bulgarian-football.com | bgclubs.eu | GOAL.bg | Левски София | ДЮШ Левски | bfl-team.com | pi4e.com | Dropbox | eRepublik
* Влез   * Регистрация

Последно посещение:
Дата и час: 21 Юни 2025 19:44

Напиши нова тема Отговори на тема     [ 269 мнения ]  Предишна  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8 ... 11  Следваща
Автор Съобщение
 Заглавие:
МнениеПубликувано на: 22 Окт 2007 22:59 
Сами срещу всички
Аватар

Отбор: Левски (София)

Фиго с мач №100 в Шампионската лига

Португалската звезда на Интер Луиш Фиго ще изиграе утре своя мач №100 в Шампионската лига срещу ЦС*КА (Москва). 34-годишният техничар до момента има 99 срещи в най-престижния клубен турнир в света. От началото на сезона Фиго играе на много високо ниво, като е взел участие в 10 от всичките 11 срещи на "нерадзурите" до момента, като само срещу Ливорно остана на пейката през целия мач. Руската столица носи късмет на португалеца, който от две срещи има две победи. Първата бе през 2003 година с Реал (Мадрид) срещу Локомотив, а втората миналата година срещу Спартак с Интер.

"Левски значи СВОБОДА"
- "Левски" отборът на тези, които искат да бъдат свободни

Върнете се в началото
 Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: 22 Окт 2007 23:01 
Сами срещу всички
Аватар

Манчини: Очаквах Милан да ни е конкурент за титлата

Наставникът на Интер Роберто Манчини е много изненадан от слабия старт на градския съперник Милан в Серия "А". Както е известно, европейският клубен шампион изостава на 10 точки от "нерадзурите" след първите 8 мача. "Бях сигурен, че Милан ще ни бъде по петите. За мен "росонерите" щяха да бъдат нашия основен конкурент за скудетото. Все пак не трябва да ги отписваме. Не вярвам, че ще бъде повторено първенството от предишния сезон, където завършихме с 20 точки преднина пред втория. Много ми се иска да е така, но за съжаление няма да е така", коментира Манчо.

"Левски значи СВОБОДА"

Върнете се в началото
 Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: 24 Окт 2007 18:24 
Сами срещу всички
Аватар

Виейра отново аут за 50 дни

Капитанът на Франция и халф на Интер Патрик Виейра може да отсъства от терените в следващите два месеца, след като се контузи при вчерашното гостуване на ЦСКА (Москва). Виейра е разтегнал мускул на бедрото и по първоначални сведения ще отсъства до 15 декември от терените. 30-годишният футболист се завърна в игра именно срещу "армейците" снощи, след като престоя извън терените над месец заради други мускулни травми.

"Левски значи СВОБОДА"

Върнете се в началото
 Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: 26 Окт 2007 14:33 
Сами срещу всички
Аватар

Виера обратно в игра чак през 2008

Новините за халфът на Интер Патрик Виера са от лоши по-лоши. Бившата звезда на Арсенал е на път да изкара най-тежкия период във футболната си кариера, след като докторите му съобщиха не леката вест, че няма да влезе в игра преди Нова Година.

Виера тъкмо се бе възстановил от травма и записа първите си участия за Интер от август, след като в неделя игра срещу Реджина, а във вторник се изправи срещу руския гранд ЦСКА Москва. Уви, именно срещу братушките Виера отново се контузи тежко, като бе изнесен от терена в 17-та минута.

31-годишният полузащитник ще трябва да почива 40 дни и после да започне премине към леки упражнения. Според предварителните прогнози, той ще може да се върне в игра в най-добрия случай за мача срещу Сиена на 13 януари.

"Левски значи СВОБОДА"

Върнете се в началото
 Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: 26 Окт 2007 14:41 
Сами срещу всички
Аватар

Наказание очаква Валтер Самуел

Защитникът на Интер Валтер Самуел е заплашен от наказание за обидни жестове към вратаря Вениамин Мандрикин, предаде "Канал 4".

"Левски значи СВОБОДА"

Върнете се в началото
 Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: 26 Окт 2007 20:15 
Сами срещу всички
Аватар

Бергоми: Милан не може да се опре на Интер

Един от най-великите футболисти в историята на Интер Джузепе Бергоми набързо охлади страстите в Милан след победата над Шахтьор s 4:1 като заяви, че "росонерите" са доста далеч от класата на "нерадзурите".

"Чичото" записа рекордните за Интер 519 мача със синьо-черната фланелка в периода 1980 - 1999 година. В момента бившият защитник и герой от световното 1982г. е коментатор към Скай Италия и проследи на живо мачът от Шампионската лига между Милан и Шахтьор.

Въпреки победата "росонерите" продължават да се представят колебливо в Серия А като в момента заема 11-та позиция, 10 точки зад лидера Интер.

"Милан не може да се опре на Интер. Ще повярвам, че Милан е възкръснал тогава, когато ги видя да изиграят 10-15 мача като този в сряда (с Шахтьор).

Същото може да е каже и за Джилардиньо. В първенството Милан винаги ще има проблеми, докато не промени и обнови състава си.

В Италия те не могат да се конкурират с Интер. В атака разполагат с еднотипни играчи и си личи, че нещо им липсва", заяви още Бергоми.

"Левски значи СВОБОДА"

Върнете се в началото
 Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: 27 Окт 2007 21:50 
Сами срещу всички
Аватар

Ето един форум посветен само на Интер.
:arrow: http://forum.inter-bulgaria.com/index.php?

"Левски значи СВОБОДА"

Върнете се в началото
 Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: 29 Окт 2007 21:46 
Сами срещу всички
Аватар

Контузията на Станкович по-лека от очакваното

Халфът на Интер няма фрактура на глезена, аут за 6 седмици

Треньорът на Интер Роберто Манчини може да си отдъхне, след като стана ясно, че контузията на полузащитника на "нерадзурите" Деян Станкович е далеч по-лека от първоначалните прогнози. Според първоначалната информация, глезенът на сръбския национал бе счупен в срещата с Палермо в неделя, като болката бе красноречиво изписана по лицето на халфа, когато бе изнасян на носилка от терена.

Веднага след двубоя в Сицилия Манчини призна, че най-много се страхува от това да не може да разчита на Станкович за дълъг период от време, ако наистина той има фрактура.

Прегледите, които извърши докторът на Интер Франко Комби в болницата "Сан Матео" в Павия, обаче показаха, че контузията на 29-годишния футболист е по-лека. Станкович има изкълчен глезен и множество разкъсвания в ставните връзки, но важното е, че няма счупване.

Все още не е ясно колко време ще бъде нужно за възстановяването на играча, но първоначалните прогнози са за около 6 седмици.

"Левски значи СВОБОДА"

Върнете се в началото
 Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: 01 Ное 2007 09:50 
Сами срещу всички
Аватар

Матераци аут срещу Юве, готов за Лацио

Италианският защитник на Интер Марко Матераци няма да успее да се възстанови за супер дербито на Серия "А" с Ювентус, а се очаква да играе чак на 11 ноември срещу Лацио. 33-годишният бранител е извън строя от 22 август, когато скъса вена на дясното бедро в контролата между националните отбори на Италия и Унгария в Будапеща.

Бившият играч на Перуджа се надява дори след двубоя с Лацио да получи повиквателна от селекционера на "Скуадра адзура" Роберто Донадони за решаващата квалификация за Евро 2008 в Глазгоу срещу Шотландия, разкриха от щаба на "нерадзурите".

"Левски значи СВОБОДА"

Върнете се в началото
 Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: 01 Ное 2007 09:55 
Сами срещу всички
Аватар

Треньорът на Дженоа: Интер е най-добрият отбор в Италия

Наставникът на Дженоа - Джан Пиеро Гасперини, се изказа ласкаво за съперника си Интер тази вечер на "Джузепе Меаца".

Според специалиста "нерадзурите" са най-добрият отбор в Италия към днешна дата и заслужено водят в класирането, като все още не познават вкуса на поражението.

"Интер е най-силният тим в Италия. Там имат няколко отсъстващи, но това нищо не означава. Шампионът разполага със състав, който е способен да победи всеки в какъвто и да е момент, така както бе миналия сезон. Единствено им остава да се реализират в Европа", заяви Гасперини.

"Левски значи СВОБОДА"

Върнете се в началото
 Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: 05 Ное 2007 22:22 
Сами срещу всички
Аватар

Недвед счупил крака на Фиго

Шампионът на Италия Интер загуби един от основните си играчи за дълго време, след като стана ясно, че Луиш Фиго е със счупен крак след дербито с Ювентус в неделя. Португалецът бе заменен през второто полувреме след остро влизане на Павел Недвед и направените изследвания показаха, че има фрактура на фибулата на десния си крак.

От клуба обявиха, че той ще бъде опериран във вторник, но не дадоха прогноза, колко време ще се възстановява. При всички положения обаче става дума за няколко месеца.

“Той не се контузи сам. Това бе много мръсно влизане, което можеше да бъде избегнато” изригна президентът на нерадзурите Масимо Морати. Самият Фиго напускайки терена аплодира иронично Недвед за проявата му. Чехът се извини, но това едва ли топли съперника му.

“Това бе абсолютно случайно. Аз просто се опитвах да стигна до топката. Наистина съжалявам за случилото се, защото в нито един момент не съм искал да нараня Луиш. Ние вече изяснихме нещата помежду си и се надявам, че той ще се върне възможно най-бързо в игра” каза той.

Това е поредният проблем пред Интер, след като поради различни травми извън терена са Патрик Виейра, Деян Станкович и Луис Хименес.

"Левски значи СВОБОДА"

Върнете се в началото
 Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: 07 Ное 2007 11:46 
Сами срещу всички
Аватар

Президентът на Португалия дава кураж на Фиго

Дори президентът на Португалия Анибал Силва се опита да вдъхне кураж на Луиш Фиго, като му изпрати специално писмо, в което му пожелава бързо възстановяване. Както е известно крилото на Интер счупи крака си в мача срещу Ювентус в неделя, след грубо влизане от страна на Павел Недвед.

Днес португалецът бе опериран и от клуба обявиха, че всичко е преминало успешно. “Тази вечер Луиш Фиго претърпя успешна операция на десния крак. Тя бе извършена в клиниката “Сан Матео” в Павиа и продължи около един час, като състоянието му е много добро” се казва в официално съобщение на Интер.

Според предварителните очаквания 35-годишният играч ще бъде извън игра най-малко два месеца, но според някои прогнози може да отсъства повече време, за да се възстанови напълно.

"Левски значи СВОБОДА"

Върнете се в началото
 Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: 08 Ное 2007 06:14 
Сами срещу всички
Аватар

Фиго се връща за дербито с Милан

Луиш Фиго ще се върне в игра точно за дербито с Милан съобщават медиите в Италия. Португалската звезда счупи фибула след зверски сблъсък с Павел Недвед в неделното дерби с Ювентус.

Фиго бе опериран успешно в Павия вчера от професор Беназо и има вградена метална пластина, която да ускори възстановяването му.

35-годишният футболист ще бъде извън терена за шест седмици и от Интер предвидиха завръщането му точно за дербито с Милан на 23 декември.

Това означава, че Фиго ще пропусне пет мача от Серия А - с Лацио, Аталанта, Фиорентина, Торино и Каляри, както и мачовете от Шампионската лига с Фенербахче, ПСВ Айндховен и днес с ЦСКА Москва.

Бившият играч на Реал Мадрид бе поредният сериозен удар върху състава на Роберто Манчини след контузиите на Патрик Виера и Деян Станкович.

"Левски значи СВОБОДА"

Върнете се в началото
 Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: 08 Ное 2007 06:18 
Сами срещу всички
Аватар

Креспо беснее на Манчини

Аржентинският голмайстор на Интер Ернан Креспо не скри разочарованието си, че рядко попада в стартовия състав. Нападателят бе реализатор №1 на "нерадзурите" през миналия сезон с 20 гола, като сега се е разписал на три пъти. Креспо има два гола в Серия "А" и един в Шампионската лига, като е играл едва две срещи титуляр в Европа и три в калчото.

"Играя прекалено малко и това ме прави нещастен. Мисля си, че треньорът бърка в своите решения, но все пак той решава кой да играе", коментира бившият нападател на Парма, Лацио, Милан и Челси.
Очакваше се Креспо да играе титуляр в супердербито с Ювентус (1:1), но в последния момент титуляр излезе сънародникът му Хулио Крус, който дори вкара единствения гол във вратата на Буфон.

"Левски значи СВОБОДА"

Върнете се в началото
 Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: 08 Ное 2007 06:19 
Сами срещу всички
Аватар

Манчини: Ибрахимович ще има "Златната топка"

След впечатляващия обрат срещу гостуващия ЦСКА (Москва) старши-треньорът на Интер Роберто Манчини отличи специално играта на Златан Ибрахимович. Шведът вкара два гола, вторият от които изключително зрелищен. "Не знам дали Златан ще спечели "Златната топка" тази година, но съм сигурен, че в кариерата си ще я заслужи повече от веднъж. Днес той бе наистина феноменален", похвали най-добрия си нападател Манчини.

Наставникът на "нерадзурите" призна, че в началото на двубоя възпитаниците му са били неконцентрирани и това е можело да им изиграе лоша шега: "Стадионът не бе пълен и при липсата на обичайната атмосфера момчетата започнаха отпуснато. Не мога обаче да не съм горд от начина, по който се върнахме в мача след 0:2. ЦСКА са силен отбор, особено в атака. Поради това избрах да играем с трима централни защитници, но и така Вагнер Лав и Жо ни създадоха грижи", довери Манчини.

"Левски значи СВОБОДА"

Върнете се в началото
 Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: 09 Ное 2007 13:36 
Сами срещу всички
Аватар

Императора ще остане, отсече Морати

Президентът на Интер Масимо Морати обяви, че бразилския голаджия Адриано Лейте Рибейро няма да ходи никъде и ще продължи да е в състава на Роберто Манчини. Както е известно, вчера 25-годишният нападател призна, че се чувства депресиран, след като има едва три мача за "нерадзурите" от началото на сезона.

"Имахме възможност да пратим Адриано под наем, но фактът, че той се чувства отлично на Сан Сиро ни спря да го направим. Манчини се отнася грижовно към него. Той го поучава и насърчава, а не го порицава", сподели Морати.

Според "Гадзета дело Спорт" Императора и мениджърът му Жилмар Риналди вече са били при ръководството на италианския шампион с молба да прекратят договора между клуба и футболиста, но техническият директор Марко Бранка твърдо се възпротивил.

"Левски значи СВОБОДА"

Върнете се в началото
 Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: 09 Ное 2007 13:37 
Сами срещу всички
Аватар

Матераци играе 70 минути за 150 години ФК Шефилд

Защитникът на Интер Милано и световен шампион със "Скуадра адзура" от Мондиал'2006 Марко Матераци се завърна на футболния терен, след като получи контузия на бедрото на десния крак на 22 август по време на приятелския мач Унгария - Италия (3:1).

Матераци взе участие в юношеския тим (до 19 години) на Интер, който победи ФК Шефилд с 5:2 в мач, отбелязал 150-та годишнина на първия и най-стария футболен клуб в света, според ФИФА. ФК Шефилд, който е аматьорски отбор и играе осем дивизии по-надолу от Висшата английска лига, е създаден през октомври 1857-а година и представя първите 11 правила на футболната игра.

Избелелите вече документи по този случая бяха показани за първи път от Пеле в клубния музей на Брамал Лейн - най-стария стадион, на който все още се играят мачове от професионалния футбол.

Интересното е, че Марко Матераци, който игра 72 минути, стана причина и за двата гола на ФК Шефилд. При първия гол топката бе прокарана между краката му, а след извършения от него фаул падна и второто попадение.

Марио Балотели отбеляза два гола, а останалите три попадения за юношеския тим на Интер бяха дело на Гомес Пасос, Горан Славкоски и Джанлука Литери. Стюърт Копнъл отбеляза първия гол за Шефилд и асистира за второто попадение, дело на Роб Уорд.

"Левски значи СВОБОДА"

Върнете се в началото
 Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: 09 Ное 2007 13:38 
Сами срещу всички
Аватар

Михайлович: Адриано сам да се оправя, ние му помагаме от години

Помощник треньорът на Интер Синиша Михайлович заяви, че бразилският нападател Адриано трябва сам да си помогне преди да поиска търси помощ от останалите. Както е известно, бразилецът има проблеми с треньорския щаб на "нерадзурите" и доста рядко попада в първия състав на Роберто Манчини през новия сезон.

"От години помагаме на Адриано, но мисля, че той се нуждае най-вече от едно - сам да си помогне. Тогава ще е много по-лесно и на нас от треньорския щаб. В момента нещата при бразилеца стоят така - два дни тренировки, два дни почивка. А така прогресът няма да дойде скоро. Все още не е ясно дали ще продадем бразилеца, но това все пак не зависи от мен", коментира Михайлович.

"Левски значи СВОБОДА"

Върнете се в началото
 Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: 09 Ное 2007 13:40 
Сами срещу всички
Аватар

Арсенал и Интер с най-много чужденци в Европа

Лондонският гранд Арсенал е клуба с най-много чужденци на Стария континент. Мениджърът Арсен Венгер има в състава си едва един англичанин - Тео Уолкът. Шампионът в Серия "А" Интер е на второ място, а Блекбърн на трето, Болтън са четвърти, докато отбора на Станислав Ангелов и Димитър Рангелов Енерги (Котбус) е на пето място. Вице европейският клубен шампион Ливърпул и Челси са на 6-о и 7-о място, следват двата германски клуба Хамбургер и Шалке, а Фулъм допълва десетката.

Топ 10 на отборите с най-много чужденци в състава си:
1. Арсенал
2. Интер
3. Блякбърн
4. Болтън
5. Енерги Котбус
6. Ливърпул
7. Челси
8. Хамбург
9. Шалке
10. Фулъм

"Левски значи СВОБОДА"

Върнете се в началото
 Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: 09 Ное 2007 21:54 
Сами срещу всички
Аватар

Адриано поиска обяснение от Манчини и Морати

Бразилският нападател на Интер Адриано поиска обяснение от наставника Роберто Манчини и президента Масимо Морати защо не играе. "Искам да играя. Тренирах добре, но изведнъж Манчини ме извади от групата на тима, като не ми каза и дума. Надявам се да получа някакъв отговор от клуба за моето бъдеще. Желанието ми е да играя, за да се завърна в националния отбор на Бразилия. Имах много тежък период след смъртта на баща ми, но депресията, която ми пречеше да тренирам и да мисля за футбол отмина. Вече оставих тези неща зад гърба си. В момента живея със семейството и възвърнах вътрешното си спокойствие", коментира Адриано пред медиите на Апенините.
Императора е играл едва четири срещи през този сезон в Серия "А", като е реализирал един гол.

"Левски значи СВОБОДА"

Върнете се в началото
 Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: 10 Ное 2007 13:08 
Сами срещу всички
Аватар

Фиго става треньор в националния

Луиш Фиго е на път да стане треньор на Португалия. Халфът на Интер играе последния си сезон като футболист. 35-годишният бивш носител на "Златната топка" получи контузия в дербито с Ювентус и няма да играе 2 месеца. Той счупи крака си при един сблъсък с Павел Недвед. Фиго обаче няма да скучае в тези два месеца. Той получи покана да стане треньор на Португалия.

От португалската федерация са помолили Фиго да помага на селекционера Луис Фелипе Сколари. Халфът на Интер ще стои на пейката в оставащите квалификации за Евро 2008. Идеята е на Жилберто Мадаил, президент на местната федерация.

"Неговото присъствие и авторитет ще бъдат от полза на всички. Опитът, който той има е познат на всеки и той може много да ни помогне", заяви Мадаил.

Фиго ще помага на Сколари в мачовете с Армения на 17 ноември и Финландия на 21 ноември. Те са решаващи на Португалия за класиране на европейското. В момента отбора е втори в групата на 3 точки пред Сърбия и Финландия. Португалците се нуждаят от 4 точки в тези два мача и ще се класират.

Все още обаче няма отговор от Фиго и Интер. Очаква се нерадзурите да не правят спънки на халфа. От Интер обаче имаха намерение да предложат пост на Фиго в ръководството на клуба, след края на кариерата му. Португалската федерация пък се надява Фиго да остане по-дълго в щаба на Сколари и след време да поеме националния отбор.

"Левски значи СВОБОДА"

Върнете се в началото
 Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: 10 Ное 2007 13:09 
Сами срещу всички
Аватар

Интер ще се отърве от Адриано през зимата

Интер ще се отърве от услугите на Адриано през зимната пауза. "Нерадзурите" твърдо са решили да преотстъпят нападателят, който не дава изгледи за подобрение и от началото на сезона се появи на терена едва четири пъти.

"Императорът" се нарежда пети в листата на Манчини след Златан Ибрахимович, Ернан Креспо, Хулио Круз и Давид Суазо, като в последите три мача срещу Палермо, Дженоа и Ювентус няма записана и една минута на зеления килим.

Още през лятото шефовете на Интер се опитаха да го преотстъпят, но Адриано сам отказа под претекст, че ще се бори за титулярното място. В крайна сметка наскоро бразилецът призна, че все още страда от депресия и продължава да е далеч от някогашната си форма.

На среща между ръководството на италианския гранд и мениджъра на играча, бе решено категоричното му отдаване под наем. За сега интерес са проявили два клуба от острова - Уест Хям и Манчестър Сити.

"Левски значи СВОБОДА"

Върнете се в началото
 Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: 10 Ное 2007 13:10 
Сами срещу всички
Аватар

Адриано: Сбогом Интер, искам да играя

Всичко между Адриано и Интер вече е приключило. Нападателят призна, че ще си ходи, защото не получава достатъчно шанс за изява. Бразилецът не попадна в групата на Интер за последните 3 мача на нерадзурите в първенството. Освен това треньорът Роберто Манчини не го включи в състава за Шампионската лига този сезон. В интервю пред бразилския "О Глобо" Императора признава, че е време да си тръгне.

Бразилецът се сдърпа с треньора Роберто Манчини в мача, в който вкара единствения си гол за сезона - срещу Реджина. Тогава Адриано бе сменен и отказа да поздрави Манчини докато напускаше терена. Двамата са в обтегнати отношения от много време. Шефовете на Интер бяха много разочаровани от държанието на Адриано в последната година. Бразилецът се отдаде на разгулен живот, нощни купони и набези по дискотеките. Бяха публикувани и снимки как той видимо пиян в компанията на полуголи жени се весели посред нощ.

Всичко това доведе до необратим срив между Адриано и Интер. Нерадзурите искаха да дадат нападателя под наем още през лятото, но той отказа. Сега обаче Императора е готов да напусне.

"Искам отново да играя за националния отбор на Бразилия. Не ме интересува къде ще отида, но искам да играя редовно. Манчини спря да ме пуска и въобще не ми обясни какъв е мотива. Играя добре и имам спокоен живот. Живея заедно с майка ми, брат ми и баба Уанда. Виновен съм за всичко, което направих - дискотеките, купоните, закъсненията за тренировка. Разбрах, че така не трябва и вече не правя такива неща. Просто искам да играя", заяви Адриано.

Оферти за нападателя имаше от английските Манчестър Сити и Уест Хем. Все още обаче не е ясно къде ще отиде бразилеца. Той със сигурност ще напусне нерадзурите през януари. Най-вероятно под наем. "Очаквам какво ще е решението на треньора и клуба. Но повтарям, че искам да играя. Отново се забавлявам, усмихвам, добре съм и тренирам отлично. Последният път, когато бях в националния отбор срещу Португалия играх едно полувреме. Дунга ми каза да не правя глупости. Ето, аз не ги правя и искам отново да играя за Бразилия", завърши Адриано.

Президентът на Милан Силвио Берлускони заяви преди 2 дни, че с радост би взел Адриано. Бразилецът също не би се противил на трансфер в Милан. Там играят неговите сънародници Дида, Сержиньо, Кафу, Роналдо, Кака, Дигао и Пато. Едва ли обаче президентът на Интер Масимо Морати би се съгласил на подобен вариант.

В последният момент с оферта за Адриано излезе и Ювентус. Бианконерите са готови да броят 35 млн. евро за Императора. Масимо Морати е в добри отношения с ръководството на Юве. От там нерадзурите купиха Ибрахимович и Виейра. Старата госпожа пък ще може да си върне малко от достойнството след трансферите на Ибра и Виейра, като измъкне Адриано.

"Левски значи СВОБОДА"

Върнете се в началото
 Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: 11 Ное 2007 15:06 
Сами срещу всички
Аватар

Адриано става съотборник на Божинов и Петров

Бъдещето на Адриано вече е решено. След поредица дебати, стана ясно, че той бразилецът ще напусне Интер през февруари, а самият той заяви после, че най-вероятната дестинация за него е английският Манчестър Сити.

Адриано може да се окаже част от бартерна сделка, защото както "гражданите" искат него, така и "нерадзурите" държат на всяка цена да привлекат Бианки.

"Говорих с клуба и напускам през януари", заяви Адриано.

"Моят първи избор е Манчестър Сити и Ериксон, а доколкото знам и Интер иска Бианки.

Собственикът на Сити Тхаскин Шинаватра призна, че съставът на англичаните може да бъде подсилен доста през януари, но кои ще са новите играчи зависи от Ериксон.

"Ще инвестираме в отбора през януарския трансферен прозорец, ако разбира се намерим точните играчи на приемливи цени.

Знам, че Свен има някои идеи и ще продължавам да го подкрепям."

"Левски значи СВОБОДА"

Върнете се в началото
 Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: 13 Ное 2007 22:47 
Сами срещу всички
Аватар

Златан взе Златната топка, шведската

Нападателят на Интер Златан Ибрахимович бе избран за футболист №1 на родината си Швеция. Известният с чепатия си характер здравеняк отвя конкуренцията и грабна за втори път наградата.

Ибра взе отличието и през 2005 г. През изминалия сезон Ибрахимович стана шампион на Италия с Интер, като вкара 15 гола в 27 мача. Този сезона нападателят също е в прекрасна форма и вече наниза 11 гола.

"Изключително съм горд да получа наградата за втори път. Това не е само моя награда, тя принадлежи на шведските фенове, особено на децата там."

В момента Ибрахимович тренира с шведския национален отбор за предстоящите им квалификации с Испания и Латвия. На северната страна й е нужна само една точка за да си осигури място на турнира в Австрия и Швейцария.

"Левски значи СВОБОДА"

Върнете се в началото
 Профил  

Покажи мненията от миналия:  Сортирай по  
Напиши нова тема Отговори на тема     [ 269 мнения ]  Предишна  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8 ... 11  Следваща

Подобни теми Автор Преглеждания Последно мнение
Преглежда непрочетените мнения Формула 1 - новини
Форум: Формула 1
Anonymous 113658 10 Юни 2010 16:59
от tedo
Преглежда непрочетените мнения Новини
Форум: Калиакра 1923 (Каварна)
Anonymous 223513 25 Яну 2011 15:39
от sashitop
Преглежда непрочетените мнения Новини за Хебър
Форум: Хебър 1918 (Пазарджик)
Anonymous 240014 19 Окт 2009 22:34