fantom_ls1914 написа:
Francesco написа:
Вече ми писна да слушам глупостите на тия селяни...Мразя такива племена като тях...Утре ще си тръгнем най-малко с точката,просто защото всички предпочитаме да влязат Криводол или Елена вместо тия селтаци,само рендета и един Виктор Михаилов,нищо друго! Съдиите свирят ли 50/50 мисля че тия ще имат големи проблеми! Но както е казал народа - по-малко приказки,повече работа !
не е само ВИКТОР повярвай ми..

В интерес на истината си прав,не е само Виктор,а и Пепи,които примамихте с повечето пари! Гледах ви с Роман,тогава даже Виктор игра слабо! Пепи ви е най добрия отзад !!! Капитана ви си личи че е играл футбол,но не мисля че сега е нещо на което специално трябва да се обръща внимание! Животното ако беше с 30 кила по слаб щеше да е опасен играч! И другия е номер 11 или 14 не знам,играе half в центъра,опитен такъв,с криви крака,нисък,ама на години!Просто мисля че годините са от значение,това е!Утре мача ще бъде следното: Старото и опитното срещу младото и донякъде неопитното,тъй като имаме няколко млади момчета с доста мачове във В група

За мен не сте отбор,който може да се надценява,нито да се подценява! Само парите ви държат там където сте в момента

Мога да ти изброя най малко 4 мача в които тези парички са ви спасили

Знаеш ли какво...вие сте от с. Драганица,така че е уместно да ви наричаме селяни,нали? Ако съм те засегнал,се извинявам,просто тези изказвания по вестниците,в което съм сигурен че е истина,много ме дразнят! Абе вие нас за некви смешници ли ни имате? Утре ще разберете че Ботев Враца,си е Ботев Враца завинаги! А вие сте просто едно недоразумение!! Не сте отбора на Берковица,това е !!! Наричайте се Ком Берковица,от където са излезли доста добри футболисти и тогава ще имам респект от вас!! Иначе няма как да стане

С кой номер играя ли? Никой не е казал че играя

Иначе повярвай ми че ако съм футболист ще изям тревата,но ще ви отдалеча от битката за Б група

Повярвай ми ! Иначе дано утре времето да е хубаво,терена да е добър,да има много хора,да стане добър мач и наистина дано този който заслужава най-много,покаже най-хубавото на терена,да победи ! Успех на всички и да няма грозни сцени разбира се! Каквото си го пишем тук си остава тук,на терена е друго

Айде живи и здрави всички

Само БОТЕВ ВРАЦА !!!