Локомотив” Мездра да влезе в „А” група, „Ботев” Криводол - в „Б”, а „Ботев” Враца да е в аматьорската. Всяко успешно начинание обаче е изградено от три компонента – желание, възможност и подходяща среда. Смятам че ги има и трите, а ние направихме първата стъпка като предоставихме на Враца шест добри млади футболисти от „Локомотив”. Кметът Тотю Младенов и ръководството на общината са силно мотивирани отборът да върви напред и това ме радва.
- Каква е формулата на успеха на „Надин”?
- Оползотворяването и рециклирането на всички отпадъци е ограмна бизнес ниша, защото минералните ресурси в света се изчерпват. Превръщането на хартията, стъклото, пластмасата и металите от боклук в полупродукт спестява пари и е печелившо. Успяхме също така да направим много добър екип от атомни физици и други специалисти и намерихме пътя, по който да се развиваме. Само през миналата година сме инвестирали 8 милиона евро в два завода за рециклиране на употребявана техника.
- Смятате ли, че Враца е добро място за инвестиции?
- Убеден съм, че след като се направи четирилентовия път до Ботевград наистина ще стане много апетитно място за влагане на пари. Разбрах, че и сега сериозна американска компания е проявила интерес към града. Има намерение да направи предприятие за производство на твърд силиций и да разкрие 2000 работни места.
- От вашите уста в Божиите уши, благодаря Ви за разговора г-н Минчев!

Върнете се в началото
 Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: 14 Яну 2008 18:23 
Бригада Враца

Това наистина са хубави неща вижда се че Петър Минчев мисли рационално и осъзнава къде е мястото на Ботев за сметка на някой други дано помогне :)...И кой са въпросните 6тима от Локо дет са дошли :)

Върнете се в началото
 Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: 14 Яну 2008 19:05 
Аватар

Еми освен тези тримата (Зарчев, Владинов и Петров), сигурно ще ви преотстъпим Георги Ценев (игра под наем в Спартак (Плевен) през есента), може би Николай Миланов (също игра там). За 6-ия, Цветко Иванов - но той е отказал да дойде и ще си ходи в Ботевград.

Върнете се в началото
 Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: 14 Яну 2008 19:25 
Аватар

Lele she ako stane tva napravoo .. Sichko vurvi na dobre. :) Aa za tren dnes gledah malko ot neq ii vidqh Lisko koito se e vurnal ot Almeria, tiq ot mezdra ii nqkakaf 6a6 shtql da idva razbrah che e mn div :) chuh reportera ot v. shans da kazva che grupata e ot 20 choveka nqkade, za poveche info gledaite novinite po tv vratsa :))

Върнете се в началото
 Профил  

Покажи мненията от миналия:  Сортирай по  
Напиши нова тема Отговори на тема     [ 301 мнения ]  Предишна  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7 ... 13  Следваща

Подобни теми Автор Преглеждания Последно мнение
Преглежда непрочетените мнения Зимната подготовка
Форум: Сезон 2006/2007
DUNAV-RUSSE 108728 27 Фев 2007 01:10
от aircraft10
Преглежда непрочетените мнения Трансфери
Форум: Сезон 2006/2007
Anonymous 69769 28 Яну 2008 22:04
от Liuby
Преглежда непрочетените мнения Трансфери
Форум: Черно море (Варна)
Anonymous 66039 23 Юни 2008 21:36