bulgarian-football.com | bgclubs.eu | GOAL.bg | Левски София | ДЮШ Левски | bfl-team.com | pi4e.com | Dropbox | eRepublik
* Влез   * Регистрация



Последно посещение:
Дата и час: 28 Мар 2024 21:34


Левски | Левски ДЮШ GOAL.bg



Напиши нова тема Отговори на тема     [ 76 мнения ]  1, 2, 3, 4  Следваща
Автор Съобщение
 Заглавие: Трансфери
МнениеПубликувано на: 18 Ное 2006 02:43 
В тази тема ще се дискутират слуховете и осъществените трансфери в отбора.:)


Върнете се в началото
  
 
 Заглавие:
МнениеПубликувано на: 01 Дек 2006 12:11 
Offline
Аватар

Регистриран на: 31 Окт 2006 20:32
Мнения: 1563
Местоположение: Плевен
Отбор: Спартак 1919 (Плевен)
македонския национал дарко тасевски подписва с левски за 2 години


Върнете се в началото
 Профил  
 
 Заглавие:
МнениеПубликувано на: 08 Дек 2006 19:43 
Наско Сираков: Взимаме Диану за три години

София. Изпълнителният директор по спортните въпроси на шампиона Левски Наско Сираков обяви, че “сините” са подписали договор със защитника на Беласица Диану, който е първото ново попълнение на отбора за зимния трансферен прозорец, предаде репортер на Агенция “Фокус”. “Уточнихме всичко с ръководството на Беласица. Взехме Диану под наем за 6 месеца, с опция да подпишем с него за 3 години. Гледали сме го в повече от 10 мача и сме напълно убедени в качествата му. Разговорите са били директно между президентите на двата клуба – Тодор Батков и Костадин Хаджииванов – така че трансферът е осъществен на най-високо ниво. Засега това е единствения нов футболист при нас, когато привлечем и други играчи ще уведомим медиите”, сподели Сираков.

Агенция Фокус


Върнете се в началото
  
 
 Заглавие:
МнениеПубликувано на: 08 Дек 2006 19:55 
Бразилски защитник подписа с Левски

Изображение

Бразилският централен защитник Диану подписа договор с Левски за следващите 3,5 години и се превърна в първото ново попълнение в редиците на 'сините' по време на зимната пауза от шампионата, съобщиха от клуба. Доскорошният футболист на Беласица е роден в Байа на 7 октомври 1981 г., висок е 183 см. и тежи 77 кг.
'Изключително щастлив съм, че преминах в голям клуб, какъвто е Левски. Определено в отбора има сериозна конкуренция за всеки пост, така че от мен се очаква да работя здраво и да докажа, че не случайно ще нося синята фланелка. Всеки знае каква е разликата между Беласица и Левски, аз също оценявам къде ще играя и се надявам да се развивам положително заедно с клуба', заяви бранителят минути след като подписа контракта си с шампиона на България. Тимът на Левски ще се събере за първи път през 2007 г. на стадион 'Георги Аспарухов' на 5 януари в 13:30 часа. В периода 9 - 27 януари играчите ще се готвят в Ейлат (Израел), а от 5 до 24 февурари ще проведат подготвителен лагер в Агия /Напа (Кипър).

БГНЕС


Върнете се в началото
  
 
 Заглавие:
МнениеПубликувано на: 22 Дек 2006 21:23 
Бразилец чака ред за Герена

Бразилецът Маркиньос от Беласица може да последва авера си Диану на Герена веднага след Нова година. За да стане това факт, ръководството на Левски трябва да продаде Станислав Ангелов или Лусио Вагнер. От клуба вече обявиха, че трябва да продадат играч, за да вземат нов. Към Вагнер и Ангелов има оферти от Испания. До трансфери надали ще се стигне преди лятото, понеже двамата заемат квоти за чужденци.
Защитникът Диану подписа с Левски преди няколко седмици. Маркиньос играе като офанзивен халф. На Герена дълго умуваха дали да го вземат, но в крайна сметка отложиха решението си.


7 Спорт


Върнете се в началото
  
 
 Заглавие:
МнениеПубликувано на: 25 Дек 2006 14:25 
Спряганият за трансфер в Левски Дарко Тасевски споделя в интервю за вестник "Македонски спорт", че от Металург (Запорожие) го спъват за "Герена". Договорът на халфа с украинците изтича през лятото на 2007 г.

Македонецът вече започна зимна подготовка с тима от Запорожие и е много вероятно да играе там и през пролетта.

"Не знам какво ще стане. Вероятността от Металург (Запорожие) да ми позволят трансфер в България засега е малка. Доколкото знам, на този етап няма никакво развитие.

Имам договор до юни с украинците. От лятото ще мога да премина в Левски като свободен играч", споделя Дарко.

В македонския вестник се изтъква, че от Металург искат 500 000 евро за халфа, но от Левски едва ли са склонни да платят толкова.

В същото време от треньорския щаб на Металург заявиха, че в клуба не е пристигало официално запитване от Левски за играча.

"Ако от Левски искат Тасевски да направят конкретна оферта, която ръководството на клуба ни ще разгледа, след което ще реши дали да се раздели с играча", коментираха пред "Спорт Експрес" от клуба.

topsport


Върнете се в началото
  
 
 Заглавие:
МнениеПубликувано на: 29 Дек 2006 07:10 
Цената която запорожци искат за Тасевски е 0,5млн. долара,доста е висока,като се има впредвид,че договора му изтича юни 2007.Левски няма да го купят сега.,предполагам.Лошото е ,че за други трансфери не се говори.Е , :wink: може да има някоя изненада.


Върнете се в началото
  
 
 Заглавие:
МнениеПубликувано на: 06 Яну 2007 00:38 
Днеска вестник Меридиан Мач изби рибата с новината,че Гонзо ще премине в ЦСКА.
Аз лично не вярвам това да стане.
Май решиха да си вдигнат тиража.


Върнете се в началото
  
 
 Заглавие:
МнениеПубликувано на: 06 Яну 2007 11:23 
Offline
Зелен до гроб
Аватар

Регистриран на: 31 Окт 2006 00:00
Мнения: 814
Местоположение: PazardJik cItY
Без нови играчи започна подготовката си шампионът Левски, предаде репортер на Агенция "Фокус". Единственото ново попълнение до момента, бразилецът Диану не се появи на стадион "Георги Аспарухов". Той е пристигнал преди минути в София и ще се включи в тренировките на отбора утре. Заниманието пропусна и Ричард Еромоигбе, който е дошъл в България около обяд. С отбора се готвят шестима юноши на Левски. На стадиона бе бившият национал Илиян Стоянов, който пожела успех на Левски през новата година.


Върнете се в началото
 Профил  
 
 Заглавие:
МнениеПубликувано на: 08 Яну 2007 17:43 
Offline
Аватар

Регистриран на: 03 Ное 2006 16:21
Мнения: 1623
Местоположение: Габрово
tridant написа:
Днеска вестник Меридиан Мач изби рибата с новината,че Гонзо ще премине в ЦСКА.
Аз лично не вярвам това да стане.
Май решиха да си вдигнат тиража.

Не знам за Гонзо, но аз разбрах наскоро, че Черепа се срещал с Батков да преговаря да влезе в борда на директорите на "Левски" и да купи акции.
Това определено е по- вероятно да стане.....


Върнете се в началото
 Профил  
 
 Заглавие:
МнениеПубликувано на: 09 Яну 2007 14:41 
Offline
Аватар

Регистриран на: 15 Ное 2006 19:17
Мнения: 209
нито първия, нито втория път като се върна от чужбина не успя да се докаже, даже ни разочарова.Явно не се разбира и не може да играе в Левски, тогава наистина най-добре да се маха..само че да не си мисли, че винаги е добре дошъл и ще си сменя постоянно клубовете.Последните години просто не успя да се наложи Гонзо и тва е.Разбирам да е играл много години навънка и да иска да приключи с кариерата си в България ама тва тука там на кво прилича


Върнете се в началото
 Профил  
 
 Заглавие:
МнениеПубликувано на: 09 Яну 2007 16:49 
Offline
Зелен до гроб
Аватар

Регистриран на: 31 Окт 2006 00:00
Мнения: 814
Местоположение: PazardJik cItY
Офанзивният халф Миодраг Пантелич може да се завърне в Левски, съобшиха от клуба за Агенция Фокус. Сръбският мениджър Любомир Воркапич, бивш играч на Славия, предлага сънародника си отново на "сините". 33-годишният Пантелич е свободен агент и засега поддържа форма с родния си тим Войводина (Нови Сад) и чака оферти. Той ще излезе без пари на "сините", които напусна през 2003 г. и замина да играе в Китай. За последно там игра в Далиан Шадъ заедно с българския национал Зоран Янкович. Левски заминава утре за Израел на лагер до 27 януари.


Върнете се в началото
 Профил  
 
 Заглавие:
МнениеПубликувано на: 15 Яну 2007 22:56 
Offline
Аватар

Регистриран на: 30 Окт 2006 23:44
Мнения: 1010
Местоположение: Своге
Skype: redboyssvoge
Израелският Макаби Петах Тиква иска да привлече национала на Левски Димитър Телкийски, съобщи "Дарик радио".

От ръководството на еврейския клуб са готови да дадат 250 хиляди евро за футболиста.

Интересно е, че Макаби Петах Тиква е клубът, заради който гръмна грандиозен скандал в сръбския Партизан. Преди година и половина Макаби отстрани "гробарите" в евротурнирите, а навиячите на тима заподозряха тотоизмама.

Междувременно стана ясно, че Левски е уредил още една контрола за лагера в Кипър

_________________
Изображение


Върнете се в началото
 Профил  
 
 Заглавие:
МнениеПубликувано на: 04 Фев 2007 03:11 
Дарко Тасевски подписа три годишен договор с Левски

Изображение

Президентът на ПФК Левски Тодор Батков заяви пред официалния сайт на клуба, че македонският национал Дарко Тасевски е подписал предварителен договор с шампиона на България. "Контрактът на новият футболист е за срок от три години. В първия работен ден на седмицата ще изпратим последна оферта към Металург Запорожие за закупуването на правата му по време на настоящия трансферен прозорец. Ако сегашният му клуб не се съгласи с предложените от нас условия, Тасевски ще се присъедини официално към Левски през лятото, като свободен агент", сподели собственикът на шампионите.


Върнете се в началото
  
 
 Заглавие:
МнениеПубликувано на: 05 Фев 2007 15:16 
Offline
Зелен до гроб
Аватар

Регистриран на: 31 Окт 2006 00:00
Мнения: 814
Местоположение: PazardJik cItY
Дарко Тасевски, който вчера подписа предварителен договор с Левски, ще остане в Металург Запорожие до юни месец, твърди вестник „Македонски спорт”. Според изданието вече всичко е решено и Тасевски няма да може да се присъедини към българския шампион през зимната пауза.

Македонският национал обаче няма да играе за първия отбор на Металург, тъй като е отказал да подпише нов контракт с клуба. Украйнският клуб се е опитал да принуди Тасевски да парафира договор, според който през лятото Левски трябва да плати 500000 евро за играча. Припомняме, че Тасевски е обвързан с Металург до края на този сезон, а след това ще бъде свободен агент.

Така до лятото, Дарко ще поддържа форма с втория състав на украинците.

„Афектиран съм и съм дълбоко разочарован от действията на Металург. Първо не ме пускат в Левски, а сега искат и да подпиша нов договор, за са вземат пари за мен през лятото. След доста разговори реших, че ще е най-добре да остана в Украйна, но да тренирам и играя с втория отбор.

Ще се жертвам до юни, а после ще си тръгна от Украйна като свободен играч. Знам, че в този период може да загубя малко от сегашната си добра форма, но просто се налага. Разочарован съм от отношението на ръководството на Металург. Когато Левски ме поиска за пръв път, трансферът си беше готов. Тогава пак Металург завиши двойно цената ми и сделката пропадна. Затова ще издържа до юни, а после ще решавам за кариерата си,” заяви Тасевски пред „Македонски спорт” от Албания. Там той се подготвя за контрола на националния отбор на страна си.

_________________
www.winner.bg - Безплатни футболни прогнози с награден фонд 350 лева на месец!!!


Върнете се в началото
 Профил  
 
 Заглавие:
МнениеПубликувано на: 09 Фев 2007 07:34 
То цяла латино сапунка може да се извърти с привличането на Тасевски.Дано поне да си струва.
Другата новина е ,че Мариан Христов може да дойде в Левски от лятото ако не му предложат от Волфсбург нов договор.


Върнете се в началото
  
 
 Заглавие:
МнениеПубликувано на: 02 Юли 2007 02:12 
Offline

Регистриран на: 07 Май 2007 21:19
Мнения: 1190
Местоположение: SILISTRA
Два кипърски отбора също искат Емил Ангелов

Нападателят иска да напусне тима заради статута си на резерва
Интерес към нападателя на Левски Емил Ангелов проявяват кипърските отбори Олимпиакос (Никозия) и Етникос (Ахна).

Бабангида не успя да си извоюва титулярно място при "сините" в последната година и се очаква да напусне клуба през лятото. Ръководството на шампионите е склонно да се раздели с футболиста, но при добра оферта и за двете страни.

В последно време интересът към Ангелов се засили. Той влезе в трансферните планове на руския Ростов и израелския Бейтар (Йерусалим). Най-близо до неговия подпис беше китайският Шанхай, който бе готов да плати 300 000 евро.

Сделката обаче пропадна в последния момент. Шампионите усърдно търсят нов централен нападател след освобождаването на Елтон и Льороа, но Емил Ангелов почти със сигурност няма да е титуляр и през новия сезон. Бабангида не е доволен от статута си на резерва при "сините" и е изявил желание да напусне.


Върнете се в началото
 Профил  
 
 Заглавие:
МнениеПубликувано на: 03 Юли 2007 17:56 
Offline

Регистриран на: 07 Май 2007 21:19
Мнения: 1190
Местоположение: SILISTRA
Мечо отказа на Ростов
Димитър Телкийски е отказал сериозна оферта от Ростов. Последният в Русия е предлагал няколко пъти по-висока заплата на халфа както и 300 000 евро за правата му, но българинът твърдо е отказал.

Мечо е заявил, че е доволен от живота си в Левски и не иска да напуска както клубът, така и страната, пише "Меридиан мач". Той е и един от най-скъпоплатените футболисти в "синия" клуб.

Телкийски отхвърли и оферта на Спарта Прага отново за 300 000 евро. Тогава мотивите на халфа бяха същите.


Върнете се в началото
 Профил  
 
 Заглавие:
МнениеПубликувано на: 03 Юли 2007 20:54 
Offline

Регистриран на: 07 Май 2007 21:19
Мнения: 1190
Местоположение: SILISTRA
Мъри постави ултиматум за Рабех
Наставникът на Левски Станимир Стоилов е поставил ултимативно въпроса за привличането на мароканския младежки национал Юсуф Рабех в тима на шампионите, информира "Дон Балон".

Треньор №1 на България за миналата и тази година е заявил, че футболистът трябва да бъде привлечен на всяка цена, ако Левски има за цел да вдигне своята класа.

Според Мъри именно капитанът на олимпийския отбор на африканската държава трябва да е най-класното ново попълнение на "сините".

За момента обаче трансферът не е на дневен ред поради няколко фактора. Първият е високата цена на Рабех, около 500 000 евро, което ръководството на българския шампион засега не е склонно да плати.

Според хора, запознати с трансферните дела на "сините", има и няколко по-дребни детайла от организационен характер, които стопират сделката.

Един от тях е нежеланието на играча да продължи своята кариера в български клуб. Ако Левски се съгласи да плати споменатите 500 000 мароканецът в крайна сметка споделил при разговорите си с български мениджъри, че е склонен да опита авантюрата, наречена България.

Както е известно, договор с Левски парафира сънародникът на Рабех, централният защитник Бензукан, който игра половин час в първата контрола на "сините" за сезона срещу тима на Хасково (5:0).


Върнете се в началото
 Профил  
 
 Заглавие:
МнениеПубликувано на: 03 Юли 2007 21:21 
Offline

Регистриран на: 07 Май 2007 21:19
Мнения: 1190
Местоположение: SILISTRA
ПЕТКОВ: ОСТАВАМ В ЛЕВСКИ ОЩЕ ДВЕ ГОДИНИ
Вратарят на Левски Георги Петков заяви за Гонг, че смята да остане в отбора още две години. „Не мисля за трансфер, смятам да остана в Левски, докато ми изтече този контракт. Той е за още две години”, откровен бе Гошо Петков.

Националът сподели, че е доволен от трансфера на Ники Михайлов. Според Петков това е постижение за вратарите в България.

„Не знам за оферти, сигурно е имало. Някога ще дойде моментът и аз да отида в чужбина”, рече стражът.

„Щом Ники отиде в Ливърпул, аз трябва да премина в някой по-голям отбор”, заяви с усмивка титулярният вратар на шампиона Левски.


Върнете се в началото
 Профил  
 
 Заглавие:
МнениеПубликувано на: 04 Юли 2007 14:23 
Offline

Регистриран на: 07 Май 2007 21:19
Мнения: 1190
Местоположение: SILISTRA
КУРДОВ ЖЕЛАН И В ШВЕЙЦАРИЯ
Младият нападател на Левски Атанас Курдов ще бъде наблюдаван утре от пратеник на Грасхопър, научи Гонг. Човекът от бившия тим на Красимир Балъков е партньор на мениджъра Емил Данчев. Той ще гледа Курдов по време на полуфинала от първенството на юношите старша възраст срещу Поморие.

Преди време интерес към футболиста на Левски е проявил и друг отбор от Швейцария. Става въпрос за Базел.

Нападателят вече е харесан от отбора на Монако.

Старши треньорът на Левски Станимир Стоилов обаче държи да вземе Курдов в представителния тим по време на лагера в Австрия. Наставникът обяви намерението си да дава шанс на младите си играчи следващия сезон.


Върнете се в началото
 Профил  
 
 Заглавие:
МнениеПубликувано на: 04 Юли 2007 15:11 
Offline

Регистриран на: 07 Май 2007 21:19
Мнения: 1190
Местоположение: SILISTRA
Олимпиакос се интересува от Домовчийски
Гръцкият Олимпиакос преговаря с Левски за Валери Домовчийски. Както е известно с трансфера на младата надежда се е заел лично адвокат Тодор Батков.

Южните ни съседи обаче така и не успяват да задоволят очакванията на Батков за трансферната сума, а преговорите се водят вече десет дни, пише "Тема Спорт".

Наскоро Батков отхвърли оферта от ПСВ Айндховен на стойност 2,5 млн. евро за младежкия национал.


Върнете се в началото
 Профил  
 
 Заглавие:
МнениеПубликувано на: 04 Юли 2007 15:12 
Offline

Регистриран на: 07 Май 2007 21:19
Мнения: 1190
Местоположение: SILISTRA
Предлагат аржентинец на ЦСКА, Левски и Литекс
Аржентинския младежки национал Анхел ди Мария е бил предложен на Левски, ЦСКА и Литекс.

Според агенция "Фокус" мениджърът на играча е разпратил оферти до трите български гранда.

В момента Ди Мария е на Световното първенство за младежи до 20 години в Канада. Той отбеляза шестия гол при разгромната победа с 6:0 над Панама тази нощ.

Досега нито шампионите, нито армейците, нито ловчанлии са обявили, че имат интерес към нападателя, чиято трансферна цена била доста висока.

Аржентинецът е на 19 години. Той е висок 167 см и тежи 55 кг.

Изображение


Върнете се в началото
 Профил  
 
 Заглавие:
МнениеПубликувано на: 05 Юли 2007 01:02 
Offline

Регистриран на: 07 Май 2007 21:19
Мнения: 1190
Местоположение: SILISTRA
Треньор на Апоел (Тел Авив) хареса Емил Ангелов
Помощник треньорът на Апоел (Тел Авив) Рафи Коен е гледал контролата на Левски с Хасково преди няколко дни, научи Агенция "Фокус". Специалистът е направил визитата си заради интерес от страна на израелците към вратаря на “сините” Георги Петков. Докато гледал мача обаче Коен харесал още един футболист на Левски – нападателя Емил Ангелов, който вкара 17 за шампионите в последните две години. Очаква се съвсем скоро израелците да направят официално запитване за играча. Емил Ангелов беше свързан преди това с кипърските Олимпиакос (Никозия) и Етникос (Ахна), но все още не ясно на къде ще продължи кариерата си 28-годишният


Върнете се в началото
 Профил  
 
 Заглавие:
МнениеПубликувано на: 05 Юли 2007 15:49 
Offline

Регистриран на: 07 Май 2007 21:19
Мнения: 1190
Местоположение: SILISTRA
ЛЕВЕРКУЗЕН ВАДИ 350 ХИЛЯДИ ЕВРО ЗА КУРДОВ
Немският Байер Леверкузен е готов да извади 350 хиляди евро за да привлече нападателя на Левски Атанас Курдов, научи Гонг. Скаут на „аспирините” е наблюдавал днешната среща между Левски и Поморие, в която таранът мушна три гола.

Немецът, който е партньор на Емил Данчев, е останал силно впечатлен от класата на Курдов. Заради липсата на интрига в мача, пратеникът на Леверкузен, ще дойде да гледа юношата на Левски и във финалната среща. Най-вероятно съперник на „сините” ще бъде ЦСКА.

Доскоро за най-настоятелен да притежава футболиста се смяташе Монако. Мерак проявява и Грасхопър, но шансовете на швейцарците изгреждат нищожни.

Според източници на Гонг, ръководството на Левски има намерение да предложи нов договор на нападателя. Наско Курдов наскоро подписа първи професионален контракт с тима на сърцето си. Заради интереса от страна на чужди клубове, ръководството на Левски възнамерява да му предостави по-добри условия и да го запази в състава си. Фактори на „Герена” са говорили по темата с Емил Данчев.

След вчерашната контрола с Видима Раковски, Станимир Стоилов заяви, че очаква Курдов да пътува с мъжката формация на Левски за лагера в Австрия. Всички юноши от старшата възраст, които попадат в плановете на Стоилов, ще се присъединят след финала на първенството им.


Върнете се в началото
 Профил  
 
Покажи мненията от миналия:  Сортирай по  
Напиши нова тема Отговори на тема     [ 76 мнения ]  1, 2, 3, 4  Следваща



  Подобни теми Автор Преглеждания Последно мнение
Преглежда непрочетените мнения Трансфери
Форум: Черно море (Варна)
Anonymous 49316 23 Юни 2008 21:36
от bianconero
Преглежда непрочетените мнения Трансфери !
Форум: Сезон 2006/2007
Red|Boys|Svoge 46579 08 Ное 2007 14:53
от viko1948
Преглежда непрочетените мнения Трансфери
Форум: Марица 1921 (Пловдив)
Anonymous 11372 09 Яну 2007 16:50
от HEBAR_HOOLS
Преглежда непрочетените мнения Трансфери
Форум: Калиакра 1923 (Каварна)
Del Pi3ro 102895 30 Авг 2010 19:35
от Del Pi3ro
Преглежда непрочетените мнения Слухове,трансфери,новини
Форум: Парма
Ashikov 6616 23 Юни 2008 20:09
от bianconero

Кой е на линия

Потребители разглеждащи този форум: 0 регистрирани и 1 госта


Вие не можете да пускате нови теми
Вие не можете да отговаряте на теми
Вие не можете да променяте собственото си мнение
Вие не можете да изтривате собствените си мнения

Иди на:  
cron




Powered by phpBB © 2008 phpBB Group

Контакти | Fans on Facebook | Игра с прогнози