bulgarian-football.com | bgclubs.eu | GOAL.bg | Левски София | ДЮШ Левски | bfl-team.com | pi4e.com | Dropbox | eRepublik
* Влез   * Регистрация

Последно посещение:
Дата и час: 20 Юни 2025 16:41

Български клубове - Янтра 1919 (Габрово) | Стадион GOAL.bg

Напиши нова тема Темата е заключена, не можете да променяте мнения.     [ 145 мнения ]  Предишна  1, 2, 3, 4, 5, 6  Следваща

с какво ще си тръгне Етър от Габрово?
с пълна кошница 73%  73%  [ 22 ]
с трите точки 27%  27%  [ 8 ]
Общо гласове : 30
Автор Съобщение
 Заглавие:
МнениеПубликувано на: 15 Сеп 2007 21:56 

OK.
Нека да споделя друго.
Преди 10на години в София имаше много готина агитка на габровския отбор ( тогава Чардафон) .
Днес, много преди предстоящия мач срещу Академик (СФ) , искам да помоля, всички габровци, живеещи в София, да се съберем, да се напием , ако се наложи, и през следващата зима да подкрепим любимия габровски отбор по време на гостуването му на Академик (СФ) през следващата година.
Купонът е гарантиран.
Приемете това мнение като сондиране за едно бъдещо събиране на ГАБРОВСКО Общество за по- добра България. Повече габровци- по- малко цигани.

Върнете се в началото
 Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: 15 Сеп 2007 22:03 
Аватар

Отбор: Янтра 1919 (Габрово)
Fabio_Cannavaro написа:
Пък ако ства въпрос за агитката на етър да сменят тоя чалга репертоар, там и ловец съм и рибар съм и на янтра вратар съм лелеле агитка саМО смях смях такива туристи няма!

Ужасно си прав по неадеквтна агитка не съм виждал много се радвам, че имате организация, но най-честите скандирания бяха псувни по янтра или някви шълни безмислици като например по едно време почнахте да викате "е**ахме Локо в г**а"?????това наистина не го схванах :shock:

Изображение

Върнете се в началото
 Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: 15 Сеп 2007 22:24 

Дали сме габровци и живеем в София или софиянци живеещи в Габрово щом обичаме Янтра няма да се делим.Ще пием по бира и ще подкрепим нашите любимци.ЧАО ОЛЕ ОЛЕ ОЛЕ ОЛЕ!!!!!!!!!!!!!

Върнете се в началото
 Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: 15 Сеп 2007 22:43 
Аватар

Отбор: Локомотив (Горна Оряховица)
hahah teq ako naistina sa skandirali tva za ribarite she otka4a ot smqh,i ve4e 6te im vikam "ribarite" i to ne 6toto nasekad im pulnqt saka,am 6toto zaradi vikovete :)

Върнете се в началото
 Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: 16 Сеп 2007 01:23 
Аватар

Отбор: Спортист 1924 (Своге)
berkov написа:
hahah teq ako naistina sa skandirali tva za ribarite she otka4a ot smqh,i ve4e 6te im vikam "ribarite" i to ne 6toto nasekad im pulnqt saka,am 6toto zaradi vikovete :)

Само незнам вие пък за какви се имате за недосегаеми :roll: някви чудовища ще дойдете вие от горна оряховица

Върнете се в началото
 Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: 16 Сеп 2007 06:29 

Янтра победи 3:1 Етър във втория си пореден домакински мач. С много добра игра за домакините се отличиха Веско Станчев и Емо Георгиев. Габровци пречупиха своя съперник още през първото полувреме, когато вкараха три безответни гола. Разписаха се Атанасов, Георгиев и Драшков. Гостите върнаха един гол чак в добавеното от съдията продължение на мача. Със спечелените седем точки Янтра гледа с оптимизъм към следващото трудно гостуване на Велбъжд в Кюстендил.

Върнете се в началото
 Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: 16 Сеп 2007 13:45 
Аватар

След това което Доктора направи вчера(по-специално след гола му, което беше един вид извинение пред габровската публика) аз съм склонен да му простя предишната глупост. :)

За самия мач, "столичани" си останаха с песните за "древната ни столица" в началото на мача :D Единственото дето ме притеснява за момента е че явно футболистите се изморяват и през второто полувреме сваляме нивото и това ще даде отражение срещу по-силен съперник според мен. :roll:

Върнете се в началото
 Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: 16 Сеп 2007 13:56 
БОЛЯРИ

go_go_wolves написа:
Да, Канаваро, търновци са чалгари и селяни, но не знам защо, от известно време ни се втълпява че те са нещо поверче от нас, понеже имат два мола... Търново, да не забравяме, през 80те години беше едно симпатично 50 000 градче, докато Габрово беше 100 000 индустриален град. Та , манталитетът идва от тогава, търновчета. Вие сте еманципирани селяни, а ние сме реалистични граждани.

Shhhh...ei unriah ot smiah kato prochetoh tova deto si pisal , da znaesh:) Prilichash mi na grajdanite ot Gorna Obliohovitsa - sushtia simptaiaga kato tiah si.

Otnosno macha - pogledni kakva prognoza sum dal za nego v nachaloto na temata i togava komentirai koi leti v oblacite ;)

Kato stava duma za 80-te .... ima li smisul da komentiram kude i za kakvo se boreshe Etar togava i kude beshe Yantra ?!?!?

Aide sega biagai v industrialnata dupka ot koito si izpulzial, o realistichni grajdanino !

:lol: :lol: :lol:

Последна промяна naster1 на 17 Сеп 2007 13:44, променена общо 4 пъти

Върнете се в началото
 Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: 16 Сеп 2007 13:57 
БОЛЯРИ
Аватар

Хах гледам ви и ви се чудя на постовете.Играхте много по-добре няма ниакакъв спор в това за засадите не мога да коментирам защото от мястото на което бях на стадиона нищо не се виждаше.Търновци били селяни еми разбирам ви всеки си харесва неговия град,лично за мен Габрово е доста мизерен град в сравнение с Търново,дори и центъра ви е орисуван с графити а около стадиона квартал ли е какво е незнам прилича на гето.А за агитката ни ами ще пее какво си иска,когато вие саберете агитка тогава коментирайте другите и им се присмивайте.Фабио братче по-смешна агитка не била идвала в Габрово едно ще ти кажа ще чакам мача напролет да видя вие колко души ще сте в клетката и как ще подкрепяте отбора.

Върнете се в началото
 Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: 16 Сеп 2007 14:20 
Аватар

naster1 написа:
Aide sega biagai v industrialnia zavod ot koito si izpulzial, o realistichni grajdanino !

:lol: :lol: :lol:

Така де, разбира се, вие сте Боляри, благородници, столичани и т.н. и не работите, ние малко working class и плебеи си падаме в Габрово, ама какво от това, пак ви нагостихме подобаващо :lol: :lol: :lol: :P

Върнете се в началото
 Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: 16 Сеп 2007 14:32 
БОЛЯРИ

Vijte , ako imate niakakvi problemi s nikakvi vashi si kompleksi si gi drujte za sebe si, ok ?

Igrali ste po-dobre - pobedili ste , za koeto chestito!

Върнете се в началото
 Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: 16 Сеп 2007 20:16 
Аватар

Много обиди,много нещо!Поздравявам всички габровци с победата и дано момчетата да запазят този стил със светкавичните атаки и страхотните комбинации.Освен отличната игра показаха и страхотни отигравания с които си заслужиха аплодисментите на публиката.Единственото нещо което не ми допада е невъздържаното поведение на момчетата,много излишни нерви които вече ни костваха червен картон срещу Монтана.За агитката на Етър,да са живи и здрави,доста ме ядосаха,когато ни наричаха "селяни",но какво да се прави-със скандиранията си за "ловец съм и рибар съм" и някаква серена която пускаха на мегафона се видя кой кой е.
И последно за това което викаха "къде ви е агитката",след 30-тата минута и 3-0 аз се питах КЪДЕ ВИ Е ОТБОРА!Нали от там се почва,не може да се живее със спомени.В момента агитка може и да нямаме,но сме имали и ще имаме.Дано отбора се стабилизира лека-полека и с времето и това ще стане.

Върнете се в началото
 Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: 16 Сеп 2007 20:22 
Аватар

berkov написа:

Хахахахха :lol:
Това беше добро за рибарите, че навсякъде им пълнят сака. Ще умра от смях :lol:

Love and Peace from the Stereo Crew

Върнете се в началото
 Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: 16 Сеп 2007 20:27 
Аватар

kibeto написа:
доста ме ядосаха,когато ни наричаха "селяни"

Остави ги, те са Болярите :wink:

Върнете се в началото
 Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: 16 Сеп 2007 21:28 
БОЛЯРИ
Аватар

Отбор: Етър 1924 (Велико Търново)
ed_edd'n'eddy написа:
kibeto написа:
доста ме ядосаха,когато ни наричаха "селяни"

Остави ги, те са Болярите :wink:

шшш забравяш кой почна със провокациите.
И на мен ми беше смешно да гледам раздраните ви чаршафи със надписи Ултрас и т.н. ама зад тях нямаше никой и тук ще ви направя един подарък,една снимка на 1000 човека на стадиона :wink:
Изображение

Върнете се в началото
 Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: 16 Сеп 2007 22:10 
Аватар

Това предполагам е съвсем в началото на мача, така че това не е представителна извадка. Някъде до около 10-та-15-та мин прииждаха още и още хора поради факта, че деугия вход беше затворен заради вас и трябваше да заобикалят.

Върнете се в началото
 Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: 16 Сеп 2007 22:17 
БОЛЯРИ
Аватар

parmalat написа:
Това предполагам е съвсем в началото на мача, така че това не е представителна извадка. Някъде до около 10-та-15-та мин прииждаха още и още хора поради факта, че деугия вход беше затворен заради вас и трябваше да заобикалят.

Уви това е началото на второто полувреме,когато имах време да снимам.

Върнете се в началото
 Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: 16 Сеп 2007 22:21 
Аватар

Ами като гледам така на снимкта ми се струва, че сме не повече от 500-600, но отсреща също има две трибуни, където е имало по 50 човека и общо ставаме към 700-800, което не е толкова зле. ;)

Върнете се в началото
 Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: 16 Сеп 2007 22:24 
Аватар

Отбор: Суворово (Суворово)
oooooo te v tyrnovo hodqt mnogo pove`e hora ama na koncertite na slavi trifonov :)

Върнете се в началото
 Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: 16 Сеп 2007 23:19 
Аватар

ETARRAS написа:
parmalat написа:

Уви това е началото на второто полувреме,когато имах време да снимам.

Това също значи че не всички са били по местата си :wink: Нормално е много хора да ходят до някъде в почивката, и някои да закъснеят.

Върнете се в началото
 Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: 16 Сеп 2007 23:31 
Аватар

Аз пък си мисля,че снимката е направена 2-3 минути преди края на мача,когато хората отиват към изходите да не се бутат накрая.Да бъдем точни снимката е направена в 18:43:40,освен ако преди края на мача ETARRAS не си е играл с фотоапарата.

Върнете се в началото
 Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: 16 Сеп 2007 23:57 
БОЛЯРИ
Аватар

Fabio_Cannavaro написа:
oooooo te v tyrnovo hodqt mnogo pove`e hora ama na koncertite na slavi trifonov :)

Драги ми смехурко,за разлика от вас публиката в Търново ходи и на гостувания.Освен хората в клетката имаше поне още 50човека от Търново които бяха зад скамейката на Етър.Когато вие дойдете в Търново с агитка тогава ще коментираш публиката на Етър.и пак казвам снимката е правена в началото на второто полувреме и си личи колко сте не повече от 500 човека.

Върнете се в началото
 Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: 17 Сеп 2007 00:05 
Аватар

Имаше и сред нас поне 10-20 търновци, но Еди е прав, че в началото на второто полувреме хората още не са се върнали. ;)

Върнете се в началото
 Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: 17 Сеп 2007 00:10 
БОЛЯРИ
Аватар

parmalat написа:
Имаше и сред нас поне 10-20 търновци, но Еди е прав, че в началото на второто полувреме хората още не са се върнали. ;)

Да виждаш хора да се движат и да заемат местата си?

Върнете се в началото
 Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: 17 Сеп 2007 08:39 
Аватар

Отбор: Янтра Габрово (Габрово)
Етъррас, разпалваш глупав спор :!: ти най добре знаеш кога си снимал, но това в никакъв случай не е в началото на втората част :wink: нито пък в края на мача! По принцип си обективен в мненията си, бъди такъв и сега :wink:

Върнете се в началото
 Профил  

Покажи мненията от миналия:  Сортирай по  
Напиши нова тема Темата е заключена, не можете да променяте мнения.     [ 145 мнения ]  Предишна  1, 2, 3, 4, 5, 6  Следваща

Подобни теми Автор Преглеждания Последно мнение
Преглежда непрочетените мнения Етър-Локо(Мз)
Форум: Локомотив 2012 (Мездра)
Anonymous 27692 31 Окт 2006 19:09
от loko_mz
Преглежда непрочетените мнения ЯНТРА СЕЗОН 2006-2007
Форум: Сезон 2006/2007
янтра гб 113344 25 Яну 2007 20:34
от agataa
Преглежда непрочетените мнения Етър 64
Форум: Хандбал
ETARRAS 67441 01 Авг 2007 13:59
от ETARRAS
Преглежда непрочетените мнения ще остане ли янтра на първо място и след края на сезона?
янтра гб 18774 10 Мар 2007 21:02
от Fabio_Cannavaro
Преглежда непрочетените мнения Чумерна(Елена)-Янтра гб
Fabio_Cannavaro 51746 11 Мар 2007 00:54
от parmalat