bulgarian-football.com | bgclubs.eu | GOAL.bg | Левски София | ДЮШ Левски | bfl-team.com | pi4e.com | Dropbox | eRepublik
* Влез   * Регистрация

Последно посещение:
Дата и час: 18 Юни 2025 15:10

Национални отбори GOAL.bg

Напиши нова тема Отговори на тема     [ 77 мнения ]  Предишна  1, 2, 3, 4  Следваща
Автор Съобщение
 Заглавие:
МнениеПубликувано на: 25 Ное 2007 22:18 
Италия ги бием тука, вънка падаме!

Върнете се в началото

Заглавие:
МнениеПубликувано на: 25 Ное 2007 22:20 

Отбор: Нефтохимик 1962 (Бургас)
to6kata1912 написа:
Италия ги бием тука, вънка падаме!

тука мax X ;)

Върнете се в началото
 Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: 25 Ное 2007 22:24 
Левскарка до гроб

Отбор: Места 2005 (Хаджидимово)
rommel написа:
gerganaA написа:
Keanu^Reeves написа:
Та да ви светна, че не всеки втори отбор отива на бараж

само в 9 група няма да има втори отбор на бараж там само първият продължава а от останалите 8 групи осемте втори играят баражи и четирите победители продължават

8 -те най-добри втори отбори отиват на бараж

ти ок ли си бе пич
аз казах че осемте втори продължават на баражите, а ти че осемте най добри втори отиват на бараж

немоа го разбера тва
ше може ли да ми го обясниш
моляте

Върнете се в началото
 Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: 25 Ное 2007 22:26 
Стига сте се заяждали!Грешката беше моя!

Върнете се в началото

Заглавие:
МнениеПубликувано на: 25 Ное 2007 22:27 
Левскарка до гроб

от какъв зор пък е твоя грешката

Върнете се в началото
 Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: 25 Ное 2007 22:29 
Еми аз казах че се класират 2-рите, за тва!

Върнете се в началото

Заглавие:
МнениеПубликувано на: 25 Ное 2007 22:31 
Левскарка до гроб

не си ти виновен
виновен си е rommel той като не чете и той си е виновен
и ако може в бъдеще да чете и гледа по добре и да не казва че момичетата не трябва да пишат във форума и че не разбират от футбол
в тоа случай аз разбирам повече от него :D :lol: :lol: :lol:

Върнете се в началото
 Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: 25 Ное 2007 22:32 
Тежка е групата.. две загуби от Италия.. Ейре 100 % ще отмъкнат нещичко на Италия .. ние пак ще направим издънка в наш стил. Съмнявам се да сме втори.

Върнете се в началото

Заглавие:
МнениеПубликувано на: 25 Ное 2007 22:49 
Аватар

Ще се борим с Ейре за второто място. Дано успеем да го завоюваме. Личното ми мнение е,че Ейре не някакъв кой знае колко труден съперник за нас и ако сме концентрирани можем да ги бием и тук и там, доакто Италия играят доста трудно с нас(справка- последния мач м/у двата отбора на европйеското през 2004-та, когато за малко не ги бихме).

Love and Peace from the Stereo Crew

Върнете се в началото
 Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: 25 Ное 2007 22:53 
Аватар

Отбор: Янтра 1919 (Габрово)
Според мене сме най-класния отбор в групата след Италия разбира се, но най-важното отново ще е да си вземем мачовете с отборите от по ниските урни, защото мисля че е явно че сме по добри от Ирландия, но останмалите мачове сичко ще решат!

Върнете се в началото
 Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: 25 Ное 2007 23:36 
Аватар

Отбор: Левски (София)
gerganaA написа:
rommel написа:
gerganaA написа:
Keanu^Reeves написа:
Та да ви светна, че не всеки втори отбор отива на бараж

само в 9 група няма да има втори отбор на бараж там само първият продължава а от останалите 8 групи осемте втори играят баражи и четирите победители продължават

ти ок ли си бе пич
аз казах че осемте втори продължават на баражите, а ти че осемте най добри втори отиват на бараж

немоа го разбера тва
ше може ли да ми го обясниш
моляте

МАЛИИИИИИИИИИ колко си заблудена, че почваш вече да ме дразниш сериооооозно!!!!!!!!! Сега що ме нервиш с твоите простотиии!!!!!!!

Не е вярно твойто твърдение беееееее!!!

Класират се победителите на 9-те групи!!!!!!!!

Всички втори отбори от 1-ва до 9-та група правят ново класиране накрая, в което отпадат точките спечелени срещу аутсайдерите, в нашия случай няма да ни се броят спечелените точки срещу Черна Гора!!!!!!!! и тогава се преценва кои са 8те от 9-те най-добри втори!!!!!!

аййййй сега земи си го набиййй у тиквата, че да не ме дразниш повече!!!!!!!!!!!!

Левски е най-добрият български отбор по Футбол след комунизма, достигнал 1/4 Финал в УЕФА и участвал в Шампионската лига през 2006 година. В България през този период е бил 9 пъти Шампион(1993,1994,1995,2000,2001,2002,2006,2007,2009),4 пъти е правил Дубъл(1994,2000,2002,2007),9 пъти носител на Купата(1991,1992,1994,1998,2000,2002,2003,2005,2007) и 2 пъти носител на СуперКупата(2005и2007).

Върнете се в началото
 Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: 26 Ное 2007 12:22 
БОЛЯРИ
Аватар

Отбор: Етър 1924 (Велико Търново)
По-добра група от тая няма на къде.шансовете са налице, трябва да играем футбол :)

Върнете се в началото
 Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: 26 Ное 2007 14:53 
Левскарка до гроб

оли тая тема със сигурност няма се трие до края на световното и ше се види кой е прав и кой не е да знаете

Върнете се в началото
 Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: 26 Ное 2007 20:11 
Аватар

spored men sme 100% vtori ama na baraja 6te e mnogo trudno

Върнете се в началото
 Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: 27 Ное 2007 16:02 
Ооо много бруталнагрупа нацелихме.Италия несъмнено е най-бруталния отбор.И не вярвам да успеем да измъкнем нещо от тях освен ако те не ни подценят твърде много и не дойдат тук с нагласата че ще ни бият много лесно.Доста здрав отбор ама да не забравяме че те като гост не са толкова силни.Ейре тия не сме ли играли с тях нещо като контрола преди няколко години?И до колкото си спомням ги бяхме побеждавали или равен.Поправете ме ако бъркам.Кипър те какъв футбол имат бе?Тя държавата им една такава а тръгнали футбол д аиграят.Същото се отмася и за Черна гора, които въобще не мога да си обясня, защо бяха поставени в жребия.
Но ако играем на ниво и така както можем си мисля че второто място може да е наше.А от там нататък вече на баражите дано да се падне лесен отбор щото ще е много гадно ако не успеем да го избутаме.Мисля си че имаме шансове само да не подценяваме малките отбори да излизаме на 100%, всички да играят в екип и естествено д аимаме един треньoр който да има ясна цел за тактиката на отбора.Вярвам че тези фуболисти го могат а и просто повече нямат право на грешка.Дано господ да е българин както се казва и в края на 2009 да имаме и ние повод за радост.
А знаете ли срещу кой ще е първият ни мач и дали е домакински, че не можах да разбера?Айде успехчета! :D

Върнете се в началото

Заглавие:
МнениеПубликувано на: 27 Ное 2007 17:47 
БОЛЯРИ

Лека поправка. Не е сигурно дали Черна гора ще са последни в групата, така, че не се знае чии точки няма да се вземат накрая. Все пак, ако сме втори е малко вероятно да не попаднем в осмицата на най-добрите. Има и други равностойни групи в които вторите да губят много точки. Просто не трябва да падаме в Ирландия и Грузия, а с Италия да вземем колкото се може повече точки и да чакаме баража. Само да са живи и здрави Бербатчето и Мартин, защото без тях сме един средняшки отбор.

Върнете се в началото
 Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: 27 Ное 2007 17:51 
Левскарка до гроб

че ше сме на второ място на второ място ше сме ама няма да има силни и слаби отбори там
сички ше са мноо силни и дано момчетата да имат късмет на тези квалификации и да се класираме за туй свитовно първинство
според мен възможните съперници от всяка една група са:

1.Швеция/Дания
2.Израел/Швейцария
3.Полша
4.Русия/Германия
5.Турция
6.Хърватия
7.Румъния

Върнете се в началото
 Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: 27 Ное 2007 18:36 
Аватар

Малиии колко прости сте последните 2-ма писали в темата, че сега трябва да вървя като някой пастир след вас да ви оправям грешките и глупостите, които сте написали - става въпрос за Виалог, Гергана, че няма как да ги цитирам и двамата с простотиийте си!!!

1-во Виалог тъпчо такъв! Накрая, когато се прави класирането на всичките втори отбори от 1ва до 9-та група се махат именно точно точките от мачовете с Черна гора бе малоумнико, щото е важен отбора изтеглен на последна позиция с най-малък коефицент, а не който се класира последен!!!!

2-ро Грешката на момичето не я не искам да да я обиждам, просто защото е явно заблудена и я оправдавам, а се пак е момиче и няма да я обидя, само ще я поправя, защото е адски заблудено това момиче -
когато ми извади всички вероятни съперници, с които можем да се паднем на бараж, мила аз да те питам теб, къде ти е евентуалния съперник от група номер-9 ??????????
ааааа?????? къде е тоз съперник от 9-та група!!!

Левски е най-добрият български отбор по Футбол след комунизма, достигнал 1/4 Финал в УЕФА и участвал в Шампионската лига през 2006 година. В България през този период е бил 9 пъти Шампион(1993,1994,1995,2000,2001,2002,2006,2007,2009),4 пъти е правил Дубъл(1994,2000,2002,2007),9 пъти носител на Купата(1991,1992,1994,1998,2000,2002,2003,2005,2007) и 2 пъти носител на СуперКупата(2005и2007).

Върнете се в началото
 Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: 27 Ное 2007 18:41 
Аватар

Италия винаги е играла трудно срещу нас.Аз съм оптимист и мисля че при едно стабилизиране на отбора(да не се дъни на мачове със слаби съперници) можем да стигнем и до първото място.И без други Италия никога не са си давали много зор на квалификацийте :)

Върнете се в началото
 Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: 27 Ное 2007 20:15 
Левскарка до гроб

в група 9 вторият от групата няма да участва в баражите защото там са само 5 отбора а в другите 8 групи са по 6 отбора а квотите за баражите са само 4 това значи само 8 отбора ще се сръжават за тези четири квоти

Върнете се в началото
 Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: 27 Ное 2007 20:21 
glm написа:
Италия винаги е играла трудно срещу нас.Аз съм оптимист и мисля че при едно стабилизиране на отбора(да не се дъни на мачове със слаби съперници) можем да стигнем и до първото място.И без други Италия никога не са си давали много зор на квалификацийте :)

Не съм много съгласен с теб.Първо Италия (световният шампион ) няма да има никакви проблеми нито с нас нито с който и да било в тази група.Самите италянци изкоментираха жребия,като подчертаха че групата е добра и приемлива за тях,а това ще рече че не ни взимат на сериозно.Според мен,ако има някаква дилема за разпределение на местата в групатата това ще бъдат за 2-ро място.За мен доста отбори могат да ни спънат по пътя за баража..Подчертавам отбора на Грузия,Кипър и Ейре и то най-вече на гостуванията ни там. Скуадра Адзура няма да имат проблем с нас и в двата мача,просто трябва да се гледа реалността е такава,че ние в момента сме доста назад във всяко едно отношение.Видя се и в тези квалификациий,на какво ниво сме, бяхме тотално надиграни и насметени от албанците.За мен ние паднахме на нивото на тимове като Албания,Люксенбург,Естояния,Литва,Кипър и т.н.Все пак си мисля,че при намирането на един добър трениор с модерно мислене и правилна тактика и подреждане на състава ни може да стигнеме до световното пак поятарям с огромни мъки.Смешно е да се твърди че след Италия ние сме фаворити за 2-ро място в групата.Не това са пълни глупости..ние и останалите 4 отбора като излюча световните първенци сме на един кантар.В момента сме трагични и стига вече заблуда трябва и да се върши работа крайно време е да се вземат поуки.И стига вече едно и също дигаме главите и т.н глупости.Не сме голяма страна и всеки един успех трябва да се отбелязва като изключитeлно постижение .Не ми се мисли ако пропуснеме и светвните финали.Ще паднеме не на нивото на Албания а ми на Сан Марино,Малта,Фариорски о-ви и т.н

Върнете се в началото

Заглавие:
МнениеПубликувано на: 27 Ное 2007 22:18 
БОЛЯРИ

Извинявай драги ми малоумнико Keanu, че пак трябва да те ограмотявам, но това ще е последната ми безплатна лекция към теб. След това с въпросите си може да се обръщаш към мен само срещу заплащане. В тия квалификации, както и в предишните за световното в Германия, най-добрите осем втори играят в четири двойки, след което остават четири отбора и заедно с деветте първи правят 13 отбора от зона Европа. А показателите на тези втори отбори в групите се получават като се вземат показателите им от мачовете по време на квалификациите с отборите до четвърто място. Така в нашата група пети и шести могат да са например Грузия и Кипър. Тогава ще се вземат точките ни от мачовете срещу Италия, Ейре и Черна гора и ще се сравнят с точките на другите осем втори от останалите групи. Ей ти го регламента, специално съм го извадил за теб:

Българският национален отбор по футбол се падна да играе с четирикратния световен шампион Италия в квалификационна група 8 за Мондиал 2010 в ЮАР. Останалите съперници на нашите са Ейре, Кипър, Грузия и Черна гора.

Според регламента директно за Световното първенство след по-малко от три години се класира първият в крайното класиране.

Вторият отбор пък ще трябва да се нареди измежду осемте най-добри на тази позиция от всички девет групи.

При сборуването на точките ще се имат предвид получените резултати срещу първия, третия и четвъртия във финалното подреждане.

Осемте най-добри втори тима ще играят баражи на директно елиминиране при разменено гостуване, като образуват четири двойки. Победителите в тях ще вземат виза за първенството в ЮАР.

И ако обичаш не давай повече разни квалификации относно форумистите, ами влез ти малко в час, че ми омръзна от некомпетентните ти писания по разни теми. Хайде сега изпий една студена вода и лягай да спиш. А ако и след това разяснение не ти е ясна схемата на квалификациите значи си безнадежден случай. Тогава само мога да те посъветвам да търсиш в Гугъл с разни ключови думички като: ЮАР, квалификации, световно, 2010, регламент и т.н., с които аз намерих регламента в мрежата. Чети и се ограмотявай, пък дано докато почнат квалификациите си разбрал за какво става дума.

Върнете се в началото
 Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: 28 Ное 2007 02:30 
Аватар

valiog написа:
Извинявай драги ми малоумнико Keanu, че пак трябва да те ограмотявам, но това ще е последната ми безплатна лекция към теб. След това с въпросите си може да се обръщаш към мен само срещу заплащане. В тия квалификации, както и в предишните за световното в Германия, най-добрите осем втори играят в четири двойки, след което остават четири отбора и заедно с деветте първи правят 13 отбора от зона Европа. А показателите на тези втори отбори в групите се получават като се вземат показателите им от мачовете по време на квалификациите с отборите до четвърто място. Така в нашата група пети и шести могат да са например Грузия и Кипър. Тогава ще се вземат точките ни от мачовете срещу Италия, Ейре и Черна гора и ще се сравнят с точките на другите осем втори от останалите групи. Ей ти го регламента, специално съм го извадил за теб:

Българският национален отбор по футбол се падна да играе с четирикратния световен шампион Италия в квалификационна група 8 за Мондиал 2010 в ЮАР. Останалите съперници на нашите са Ейре, Кипър, Грузия и Черна гора.

Според регламента директно за Световното първенство след по-малко от три години се класира първият в крайното класиране.

Вторият отбор пък ще трябва да се нареди измежду осемте най-добри на тази позиция от всички девет групи.

При сборуването на точките ще се имат предвид получените резултати срещу първия, третия и четвъртия във финалното подреждане.

Осемте най-добри втори тима ще играят баражи на директно елиминиране при разменено гостуване, като образуват четири двойки. Победителите в тях ще вземат виза за първенството в ЮАР.

И ако обичаш не давай повече разни квалификации относно форумистите, ами влез ти малко в час, че ми омръзна от некомпетентните ти писания по разни теми. Хайде сега изпий една студена вода и лягай да спиш. А ако и след това разяснение не ти е ясна схемата на квалификациите значи си безнадежден случай. Тогава само мога да те посъветвам да търсиш в Гугъл с разни ключови думички като: ЮАР, квалификации, световно, 2010, регламент и т.н., с които аз намерих регламента в мрежата. Чети и се ограмотявай, пък дано докато почнат квалификациите си разбрал за какво става дума.

Добре бе, можеби си намерил точния регламент, за което те поздравявам, но сега искам това дето го каза на мене да го набуташ у тъпата ТИКВА на тъз ГЕРГАНА, че почна вече достатъчно мноооооого да ме дразни и от преди с нейните прости и малоумни твърдения как вторият отбор от 9-та група нямало да играе бараж!!!!!
УФФФФФФ таз тъпа овца я погледни и прочети тука ко пише ве!!!!!

Всички втори имат право на бараж бееее - включително и от 9-та група!!!
Айййй писна ми най-после от такива тъпи женски полови органи в тоз форум да дават акъл!!!!!!!

От 9-та група най-реално могат да се класират 2 отбора за ЮАР'2010!!!!!

Върнете се в началото
 Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: 28 Ное 2007 09:56 
БОЛЯРИ

Ами аз Гергана я видях какво е писала, но понеже ти се обърна към мен и затова ти отговорих. Пък и мисля е повече от ясно, втория от девета група си е равнопоставен с всички други втори. Просто от неговата група ще се махна резултатите му само с последния. Ако приемем, че холандците са първи, най-вероятно Шотландия или Норвегия ще са на бараж, ако спечелят достатъчно точки срещу първия, третия и четвъртия. Но мисля стана вече достатъчно ясен регламента, няма какво повече да го коментирам. Колкото до нашите, имат реален шанс за второто място, а на баража каквото сабя покаже.

Върнете се в началото
 Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: 28 Ное 2007 13:16 
Само да са живи и здрави Бербатчето и Мартин, защото без тях сме един средняшки отбор.-друга песен пеете сега нали?Добре ,че са те щото иначе не виждам как отбора ще направи нещо стойностно.Ще се сетите виеее!!!!

Върнете се в началото

Покажи мненията от миналия:  Сортирай по  
Напиши нова тема Отговори на тема     [ 77 мнения ]  Предишна  1, 2, 3, 4  Следваща

Подобни теми Автор Преглеждания Последно мнение
Преглежда непрочетените мнения "Дунав" в турнира за купата
Форум: Сезон 2006/2007
DUNAV-RUSSE 202686 02 Дек 2006 11:50
от DUNAV-RUSSE
Преглежда непрочетените мнения Новини за Хебър
Форум: Хебър 1918 (Пазарджик)
Anonymous 238539 19 Окт 2009 22:34
от stemil
Преглежда непрочетените мнения Първи БГ сайт за тенис на корт!
Форум: Тенис
Anonymous 55050 01 Ное 2006 03:57
от Site Admin
Преглежда непрочетените мнения Състав на отбора за сезон 2007/2008
Форум: Сезон 2007/2008
parmalat 79340 18 Май 2008 14:18
от [AS Roma]Gu73v
Преглежда непрочетените мнения Програма за първенството
Форум: Хебър 1918 (Пазарджик)
Anonymous 55192 05 Май 2008 16:53
от besimeniq