Цитат:
Феновете на ПАОК отново с вандалски прояви
Пон, 2007-11-26 16:21
Германският треньор на атинския клуб Паниониос Евалд Линен е щастлив, че се е отървал без сериозни травми, след като беше ударен от камък при атака на феновете на ПАОК.
Когато напускал стадион Тумба в Солун, автобусът на Паниониос бил атакуван от феновете на домакините, които го обсипали с камъни. Начупени били стъклата на рейса, а един от камъните е ударил треньора Евалд Линен.
"Основно съм ожулен и имам дребни ранички по лицето, основно причинени от стъклото. Но още веднъж казвам, че се чувствам добре и няма никакви проблеми", заяви 53-годишният германец, който е водил отборите на Хановер, Борусия (Мьонхенгладбах), Кьолн, Ханза (Рощок) и Дуисбург в Бундеслигата.
"По времето когато камъкът счупи стъклото и ме удари, аз говорех със съпругата си. Повече беше изненадата и уплахата, а не болката. При подобна ситуация мога да кажа", че имам късмет. Можеше да е доста по-зле, каза още Линен. ПАОК спечели срещата с 3:1, а на Паниониос предстои в четвъртък домакински мач срещу Галатасарай (Истанбул) в турнира за купата на УЕФА.