bulgarian-football.com | bgclubs.eu | GOAL.bg | Левски София | ДЮШ Левски | bfl-team.com | pi4e.com | Dropbox | eRepublik
* Влез   * Регистрация

Последно посещение:
Дата и час: 23 Юни 2025 01:39

Спартак (Плевен) | Стадион | Резултати и класиране GOAL.bg

Напиши нова тема Отговори на тема     [ 62 мнения ]  Предишна  1, 2, 3  Следваща
Автор Съобщение
 Заглавие:
МнениеПубликувано на: 30 Ное 2007 22:18 
Мача с Етър е в Неделя за жалост..Лошо,че мачът не в Събота по-простата причина,че в Неделя играят Левски Цска...а както всички знаем мача и е от 15:30,ако не се лъжа това,дава предпоставки на стадиона в този ден да има много малко зрители,всеки ще предпочете да гледа умрялото дерби на България.Но нека всички да са в Неделя на Линия 14:00 на стадиона да подкрпеим отбора в този така важен за нас мач.Този двубой може накрая на сезона да струва много висока цена.Аз искрено се надявам 5 кръга преди края на шампионата да сме си репили нещатата,но така като гледам тоя сезон ще е борба до край.Дано биеме Етър и да зимуваме по спокойно ;)

Върнете се в началото

Заглавие:
МнениеПубликувано на: 30 Ное 2007 23:37 
Аватар

Отбор: Спартак 1919 (Плевен)
Ми батка аз няма да присъствам щото няма да се прибирам. Ще хода на "умрялото дерби на България".

Върнете се в началото
 Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: 01 Дек 2007 11:54 
brutal написа:
Ми батка аз няма да присъствам щото няма да се прибирам. Ще хода на "умрялото дерби на България".

Махни ги тея нещастници.В кой сектор ще си бе :lol: :wink:

Върнете се в началото

Заглавие:
МнениеПубликувано на: 01 Дек 2007 13:57 
Аватар

Spartakforever` написа:
brutal написа:

Е в кой може ;)

Изображение

Изображение

ТУРЦИ И ЦИГАНИ ВЪН ОТ БЪЛГАРИЯ !!! БЪЛГАРИЯ НАД ВСИЧКО !!! http://www.clip4e.com/play.php?id=45143&

Върнете се в началото
 Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: 01 Дек 2007 19:55 
Аватар

Spartakforever` написа:
brutal написа:

Знаеш ти знаеш.

Върнете се в началото
 Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: 01 Дек 2007 21:49 
Аватар

Отбор: Янтра 1919 (Габрово)
Вие егати колко сте отдадени на отбора си, ще гледат Левски-ЦСКА, когато отбора им играе толкова важен мач, страшни фенове ей

Изображение

Върнете се в началото
 Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: 01 Дек 2007 22:20 
[AS Roma]Gu73v написа:
Вие егати колко сте отдадени на отбора си, ще гледат Левски-ЦСКА, когато отбора им играе толкова важен мач, страшни фенове ей

Приятел замълчи по добре!Първо сме големи фенове няма спор в тва,заразлика от вас,който,ако не се лъжа точно ти Янтра играе мач в Габрово и ти седиш във форума и пишеш резултата за това се успокой малко.А момчето учи във София и няма да може да си дойде за утрешният мач,за това естесвено ще отиде да гледа Левски Цска.Когато не са ти ясни някой неща не се обаждай неподготвен.Нищо лично,но първо провери нещатата разбери за какво стана на въпрос и тогава коментирай кой е фен и т.н ;)

Върнете се в началото

Заглавие:
МнениеПубликувано на: 01 Дек 2007 22:24 
Аватар

Spartakforever` написа:
[AS Roma]Gu73v написа:

Приятел замълчи по добре!Първо сме големи фенове няма спор в тва,заразлика от вас,който,ако не се лъжа точно ти Янтра играе мач в Габрово и ти седиш във форума и пишеш резултата за това се успокой малко.А момчето учи във София и няма да може да си дойде за утрешният мач,за това естесвено ще отиде да гледа Левски Цска.Когато не са ти ясни някой неща не се обаждай неподготвен.Нищо лично,но първо провери нещатата разбери за какво стана на въпрос и тогава коментирай кой е фен и т.н ;)

Ами той е написал, че няма да се прибира щото ще гледа Левски и ЦСКА, а не че ще гледа тях, защото няма да се прибира, и ако може да ми напомниш кога точно съм писал резултата, когато Янтра играе в Габрово :)

Изображение

Върнете се в началото
 Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: 02 Дек 2007 00:29 
[AS Roma]Gu73v написа:
Spartakforever` написа:
[AS Roma]Gu73v написа:

Ами той е написал, че няма да се прибира щото ще гледа Левски и ЦСКА, а не че ще гледа тях, защото няма да се прибира, и ако може да ми напомниш кога точно съм писал резултата, когато Янтра играе в Габрово :)

Незнам с точност дали беше точно ти,но беше един фен от ваще.Това съм го забелязвал не само при вас,а при доста и от другите отбори

Върнете се в началото

Заглавие:
МнениеПубликувано на: 02 Дек 2007 01:29 
Аватар

[AS Roma]Gu73v написа:
Spartakforever` написа:
[AS Roma]Gu73v написа:

В-к "Лична драма"! Не оставам специално за дербито, но тъй като съм в София ще ида естествено. Габрово много верни аре направете едно гостуване бе!

Върнете се в началото
 Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: 02 Дек 2007 10:55 
Бе ша праят за кво те са толкова добри щом "биха" нас, че нямат нужда от подкрепа :x

Върнете се в началото

Заглавие:
МнениеПубликувано на: 02 Дек 2007 14:10 
Аватар

Айдеее тръгваме за стадиона за ПОБЕДАТА ;)

Изображение

Изображение

ТУРЦИ И ЦИГАНИ ВЪН ОТ БЪЛГАРИЯ !!! БЪЛГАРИЯ НАД ВСИЧКО !!! http://www.clip4e.com/play.php?id=45143&

Върнете се в началото
 Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: 02 Дек 2007 16:25 
Дунав завинаги
Аватар

3-0 за Спартак 60 мин :shock:

Върнете се в началото
 Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: 02 Дек 2007 19:42 
Аватар

Malak`HoolS написа:
Айдеее тръгваме за стадиона за ПОБЕДАТА ;)

Аз като говора ма слушайте ;) Спартак НЯМА ДА ИЗПАДНЕ СЕЛЯЦИИИИИ !!!

Изображение

Изображение

Върнете се в началото
 Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: 02 Дек 2007 19:54 
Аватар

Много важна победа,изплувахме от дъното :) и с оглед на това,че имаме 7 домакинства през пролетта мисля,че ще се изкачим още 4-5 места напред :)

Върнете се в началото
 Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: 02 Дек 2007 20:05 
БОЛЯРИ
Аватар

Няма нищо по-хубаво от това да си гост а да се чувстваш домакин ! 50 човека агитка от Търново срещу толкова цяла публика от Плевен...голям град,хубаво време а не могат да саберат 100 човека....пълен ужас.Пишете се , че сте за А група,че имате традиции....кви традиции бе човекоо 45 човека на супер важен мач. 9 човека бяха агитката им ...много опасни като ги видите се пазете ! И да кажа на оня беззъбия дето по всичките снимки е с 1 и съща блуза и който дойде на мача с орлите да вика с нас,че е пълен бастун.В началото минава покрай нас съвсем обикновенно а на полувремето идват 7-8 човека повечето от които доста малки да се репчат ...много грийн стрийт хуулиганс гледате ако бяхме излезли сами си знаете какво щеше да стане....ВИДЯХТЕ СЕ НИЕ БЯХМЕ ДОМАКИНИ ! ЗА РЕЗУЛТАТА НЕ МЕ ЕБЕ ! ВАЖНОТО Е , ЧЕ Е СТРАХОТНО ДА СИ ГОСТ А ДА СЕ ЧУВСТВАШ ДОМАКИН !

ОБЕДИХСЕ , ЧЕ НЕ СТЕ НИАКАКЪВ ФУТБОЛЕН ГРАД 50 ЧОВЕКА(и без оправдания,уевски уесека феновете си подкрепят местния отбор)

Върнете се в началото
 Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: 02 Дек 2007 20:17 
Mного сте смешни честно! Пълна катастрофа сте. Вие сте си за "В" група де, к'во се учудвам и аз...а относно мача, той си беше купен това е ясно, иначе "феновете" ви пълна катастрофа... :shock:

Върнете се в началото

Заглавие:
МнениеПубликувано на: 02 Дек 2007 20:33 

Е като сте толкова велики защо само се окачихте на оградата не моа да разбера нали сте хулигани.Защо след 0-2 спряхте да пеете.Мое и 10 да сме били ама викахме поне колкото 30 ваши.

Върнете се в началото
 Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: 02 Дек 2007 20:46 

Sancho написа:
Няма нищо по-хубаво от това да си гост а да се чувстваш домакин ! 50 човека агитка от Търново срещу толкова цяла публика от Плевен...голям град,хубаво време а не могат да саберат 100 човека....пълен ужас.Пишете се , че сте за А група,че имате традиции....кви традиции бе човекоо 45 човека на супер важен мач. 9 човека бяха агитката им ...много опасни като ги видите се пазете ! И да кажа на оня беззъбия дето по всичките снимки е с 1 и съща блуза и който дойде на мача с орлите да вика с нас,че е пълен бастун.В началото минава покрай нас съвсем обикновенно а на полувремето идват 7-8 човека повечето от които доста малки да се репчат ...много грийн стрийт хуулиганс гледате ако бяхме излезли сами си знаете какво щеше да стане....ВИДЯХТЕ СЕ НИЕ БЯХМЕ ДОМАКИНИ ! ЗА РЕЗУЛТАТА НЕ МЕ ЕБЕ ! ВАЖНОТО Е , ЧЕ Е СТРАХОТНО ДА СИ ГОСТ А ДА СЕ ЧУВСТВАШ ДОМАКИН !

ОБЕДИХСЕ , ЧЕ НЕ СТЕ НИАКАКЪВ ФУТБОЛЕН ГРАД 50 ЧОВЕКА(и без оправдания,уевски уесека феновете си подкрепят местния отбор)

666666666666 ei mr Pansa bastun si ti smardel,6toto to4no toia "bezzabia" se opitva6e da ne vi psuvame mn mn,6toto nali ug se imame,ma pa vie se osrahte d`ge,da viarno biahme 10-na,ma kolkoto tolkova,t`va sa si na6i raboti 6to sme bili tolkova,dori az smiatam 4e biahme mn zle :oops: ma t`va niama da se povtori vervai mi,6toto i n ie sme bili 50 na gostuvane padahme s 3-0 i ne spirahme da vikame,na prolet ni 4akaite 50-na broiki i 4e vi pobarkame,k`vo da se bieme s vas niama smoasal,koi sam li da vi ska4am so6te 2-3ma sam go kaza 4e biahme 10 na stadiona ..............,aaaaaaaaaa radvam se 4e si ni pregledal snimkite i si se ubedil 4e sme po-dobre ot vas na !00%...e kato izkliu4im dne6nia ma4 ... :wink:,i koga sam vikal svas na Pernatia stadion 4e se nese6tam,prosto minah i vi pozdravih,6toto kakto kazah misleh 4e se imame,ma iavno ne ......,a dnes da minah pokrai vas predi ma4a i ne se obadih vaob6te nali,6toto neo4akvah takova povedenie spriamo nas po vreme na ma4a.....hui takav bezzab sam bil :P :lol: :lol: ..ei Kaci .... pa ti iavno si kiorav d`ge ....

Последна промяна FORZA SPARTAK на 02 Дек 2007 20:55, променена общо 1 път

Върнете се в началото
 Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: 02 Дек 2007 20:49 
БОЛЯРИ
Аватар

Отбор: Етър 1924 (Велико Търново)
I_Love_Spartak написа:
Е като сте толкова велики защо само се окачихте на оградата не моа да разбера нали сте хулигани.Защо след 0-2 спряхте да пеете.Мое и 10 да сме били ама викахме поне колкото 30 ваши.

Айдееее ти изби рибата.Вие като сте велики що се ерчите зад ченгетата,а не излязохте извън стадиона.Ние необезпокоявано си се разходихме намерихме магазинчета,пихме бира,а вие си скачате и позирате.И от вас ли трябваше да ни е страх?А колкото за пеенето,че вие викахте ли въобще?Защото ние дори и при 3:0 си пяхме-верно имаше и такива които се отчаяха,но си викахме и то доста стабилно.
Ето ги великите биячи и хулсове:

Изображение

Върнете се в началото
 Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: 02 Дек 2007 20:52 
БОЛЯРИ
Аватар

Предлагам на всички боляри повече нито мнение във форума им относно този мач...Просто няма да има никакъв смисъл от следващите 10 страници ругатни.

ПС:"Спрели сме да си подкрепяме отбора при 3-0", как ги измисляте тея работи не знам :shock:

Върнете се в началото
 Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: 02 Дек 2007 21:05 
Аватар

Абе Sparki я кажи сега как да седиш и да пиеш на една маса с тия прошляци? Нещо да сме се заяждали?

Дори последни да сме пак ви мачкаме. Викате мача е купен. Ако имахме пари да купуваме мачове щеше да е добре. Заблуждавайте си се с тва...
Честито на "домакините" от Търново, щом ви е приятно да падате. Недоказани хулигани!
90-те години ще се върнат!

Върнете се в началото
 Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: 02 Дек 2007 21:05 

ETARRAS написа:
I_Love_Spartak написа:

Айдееее ти изби рибата.Вие като сте велики що се ерчите зад ченгетата,а не излязохте извън стадиона.Ние необезпокоявано си се разходихме намерихме магазинчета,пихме бира,а вие си скачате и позирате.И от вас ли трябваше да ни е страх?А колкото за пеенето,че вие викахте ли въобще?Защото ние дори и при 3:0 си пяхме-верно имаше и такива които се отчаяха,но си викахме и то доста стабилно.
Ето ги великите биячи и хулсове:

Изображение

кой се е ерчил зад ченгетата вие се окачихте зад оградата и ожхте да я прескочите още много преди ченгетата да дойдат.Иначе евала ти права че си минал 120 киломтра с тоя корем - верно задхваше се ама то за тея килограми нормално.

Върнете се в началото
 Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: 02 Дек 2007 21:07 
Това определено днес не сме ние.Аз съм разочерован от много фенове на Спартак,който не дойдоха днес.Направо съм бесен дори,никаква подготовка нищо като на театър бяхме тръгнали.Направо нямам думи на екскурзиий всеки е първи на домакински мачове всеки се е скрил някъде..Евала правя на Етърци бяха се събрали момчетата и си подкрепиха отбора.За мача си ги надихюграхме и си ги бихме стъбилно.Успех и на двата отбора.Днес много хора изневериха.Не се бяхме подготвили нито с ленти,тъпани факли димки и т.н.С една дума: разочерование.Поне спечелихме..

Върнете се в началото

Заглавие:
МнениеПубликувано на: 02 Дек 2007 21:44 

Ох като гледам тая снимка стадиона ви не е в много добро състояние,честита победа между другото

Върнете се в началото
 Профил  

Покажи мненията от миналия:  Сортирай по  
Напиши нова тема Отговори на тема     [ 62 мнения ]  Предишна  1, 2, 3  Следваща

Подобни теми Автор Преглеждания Последно мнение
Преглежда непрочетените мнения Отборът на Спартак - 2006-2007
Форум: Архив
Anonymous 133133 01 Яну 2007 16:25
от SPFC1919
Преглежда непрочетените мнения История на ФК "Спартак" Пловдив
Форум: Спартак 1947 (Пловдив)
Anonymous 138635 17 Авг 2011 16:27
от mainata89
Преглежда непрочетените мнения Етър-Локо(Мз)
Форум: Локомотив 2012 (Мездра)
Anonymous 27717 31 Окт 2006 19:09
от loko_mz
Преглежда непрочетените мнения Литекс в Плевен?
Форум: Ловеч (Ловеч)
r.h. 34072 30 Юни 2007 11:52
от S.F.L.T.
Преглежда непрочетените мнения Етър 64
Форум: Хандбал
ETARRAS 67565 01 Авг 2007 13:59
от ETARRAS