bulgarian-football.com | bgclubs.eu | GOAL.bg | Левски София | ДЮШ Левски | bfl-team.com | pi4e.com | Dropbox | eRepublik
* Влез   * Регистрация

Последно посещение:
Дата и час: 22 Юни 2025 11:27

Напиши нова тема Отговори на тема     [ 5 мнения ] 
Автор Съобщение
 Заглавие: Форумът на ДПС проповядва тоталитаризъм!
МнениеПубликувано на: 09 Яну 2009 07:21 
Номенклатурният форум на ДПС на адрес kircaalihaber.com/forum проповядва тоталитаризъм! В сряда се бях регистрирал във форума на диктаторите от Кърджалихабер. Настъпи шаш и паника сред тях! Започнах да опровергавам лъжите им една по една! Уплашиха се от мен и започнаха да викат админа да ги спаси, като на практика ме изгони. Не можаха да понесат, че аз бидейки турчин, разкривам грозното, диктатурско лице на ДПС,нашите предатели, които заради пъклените си лични интереси, не предадоха на комунистите. Успях тотално да поставя на местата им лакейте на ДПС-партията на циганина Ахмед Доган-туркоубиеца и мъчитиля на турците в България(между другото убийството на Ахмед Емин не е първото политическо убийство, поръчано от ДПС! Един ден ще излезе истината кой е поръчал убийството на общинския лидера на НДПС в Момчилград)
Както се и очакваше, още вчера при появата на администратора, ме забраниха. Това е диктаторското лице на ДПС! Не могат да издържат и един ден на опозиция, защото са тоталитарна, диктаторска партия! Вчера следобяд не само, че ми забраниха достъпа дотам, но на всичкото отгоре, докато писах ми пуснаха вирус, който порази два от компютрите на работното ми място. Аз искам да попитам легално ли е в България сайтове да заразяват компютрите на своите потребители???
Затова един ден администраторът Мюззеки Ахмед, племенникът му и всички, които участват в поддържането на този фашистки сайт, ще си платят по законен път, гарантирам им на 100%!!!, че това ще стане

Върнете се в началото

Заглавие: Re: Форумът на ДПС проповядва тоталитаризъм!
МнениеПубликувано на: 09 Яну 2009 07:43 
Във форума на кърджалихабер, който бе съобщен на Американското разузнаване и се следи от тях, се проповядват:
-омраза и унищожаване на Америка и демокрацията по целия свят!
-възхваляват се организации, признати за терористични като Ал-Каеда
-възхвалява се Саддам Хюсеин
-проповядва се омраза и унищожение на българите като неверници
-плашат се турци и мюсюлмани с българи
-проповядва се етническа и религиозна омраза
-заплашват се хората, които не са съгласни с тях с убийство
-проповядва се радикален ислям

Така че схватката там не е никак лична между мен и онези лакеи на ДПС. Това е борба между демокрацията(в мое лице) и диктатурата на ДПС-партията на убиеца Доган!
Засега лично аз съм изпратил конкретни доказателства за терористичната им дейност на съответните власти в САЩ, в резултат на което форумът на ДПС е под постоянното наблюдение на ЦРУ.
Аз като работещ човек и данъкоплатец се питам, има ли прокуратура в България или нея я е страх от Ахмед Доган-циганина, убиец на турци?
Говоря за страшни неща, дами и господа, невероятно, но факт, в 21 век, в България, страна членка на ЕС, се борим с феодалната диктатура.
Лично аз очаквам с огромно нетърпение началото на мандата на Барак Обама. Обама вече е информиран, че ДПС е терористично-диктаторска партия. Имам бартовчед, който живее в САЩ и ще използвам всички начини, за да покажа истинското лице на мафиотската организация, наречена иронично ДПС. От момента, в който Обама поеме кормилото, лично ви гарантирам, че ДПС няма да има никаква подкрепа от САЩ!
Ако в България има закони, този форум на ДПС, трябваше отдавна да е закрит със съдебно решение и лицата, призовали за насилие да бъдат разпитвани!
Кърджали хабер е опасен терористичен форум!

Върнете се в началото

Заглавие:
МнениеПубликувано на: 09 Яну 2009 13:15 
Аватар

Отбор: Спартак 1919 (Плевен)
За чий хуй пишеш тука бе? Самоизяжте се резняци!!!

Върнете се в началото
 Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: 09 Яну 2009 20:39 
БОЛЯРИ
Аватар

Отбор: Етър 1924 (Велико Търново)
Елин пише доста интересни неща, но как да им поврярва човек-звучи ми толкова невероятно представител на турския етнос да говори и действа срещу партията дпс, която определено е основана на етнически принцип и подкрепяна от всички турци по света и у нас.
Хареса ми идеята, че Обама ще ни избави от дпс-звучи невероятно, но дали пъй няма да съм доволен ако стане :)

Върнете се в началото
 Профил  

Заглавие: Re: Форумът на ДПС проповядва тоталитаризъм!
МнениеПубликувано на: 12 Яну 2009 00:36 
Аватар

Отбор: Суворово (Суворово)
elin написа:
Номенклатурният форум на ДПС на адрес kircaalihaber.com/forum проповядва тоталитаризъм! В сряда се бях регистрирал във форума на диктаторите от Кърджалихабер. Настъпи шаш и паника сред тях! Започнах да опровергавам лъжите им една по една! Уплашиха се от мен и започнаха да викат админа да ги спаси, като на практика ме изгони. Не можаха да понесат, че аз бидейки турчин, разкривам грозното, диктатурско лице на ДПС,нашите предатели, които заради пъклените си лични интереси, не предадоха на комунистите. Успях тотално да поставя на местата им лакейте на ДПС-партията на циганина Ахмед Доган-туркоубиеца и мъчитиля на турците в България(между другото убийството на Ахмед Емин не е първото политическо убийство, поръчано от ДПС! Един ден ще излезе истината кой е поръчал убийството на общинския лидера на НДПС в Момчилград)
Както се и очакваше, още вчера при появата на администратора, ме забраниха. Това е диктаторското лице на ДПС! Не могат да издържат и един ден на опозиция, защото са тоталитарна, диктаторска партия! Вчера следобяд не само, че ми забраниха достъпа дотам, но на всичкото отгоре, докато писах ми пуснаха вирус, който порази два от компютрите на работното ми място. Аз искам да попитам легално ли е в България сайтове да заразяват компютрите на своите потребители???
Затова един ден администраторът Мюззеки Ахмед, племенникът му и всички, които участват в поддържането на този фашистки сайт, ще си платят по законен път, гарантирам им на 100%!!!, че това ще стане

да ти кажа никой от нас не го ебе за вас!

Във фирма "Титан" от десетина дни върви страхотен дебат. Неразрешимият спор е дали върху кофите за боклук да бъде изписано ЦСКА или върху фланелките на футболния отбор да се появи надпис "червени боклуци".

Върнете се в началото
 Профил  

Покажи мненията от миналия:  Сортирай по  
Напиши нова тема Отговори на тема     [ 5 мнения ] 

Подобни теми Автор Преглеждания Последно мнение
Преглежда непрочетените мнения Снимки на стадиона
Форум: Спортист 2009 (Своге)
lms_X 247972 14 Окт 2009 23:39
от darkko
Преглежда непрочетените мнения На кое място ще завърши "Дунав" в Б Изток?
Форум: Сезон 2006/2007
DUNAV-RUSSE 178790 16 Сеп 2018 10:00
от Dearis
Преглежда непрочетените мнения Купата на България
Форум: Хебър 1918 (Пазарджик)
Anonymous 141851 04 Ное 2006 18:12
от StreeT_HunteR
Преглежда непрочетените мнения Отборът на Спартак - 2006-2007
Форум: Архив
Anonymous 133107 01 Яну 2007 16:25
от SPFC1919
Преглежда непрочетените мнения История на ФК "Спартак" Пловдив