bulgarian-football.com | bgclubs.eu | GOAL.bg | Левски София | ДЮШ Левски | bfl-team.com | pi4e.com | Dropbox | eRepublik
* Влез   * Регистрация

Последно посещение:
Дата и час: 14 Юни 2025 05:59

Български клубове - Бдин (Видин) | Стадион GOAL.bg

Напиши нова тема Отговори на тема     [ 29 мнения ]  Предишна  1, 2
Автор Съобщение
 Заглавие:
МнениеПубликувано на: 21 Апр 2008 23:36 

bianconero написа:
vd написа:
bianconero написа:
За Пламен Русинов ли става дума :?
Той доколкото знам е добър футболист, но изглежда дисциплината му изобщо не е на ниво.Кажете нещо повече за него :)

Я кажете вие от Дряново есента как са го оставили този Русинов вашите играчи 5 минути преди края на мача Дряново-Драганица, щото есента игра в Драганица, да премине на парад и да отбележи победния гол за 3-2. Говорите как сте взели 1 точка от БДИН, а за мача ви с Драганица нищо. Във Видин се говори, че Драганица и Криводол пазаруват яко къде противникови играчи , къде съдии, изпитали сме го на наш гръб. Да не повтаряме коментарите за мачовете ни с тези два отбора.

Офф не ме сещай за този мач, че пак се ядосвам :evil: Заслужавахме си победата както и в мача срещу вас!И между другото след мача с вас всички си мислехме, че купувате мачове, защото бяхте трагични като итра, а в същото време оглавявахте класирането.
И жестоко ме съмнява, че ако мача с Драгалница е бил уреден щяха да чакат последните 5мин, за да вкарат победния гол :!:
Тия са си мислили, че ще го вземат мача и като са видели как се развива, са действали после. Така се говори. На мача ни в Белене глиганите са заявили на Бдинци, че играят за премия от драганица и тогава след 6(шест) поредни победи правим 0-0, след това БДИН продаде или подари не знам кое е по-точно на същите тези домакинския си мач. В Криводол последния мач с 10 души повеждаме на 3-и пъти, но съдията ни е заклал с червен картон в средата на първото полувреме и е дал две дузпи за домакините. Аз си мисля, че БДИН не са играли пак за себе си този мач, щото тия Криводол за трети сезон играят , преди имали ли са отбор въобще незнам, но там ни ритат много и нашите не играят както трябва и сега изведнъж сме се хвърлили да печелим. БДИН ако купуваха мачове отдавна да са в Б група, щото по принцип винаги сме имали добър отбор, но при гостуванията не всички те оставят да играеш футбол и затова такива отбори които са ни ритали повечко падат с много голове във Видин. Всичко е далавера, а ние си хабим нервите и здравето, а играчите правят гушки.

Върнете се в началото
 Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: 22 Апр 2008 12:16 
Аватар

Отбор: ЦСКА (София)
Момчето от Белоградчик, което паэеше преэ есента сега не е в отбора.Иначе не беше лош вратар.Той даже не почна подготовката неэнам дали е бил иэгонен или си е тръгнал по собствено желание.

Върнете се в началото
 Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: 22 Апр 2008 12:53 
Сами срещу всички
Аватар

Отбор: Левски (София)
Stevie-G написа:
Момчето от Белоградчик, което паэеше преэ есента сега не е в отбора.Иначе не беше лош вратар.Той даже не почна подготовката неэнам дали е бил иэгонен или си е тръгнал по собствено желание.

Еми то даваха ли пари на него?
Въобще юношите дето играят при мажете взимат ли пари?

"Левски значи СВОБОДА"
- "Левски" отборът на тези, които искат да бъдат свободни

Върнете се в началото
 Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: 01 Май 2008 20:40 
това беше много добра победа за вдигане на самучуствието

Върнете се в началото

Покажи мненията от миналия:  Сортирай по  
Напиши нова тема Отговори на тема     [ 29 мнения ]  Предишна  1, 2

Подобни теми Автор Преглеждания Последно мнение
Преглежда непрочетените мнения Бдин (Видин) - Локо Г.О.
Форум: Локомотив (Горна Оряховица)
Ultras 9797 12 Апр 2007 18:07
от Ultras
Преглежда непрочетените мнения Гигант - Ботев Вр
Форум: Сезон 2006/2007
vankata 64792 27 Апр 2007 09:28
от paveto88
Преглежда непрочетените мнения Янтра /Габрово/ - Бдин /Видин/, последно дерби за сезона
янтра гб 34497 23 Май 2007 17:41
от янтра гб
Преглежда непрочетените мнения Янтра- Гигант(Белене)
parmalat 11717 10 Май 2007 08:38
от янтра гб
Преглежда непрочетените мнения Бдин (Видин)-Ситомир (Никопол) 2:0
Форум: Сезон 2007/2008
Liuby 6214 05 Сеп 2007 17:41
от vd