pirin forever написа:
We are PIRIN!Дискусия ще провеждаме с привържениците на ПИРИН, НЕ с тези на Македонска слава. На срещата в "Комитите" се убеди, че дискусия не може да се проведе с промити мозъци.
Според вас ПИРИН трябва да бъде закрит, но това няма да бъде допуснато. ПИРИН ще се върне там, където му е мястото, дори за това да трябва да чакаме не 3, а повече сезона. Защото ние сме ПРИВЪРЖЕНИЦИТЕ на ПИРИН и нас, за разлика от вас не ни интересуват парите на галчеф).
Всъщност сменете този диск със "Синергия", защото вие, които се кълняхте в обич към ПИРИН и псувахте Михтарски на гостуванията на Мак. слава, първи оставихте отбора. Не идвахте на мачове нито през пролетта на сезон 2005/2006, нито през сезон 2006/2007 (логично през този сезон се кланяхте на мирчеф и галчеф, същите на които кълняхте близките преди това, но през Юни 2006 г. нещо се случи и обърнахте курса на 180 градуса?).
Тогава Г-15 все още не бяха в управата на ПИРИН.
Нямаш моралното право да се интересуваш от съдбата на ПИРИН.
Но явно комплекса ПИРИН за вас и теб в частност е твърде голям.
Какво за теб значи морал? Ти също, като член на тази демократична организация, би следвало да подкрепиш издигнатия от нея кандидат за кмет, чиито племеник си. Но избра да подкрепиш кандидатурата на друг кандидат, отпаднал на І - ви тур (вкл. в инициативния комитет), а след това вкупом профашистката организация подкрепи издигнатия от БСП (к.) кандидат. Каква ирония на съдбата.
Поведението ви в политиката копира това във футбола и напомня за поведението на представителките на най-древния занаят.
С тези ли хора да дебатирам за ПИРИН!???
Това е несериозно.
Остани със здраве г-н Кючуков.
We love PIRIN!!! 
Бориславе,никъде не видях отговор на поставените от мен въпроси.Защо ли?
А какво има в диска със "Синергия" което не желаеш да напишеш на цялата форумна общност?
Има ли някой тук чел Решение № 2401 / 29,11,2006 година на Благоевградски окръжен съд?
Защото това решение е иманно разковничето на това какво е станало с Пирин,а именно преобразуването на Синергия ЕООД в "ФК ПИРИН" ООД.
Може би именно наличните документи възпират теб Г-н Сукалински към диспет за
РАЗВИТИЕТО НА ФУТБОЛА В БЛАГОЕВГРАД!
Не за Пирин,Синергия и тн,а за РАЗВИТИЕТО НА ФУТБОЛА В БЛАГОЕВГРАД.
За политиката,явно бъркаш роднинските ми връзки...НИКОГА не съм бил племенник на Радослав Тасков / ЗА МОЯ РАДОСТ /,а на Тони Даскалов...Но това са подробности...Всъщност знаеш ли мнението на Председателя на СДС - Благоевград за
твоята личност?Научи го!
ПС-Пепи,никъде не съм псувал или нападал някого от феновете на "ФК ПИРИН - Синергия" ЕООД,Но видиш ли те са биячите в тоя град...Страшилищата на балканския полуостров...
ПС-2 На двия селяндур Гершуин нема кво да му отговарям...