bulgarian-football.com | bgclubs.eu | GOAL.bg | Левски София | ДЮШ Левски | bfl-team.com | pi4e.com | Dropbox | eRepublik
* Влез   * Регистрация

Последно посещение:
Дата и час: 17 Юни 2025 00:18

Напиши нова тема Отговори на тема     [ 269 мнения ]  Предишна  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7 ... 11  Следваща
Автор Съобщение
 Заглавие:
МнениеПубликувано на: 10 Окт 2007 11:42 
Сами срещу всички
Аватар

Отбор: Левски (София)
Днес играча на Интер Хулио Круз навършва 33 години.

Да си жив и здрав Хулио и да ни радваш още дълго време с екипа на Интер.

"Левски значи СВОБОДА"
- "Левски" отборът на тези, които искат да бъдат свободни

Върнете се в началото
 Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: 10 Окт 2007 11:58 
Сами срещу всички
Аватар

Кордоба няма да играе за Колумбия, докато Пинто е треньор

Колумбийският защитник на Интер Иван Рамиро Кордоба написа писмо до родната си футболна федерация, в което заявява, че повече няма да играе за националния отбор на Колумбия, докато начело на тима е Хорхе Луис Пинто.

Конфликтът между играч и треньор възникна още по време на Копа Америка през юли и досега не е разрешен.

В неделя колумбийците ще започнат кампанията си за класиране на Мондиал 2010, като посрещат континенталния шампион Бразилия в Богота, а три дни по-късно гостуват на негостоприемния стадион сред чукарите в Ла Пас.

"Левски значи СВОБОДА"

Върнете се в началото
 Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: 11 Окт 2007 12:27 
Сами срещу всички
Аватар

Ибрахимович иска Адриано за партньор

Звездата на Интер Златан Ибрахимович се надява съотборникът му Адриано да възвърне формата си възможно най-бързо, за да играе в тандем с него. "Адриано е великолепен футболист, който е роден с невероятен потенциал. Надявам се скоро да бъде в топ форма, за да поведем заедно Интер към множество титли", сподели Ибра пред медиите на Апенините.

Императора се готви на 100% и най-вероятно ще се върне в титулярния състав още срещу Реджина в Реджо Калабрия в мач от 8-ия кръг на Серия "А". "Ибра продължава да е много близък на Адриано, като не спира да го окуражава и подкрепя. През последните седмици неговото отношение помогна много на Адри да се отърси от проблемите и да се концентрира върху футбола. Двамата могат да направят най-силния нападателен тандем в света", сподели мениджърът на 25-годишният бразилски голмайстор Жилмар.

"Левски значи СВОБОДА"

Върнете се в началото
 Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: 11 Окт 2007 12:29 
Сами срещу всички
Аватар

Матераци се завръща срещу Ювентус

Италианският бранител на Интер Марко Матераци ще трябва да забрави завръщането си на футболния терен още 3-4 седмици, разкриха от клуба. През последните дни се забавило неговото възстановяване на дясното бедро, като ще е готов за игра точно за супер дербито в калчото с Ювентус на 4 ноември в Торино. Днес Матрих тренира отново на облекчен режим, като наставника Роберто Манчини проведе занимание при отсъствието на 12 национали от различни държави. Участие в него взеха вратарите Орландони, Толдо, както и защитниците Кордоба, Максуел, Ривас и Самуел, халфовете Цезар, Солари, Фиго, Виейра и нападателите Адриано, Крус и Креспо, който все още не е на 100% готов и не попадна в националния отбор на Аржентина.

"Левски значи СВОБОДА"

Върнете се в началото
 Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: 13 Окт 2007 18:23 
Сами срещу всички
Аватар

Интер праща хора за Ван Дер Ваарт

Ръководството на Интер ще изпрати двама души, които да преговарят с мениджъра на Ван Дер Ваарт след европейската квалификация Румъния - Холандия, написа "Кориере дело спорт". Шефът на нерадзурите Масимо Морати отдавна си е харесал халфът, който в момента играе в Хамбургер.

Ван Дер Ваарт ще бъде титуляр тази вечер срещу Румъния. На трибуните в Констанца ще присъстват двама от скаутите на Интер. Те ще се срещнат с мениджъра Сьорен Лерби, за да опитат да привлекат халфа в Интер.

Холандецът има договор с Хамбургер до 2010 г. От ръководството на немския клуб вече предложиха подновяването на контракта с по-висока заплата. През 2009 г. Ван Дер Ваарт може да си тръгне срещу 1,5 млн. евро, според клауза в стария му договор.

"Левски значи СВОБОДА"

Върнете се в началото
 Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: 13 Окт 2007 18:24 
Сами срещу всички
Аватар

Дел Пиеро има опция да премине в Интер

Алесандро Дел Пиеро в Интер! Не това не е фантастичен филм, нито първоаприлска шега. Според агента Антонио Калиендо има голяма вероятност капитана на Ювентус да премине в Интер. Дел Пиеро все още не е подписал нов договор с бианконерите. Настоящият контракт изтича през лятото и той може да си тръгне като свободен агент.

Според медиите в Италия от Юве отказват да предложат повече от 2-годишен контракт и заплата с 30-40% по-ниска от сегашната. Дел Пиеро още не е решил дали ще приеме тези условия. Името му вече се свързва с много клубове. Първи се изказа треньора на Милан Карло Анчелоти. "Защо да не вземем Алекс през лятото? Никъде не е казано, че той трябва да остане завинаги в Ювентус", каза той.

Новият собственик на английския Куинс Парк Рейнджърс Флавио Бриаторе също обяви, че кани Дел Пиеро при него. Президентът на Палермо Маурицио Дзампарини обяви ,че го взима още днес ако е възможно. От Бреша също заявиха, че е добре дошъл. Там той щял да се чувства толкова добре, колкото преди време бе Роберто Баджо.

"Чух слуховете, че Милан го искат. Най-вече треньорът Карло Анчелоти, който го познава отлично, а това е важен фактор. Двамата работиха заедно няколко години. Но аз не изключвам Дел Пиеро да премине в Интер. Според мен нерадзурите са с най-големи шансове. Не забравяйте, че шефовете са в добри отношения", заяви Калиендо, който е представлявал звезди като Марадона, Роберто Баджо и Давид Трезеге.

Дел Пиеро играе от 14 сезона в Ювентус. Следващият месец той ще навърши 33 години. "От Юве трябва да направят сериозна стъпка, ако наистина искат да го запазят", завърши Калиендо.

"Левски значи СВОБОДА"

Върнете се в началото
 Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: 13 Окт 2007 18:25 
Сами срещу всички
Аватар

Ибрахимович: Искам тифозите на Юве да ме освиркват

Златан Ибрахимович е най-горещото име в момента в Италия. Нападателят на Интер бележи гол след гол и е с основна заслуга за първото място на нерадзурите. В момента той е с националния отбор на Швеция, но това не му пречи да мисли за бъдещите мачове в Серия А. След три кръга идва голямото дерби с бившия му отбор Ювентус.

Там Ибрахимович го очаква онова, което се случи на Роналдо в дербито Милан - Интер през пролетта. А именно освиркване, освиркване и още освиркване. Но това не притеснява Ибрахимович. Даже му харесва.

"За мен това няма да е някакъв особен мач. Сега съм футболист на Интер. Тифозите? Ако ме освиркват ще ми хареса", заяви нападателят.

Шведът игра 2 години за Юве и стана два пъти шампион на Италия. И двете титли обаче бяха отнети на бианконерите заради скандала с уговорените мачове. След като Юве бе изхвърлен в Серия В, Ибрахимович премина в Интер. И сега той е един от най-омразните хора за тифозите на Старата госпожа.

"Левски значи СВОБОДА"

Върнете се в началото
 Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: 13 Окт 2007 18:36 
New Iskar HOOLS
Аватар

Отбор: ЦСКА (София)
и да си иска и да не иска само като видят някой с тоя екип и веднага ще почнат ;)

Върнете се в началото
 Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: 16 Окт 2007 14:07 
Сами срещу всички
Аватар

Валтер Самуел: Интер ще направи дубъл

Аржентинецът иска ново Скудето и триумф в ШЛ

Защитникът на Интер (Милано) Валтер Самуел вярва, че тимът му може да спечели два трофея през този сезон. Аржентинецът се е прицелил в титлата в Серия "А", както и в победа на финала на Шампионската лига.

"Определено можем да спечелим и двата трофея. Само погледнете какъв състав имаме. Трябва да вдигнем Скудетото отново. Но и Шампионската лига е приоритетна цел", каза аржентинецът.

"Левски значи СВОБОДА"

Върнете се в началото
 Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: 16 Окт 2007 14:10 
Сами срещу всички
Аватар

Адриано се контузи

Бразилският нападател на Интер Адриано се контузи в кръста по време на тренировка и ще пропусне следващия кръг от Серия "А" срещу Реджина в Реджо Калабрия. Голмайсторът на "нерадзурите" не тренира днес и най-вероятно няма да го прави до петък, като ще се подготвя по индивидуална програма. 26-годишният футболист все още няма гол за този сезон, като се опитва да възвърне оптимална форма. Въпреки това наставникът Роберто Манчини искаше да заложи на него в стартовия състав срещу Реджина като партньор на Ернан Креспо. Докато Златан Ибрахимович получи почивка преди срещата на италианския шампион с ЦСКА (Москва) от Шампионската лига в руската столица.

"Левски значи СВОБОДА"

Върнете се в началото
 Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: 16 Окт 2007 14:12 
Сами срещу всички
Аватар

Интер прати скаути за Бензема

Двама скаути на италианския шампион Интер ще наблюдават играта на младия голмайстор на Лион Карим Бензема в утрешния двубой на френския национален отбор с Литва.

Младокът почти сигурно ще започне титуляр редом до Тиери Анри поради контузията на Никола Анелка.

"Нерадзурите" се намират в отлични отношения с Лион, където продадоха през лятото левия бек Фабио Гросо.

"Левски значи СВОБОДА"

Върнете се в началото
 Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: 16 Окт 2007 16:25 
Сами срещу всички
Аватар

УЕФА наказа Суазо за един мач.Наказанието го получи заради измисления червен картон на мача срещу ПСВ.Така той ще пропусне мача срещу ц(*ка М. следващият четвъртък.

"Левски значи СВОБОДА"

Върнете се в началото
 Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: 16 Окт 2007 21:36 
Сами срещу всички
Аватар

Наказаха Интер заради феновете

Затварят частично “Джузепе Меаца” за мача с Дженоа
Част от стадион “Джузепе Меаца” ще бъде затворен за следващия домакински мач на Интер в Серия “А”, след като клубът бе наказан заради своите фенове. Преди 10 дни, когато Наполи гостува в Милано, тифозите на “нерадзурите” издигнаха обидни плакати.

“Феновете на домакините, които обикновено заемат второто ниво на северната трибуна показаха банери с обиди срещу гостуващите фенове и техния град, обявиха от италианската футболна лига. – През второто полувреме от същия сектор бяха чути и песни в същия тон.”

Тогава на единия от плакатите можеше да се прочете: “Неапол, клоаката на Италия.” В резултат на това второто ниво на Курва Норд ще бъде затворена за домакинския мач с Дженоа на 31 октомври. Интер бе глобен и с 30 000 евро.

Феновете на Наполи бяха наказани да не пътуват за мача на 6 октомври, който “нерадзурите” спечелиха с 2:1, тъй като срещата се считаше за силно рискова. Въпреки това около 1000 тифози успяха да се сдобият с билети.

"Левски значи СВОБОДА"

Върнете се в началото
 Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: 17 Окт 2007 22:24 
Сами срещу всички
Аватар

Киву: Интер е фаворит за Шампионската лига

Защитникът на Интер Кристиан Киву е уверен, че неговият тим е сред основните фаворити за спечелването на Шампионската лига. Румънският стопер се присъедини към нерадзурите това лято, след като изкара четири години в Рома.

Въперки блестящия старт в Калчото, Интер не започна достатъчно уверено в най-комерсиалния клубен турнир и медиите на Апенините подложиха на съмнение шансовете на италианците.

"С победата си над ПСВ Айндховен, ние доказахме, че сме един силен и зрял отбор, който може да триумфира в групата. Трябва да свършим всичко стъпка по стъпка", споделя бранителят пред официалния сайт на УЕФА.

"Смятам, че Интер е сред основните фаворити, тимът е способен да играе на най-високо ниво в най-важният клубен турнир. Интер означава традиция, история, трофеи. За мен това е едно ново предизвикателство и целите са едни и същи всяка година - титлата и Шампионската лига.

Да напусна Рома не беше лесно, но първо мислих за кариерата си, за живота си. Все още свиквам с атмосферата тук, но като цяло ми е лесно, защото знам езика, стилът на живот, очакванията в Серия А."

"Левски значи СВОБОДА"

Върнете се в началото
 Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: 17 Окт 2007 22:28 
Сами срещу всички
Аватар

Луиш Фиго не изключва възможността да играе в САЩ

Ветеранът на Интер, известният португалски футболист Луиш Фиго не изключва възможността да продължи кариерата си в САЩ. В интервю за местния вестник "О Жого" той казва: "Няма да се откажа от възможността да отида в Америка. Ако продължа своята кариера,то ще се постарая да взема предвид и интересите на семейството си. Например ако отида в САЩ, това ще позволи на дъщеря ми да научи английски език. Ако от Американската футболна лига постъпят интересни предложения, аз ще ги разгледам. Ако няма такива предложения, възможно е да прекратя кариерата си".

"Левски значи СВОБОДА"

Върнете се в началото
 Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: 17 Окт 2007 22:30 
Сами срещу всички
Аватар

Фиго: Не съжалявам, че не преминах в Ливърпул

Полузащитникът на Интер Луиш Фиго сподели, че не съжалява за факта, че така и не е успял да играе за Ливърпул, на който е симпатизирал като дете.

"Няма защо да се тормозя, че никога не съм играл за Ливърпул, тъй като мечтите често не се сбъдват. В същото време обаче съм доволен от начина, по който се разви моят път във футбола", каза техничарят.

Фиго е роден 4 ноември 1972 година в Алмада, Португалия. В кариерата си е играл за Спортинг Лисабон, Барселона, Реал Мадрид и Интер.

Има 127 мача за националния отбор на "мореплавателите", в които е реализирал 32 попадения.

"Левски значи СВОБОДА"

Върнете се в началото
 Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: 18 Окт 2007 13:01 
Сами срещу всички
Аватар

ЧЕРВЕНИ ШАМПИОНИ изтрих ти съобщението защото вече го има в темата,малко по нагоре е. :wink:

"Левски значи СВОБОДА"

Върнете се в началото
 Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: 18 Окт 2007 18:23 
Сами срещу всички
Аватар

Забраниха на шест хулигани на Интер да посещават мачовете на отбора

Шест тифози на Интер получиха забрана да посещават мачовете на тима, след като прескочиха оградите между секторите и се опитаха да нападнат гостуващите запалянковци на Наполи на 6 октомври.

Санкцията важи за всички мачове на "нерадзурите" в Италия и чужбина и е с давност между 2 и 4 години, съобщиха от полицията.

Припомняме, че бе взето решение част от "Джузепе Меаца" да бъде затворена за феновете на Интер в следващия домакински мач на отбора в калчото заради обидни транспаранти и банери, издигнати от фенове на миланския гранд при визитата на Наполи преди десет дни.

"Левски значи СВОБОДА"

Върнете се в началото
 Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: 19 Окт 2007 12:35 
Сами срещу всички
Аватар

Хулио Крус призова шефовете на Интер да привлекат млад негов сънародник

Нападателят на Интер Хулио Крус посъветва шефовете на тима да обърнат внимание на младия му аржентински сънародник от Ривър Плейт Диего Буонанота.

Крус е убеден, че талантът ще пасне отлично на тима, воден от Роберто Манчини: "Той е само на 19 и вече е феноменален."

В същото време нападателят сподели, че с радост би завършил кариерата си в Интер, тъй като това е най-добрият отбор в Италия.

"Левски значи СВОБОДА"

Върнете се в началото
 Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: 20 Окт 2007 15:01 
Сами срещу всички
Аватар

Манчини нападна ФИФА заради Ибрахимович и Тоти

Наставникът на Интер - Роберто Манчини, осъди ФИФА за пропуска да впише играчи като Златан Ибрахимович и Франческо Тоти в номинациите си за Футболист на годината.

Шведският нападател започна по отличен начин сезона с екипа на "нерадзурите", реализирайки 7 попадения в Серия "А", колкото има и голмайсторът на Ювентус Давид Трезеге.

Ибрахимович бе в основата за спечелването на Скудетото от страна на "нерадзурите" преди няколко месеца.

От друга страна Тоти прави една от най-силните си години до момента. Той спечели Златната обувка за голмайстор на Европа и бе с най-голям принос за класирането на Рома на 1/4-финалите в Шампионската лига, второто място в Италия, както и спечелването на Купата на страната.

Въпреки тези постижения на двамата от ФИФА не ги допуснаха да бъдат сред номинираните.

"Смятам, че те трябваше да фигурират в листата. Дори не смятам, че има много футболисти, които са по-добри от Ибра и Тоти", категоричен е Манчини.

"Левски значи СВОБОДА"

Върнете се в началото
 Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: 20 Окт 2007 15:06 
Сами срещу всички
Аватар

Милан и Интер в бой за Дрогба

Нападателят на Челси знае италиански и обича да пазарува в Милано

Дидие Дрогба сам се предложи на трансферния пазар, като изведе на преден план Италия като страната, в която иска да играе. Милан или Интер? Двата гранда от Милано ще се хвърлят в бой за африканеца от Челси, тъй като имат по-големи шансове от испанските Реал и Барса.
Още през лятото Милан опита да привлече нападателя на Челси. Преговорите пропаднаха, но връзката с лондончани е стабилна. "Дидие има договор с нас и ще трябва да го изпълни", се казва в официално съобщение от Челси. Но въдицата вече е хвърлена. В интервю за "Франс Футбол" Дрогба призна, че е разочарован от напускането на Моуриньо и иска да се махне от клуба, в който нещо се е "прекършило" според собствените му думи.
- Вече взех решение и нищо не може да ме спре - заяви нападателят. - Знам, че Роналдиньо и Кака може да дойдат в Челси през лятото, но това няма да ме накара да остана. Мечтата ми е да спечеля титлата и Купата на Италия или на Испания. Имам нужда от нови предизвикателства. Тези две страни силно ме привличат. Няма да отида в клуб, където трябва да си чупя краката, за да спечеля. Ще избера отбор, където мога да мечтая. А такива клубове не са 50 на брой. Говорим за Милан, Интер, Барселона и Реал (Мадрид), освен Олимпик (Марсилия).
Дрогба припомня, че говори италиански. Капитанът на Кот д'Ивоар често е засичан да пазарува из бутиците на Милано. Винаги когато има 2 почивни дни, той хваща самолета и пристига в Италия. Пазарува и се весели в дискотека "Холивуд". Цената на нападателя е около 30 млн. евро.

© 7дни СПОРТ. Издава '7дни СПОРТ'-EООД

"Левски значи СВОБОДА"

Върнете се в началото
 Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: 21 Окт 2007 10:44 
Сами срещу всички
Аватар

Интер взе трите точки от Реджина

"Нерадзурите" поведоха на Рома с 5 точки в класирането на Серия "А"

Интер победи с минималното 1:0 при гостуването си Реджина, като единственото попадение в срещата вкара Адриано в 18-ата минута.

Благодарение на успеха "нерадзурите" поведоха с 5 точки на Рома, които по-рано тази вечер направиха зрелищно 4:4 с Наполи.

Срещу Реджина на висота пази стражът на Интер Франческо Толдо, който е с основна заслуга за спечелването на трите точки. Вратарят спаси много опасни удари и в крайна сметка "нерадзурите" грабнаха трите точки.

"Левски значи СВОБОДА"

Върнете се в началото
 Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: 21 Окт 2007 10:48 
Сами срещу всички
Аватар

Адриано се извини за реакцията си при смяната

Скандалната звезда на Интер Адриано се извини на треньора Роберто Манчини за гневната си реакция при смяната му в мача с Реджина снощи. Бразилецът се разписа за първи път от 6 месеца и донесе измъчената победа с 1:0, но това не му попречи отново да се забърка в конфликтна ситуация. в 56-ата минута наставникът на "нерадзурите" реши да замени Императора с Хавиер Санети. Нападателят напусна терена бесен и отказа да приеме попдаената за поздрав ръка на Манчини.

"Никой не обича да го сменят. Искам да съм полезен на отбора и, ако съм сгрешил, нека е ясно, че не съм го направил с цел да засегна някого. Манчини е треньор и взима решенията. Аз трябва да се съобразявам с тях, но в случая се ядосах, защото можех да направя още по-добър мач", оправда се Адриано.

След като през лятото беше на крачка от напускане на "Сан Сиро", сега таранът вярва, че неприятностите са зад гърба му и на него ще може да се разчита.

"Вече съм спокоен. Семейството ми е моята голяма опора, благодарение на тях отново съм концентриран изцяло върху футбола и се надявам скоро да си възвърна добрата форма".

Преди да порази вратата на Реджина, Адриано се бе разписвал за последно при равенството (2:2) с Палермо на 15 април.

"Левски значи СВОБОДА"

Върнете се в началото
 Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: 22 Окт 2007 17:21 
Сами срещу всички
Аватар

Морати похвали Адриано

Босът на Интер простил на бразилеца за нервната му постъпка при смяната срещу Реджина

Президентът на Интер Масимо Морати похвали нападателя на тима Адриано за гола, който отбеляза във вратата на Реджина. Попадението на бразилеца бе единственото в мача и донесе на шампионите поредните три точки в Сериа „А".

Въпреки добрата си игра Императора бе сменен от Роберто Манчини, като на излизане от терена възропта срещу наставника си, за което след това се извини.

„Искам да поздравя Адриано за гола. Той игра много настървено. Въпреки че при смяната не постъпи правилно, ние сме му простили и всичко е забравено. Надявам се, че ще продължи да играе с хъс и ще възвърне старата си форма", заяви петролният магнат.

"Левски значи СВОБОДА"

Върнете се в началото
 Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: 22 Окт 2007 22:57 
Сами срещу всички
Аватар

Интер тръгва на турне през януари

"Нерадзурите" ще участват в международен турнир в Дубай
Италианският Интер ще вземе участие в международния турнир в Дубай през януари. Миналата година на финала в надпреварата носеща звучното име Мохамед Бин Рашид играха отборите на Лацио и Бенфика, като с трофея си тръгнаха португалците. Освен купата победителя получава и парична награда от 1.5 милиона евро.

„В Дубай ще може да тренираме при хубаво време, далеч от свирепата зима на Европа. Така ще сме в идеална форма, когато започне втория полусезон", каза генералният-мениджър на тима Еместо Паолило.

Другите участници в 4-странната надпреварата ще бъдат бразилският Интернасионал и холандският Аякс. Последният тим, който ще се представи в столицата на ОАЕ още не е известен.

"Левски значи СВОБОДА"

Върнете се в началото
 Профил  

Покажи мненията от миналия:  Сортирай по  
Напиши нова тема Отговори на тема     [ 269 мнения ]  Предишна  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7 ... 11  Следваща

Подобни теми Автор Преглеждания Последно мнение
Преглежда непрочетените мнения Формула 1 - новини
Форум: Формула 1
Anonymous 112824 10 Юни 2010 16:59
от tedo
Преглежда непрочетените мнения Новини
Форум: Калиакра 1923 (Каварна)
Anonymous 222178 25 Яну 2011 15:39
от sashitop
Преглежда непрочетените мнения Новини за Хебър
Форум: Хебър 1918 (Пазарджик)
Anonymous 236383 19 Окт 2009 22:34