bulgarian-football.com | bgclubs.eu | GOAL.bg | Левски София | ДЮШ Левски | bfl-team.com | pi4e.com | Dropbox | eRepublik
* Влез   * Регистрация



Последно посещение:
Дата и час: 28 Мар 2024 12:17


Черно море (Варна) | Стадион | Резултати и класиране GOAL.bg



Напиши нова тема Отговори на тема     [ 125 мнения ]  Предишна  1, 2, 3, 4, 5
Автор Съобщение
 Заглавие:
МнениеПубликувано на: 20 Юни 2007 20:46 
“СПАРТАК” поиска Мартин Христов! Той остава верен на феновете на "Черно море"!!!

varna-sport.com
Шефовете на "Спартак"проявиха футболен нюх и предложиха на Мартин Христов да облече екипа на "соколите". Освободеният от "Черно море" нападател обаче реши
да остане верен на феновете на "Черно море", които много го харесват и са против освобождаването на Мартин от новия старши треньор Никола Спасов.
"Не знам какво точно ще правя. След като излезе информацията, че ме освобождават от отбора, ми се обадиха 3 клуба. Отказах им. Не мога да премина в "Спартак". Не, че имам нещо против този отбор. Искам да остана в България. Когато шефовете на "Черно море" ме извикаха и ми казаха, че треньорът няма да разчита на мен, научих, че клуб от елитната група на Кипър иска да ме купи. Аз отказах", призна Мартин Христов.
Той сподели още, че за него оттук нататък има два пътя. Единият е да разтрогне с "Черно море" на следващия арбитраж по взаимно съгласие. Другият е да го купи някой от българските елитни клубове. Футболистът обаче не е наясно колко пари за трансфера ще иска "Черно море". Договорът на Христов с "моряците"е до 30 юни 2008 г. Той е от юношеската школа на "Черно море".
"9 години бях капитан на юношите. На 16 години дебютирах в мъжкия отбор, когато бе в "Б" група. После отидох да играя в "Девня", откъдето ме купи "Светкавица". В Търговище играх три години и после "Черно море" ме откупи по искане на треньора Илиан Илиев. Не вярвам да имам проблеми да ме преотстъпят, ако някой отбор ме поиска. За мен е важно да играя", каза варненският Стоичков - Мартин Христов

-----------------------------------------------------

Мартин Христов: Бях готов да остана на "Тича" до края на кариерата си
Александър Дечев, в-к Позвънете Новини
Нападателят на Черно море Мартин Христов призна, че приема доста тежко факта, че в родния му клуб няма да разчитат на него през новия сезон. Както е известно, наставникът Никола Спасов обяви вчера, че се отказва от услугите на юношата на варненци.
"Доста тежко приемам това, че ме освобождават. Дойде ми малко неочаквано. Все пак аз имах съвсем други амбиции за понататъчната ми кариера. Бях си решил да стоя в Черно море, да играя докато мога, после да остана да помагам на клуба с някаква работа. Но ето, че нещата не се развиха по този начин. Нямам никаква представа на какво се дължи това решение. То си е лично на старши треньора. Аз с всички се разделям като приятел. Смятам, че винаги съм се отнасял коректно към всички и съвестно съм изпълнявал задълженията си", заяви за "Позвънете Новини" бързоногият футболист.
"Никола Спасов доста време е играл в Черно море и не очаквах от такъв човек да ме освободи. Не ми го каза лично и от това ми стана малко обидно. Ако го беше направил на четири очи, щяхме и да си поговорим, да ми каже какви са му претенциите и къде вижда грешките ми. Но това са си негови решения, той е треньор", добави 26-годишният състезател.
Той все още няма представа къде ще продължи кариерата си. Христов продължава да е собственост на Черно море, а договорът му изтича след една година. "Имах разговори с шефовете. Постъпила е оферта за мен от чужбина, но аз им казах, че не искам да ходя там. Имам оферти и от Бълария. В момента обаче не мога да мисля трезво. Искам да минат няколко дни, за да се поупсокоя. На всички, които ми се обаждат, им казвам да ме изчакат една седмица", каза Мартин.
Накрая той призна, че винаги ще помни вярната публика на Черно море. "Не е малко за един футболист доста от феновете да го харесват. Много съм им благодарен. Радвам се, че така ме приеха и бяха докрай с мене. От два дни не съм спрял да говоря по телефона, постоянно ми се обаждат различни хора и ме подкрепят. Ще се радвам, ако един ден тези фенове отново ме подкрепят като футболист на любимия им отбор. Той футболът продължава. Бих се върнал на "Тича" винаги. Някой друг треньор след време може и да ме иска. Аз мисля, че още съм млад и ми предстоят доста години във футбола", завърши нападателят.


Това е ИСТИНСКИ МОРЯК!


Върнете се в началото
  
 
 Заглавие:
МнениеПубликувано на: 22 Юни 2007 00:06 
Offline
Аватар

Регистриран на: 30 Дек 2006 00:48
Мнения: 2540
Местоположение: Курило
Цитат:
Португалец и трима бразилци са новите в Черно море

Португалецът Рикардо Андре и бразилците Фабиньо, Джалма и Перес вече са във Варна, за да се присъединят към състава на Черно море. Фабиньо е на 25 години и играе в атакуващото звено, докато 31-годишният Джалма, 25-годишния Перес и 24-годишния Андре са халфове. Въпреки днешното си пристигане, четиримата все още не са докосвали топка, поради насъбралата се тежка умора от пътя и затова почиваха през целия ден.

_________________
Изображение
Изображение
Изображение


Всички видове застраховки към ЗК ЛЕВ ИНС.Отстъпки до 25%.
0883368440
0879331668


Върнете се в началото
 Профил  
 
 Заглавие:
МнениеПубликувано на: 24 Юни 2007 16:47 
Offline
Аватар

Регистриран на: 31 Окт 2006 20:32
Мнения: 1563
Местоположение: Плевен
Отбор: Спартак 1919 (Плевен)
Още чужденци на проби в Черно море

Масена Моке остава на "Тича"
В Черно море ще пристигнат на проби още двама или трима чужди футболисти, съобщиха от клуба.

Играчите ще са от Бразилия и Португалия. Целта е да бъде повдигнато още нивото на играчите в отбора. Към момента от чужденците в Черно море договори имат само Маркос да Силва и Масена Моке.

На проби в момента в отбора са трима бразилски играчи и един португалски футболист. Според разпоредбите на БФС отборът има право да картотекира петима чуждестранни футболисти.

От клуба съобщиха още, че от утре Масена Моке започва пълноценна подготовка с Черно море и най-вероятно ще остане в тима и през следващия сезон.

_________________
Спартак Плевен
ние за тебе ще умрем
ти си в нашите сърца
най-велик си на света


Върнете се в началото
 Профил  
 
 Заглавие:
МнениеПубликувано на: 27 Юни 2007 16:18 
Черно море привлече нови 4-има играчи

Черно море се подсили с 4 нови попълнения за сезон 2007/2008 г. Късно във вторник вечерта ръководството на моряците привлече чужденците в отбора, които преминаха успешно медицинските тестове. Новите играчи на варненци са:
1. Джалма Енрике да Силва (бразилец, халф, 31-годишен). В страата на кафето е играл в Ресифе и Санта Круз, в португалия се е състезавал за Пасош де Ферейра, Рио Аве и Ещрела (Амадора).
2. Фабиньо Агиар Лаурентино (бразилец, централен нападател, 25-годишен). Играл е в родината си за Ресифе и Вера Круз.
3. Жовалдир Перейра Переш (ляв халф-бек, 25-годишен). Играл е за Санта Круз и Сентрал спорт клуб.
4. Рикардо Андре (португалец, дефанзивен халф, 24-годишен). Юноша на Бенфика, минал и през Пасош де Ферейра.

На медицинските тестове се провали друг бразилски играч - Дени Роша Дос Сантос. Считаният за почти сигурно ново попълнение бивш играч на френския Страсбург е показал качества, но се проваля на тестовете. В лагера на Черно море все още остават да се готвят Джунейт Яшар и Здравко Илиев. Двамата ще имат още няколко дни, за да докажат на треньорския щаб, че заслужават да останат в отбора.
Преговорите на ръководството с още чужденци продължават.


Върнете се в началото
  
 
 Заглавие:
МнениеПубликувано на: 05 Юли 2007 18:26 
Offline

Регистриран на: 07 Май 2007 21:19
Мнения: 1190
Местоположение: SILISTRA
Черно море търси халфове и нападатели
Черно море има нужда от халфове и нападатели, според наставника на варненци Никола Спасов преди отпътуването на отбора за София.
Според него именно там отборът се нуждае от подкрепление.

"По принцип всеки играч, който е при нас може да се адаптира на всеки пост. Ние обаче няма да затворим селекцията до началото на шампионата. Търсим халфове и нападатели и то предимно от чужбина", коментира Спасов цитиран от ole-bg.com.

Стана ясно и че новите попълнения - бразилците Фабиньо, Джалма и Переш, както и португалецът рикардо все нямат жълти карти. До мача с Македония обаче моряците очакват проблемът да бъде разрешен.

"Мисля, че всичко ще е наред и те ще могат да са на разположение. И да не стане обаче ще можем да пренаредим състава", категоричен е Никола Спасов. Стана ясно още, че дошлият на проби Здравко Илиев е освободе о отбора.


Върнете се в началото
 Профил  
 
 Заглавие:
МнениеПубликувано на: 08 Авг 2007 09:17 
Offline
Доростол завинаги
Аватар

Регистриран на: 07 Май 2007 19:12
Мнения: 3626
Местоположение: Силистра
Отбор: Доростол 2003 (Силистра)
Гръм удари трима юноши на Черно море
:shock:

Природните стихии в България това лято за пореден път се стовариха върху футболисти. Трима юноши на Черно море бяха ударени от гръм късно в понеделник. Трагедията се разигра около 19,20 часа на стадион “Корабостроител” под Аспаруховия мост във Варна. По това време на терена тренировка провеждаха детските и юношеските формации на клуба с наставници Венци Маринов, Радо Боянов и Веселин Бранимиров. Заниманието тъкмо привършваше, когато светкавица прониза небето и покоси младите таланти, съответно на 12, 16 и 17 години. Пострадалите веднага бяха откарани в Университетската болница “Света Марина”. Вчера по обед двама от тях – Димитър Желев и Красимир Желязков, бяха изписани, като се отърваха само с уплаха, но без физически наранявания.

Състоянието на най-възрастното момче – Климент Колев, обаче е критично и той е в кома. По думите на лекуващите лекари прогнози за здравето му могат да се правят едва след 72 часа. “Организмът му е млад и това ни дава надежда, че ще се справи”, казаха докторите. От ръководството на Черно море пък обявиха, че ще поемат всички разходи по възстановяването на децата.

Това е третият случай в рамките на два месеца, в който гръмотевица удря футболисти. В началото на юли леко пострадаха Кристиян Християнов, Борислав Атанасов и Радомир Хараланов от Дунав, а в средата на юни светкавица прати в клинична смърт треньора на децата на Миньор Перник Венелин Трайков. Впоследствие той дойде в съзнание и се възстанови.

_________________
Изображение

Изображение

От Силистра до Лимасол само ДОРОСТОЛ!

Новия ни сайт!!!


Върнете се в началото
 Профил  
 
 Заглавие:
МнениеПубликувано на: 01 Сеп 2007 20:41 
Offline
Доростол завинаги
Аватар

Регистриран на: 07 Май 2007 19:12
Мнения: 3626
Местоположение: Силистра
Отбор: Доростол 2003 (Силистра)
Първа победа за Черно море в българското първенство


Варна. Отборът на Черно море постигна първа победа в българското първенство. Варненци постигнаха успех с 1:0 като домакин на Берое (Стара Загора). Голът бе дело на Александър Александров-Кривия в 51-та минута, а президентът на Берое Николай Банев изгледа срещата от трибуните на стадион “Тича”. Срещата се забави със 7 минути заради проливния дъжд, който се изля на стадиона. Новото попълнение на “моряците” Александър Александров – Кривия пропусна две възможности да се разпише в началото на мача. Сериозен пропуск за домакините направи и Маркос Да Силва. Най-интересното се случи в самия край на полувремето, когато съдията Асен Николов показа по един червен картон и на двата състава. Първо Да Силва бе изгонен в 38-ата минута, след като наставникът на Черно море поиска да го замени и ядосан от решението на треньора бразилецът напусна терена не откъдето трябва. Съдията потърси футболиста, за да му покаже жълт картон, който беше втори за него. След като видя това Да Силва се върна на терена и бе изгонен, като смяната не бе извършена и неговият отбор остана с 10 души. Три минути по-късно съдията показа втори жълт картон и на Сандански от Берое. Второто полувреме започна с гол на Черно море. Бившият футболист на Левски Александър Александров - Кривия откри резултата в 51-ата минута на срещата. Той се разписа след перфектно изпълнен пряк свободен удар. До края на мача не се случи нищои по-интересно, като преобладаваше битката в средата на терена и грубата игра.

_________________
Изображение

Изображение

От Силистра до Лимасол само ДОРОСТОЛ!

Новия ни сайт!!!


Върнете се в началото
 Профил  
 
 Заглавие:
МнениеПубликувано на: 01 Сеп 2007 23:23 
Offline

Регистриран на: 29 Авг 2007 19:46
Мнения: 83
http://www.youtube.com/watch?v=frglbOTyvwo - Черно Море - Берое 1-0


Върнете се в началото
 Профил  
 
 Заглавие:
МнениеПубликувано на: 02 Сеп 2007 10:34 
Offline
Доростол завинаги
Аватар

Регистриран на: 07 Май 2007 19:12
Мнения: 3626
Местоположение: Силистра
Отбор: Доростол 2003 (Силистра)
Гонят двама при успех на Черно море


Кривия бързо стана лидер на Черно море

Черно море спечели първа победа за сезона след 1:0 срещу Берое. Голът вкара Александър Александров - Кривия в 51-ата мин.
На наводнения терен топката не можеше да се владеe и подава нормално. Въпреки това домакините бяха по-активни. Удари на Александров и Да Силва профучаха край гредата, а Беконо хвана шут на Андонов. Малко по-късно камерунецът сътвори още две атракции. Той изби топката, която публиката вече виждаше във вратата след страховити удари на Андре от въздуха и Кривия от фаул. В 38-ата минута Маркос да Слива беше изгонен, а в 40-ата и Берое остана с 10 души. След фаул на центъра Янко Сандански получи втори жълт и червен картон.
След почивката неориентираният съдия Асен Николов развесели публиката. Първо той се прехвърли през гърба на Милчо Танев и падна на задника си. Малко по-късно си изтърва картона и Андонов му го подаде. В 51-ата мин Кривия вдигна феновете на крака. Бившият национал завъртя перфектно топката край стената от свободен удар и направи безпомощен Беконо. В 76-ата мин с гола се размина и Фабиано. Неговият удар с глава бе отклонен от Беконо в корнер. В продължението Вергилов пропусна да донесе точката на гостите от 4 метра.

Изображение

_________________
Изображение

Изображение

От Силистра до Лимасол само ДОРОСТОЛ!

Новия ни сайт!!!


Върнете се в началото
 Профил  
 
 Заглавие:
МнениеПубликувано на: 03 Сеп 2007 10:09 
Offline
Доростол завинаги
Аватар

Регистриран на: 07 Май 2007 19:12
Мнения: 3626
Местоположение: Силистра
Отбор: Доростол 2003 (Силистра)
Бразилец иска прошка за картон
24 часа след издънката си срещу Берое, нападателят на Черно море Маркос да Силва призна грешката си и поиска прошка. Бразилецът си изпроси наивно червен картон при победата 1:0 над Берое. При смяната си в 38-ата мин. Маркос си съблече демонстративно фланелката и напусна през аутлинията.
- Бях изнервен, че играх само половин час, но това не ме оправдава. Ще приема всяка санкция, която ми наложат. Вярвам, че заедно със съотборниците и треньора ще продължим да работим добре и да се развиваме като отбор - заяви Да Силва.
Треньора на Черно море Никола Спасов заяви, че е очаквал по-изразителна победа.
- Излязохме единствено за победата и съм щастлив, че взехме трите точки. Надявах се обаче на по-изразителен резултат. Колкото до смяната на Ради Бачев, тя бе по негово желание.

_________________
Изображение

Изображение

От Силистра до Лимасол само ДОРОСТОЛ!

Новия ни сайт!!!


Върнете се в началото
 Профил  
 
 Заглавие:
МнениеПубликувано на: 04 Сеп 2007 08:29 
Offline
Доростол завинаги
Аватар

Регистриран на: 07 Май 2007 19:12
Мнения: 3626
Местоположение: Силистра
Отбор: Доростол 2003 (Силистра)
Черно море се цели в 50 бона
Черно море се цели в голямата награда от 50 000 лв. на "Ариана". Тя ще бъде дадена на отбора с най-много атрактивни голмайстори през сезона. Халфът на варненци Рикардо Андре спечели наградата за III кръг със страхотното си попадение срещу Славия. Голът на Александър Александров - Кривия срещу Берое пък е сред номинираните за IV кръг.
Португалецът Андре призна, че е избрал Черно море пред възможността да рита за Ещорил.
- Исках да опитам нещо ново и България ми се стори подходящата дестинация. Рядко вкарвам голове, но когато го направя, винаги са красиви - заяви халфът.
Тимът подновява тренировки днес от 17 часа. През паузата треньорът Никола Спасов ще заложи основно на тактическите занимания. В събота Черно море гостува на Фарул за контрола в Констанца.

_________________
Изображение

Изображение

От Силистра до Лимасол само ДОРОСТОЛ!

Новия ни сайт!!!


Върнете се в началото
 Профил  
 
 Заглавие:
МнениеПубликувано на: 19 Сеп 2007 07:03 
Offline
Доростол завинаги
Аватар

Регистриран на: 07 Май 2007 19:12
Мнения: 3626
Местоположение: Силистра
Отбор: Доростол 2003 (Силистра)
Играч на Черно море бере срам в Пловдив
Срам ме беше да гледам познатите ми в Пловдив, призна защитникът на Черно море Николай Домакинов. Юношата на Ботев игра при загубата с 1:2 от Локомотив на Лаута.
- Боли ме, че сме добър отбор, а в първите 5 кръга резултатите не са на ниво. Нямам обяснение защо се получава така. Разочароваме феновете. Длъжници сме им. Тренираме добре, колективът е сплотен. Не крия, че загубите от Локо ги изживявам най-тежко. Още ми държи влага. Но след лошото идва хубаво - коментира Домакинов.

_________________
Изображение

Изображение

От Силистра до Лимасол само ДОРОСТОЛ!

Новия ни сайт!!!


Върнете се в началото
 Профил  
 
 Заглавие:
МнениеПубликувано на: 19 Сеп 2007 07:04 
Offline
Доростол завинаги
Аватар

Регистриран на: 07 Май 2007 19:12
Мнения: 3626
Местоположение: Силистра
Отбор: Доростол 2003 (Силистра)
Двама от Тича аут за Левски
Двама футболисти на Черно море може да пропуснат гостуването на Левски. Заради проблеми с глезена Мишо Лазаров може да не попадне в групата. Опорният халф получи травмата на мача срещу Локомотив Пд (1:2) и бе сменен още през първата част. Под въпрос е и юношата на сините Даниел Георгиев. Той още лекува травма, заради която пропусна последния двубой. За София няма да пътува и халфът Рикардо Андре. Той е наказан за 1 среща за червен картон.

_________________
Изображение

Изображение

От Силистра до Лимасол само ДОРОСТОЛ!

Новия ни сайт!!!


Върнете се в началото
 Профил  
 
 Заглавие:
МнениеПубликувано на: 30 Сеп 2007 00:27 
Offline
Доростол завинаги
Аватар

Регистриран на: 07 Май 2007 19:12
Мнения: 3626
Местоположение: Силистра
Отбор: Доростол 2003 (Силистра)
В Черно море: Имаме пари
Чрез пресслужбата на Черно море изпълнителният директор Марин Маринов съобщи, че клубът е в добро финансово състояние.
- Емблемата на Черно море не ми е непозната. Около 10 години съм се състезавал за този клуб, макар и като лекоатлет, и любовта ми към спорта ще допринесе за добрите резултати - каза Маринов.
Той уточни, че в момента се гради нов отбор, за което е необходимо време. Маринов допълни, че оценка за селекцията и работата на треньора ще дава след края на есента.

_________________
Изображение

Изображение

От Силистра до Лимасол само ДОРОСТОЛ!

Новия ни сайт!!!


Върнете се в началото
 Профил  
 
 Заглавие:
МнениеПубликувано на: 07 Окт 2007 19:10 
Offline

Регистриран на: 29 Авг 2007 19:46
Мнения: 83
http://www.youtube.com/watch?v=11EH3amQHMM - Ботев - Черно Море


Върнете се в началото
 Профил  
 
 Заглавие:
МнениеПубликувано на: 26 Май 2008 19:07 
Offline

Регистриран на: 08 Ное 2006 11:27
Мнения: 1485
ЧЕРНО МОРЕ ЗАПОЧВА В ИНТЕРТОТО С ХИБЪРНИЪНС ИЛИ ГОРИЦА

Черно море ще се изправи във втория кръг на турнира Интертото срещу победителя между малтийския Хибърниънс и словенския Горица.

„Моряците” ще са домакини в първата среща на 5, 6 юли. Ако преодолеят съперника си в този кръг в 3-ия варнеци ще се изправят най-вероятно срещу швейцарския Грасхопър.

Във втория кръг швейцарският тим едва ли ще има сериозни проблеми срещу победителя между Беса (Албания) и Етникос (Кип), което го прави почти сигурен участник в 3-ия кръг.

Срещите от този етап на надпреварата се играят на 26-27-и юли.
Изображение
www.gong.bg


Върнете се в началото
 Профил  
 
 Заглавие: Re: Новини
МнениеПубликувано на: 25 Юни 2008 10:59 
Offline
Аватар

Регистриран на: 06 Апр 2008 21:09
Мнения: 1139
Местоположение: Неизвестно
Цитат:
От ЦСКА предложили Неи на Черно море


500 000 евро са спрели Неи за Черно море. От ЦСКА са поискали сумата, за да си погасят борчовете, но варненци отказали да я платят. Черно море има интерес към още трима нападатели от "А" група. Това са Евгени Йорданов от ЦСКА и Крум Бибишков и Костадин Хазуров от Литекс.

- Нормално е да искаме играчи на отбори, които са от 1-о до 4-о място в класирането и преки конкуренти за следващото първенство. Когато обаче разберат за нашия интерес, вдигат изкуствено трансферните суми - уточниха от "Тича".

Другият нападател със сигурност ще бъде чужденец.

"7 дни спорт"


Върнете се в началото
 Профил  
 
 Заглавие: Re: Новини
МнениеПубликувано на: 01 Юли 2008 18:20 
Offline

Регистриран на: 08 Ное 2006 11:27
Мнения: 1485
Черно море, новият фактор в "А" група?!


"Моряците" май решиха вратарския си проблем, имат добра защита, супер халфова линия. Но нападението?! Едно е сигурно, на феновете от Североизточна България им предстои да гледат, непредсказуеми, яки футболни битки.

Малка България има крещяща нужда от разширение на футболната си география. Голям, интересен футбол не бива да се играе само в София, Пловдив... Помните ли каква истерия бе в югоизточна България, когато Нафтекс бе силен тим, от който трепереха Левски и ЦСКА?! Сещате ли се още преди това, какви интересни и напечени мачове имаха столичните грандове във Враца, Перник, Благоевград...
Североизточна България обаче отдавна не е имала як отбор, с който да се съобразяват водещите ни състави. Не много отдавна Дунав (Рс), Добруджа, Спартак (Вн) и най-вече четирикратния шампион Черно море, в различните години правеха запомнящи се спектакли, но за голямото все нещо не им достигаше. Ето, наскоро “моряците” се промъкнаха до финала за Купата на България, там обаче изглеждаха като ударени с мокър парцал, рядко минаваха в половината на Литекс. Не, че ловчанлии блестяха във финала, но...

И все пак никак няма да е зле, ако Североизточна България разполага с екип, който да мачка на свой терен Левски, ЦСКА, Локо Сф, Литекс, Славия..., че даже и съперници от чужбина. В момента тимът от морската ни столица има възможност за летящ старт на новия шампионат, след като стана ясно, че съперник на тима в 1-ви кръг на УЕФА е слабакът Сант Хулия от Андора. Предпоставките са налице – Черно море е във възход, има силен финансов гръб, дълги традиции, опит, самочувствие. Пред клуба е перспективата, възможностите за развитие, които да направят така, че запалянковците от половин Варна да заживеят с футболната тръпка. В Черно море усещат този изгоден момент, строят суперстадион, стягат як състав. Да, по всичко изглежда, че тази година “моряците” ще са доста сериозен фактор в първенството. Не само защото Левски гради нов отбор, не само защото 11-орката на ЦСКА няма да е достатъчно боеспособна, а защото на "Тича" се гради, прави се добра селекция. На всичкото отгоре "зелено-белите" ще натрупат по-голямо самочувствие в предстоящите мачове в турнира за купата на УЕФА.

А дали селекцията на Черно море няма да се окаже шампионска?! Едва ли, защото се видя във финала за купата на България с Литекс, че на “моряците” им липсва най-вече манталитет. Но не бива да се подценяват сериозните козове, които притежава командата на Никола Спасов: натрупалият неоценим опит в Марица, Левски, Коджаелиспор, Истанбулспор, Кайзериспор и Коняспор Сашо Александров, супер халфът Милен Петков, който блестя в Добруджа, ЦСКА и Гърция, както и сигурния страж, молдовеца Евгений Хмарук. Да, с привличането на Евгени Хмарук Черно море е на път да реши вратарския си пост – “дивият” някогашен страж на ЦСКА, Локо Пд, Продифтики (Гър), Спартак (Вн) Краси Колев гони 38-ата си година и не е така пъргав, както на младини. При това положение пазилият в Добруджа и Академик (Св) Карамфил Илчев ще има сериозна конкуренция в лицето на Хмарук. Виж, защитата бе добра и през миналия сезон, но сега е подсилена, а халфовата линия се очертава да е една от най-силните у нас. Само че какво става с нападателите?! Нужни са голаджии, каквито в миналото “моряците” са имали в лицето на Стефан Богомилов, Никола Димитров, Рафи Рафиев...

Да, Черно море събра играчи, остава да се сработят. Засега оптималният състав на "моряците" изглежда така: Хмарук, Николай Домакинов, Александър Александров, Радослав Бачев, Рикардо Андре, Георги Илиев, Милен Петков, Петър Костадинов, Сашо Александров-Кривия, Миро Манолов и Йордан Юруков.

Техни резерви се очертава да бъдат: Карамфил Илчев, Михаил Лазаров, Радослав Филипов, Тянко Дяков, Трайче Лостовски, Георги Андонов, Владимир Костадинов, Даниел Георгиев, Тодор Атанасов, Никола Василев и Владислав Генчев.
Черно море е ставал четири пъти шампион на България – 1925, 1926, 1934 и 1939 г. Дали пък няма да станем свидетели на ярко продължение на плавния, но траен възход на Черно море, който от 2000 г. тръгна нагоре (с лек регрес през 2004 и 2005).

Сега момчетата на Никола Спасов са пред първи мачове в турнира за купата на УЕФА, а може би и пред петата си титла?! Във всеки случай едно е сигурно, стойностните ни отбори ще имат най-малкото безкрайно трудни гостувания във Варна. А, това означава, че запалянковците от Североизточна България ще станат свидетели на непредсказуеми, яки футболни битки! Какво по-хубаво от това!


Върнете се в началото
 Профил  
 
 Заглавие:
МнениеПубликувано на: 02 Юли 2008 09:39 
Offline
БОЛЯРИ
Аватар

Регистриран на: 03 Май 2007 15:05
Мнения: 698
Местоположение: Франция/Англия/Велико Търново
Отбор: Етър 1924 (Велико Търново)
пожелавам 2 победи срещу андорците и много ме е яд, че няма да съм си в Тулуза тогава, защото Андора е на 200 км (от там си купуваме мн евтини цигари и алкохол :8) и 100% щях да отида да ги гледам и подкрепя. Живот и здраве като дойде после Грасхопърс се надявам да ида до Варна или Бупгас (както миналото лято със Сампдория) . Успех моряци :!:

_________________
Футболен клуб ЕТЪР е шампион на България и носител на купата на БФС сезон 1990-91 год. Футболен клуб ЕТЪР е първи носител на купата на професионалната футболна лига 1994-95 год.


Върнете се в началото
 Профил  
 
 Заглавие: Re: Новини
МнениеПубликувано на: 02 Юли 2008 09:40 
Offline
БОЛЯРИ
Аватар

Регистриран на: 03 Май 2007 15:05
Мнения: 698
Местоположение: Франция/Англия/Велико Търново
Отбор: Етър 1924 (Велико Търново)
spartak 1919 написа:
Черно море, новият фактор в "А" група?!


"Моряците" май решиха вратарския си проблем, имат добра защита, супер халфова линия. Но нападението?! Едно е сигурно, на феновете от Североизточна България им предстои да гледат, непредсказуеми, яки футболни битки.

Малка България има крещяща нужда от разширение на футболната си география. Голям, интересен футбол не бива да се играе само в София, Пловдив... Помните ли каква истерия бе в югоизточна България, когато Нафтекс бе силен тим, от който трепереха Левски и ЦСКА?! Сещате ли се още преди това, какви интересни и напечени мачове имаха столичните грандове във Враца, Перник, Благоевград...
Североизточна България обаче отдавна не е имала як отбор, с който да се съобразяват водещите ни състави. Не много отдавна Дунав (Рс), Добруджа, Спартак (Вн) и най-вече четирикратния шампион Черно море, в различните години правеха запомнящи се спектакли, но за голямото все нещо не им достигаше. Ето, наскоро “моряците” се промъкнаха до финала за Купата на България, там обаче изглеждаха като ударени с мокър парцал, рядко минаваха в половината на Литекс. Не, че ловчанлии блестяха във финала, но...

И все пак никак няма да е зле, ако Североизточна България разполага с екип, който да мачка на свой терен Левски, ЦСКА, Локо Сф, Литекс, Славия..., че даже и съперници от чужбина. В момента тимът от морската ни столица има възможност за летящ старт на новия шампионат, след като стана ясно, че съперник на тима в 1-ви кръг на УЕФА е слабакът Сант Хулия от Андора. Предпоставките са налице – Черно море е във възход, има силен финансов гръб, дълги традиции, опит, самочувствие. Пред клуба е перспективата, възможностите за развитие, които да направят така, че запалянковците от половин Варна да заживеят с футболната тръпка. В Черно море усещат този изгоден момент, строят суперстадион, стягат як състав. Да, по всичко изглежда, че тази година “моряците” ще са доста сериозен фактор в първенството. Не само защото Левски гради нов отбор, не само защото 11-орката на ЦСКА няма да е достатъчно боеспособна, а защото на "Тича" се гради, прави се добра селекция. На всичкото отгоре "зелено-белите" ще натрупат по-голямо самочувствие в предстоящите мачове в турнира за купата на УЕФА.

А дали селекцията на Черно море няма да се окаже шампионска?! Едва ли, защото се видя във финала за купата на България с Литекс, че на “моряците” им липсва най-вече манталитет. Но не бива да се подценяват сериозните козове, които притежава командата на Никола Спасов: натрупалият неоценим опит в Марица, Левски, Коджаелиспор, Истанбулспор, Кайзериспор и Коняспор Сашо Александров, супер халфът Милен Петков, който блестя в Добруджа, ЦСКА и Гърция, както и сигурния страж, молдовеца Евгений Хмарук. Да, с привличането на Евгени Хмарук Черно море е на път да реши вратарския си пост – “дивият” някогашен страж на ЦСКА, Локо Пд, Продифтики (Гър), Спартак (Вн) Краси Колев гони 38-ата си година и не е така пъргав, както на младини. При това положение пазилият в Добруджа и Академик (Св) Карамфил Илчев ще има сериозна конкуренция в лицето на Хмарук. Виж, защитата бе добра и през миналия сезон, но сега е подсилена, а халфовата линия се очертава да е една от най-силните у нас. Само че какво става с нападателите?! Нужни са голаджии, каквито в миналото “моряците” са имали в лицето на Стефан Богомилов, Никола Димитров, Рафи Рафиев...

Да, Черно море събра играчи, остава да се сработят. Засега оптималният състав на "моряците" изглежда така: Хмарук, Николай Домакинов, Александър Александров, Радослав Бачев, Рикардо Андре, Георги Илиев, Милен Петков, Петър Костадинов, Сашо Александров-Кривия, Миро Манолов и Йордан Юруков.

Техни резерви се очертава да бъдат: Карамфил Илчев, Михаил Лазаров, Радослав Филипов, Тянко Дяков, Трайче Лостовски, Георги Андонов, Владимир Костадинов, Даниел Георгиев, Тодор Атанасов, Никола Василев и Владислав Генчев.
Черно море е ставал четири пъти шампион на България – 1925, 1926, 1934 и 1939 г. Дали пък няма да станем свидетели на ярко продължение на плавния, но траен възход на Черно море, който от 2000 г. тръгна нагоре (с лек регрес през 2004 и 2005).

Сега момчетата на Никола Спасов са пред първи мачове в турнира за купата на УЕФА, а може би и пред петата си титла?! Във всеки случай едно е сигурно, стойностните ни отбори ще имат най-малкото безкрайно трудни гостувания във Варна. А, това означава, че запалянковците от Североизточна България ще станат свидетели на непредсказуеми, яки футболни битки! Какво по-хубаво от това!

много хубава статия, браво :!:

_________________
Футболен клуб ЕТЪР е шампион на България и носител на купата на БФС сезон 1990-91 год. Футболен клуб ЕТЪР е първи носител на купата на професионалната футболна лига 1994-95 год.


Върнете се в началото
 Профил  
 
 Заглавие:
МнениеПубликувано на: 11 Юли 2008 11:57 
Offline

Регистриран на: 17 Юни 2007 23:25
Мнения: 98
Местоположение: shumen
Извинете, но търся информация за Росен Тонев, премина като преотстъпен във Волов (Шумен) и ще е полезно да ни кажете на какви позиции играе и какъв играч е по принцип.

_________________
Изображение


Върнете се в началото
 Профил  
 
 Заглавие: Re: Новини
МнениеПубликувано на: 29 Авг 2008 14:31 
Offline
ЯНТРА^hooligan
Аватар

Регистриран на: 06 Апр 2008 21:18
Мнения: 2321
Местоположение: Габрово City
Отбор: Локомотив (Дамяница)
Skype: ncuxo_1988
Черно Море- Щутгарт :( кофти жребии

_________________
† R.I.P. † Robert Enke 1977-2009


Върнете се в началото
 Профил  
 
 Заглавие: Re: Новини
МнениеПубликувано на: 18 Ное 2010 01:24 
Offline

Регистриран на: 10 Ное 2010 23:34
Мнения: 25
Георги Илиев готов за мача с Монтана

В Черно море си отдъхнаха, след като стана ясно, че Георги Илиев....
http://sportisimo.bg/georgi-iliev-gotov ... ntana.html


Върнете се в началото
 Профил  
 
 Заглавие: Re: Новини
МнениеПубликувано на: 09 Яну 2011 23:11 
Offline

Регистриран на: 11 Дек 2009 10:36
Мнения: 79
Местоположение: Варна
Отбор: Ботев (Враца)
Черно море е комунистическо анадолски отбор след като взехте турчин от ДПС в управата-ерджан шабан.
Спряха контрабданите канали и ТИМ фалира. Пак ще има варнсеско дерби но в арматьорския футбол.


Върнете се в началото
 Профил  
 
 Заглавие: Re: Новини
МнениеПубликувано на: 15 Яну 2011 23:11 
Offline
Аватар

Регистриран на: 01 Авг 2009 21:43
Мнения: 70
Местоположение: Варна
Отбор: Спартак 1918 (Варна)
не се знай спартак мой са върни в а а черно море да спре да съществува

_________________
САМО СПАРТАК 1918


Върнете се в началото
 Профил  
 
Покажи мненията от миналия:  Сортирай по  
Напиши нова тема Отговори на тема     [ 125 мнения ]  Предишна  1, 2, 3, 4, 5



  Подобни теми Автор Преглеждания Последно мнение
Преглежда непрочетените мнения Формула 1 - новини
Форум: Формула 1
Anonymous 79284 10 Юни 2010 16:59
от tedo
Преглежда непрочетените мнения Новини
Форум: Калиакра 1923 (Каварна)
Anonymous 180505 25 Яну 2011 15:39
от sashitop
Преглежда непрочетените мнения Новини за Хебър
Форум: Хебър 1918 (Пазарджик)
Anonymous 169450 19 Окт 2009 22:34
от stemil
Преглежда непрочетените мнения Серия Б - класиране, новини, резултати
Форум: Сезон 2006/2007
kyynadd 35520 22 Мар 2007 22:38
от Rumbeti
Преглежда непрочетените мнения Новини за отбора
Форум: Олимпик Лион
speedbreaker 31280 01 Дек 2009 22:23
от cskasofia

Кой е на линия

Потребители разглеждащи този форум: 0 регистрирани и 11 госта


Вие не можете да пускате нови теми
Вие не можете да отговаряте на теми
Вие не можете да променяте собственото си мнение
Вие не можете да изтривате собствените си мнения

Иди на:  




Powered by phpBB © 2008 phpBB Group

Контакти | Fans on Facebook | Игра с прогнози