valiog написа:
Извинявай драги ми малоумнико Keanu, че пак трябва да те ограмотявам, но това ще е последната ми безплатна лекция към теб. След това с въпросите си може да се обръщаш към мен само срещу заплащане. В тия квалификации, както и в предишните за световното в Германия, най-добрите осем втори играят в четири двойки, след което остават четири отбора и заедно с деветте първи правят 13 отбора от зона Европа. А показателите на тези втори отбори в групите се получават като се вземат показателите им от мачовете по време на квалификациите с отборите до четвърто място. Така в нашата група пети и шести могат да са например Грузия и Кипър. Тогава ще се вземат точките ни от мачовете срещу Италия, Ейре и Черна гора и ще се сравнят с точките на другите осем втори от останалите групи. Ей ти го регламента, специално съм го извадил за теб:
Българският национален отбор по футбол се падна да играе с четирикратния световен шампион Италия в квалификационна група 8 за Мондиал 2010 в ЮАР. Останалите съперници на нашите са Ейре, Кипър, Грузия и Черна гора.
Според регламента директно за Световното първенство след по-малко от три години се класира първият в крайното класиране.
Вторият отбор пък ще трябва да се нареди измежду осемте най-добри на тази позиция от всички девет групи.
При сборуването на точките ще се имат предвид получените резултати срещу първия, третия и четвъртия във финалното подреждане.
Осемте най-добри втори тима ще играят баражи на директно елиминиране при разменено гостуване, като образуват четири двойки. Победителите в тях ще вземат виза за първенството в ЮАР.
И ако обичаш не давай повече разни квалификации относно форумистите, ами влез ти малко в час, че ми омръзна от некомпетентните ти писания по разни теми. Хайде сега изпий една студена вода и лягай да спиш. А ако и след това разяснение не ти е ясна схемата на квалификациите значи си безнадежден случай. Тогава само мога да те посъветвам да търсиш в Гугъл с разни ключови думички като: ЮАР, квалификации, световно, 2010, регламент и т.н., с които аз намерих регламента в мрежата. Чети и се ограмотявай, пък дано докато почнат квалификациите си разбрал за какво става дума.
Добре бе, можеби си намерил точния регламент, за което те поздравявам, но сега искам това дето го каза на мене да го набуташ у тъпата ТИКВА на тъз ГЕРГАНА, че почна вече достатъчно мноооооого да ме дразни и от преди с нейните прости и малоумни твърдения как вторият отбор от 9-та група нямало да играе бараж!!!!!
УФФФФФФ таз тъпа овца я погледни и прочети тука ко пише ве!!!!!
Всички втори имат право на бараж бееее - включително и от 9-та група!!!
Айййй писна ми най-после от такива тъпи женски полови органи в тоз форум да дават акъл!!!!!!!
От 9-та група най-реално могат да се класират 2 отбора за ЮАР'2010!!!!!