bulgarian-football.com | bgclubs.eu | GOAL.bg | Левски София | ДЮШ Левски | bfl-team.com | pi4e.com | Dropbox | eRepublik
* Влез   * Регистрация

Последно посещение:
Дата и час: 30 Юни 2025 17:19

Спартак (Плевен) | Стадион | Резултати и класиране GOAL.bg

Напиши нова тема Отговори на тема     [ 808 мнения ]  Предишна  1 ... 11, 12, 13, 14, 15, 16, 17 ... 33  Следваща
Автор Съобщение
 Заглавие:
МнениеПубликувано на: 28 Дек 2007 11:03 
Аватар

Отбор: Спартак 1919 (Плевен)
Станислав Антонов, футболист на 2007 г.
Не очаквах да ме изберат

Изображение

- Рядко вратар попада в номинациите за футболист на годината. Очакваше ли да те изберат?
- Честно да си призная не го очаквах. Благодарен съм на тези, които са гласували за мен. Иска ми се да продължа с футбола и занапред.
- Незавидно е състоянието на твоя отбор - „Спартак” в края на есенния дял, какво очакваш през следващата година? Пак ли вратарят ще е спасителят на отбора?
- Надявам се през втория полусезон отборът ни да заиграе и да заемем полагащото ни се място.
-Ще продължиш ли с този отбор или чакаш оферти от други отбори?
- Рано е още да се каже. До лятото има много време. Няма да бързам.

най-велик си на света

Върнете се в началото
 Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: 04 Яну 2008 14:52 
Аватар

През първия полусезон в Западна “Б” футболна група:“Спартак” се бори за мястото си

Положението при другия плевенски тим - “Спартак” съвсем не е толкова цветущо. През по-голямата част на полусезона той заемаше последните места, а сега е на 12-о място в подредбата от общо 14 отбора с едва 13 спечелени точки. Като домакини “спартаковци” са победили в 2 мача, завършили са 3 пъти наравно и са загубили 1 среща. Головата разлика е положителна - 9 вкарани срещу 7 получени гола и 9 спечелени точки. Като гости плевенчани се представят много слабо - имат 1 спечелен мач, 1 равен и цели 5 загуби. Тук головата разлика е катастрофално отрицателна - получени са цели 11 гола срещу едва 3 вкарани и са спечелени само 4 точки. Общата голова разлика на “Спартак” също е отрицателна. Футболистите от Плевен са вкарали общо 12 гола, а в мрежата им са влезли 18 попадения. Като цяло слабата игра на “спартаковци” се дължи преди всичко на това, че отборът разчита само на местни играчи и млади попълнения, като в отбора надежди се възлагат предимно на нападателите Любчо Тодоров и Момчил Цветанов.

посредник

Върнете се в началото
 Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: 05 Яну 2008 03:20 
Аватар

Мариян Драгнев:

Предпочетох офертата на Спартак, защото вярвам на Вачко Маринов

Халфът е здраво нахъсан да радва публиката през пролетния полусезон

Николай ИВАНОВ

Полузащитникът Мариян Драгнев през пролетния полусезон ще играе с екипа на Спартак (Плевен). Юношата на Белите орли през есенния полусезон игра във Видима-Раковски (Севлиево), но на първия арбитраж разтрогна договора си по взаимно съгласие. Халфът бе любезен да отдели време за читателите на "BG Север" около новогодишните празници.

- Марияне, какво ти донесе дядо Коледа?

- Добрият старец ми донесе много работи. Като че ли най-ценен подарък е подписаният договор със Спартак. След края на есенния полусезон от Видима обявиха, че вече няма да разчитат на мен. Имах няколко оферти, но от Спартак бяха най-настоятелни и аз предпочетох тяхното предложение.

- Лесно ли се разбра с ръководството на Спартак?

- Старши треньорът Вачко Маринов ме потърси веднага след като разбрал, че съм освободен от Севлиево. Той ме попита дали искам да играя в Спартак. С президента Пламен Николов имахме два разговора. Те бяха кратки. Много бързо постигнахме съгласие. Договорът ми е до края на първенството. Финансовите параметри ме удовлетворяват напълно.

- Работил ли си и преди с Вачко Маринов?

- Той е треньорът, който ме наложи като юноша на Белите орли при мъжете. Може да се каже, че той ми даде старт за големия футбол. Г-н Маринов е доказан специалист и му имам пълно доверие.

- Защо напусна Видима-Раковски? Имаше ли проблеми там?

- Не съм имал никакви проблеми. Разбирах се чудесно с ръководството и с наставника Коце Ангелов. С него дори имахме разговор относно зимната подготовка. И напълно изненадващо след три дни ме освободиха заедно с Любчо Иванов и Драго Иванов. Имам някакви съмнения относно натиск за освобождаването ни, но това вече е минала тема.

- Какво не достигна на Видима Раковски, за да се отлепи от последното място?

- Този въпрос е най-добре да го зададете на местните ръководители. Те правиха селекция и те носят отговорност за нея. Вече не съм футболист на отбора от Севлиево и не е коректно да коментирам. Въпреки освобождаването ми искам пак да подчертая, че не съм се карал с никого и запазвам добрите си чувства към отбора. Желая им да се спасят от изпадане.

- От родния ти клуб Белите орли не те ли потърсиха?

- Имах разговори и с тях. Президентът Веселин Ванев ми звъня, но вече имах предварителна договорка със Спартак и нямаше да бъде коректно от моя страна да ги лъжа.

- Спартак обаче крета в дъното на Б група?

- Надявам се нещата да се оправят. И през миналата година есента бе по-слабият сезон на Спартак, а през пролетта направи поредица от силни мачове. Вачко Маринов ме увери, че е набелязана селекция, с която отборът спокойно тази година да завърши в горната половина на таблицата. Говорих и с момчета от тима, които ме увериха, че по отношение на заплащането всичко е наред. Това е предпоставка за сериозна зимна подготовка и съм сигурен, че феновете на Спартак ще имат доста поводи за радост през пролетта.

- Как ще те приемат феновете на отбора?

- Надявам се с изявите си да им дам поводи за радост. Клубното ръководство има амбициозни планове и е похвално, че залага на млади таланти от собствената школа. В Спартак се връщаме и футболисти от града, които трябва да повдигнем класата на тима.

- Не мислиш ли и за трансфер зад граница?

- На този етап мислите ми са свързани единствено с представянето ми с екипа на Спартак. На 27 години съм и има какво още да дам от себе си. Надявам се на добри мачове през пролетния полусезон, а какво ще стане през лятото е божа работа.

- Какво си пожела в новогодишната нощ?

- Преди всичко здраве. През отишлата си година ме преследваха травми. Претърпях и операция. В момента съм напълно здрав, да чукна на дърво, и се надявам да се опазя от контузии.

- Има ли разлика между футбола в А и Б групите?

- С изключение на няколко отбора в А група, разлика няма. Футболът в България е на доста ниско ниво и е крайно време да се обърне повече внимание на подрастващите. Терените също са в окаяно състояние и трябва да се подобрят. Играл съм в Австрия в долните дивизии, но там условията въобще не могат да се сравняват с нашите, като за съжаление плюсовете не са за нас.

най-велик си на света

Върнете се в началото
 Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: 06 Яну 2008 13:08 
Аватар

Спартак (Пл)
си върна халфовете Мариян Драгнев и Любомир Иванов, които през есента играеха във Видима. Двамата разтрогнаха с тима от Севлиево по взаимно съгласие.

www.7sport.net

най-велик си на света

Върнете се в началото
 Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: 07 Яну 2008 08:38 

Цитат:
Водачът в Северозападната "В" група Ботев (Криводол) си осигури за пролетния сезон халфа на Спартак (Пл) Александър Миков - Миката.

в-к 7 Дни СПОРТ

Върнете се в началото
 Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: 08 Яну 2008 14:22 
Аватар

На 23 януари ще играем с Дунав в Плевен :)

Върнете се в началото
 Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: 08 Яну 2008 21:40 
...И те така...

Отбор: Дунав 2010 (Русе)
spartak forever написа:

А познайте защо "Дунав" играе винаги контроли с вас, а не да речем с другите от Плевен (ъъъ как им беше името) :)

Върнете се в началото
 Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: 08 Яну 2008 23:15 

spartak forever написа:

BAAAAAA to 6a e niakva parodia,to sniag,te o6te ne sa iztrezniali......kalna feeria.... :D ,ma pa 6a idem ko gi praim na6i sa si..... :D
SI4KITE ORLETA V TURCIA.... :0020: :0020:

Върнете се в началото
 Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: 09 Яну 2008 12:18 
...И те така...

Не сте разбрали правилно. Датата е 23-ти, но ФЕВРУАРИ :wink:

Върнете се в началото
 Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: 09 Яну 2008 12:31 

RUSE написа:

Сигурен ли си ? Да не стане гаф....

Върнете се в началото
 Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: 09 Яну 2008 23:34 
...И те така...

Сигурно е. То до 7-ми ФЕВРУАРИ ние се готвим изцяло в Русе...така че :wink:

Върнете се в началото
 Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: 10 Яну 2008 00:59 
Аватар

RUSE написа:

Значи смотаняците от спирт1 пак са сгрешили :x :lol:

Върнете се в началото
 Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: 11 Яну 2008 17:55 
Аватар

Спартак се уреди с подготовка в Тетевен

На 14 януари (понеделник) започва зимната подготовка на футболния отбор Спартак. В 14 часа старши треньорът Вачко Маринов събира своите подопечени на първа тренировка. Въпреки отлагане на старта на пролетния полусезон с една седмица от клуба обявиха, че подготовката започва на 14.01 и ще протече по утвърдения от клубното ръководство план. Наставникът Вачко Маринов е планирал да се изиграят девет контроли, като почти сигурно ще има и десета проверка на 1 март. До края на месеца Спартак ще тренира на своята база, като ще се набляга на физическите занимания. Клубното ръководство вече уреди и лагер в Тетевен. Той ще се проведе от 28 януари до 8 февруари. По време на лагера са предвидени и 4 контролни срещи, които почти сигурно ще се играят на терена в Правец, където други отбори планират своите подготовки. На първата тренировка трябва да се появят и уредените вече две нови попълнения. Това са халфовете Мариян Драгнев и Любомир Иванов, които вече се договориха за контрактите си. И двамата идват от закъсалия в "А" група Видима-Раковски (Севлиево). В момента клубното ръководство води преговори с 4 - 5 нови попълнения. Ръководството декларира, че ще продължи да налага собствените си кадри. От преотстъпените футболисти от Локомотив (Мездра) единствено С. Димов се очаква през пролетта да играе с екипа на Спартак. Младокът Момчил Цветанов (Малкия шивач) започна подготовка с Литекс, чиято собственост е, и по всяка вероятност ще остане в ловешкия отбор през пролетта. За лагера в Тетевен се очаква присъединяването на нападателя Преслав Йорданов. Той е собственост на столичния Локомотив, с който заминава на подготовка. Двата клуба водят разговори за неговото преотстъпване на родния му клуб за пролетта. Футболистите са получили всичките си дължими суми за миналата година и ще могат да тренират с настроение. Наставникът Вачко Маринов се надява да няма ядовете от лятото, когато се работеше ден за ден и без всякакви елементарни условия.

На първото събиране в понеделник ще стане ясно и кои футболисти ще бъдат освободени. Това обаче зависи от направената селекция.

най-велик си на света

Върнете се в началото
 Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: 13 Яну 2008 15:20 
Аватар

Спартак (Плевен) стяга здрава селекция за оцеляване в "Б" група
Закъсалият в Западната "Б" група отбор на Спартак (Плевен) стяга сериозна селекция за по-добър пролетен полусезон. Президентът на клуба Пламен Николов е осигурил финансовата стабилност на клуба и в тима се завръщат Любомир Иванов, Мариан Блажев, Петър Ванков и Драго Иванов, всичките от Видима-Раковски. В тима за пролетта ще се върне и младият нападател Преслав Йорданов, който през есента носеше екипа на Локомотив (Мездра). Спартак (Плевен) е на 12-о място в Западната Б група с 13 точки след мачовете от есенния полусезон.

www.sportal.bg

хохо Май Спортал са по объркали Мариян Драгнев и Вожда ако той дойде в Спартак ще бъде много интересно :twisted: :D :D :D Другите знаете какво представляват,много добре е,че се върнаха в тоя труден момент !!!!

най-велик си на света

Върнете се в началото
 Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: 14 Яну 2008 19:25 
Бригада Враца

да ви питам.. Георги Ценев и Николай Миланов тия момчета добри ли са ? ;)

Върнете се в началото
 Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: 14 Яну 2008 20:30 

Еее,пич за първи път ги чувам,сигурен ли си,че са наши ?.....

Върнете се в началото
 Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: 14 Яну 2008 22:14 
Бригада Враца

ми така казаха че са собственост на мездра и са били преотстъпени при вас

Върнете се в началото
 Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: 15 Яну 2008 00:30 
Аватар

22-ма футболисти започнаха подготовка
със Спартак (Пл). Новите играчи са защитникът Петър Ванков и халфовете Мариян Драгнев и Любомир Иванов.

най-велик си на света

Върнете се в началото
 Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: 15 Яну 2008 00:32 
Аватар

Футболистите на Спартак направиха първа тренировка за 2008 година
14 January 2008

Трима са новопривлечените играчи

Точно в 14 часа вчера на стадион “Плевен” отборът на Спартак се събра на първи сбор за тази година.

Общо 22 футболисти изведоха старши треньорът Вачко Маринов и помощникът му Иво Братанов за първото занимание от зимната подготовка за пролетния полусезон на Западната “Б” група.

Всички те направиха първа тренировка, която бе предшествана от разговор с ръководството в съблекалнята.

Сред събралите се бяха и трима нови футболисти. Те нямат нужда от представяне. Плеймейкърът Любомир Иванов, който е юноша на Спартак, през последния полусезон игра за Видима-Раковски /Севлиево/.

На първото заседание на Арбитражната комисия на БФС той разтрогна с тима от балканското градче и подписа с родния си клуб.

Преди броени дни същия път извървя и защитникът Петър Ванков, и той юноша на клуба. От Севлиево в Плевен дойде и друг значим футболист - Мариян Драгнев.

Юношата на Белите орли подписа със Спартак заедно с Любчо Иванов. Още един добре познат юноша ще се присъедини след две седмици към бившите си съотборници. Очакват се още няколко футболисти.

По всяка вероятност игралият през есента централен защитник, преотстъпен от "Локомотив" /Мездра/, Стоян Димов ще се върне в "Спартак". Целта ми е да си върнем предимно момчета от Плевен, разкри Вачко Маринов.

В зависимост от броя и качеството на новите попълнения ще се решава кои ще бъдат освободени. Контузени са защитникът Нино Симеонов и атакуващият полузащитник Станислав Иванов.

Със сигурност няма да обличат екипа на Спартак вече халфът Александър Миков и защитниците Николай Миланов, Георги Ценев и Велизар Христов.

Първият разтрогна с локомотив /Мз/ и през пролетта ще играе за лидера на Северозападната “В” група Ботев /Криводол/. Христов пък е студент в София. Все още не е ясно положението с нападателя Момчил Цветанов, който започна подготовка с Литекс /Ловеч/, чиято собственост е.

Стана ясно, че до 27 януари играчите ще тренират за физическа издръжливост в местни условия.

В предпоследния ден - 26 януари /събота/, ще изиграят приятелска среща с Академик /Свищов/ на помощния терен. От 28 януари /понеделник/ спартаковци ще са на лагер в Тетевен, който ще продължи до 9 февруари.

Следващият ден ще е почивен за играчите, а от 11 февруари до началото на пролетния полусезон на Западната “Б” група, който стартира на 8 март, отборът ще тренира в Плевен. Общо 12 контролни срещи е планирал старши треньорът Вачко Маринов, които ще се провеждат в цикъл сряда - събота.

Първата е на 19 януари в Севлиево срещу местния Видима-Раковски. На 30 януари в Правец е спарингът с Локомотив /Мз/.

На 2 февруари в Ботевград нашите излизат срещу Балкан. Следващият мач ще е на 6 февруари, но съперник все още не е уточнен.

Три дни по-късно плевенският тим мери сили с Чавдар /Етрополе/ отново в Правец. На 13 февруари пътува за гр.Бяла, където играе с местния Бенковски, а на 16-и връща визитата на свищовлии.

Вероятен съперник за 19-и е Видима-Раковски, а на 23-и Спартак посреща в гр.Долна Митрополия Дунав /Русе/. Последните два мача ще се играят на 27 февруари и 1 март, но все още се уточняват противниците.

Съставът

Вратари - Станислав Антонов, Николай Христов;
Защитници - Ивайло Иванов, Цветомир Панов, Атанас Атанасов, Петър Ванков, Радослав Иванов, Нино Симеонов;
Полузащитници - Цветан Петров, Станислав Иванов, Ивайло Раденцов, Тихомир Тодоров, Любомир Иванов, Мариян Драгнев, Славей Байрактаров, Мариян Маринов, Владислав Анов, Иван Иванов, Радосвет Чанов;
Нападатели - Любомир Тодоров, Симеон Баев, Красимир Василев.
Старши треньор - Вачко Маринов
Помощник - Иво Братанов

Нови - Любомир Иванов, Петър Ванков, Мариян Драгнев
Освободени - Александър Миков, Велизар Христов, Николай Миланов, Георги Ценев

Контролни срещи
19 януари /събота/ - Видима-Раковски /Севлиево/ - Спартак в Севлиево
26 януари /събота/ - Спартак - Академик /Свищов/ в Плевен
30 януари /сряда/ - Спартак - Локомотив /Мездра/ в Правец
2 февруари /събота/ - Балкан /Ботевград/ - Спартак в Ботевград
6 февруари /сряда/ - Спартак - не е уточнен съперникът, в Правец
9 февруари /събота/ - Спартак - Чавдар /Етрополе/ в Правец
13 февруари /сряда/ - Бенковски /Бяла/ - Спартак в гр.Бяла
16 февруари /събота/ - Академик /Свищов/ - Спартак в Свищов
19 февруари /вторник/ - Спартак - Видима-Раковски /Севлиево/ - непотвърдена
23 февруари /събота/ - Спартак - Дунав /Русе/ в гр.Долна Митрополия
27 февруари /сряда/ - Спартак - не е уточнен съперникът
1 март /събота/ - Спартак - не е уточнен съперникът

най-велик си на света

Върнете се в началото
 Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: 15 Яну 2008 13:30 

bravo ultrasspartak mn podrobno opisa kak shte prote4e podgotovkata na lubimiq otbor.Blagodarq i za sustava!

Върнете се в началото
 Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: 17 Яну 2008 20:55 
1.3.1.2.
Аватар

Сигурно ново попълнение Николай Цветков от Локо Мз. бивш играч на Литекс и Дунав Русе,взимате го под наем до лятото,по последна моя информация добро отборче правите и догодина ще сте в Б група
:wink:

Върнете се в началото
 Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: 18 Яну 2008 01:23 
Аватар

Футболистите на Спартак (Пл)
Нино Симеонов и Станислав Иванов не тренират пълноценно отбора. Двамата са с травми и ще подновят тренировки след около 10 дни

най-велик си на света

Върнете се в началото
 Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: 18 Яну 2008 14:23 
не че имат травми а ги е срам да играят за вас

Върнете се в началото

Заглавие:
МнениеПубликувано на: 18 Яну 2008 18:01 
Аватар

Футболистите на “Спартак” започнаха подготовка

През тази седмица футболистите на “Спартак” се събраха за начало на подготовката за пролетния дял на надпреварата на Западна “Б” група. Общо 22 футболисти изведоха старши треньорът Вачко Маринов и помощникът му Иво Братанов. Сред събралите се са били и трима нови футболисти, все юноши на тима. Това са Любомир Иванов, който през изминалия вече полусезон игра за севлиевския “Видима Раковски” и на първото заседание на Арбитражната комисия на БФС разтрогна договора си, Петър Ванков и юношата на “Белите орли” Мариян Драгнев. До края на подготовката на тима се очаква още състезатели, предимно играли като юноши в тима от Плевен, да се завърнат в родния град и да подсилят отбора за пролетния дял на първенството, съобщават от клуба. В зависимост от броя и качеството на новите попълнения, по време на подготовката ще се решава кои ще бъдат освободени от отбора. Засега сред освободените са халфът Александър Миков и защитниците Николай Миланов, Георги Ценев и Велизар Христов.
Още десетина дни футболистите ще тренират в Плевен, като се предвижда на 26 януари да изиграят приятелска среща с отбора на “Академик” - Свищов. Два дни по-късно футболистите на “Спартак” ще отпътуват за двуседмичен лагер в Тетевен. От 11 февруари до началото на пролетния полусезон, който стартира на 8 март, отборът ще тренира в Плевен. По време на подготовката клубното ръководство предвижда отборът да изиграе 12 контролни срещи.
През тази седмица и отборът на “Белите орли” трябваше да се събере за първа тренировка. От клубното ръководство обаче оповестиха, че това ще стане на 21 януари.

“Посредник”

Изображение

Изображение

ТУРЦИ И ЦИГАНИ ВЪН ОТ БЪЛГАРИЯ !!! БЪЛГАРИЯ НАД ВСИЧКО !!! http://www.clip4e.com/play.php?id=45143&

Върнете се в началото
 Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: 18 Яну 2008 22:10 
Аватар

BeLiTe_OrLi_FeNs написа:
не че имат травми а ги е срам да играят за вас

Верно ли бе маймуно? Да ядеш на Мариян Драгнев чепа!

Върнете се в началото
 Профил  

Покажи мненията от миналия:  Сортирай по  
Напиши нова тема Отговори на тема     [ 808 мнения ]  Предишна  1 ... 11, 12, 13, 14, 15, 16, 17 ... 33  Следваща

Подобни теми Автор Преглеждания Последно мнение
Преглежда непрочетените мнения Формула 1 - новини
Форум: Формула 1
Anonymous 114877 10 Юни 2010 16:59
от tedo
Преглежда непрочетените мнения Новини
Форум: Калиакра 1923 (Каварна)
Anonymous 224577 25 Яну 2011 15:39
от sashitop
Преглежда непрочетените мнения Новини за Хебър
Форум: Хебър 1918 (Пазарджик)
Anonymous 243914 19 Окт 2009 22:34