bulgarian-football.com | bgclubs.eu | GOAL.bg | Левски София | ДЮШ Левски | bfl-team.com | pi4e.com | Dropbox | eRepublik
* Влез   * Регистрация

Последно посещение:
Дата и час: 17 Юни 2025 12:33

Български клубове - Янтра 1919 (Габрово) | Стадион GOAL.bg

Напиши нова тема Темата е заключена, не можете да променяте мнения.     [ 23 мнения ] 
Автор Съобщение
 Заглавие: ръководството на ФК ЯНТРА ГАБРОВО
МнениеПубликувано на: 17 Окт 2007 15:37 
Аватар

Отбор: Янтра Габрово (Габрово)
Хайде всеки да каже какво мисли и как оценява работата на ръководството!

Факт, е че Дандис два пъти вкарва отбора в професионалния футбол, залага се предимно на габровци и т.н. Ситуацията около финансирането обаче е пълна мистерия :roll:

Върнете се в началото
 Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: 17 Окт 2007 15:46 
Аватар

Отбор: Янтра 1919 (Габрово)
Лично аз ще изчакам да мине срещата днес преди да напиша мнението си :wink:

Върнете се в началото
 Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: 17 Окт 2007 16:34 

Това, че г-н Дандис вкара 2 пъти отбора в професионалния футбол е факт! Въпросът е какво правеше Янтра в аматьорския, там ли ни беше мястото?

Върнете се в началото
 Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: 17 Окт 2007 16:38 
Аватар

И аз нямам обяснение за представянето ни преди две години когато изпаднахме, но си мисля че не всичко зависеше от нас!

Върнете се в началото
 Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: 17 Окт 2007 19:23 
....Под всякаква крИтиКа. .....

Върнете се в началото

Заглавие:
МнениеПубликувано на: 18 Окт 2007 00:03 
Аватар

Ами към днешна дата едва ли мога да съм недоволен от ръководството на "Янтра" по простата причина,че отбора е в професионалния футбол (където му е мястото),никой не се оплаква от неизплатени премии и заплати и момчетата се раздават във всеки мач,или поне домакинствата.Може да не са най-добрите футболисти но ние си ги знаем :) Според мен най-точната оценка може да бъде дадена на полусезона,след като видим закъснялата селекция,и в края на шампионата,според класирането.

Върнете се в началото
 Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: 07 Ное 2007 20:42 
Аватар

знаете ли кога ще ни е следващото гостуване момчета? когато си платим ние вси4ко!отбора вече няма пари за нас жалко но факт!!!!!!!

Върнете се в началото
 Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: 07 Ное 2007 20:52 
Аватар

Откъде излезе тази информация? Нали утре щеше да има среща?

Love and Peace from the Stereo Crew

Върнете се в началото
 Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: 07 Ное 2007 21:00 

Говорих с Бараков и той ми каза,че няма пари за премии и заплати,ние рейс сме искали...Каза да се разбирам с Дандис.И аз гожорих следобед с него - той е в София,в болница или санаториум.Каза,че ако него го няма да се разбираме с Бараков,който пък от своя страна се разграничи от Дандис и каза,че няма пари за нас,а че Дандис иска да му дадат пари от Обшината и да ги харчи.Затова,по мойто скромно мнение,да се съберем утре в 5-5:15 в Залата,хем да подрепим волейболистките,хем да се разберем какво ще правим.

Само Янтра !

Върнете се в началото
 Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: 07 Ное 2007 22:01 

Пичове,
нещата в Янтра са много зле. Ръководството не е плащало заплати и премии, отборът няма лекар, както и официална зимна екипировка /с дълъг ръкав/, фирмите приближени до Богомил Белчев се отказаха от плащането на заплати на някои футболисти, президентът се прави на специалист и се бърка в работата на треньора, не се знае дали общината ще дава пари и т.н. От край време се мъча да ви обясня, че гърците са вредни за клуба и трябва да им помогнем да си отидат. С тях Янтра няма бъдеще в професионалния футбол. Скоро ще ви стане още по-ясно!

Върнете се в началото
 Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: 07 Ное 2007 22:51 

Като чета коментарите ми се струва че догодина пак ше ходиме на мачове от "В" група

Върнете се в началото
 Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: 08 Ное 2007 00:11 

Византийските номера ще съсипят футбола в Габрово.Дандис търпя Филипов и като изпаднахме а пък доверието къ м Веско се било вече изчерпало.С 60000 от общината изкарахме 2 месеца.Докато но вия общински съвет ако въобще гласува пари ще минат 3 месеца .Дандис като не му изнася да си ходи и новия кмет да поеме отговорност и да търси начин за спасение на габровския футбол ина ттози добър отбор и треньори които имаме .Янтра е била в А група и без да го е имало византийското присъствие

Върнете се в началото
 Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: 08 Ное 2007 10:16 
Аватар

момчета да не изпадаме в крайности! Най нормалното нещо на света е като си отиде кмета да си отидат и обръча от фирми около него! 8 год. се правеха, че помагат .... БАСТА :twisted: Във футболния клуб при всички положения ще има сътресения, но ако Дандис е сериозен и иска да се занимава с отбора ще намери изход! Като първи ход му препоръчвам да се отърве от некъдърниците около него! Всички знаете за кого говоря! Въпроса е какво ще стане с фен клуба, май идва време разделно. Тук ще си проличи и колко от нас обичат отбора и колко искаха просто да влизат без пари и т.н. Аз съм с вас, но стига чесане на езици, като ще правим нещо да го правим или да си вземем по пакетче семки и на ....................... волейбол :shock:

Върнете се в началото
 Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: 08 Ное 2007 20:58 
Аватар

Абе само плюем мамка му :evil: Не мога да разбера преди няколко годинки,като ги нямаше византийските номера кой ни натресе в калта :?:

Върнете се в началото
 Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: 09 Ное 2007 16:49 
Аватар

Отбор: Суворово (Суворово)
Щом е за бела винаги ще се намери кой!

Във фирма "Титан" от десетина дни върви страхотен дебат. Неразрешимият спор е дали върху кофите за боклук да бъде изписано ЦСКА или върху фланелките на футболния отбор да се появи надпис "червени боклуци".

Върнете се в началото
 Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: 09 Ное 2007 22:07 

Вече не знам какво да мисля.Преди 2 месеца уж всичко беше наред и имаше оптимизъм асега май пак сме в задънена улица и бъдещето не изглежда оптимистично и розово.Всичко пак ще бъде на парче пак ще има ултиматоми към общината и накрая????????????????

Върнете се в началото
 Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: 09 Ное 2007 22:53 

akademik1 написа:
Вече не знам какво да мисля.Преди 2 месеца уж всичко беше наред и имаше оптимизъм асега май пак сме в задънена улица и бъдещето не изглежда оптимистично и розово.Всичко пак ще бъде на парче пак ще има ултиматоми към общината и накрая????????????????

Кво друго очакваш от тая държава :x

Върнете се в началото
 Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: 14 Ное 2007 12:23 
От това което чета и подразбирам,вие си отивате момчета.За пореден път се доказвате като несериозен отбор..ние макар перипети макар всички Спартак си остава Спартак Плевен и никога няма да идеме на село за разлика от вас.Другата седмица ще сложиме началото на края на Янтра (Габрово) в Б група.Надявам се тези сътресения да са в + за нас и да си отидеме като победители..!

Върнете се в началото

Заглавие:
МнениеПубликувано на: 14 Ное 2007 14:07 
Аватар

Spartakforever` написа:
От това което чета и подразбирам,вие си отивате момчета.За пореден път се доказвате като несериозен отбор..ние макар перипети макар всички Спартак си остава Спартак Плевен и никога няма да идеме на село за разлика от вас.Другата седмица ще сложиме началото на края на Янтра (Габрово) в Б група.Надявам се тези сътресения да са в + за нас и да си отидеме като победители..!

приятел, много приказваш не мислиш ли? Или мозъка ти няма подобна функция? Ботевград правеха същото преди две години и си тръгнаха с нас, така че недей да лаеш месеца! Гледай си останките от славния НЯКОГА Спартак и се моли да няма дербита с гара Левски :P

Върнете се в началото
 Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: 15 Ное 2007 11:15 
SAMO YANTRA

Върнете се в началото

Заглавие:
МнениеПубликувано на: 15 Ное 2007 11:23 
ЗЕЛЕНА ЗОНА

Върнете се в началото

Заглавие:
МнениеПубликувано на: 15 Ное 2007 11:24 
НЕ МОГА ДА РАЗБЕРА ЗАЩО ПЛЮЕТЕ РЪКОВОДСТВОТО НА ЯНТРА, АКО НЕ БЕШЕ ТО ОТДАВНА ОТБОР НЯМАШЕ ДА ИМА
НИКОЙ ОБАЧЕ НЕ СИ СПОМНЯ ЗА ТОВА СЕГА ПРОСТО Е ЛЕСНО ДА СЕ МРЪЩИМ И ДА ПИТАМЕ ЗАЩО КАК КОГА

Върнете се в началото

Заглавие: ултрас зелени
МнениеПубликувано на: 15 Ное 2007 16:33 
не мога да повярвам че толкова много се нахвърлят някои фенове на ръководството на Янтра. Аз ходя на стадиона от близо 15 години. Вярно е че сме имали и по добри периоди но тогава и друго беше времето,всички помагаха. Нима ви се струва че при Цокев и другите айдути бяхме по добре. Бързо забравихте времето когато тимът нямаше пари дори за една вафла и само намесата на г-н Тасос, който с лични пари и впоследствие на г-н Дандис отборът на Янтра още съществува. Защото в интерес на истината клубът като клуб си беше отишъл

Върнете се в началото

Покажи мненията от миналия:  Сортирай по  
Напиши нова тема Темата е заключена, не можете да променяте мнения.     [ 23 мнения ] 

Подобни теми Автор Преглеждания Последно мнение
Преглежда непрочетените мнения Снимки на стадиона
Форум: Спортист 2009 (Своге)
lms_X 246352 14 Окт 2009 23:39
от darkko
Преглежда непрочетените мнения На кое място ще завърши "Дунав" в Б Изток?
Форум: Сезон 2006/2007
DUNAV-RUSSE 178019 16 Сеп 2018 10:00
от Dearis
Преглежда непрочетените мнения Купата на България
Форум: Хебър 1918 (Пазарджик)
Anonymous 141405 04 Ное 2006 18:12
от StreeT_HunteR
Преглежда непрочетените мнения Отборът на Спартак - 2006-2007
Форум: Архив
Anonymous 132726 01 Яну 2007 16:25
от SPFC1919
Преглежда непрочетените мнения История на ФК "Спартак" Пловдив