bulgarian-football.com | bgclubs.eu | GOAL.bg | Левски София | ДЮШ Левски | bfl-team.com | pi4e.com | Dropbox | eRepublik
* Влез   * Регистрация



Последно посещение:
Дата и час: 28 Мар 2024 23:31


Български клубове - Чепинец (Велинград) | Стадион GOAL.bg



Напиши нова тема Отговори на тема     [ 22 мнения ] 
Автор Съобщение
 Заглавие: Новини ФК Чепинец Велинград
МнениеПубликувано на: 23 Авг 2007 12:16 
Община Велинград изпрати писмо до Български футболен съюз, с което гарантира заплащането на административните разходи за съдийски такси при домакинските мачове на формациите на футболен клуб ''Чепинец'' - Велинград.

Писмото е изпратено по повод картотекирането на велинградския футболен отбор във ''В'' Югозападна футболна група, съобщиха от пресцентъра на администрацията. Община Велинград ще се погрижи и за транспорта на отборите на ФК ''Чепинец'' за мачовете им като гости.

Средствата необходими за покриването на тези разходи възлизат на близо 20 000 лв. за един сезон, според зам. кмета на Община Велинград. Те ще бъдат осигурени от преизпълнение на местните приходи, съобщи за медиите завеждащата връзки с обществеността в администрацията Екатерина Димитрова.


Последна промяна prosoccer.bg на 24 Авг 2007 13:00, променена общо 1 път

Върнете се в началото
  
 
 Заглавие:
МнениеПубликувано на: 24 Авг 2007 08:47 
Offline
Доростол завинаги
Аватар

Регистриран на: 07 Май 2007 19:12
Мнения: 3626
Местоположение: Силистра
Отбор: Доростол 2003 (Силистра)
Община Велинград помага на Чепинец
Община Велинград изпрати писмо до БФС, с което гарантира заплащането на административните разходи за съдийски такси при домакинските мачове на Чепинец. От общината гарантираха, че ще се погрижат и за транспорта при гостуванията на всички формации на Чепинец. Средствата, необходими за покриването на тези разходи, възлизат на близо 20 000 лв. за един сезон, според зам.-кмета на Община Велинград Реджеп Ходжов. Те ще бъдат осигурени от преизпълнение на местните приходи. Както е известно, тимът от родопския град влезе в Югоизточната "В" група, след като се освободи мястото на Чавдар (Етрополе).

7 дни спорт

_________________
Изображение

Изображение

От Силистра до Лимасол само ДОРОСТОЛ!

Новия ни сайт!!!


Върнете се в началото
 Профил  
 
 Заглавие: Среща на ветераните от ФК Чепинец
МнениеПубликувано на: 25 Авг 2007 13:06 
Бивши състезатели на Футболен клуб “Чепинец” се срещнаха и си припомниха минали времена, свързани с отбора. Става въпрос за поколението на футболистите, защитавали фланелката на тима в началото на 60-те години на 20-ти век. На срещата, която се проведе на 13 август (понеделник) в ресторант “Милениум”, присъстваха Иван Глухчев, Иван Цолов, Костадин Стойчевски, Иван Рашков, Илия Гугалов, Атанас Лагадински, Райчо Петричев, Павел Денизов, Хриисто Илинов, Михаил Карамихайлов, Петър Водев, Димитър Гечев, Никола Мишев и Никола Дринов. По различни причини не успяха да дойдат известни имена от тези години като Сава Савов, Георги Христакиев (Хирургията), Петър Петров (Пецата) и др., които обаче са заявил готовност да дойдат на следващата такава, която ще се проведе на 31 октомври тази година. Поводът, както и сега, ще бъде честване на 45-годишнината на поколението от началото на 60-те.

Бившите състезатели се върнаха назад във времето с помощта на много снимки, спомени и разказани истории. Бяха припомнени най-интересните и драматични мачове на отбора от този период, който по това време се намира в състава на “Б” група. Поради напредналата възраст на ветераните не се състоя футболна среща, но за следващата дата - 31 октомври е предвидено и такова събитие.


Върнете се в началото
  
 
 Заглавие: ФК Чепинец - Хебър 1:0
МнениеПубликувано на: 26 Авг 2007 20:11 
“Чепинец”- Велинград и “Хебър”- Пазарджик завършиха 1:0. Това съобщи за радио “Фокус” – Пазарджик вицепрезиндетът на ФК “Чепинец” - Динко Ачев. Той коментира, че съдийските отсъждания са били перфектни. “Много добра работа на съдията и помощници му”, добави Ачев.
Въпреки дъждът, който се изля над Велинград, стадионът бе отличен за игра и позволи провеждането на срещата.

Радио Фокус


Върнете се в началото
  
 
 Заглавие:
МнениеПубликувано на: 28 Авг 2007 20:50 
Чепинец 1
Хебър 0


Играчите на ФК “Чепинец” постигнаха минимална, но много ценна победа, след като надделяха над тима на “Хебър” (Пазарджик) в мач от втория кръг на “В” рфг. Дербито с пазарджиклии в неделния следобяд бе наблюдавано от почти 500 ентусиазирани фенове на футбола във Велинград, пред чиито погледи двата отбора показаха две различнии по своето качество полувремена.

През първата част играта бе мудна, с доста неточности. Двата тима играеха максимално предпазливо, като ситуациии за гол и пред двамата вратари на практика липсваха. Играещият треньор на “Чепинец” Ангел Минчев започна с почти същия състав, с който играеше миналата година, като новите имена бяха свързани с Байраков, който в тази среща игра в центъра на защитата, и завърналия се след 2 години отсъствиие Неделчев. В мача взе участие и защитникът Николов, който отсъства в мача от първия кръг срещу “Левски” (Елин Пелин).

През втората част играта живна, като основна роля за това имаха футболистите на “Чепинец”, които притиснаха своя противник и създадоха много положения за гол. Още в началото на полувремето вратарят на “Хебър” Петракиев бе принуден на няколко пъти да се намесва след точни удари на Николов, Гешев и Чонков. В тези минути ясно личеше по-голямото желание на велинградските футболисти да достигнат до гола и това стана в 80-та минута, когато Чонков след самостоятелен пробив вкара топката под плонжа на вратаря - 1:0. До края на мача Байраков с глава стреля опасно и Чонков удари напречната греда, но в крайна сметка до промяна на резултата не се стигна.

Състави:
Чепинец: Коцев (45 м. Назлиев), Ангов, Николов, Байраков, Въргов, Содев, Гешев, Неделчев (82 м. Ваклинов), Чонков, Кадьов, Минчев (89 м. Хрисчев)

Хебър: Петракиев, Петров, Чолов, Геров, Бангеев, Георгиев, Решид (67 м. Живаков), Ганчев, Харизанов (37 м. Шкодров), Хаджийски, Попов

Велинград, Градски стадион, 500 зрители


Върнете се в началото
  
 
 Заглавие:
МнениеПубликувано на: 01 Сеп 2007 11:46 
Offline
Доростол завинаги
Аватар

Регистриран на: 07 Май 2007 19:12
Мнения: 3626
Местоположение: Силистра
Отбор: Доростол 2003 (Силистра)
Община Велинград дава 20 хиляди за Чепинец
Бюджет от 20 000 лева гласува Общинският съвет във Велинград за местния Чепинец. Сумата ще обезпечи участието на отбора в Югозападната "В" група. Средствата ще бъдат осигурени от преизпълнение на местните приходи. От щаба на клуба заявиха, че Чепинец ще се хвърли единствено за трите точки в утрешното домакинство на Септември (Симитли). Футболистите са амбицирани да измият срама от разгромното 1:5 от Балкан (Богевград).

7 дни спорт

_________________
Изображение

Изображение

От Силистра до Лимасол само ДОРОСТОЛ!

Новия ни сайт!!!


Върнете се в началото
 Профил  
 
 Заглавие:
МнениеПубликувано на: 05 Сеп 2007 09:43 
Offline
Доростол завинаги
Аватар

Регистриран на: 07 Май 2007 19:12
Мнения: 3626
Местоположение: Силистра
Отбор: Доростол 2003 (Силистра)
Чепинец ревна срещу съдия
Шефът на Чепинец Христо Илинов се нахвърли върху рефера Стоян Владимиров. Бизнесменът е категоричен, че Владимиров е основен виновник за загубата 1:2 на отбора му от Септември (Симитли).
- Това момче обърка мач. Толкова обратни отсъждания отдавна не бях виждал. Отмененият ни гол пък бе върхът на безобразието - заяви възмутен Илинов. - Иначе стана хубав двубой и заслужавахме точката.

7 дни спорт

_________________
Изображение

Изображение

От Силистра до Лимасол само ДОРОСТОЛ!

Новия ни сайт!!!


Върнете се в началото
 Профил  
 
 Заглавие:
МнениеПубликувано на: 06 Сеп 2007 14:20 
Чепинец 1
Симитли 2


ФК “Чепинец” регистрира първа домакинска загуба за сезона, след като в неделя (2 септември) падна у дома от амбициозния тим на “Септември” (Симитли). Като цяло велинградчани не заслужаваха да загубят срещата и дори можеха да спечелят, ако не бяха многобройните пропуски пред противниковата врата и вратарска грешка за втория гол. Началото на мача бе в полза на гостите, в чиито редици се подвизаваше игралият преди няколко години в “Локомотив” (Пловдив) нападател Методи Стойнев. Благодарение на неговия опит и на по-активната игра гостите от Симитли владееха инициативата и още в 8-та минута можеха да поведат, но техен състезател, останал очи в очи с вратаря Коцев, прехвърли и него, и вратата. Последва нов техен пропуск, дошъл след удар с глава, но логичното се случи в 15-та минута, когато след добра атака по десния фланг и центриране по земя кълбото бе засечено във вратата на Коцев - 0:1. От този момент нататък инициативата постепенно премина в ръцете на домакините, които заиграха по-разнообразно и с повече настроение. В 22-та минута Чонков след двойно подаване вкара топката в мрежата, но съдията не зачете попадението, а отсъди засада, оспорвана дълго от играчите на “Чепинец”. С това отсъждане реферът изнерви мача и до края на полувремето имаше доста напрежение и на терена, и на трибуните. В самия край на първата част грубо влизане на играч на гостите предизвика меле на игралното поле, а за счупване на седалка от зрител се стигна и до намеса на полицията. Последваха нови положения за велинградчани, като първо Въргов “разпъна” максимално при свой удар гостуващия вратар, а малко след това шут на Кадьов от пеналта бе блокиран успешно от защитата на гостите.
През второто полувреме играчите на “Чепинец” отново владееха инициативата и атакуваха опасно противниковата врата. В 56-та минута Гешев имаше възможност да стреля по вратата, но топката излезе на сантиметри в аут. Натискът на велинградчани даде резултат в 60-та минута, когато след центриране играещият треньор Ангел Минчев - Гиби засече кълбото с глава и изравни резултата. След това попадение гостите се опитаха да осъществят натиск, но на практика това не се получи. Играта се накъса още повече, доказателство за което бяха многото картони, които съдията раздаде - 5 за домакините и 3 за гостите. В тези минути след няколко разбърквания “Чепинец” дори имаше възможност да спечели, но малко не достигна, за да бъде отбелязан нов гол. Вместо това в 87-та минута при едно безобидно центриране в пеналта Назлиев не се намеси успешно, топката попадна в краката на играч на гостите, който от 3 метра вкара за 1:2, при който резултат завърши и мачът.

Състав на “Чепинец”:Коцев (46 м. Назлиев), Ангов, Николов (3 м. Ваклинов), Байраков, Въргов, Гешев, Неделчев (77 м. Пашев), Содев, Чонков, Кадьов, Минчев.

Велинград, Градски стадион, 350 зрители


Върнете се в началото
  
 
 Заглавие:
МнениеПубликувано на: 11 Сеп 2007 14:45 
Миньор 3
Чепинец 2


В неделя, 9 септември, “Чепинец” гостува на “Миньор” Бобов дол. Мачът ще се запомни със злощастния гол, вкаран от домакините в 94-ата минута. До този момент отличната игра на велинградчани е поддържала равенство 2:2 и то при положение, че “Чепинец” се е явил с осакатен състав. Въпреки късата резервна скамейка (само един резервен играч), “Чепинец” е успявал на два пъти да изравнява резултата чрез две успешни попадения на Кадьов. Второто полувреме А. Минчев е скъсал мускул, а Байряков получил по-тежка контузия и се наложила рокада, при която вратарят Коцев става полеви играч и на вратата влиза резервата Назлиев. Дори и при тази критична ситуация, ако съдията не е пуснал явна засада в последната минута, “Чепинец” е щял да се пребори за точката от гостуване.

Състав на “Чепинец”: Коцев (Назлиев), Въргов, Байряков, Ваклинов, Неделчев, Чонков, Минчев, Содев, Кадьов, Радичев, Пашев.

В следващия кръг 16 септември, неделя, 16 ч.
Чепинец - Люлин


Върнете се в началото
  
 
 Заглавие:
МнениеПубликувано на: 22 Сеп 2007 02:26 
Велинградския „Чепинец” се изправи срещу „Места” (Хаджидимово). Трудния за велинградчани мач завърши с резултат 6:0 в полза на „Места”. По този начин „Чепинец” остана на 19-тото предпоследно място във временното класиране с 3 точки. Фаворит в класирането е „Балкан” (Ботевград) с 21 точки. В следващият кръг от първенството на „В” югозападна футболна група „Чепинец” се изправя срещу „Банско 1951”. Срещата ще се играе на 23 септември (неделя) от 16:00 часа.


Върнете се в началото
  
 
 Заглавие:
МнениеПубликувано на: 11 Окт 2007 00:27 
Чепинец 0
Пирин (Бл) 4

Витоша 6
Чепинец 1

Отборът на “Пирин” (Благоевград) бе поредният, който си тръгна от Велинград с трите точки, след като в междинен кръг от програмата на Югозападна “В” рфг победи домакина “Чепинец” с 4:0. Така след 10 изиграни мача велинградският тим твърдо се закотви на дъното на групата със спечелени само 3 точки. За пореден път треньорът Ангел Минчев - Гиби бе принуден да започне с промени в състава си поради отсъствието на доста футболисти. Най-сериозни този път бяха рокадите в защита, където като двойка централни защитници действаха Байраков и Въргов, а като крайни - Неделчев и Ваклинов. Още в началото на срещата обаче си пролича, че тази формация трудно ще се противопостави на благоевградчани, които само за първите 5 минути създадоха три чисти положения пред Коцев. Успяха да реализират обаче само едно и това стана във втората минута, когато след изпълнение на корнер и удар с глава гостите поведоха в резултата. Това попадение и създадените още няколко чисти такива сякаш успокоиха състезателите на “Пирин”, които до края на полувремето играха разконцентрирано, а и играчите на “Чепинец” се опитваха да им се противопоставят. Така цялата първа част премина почти без положения, за да се стигне до 43-та и 44-та минути, когато две отлични изяви на Коцев спасиха домакините от нови попадения. Първо младият вратар се справи с останал очи в очи с него нападател, а после атрактивно изби пряк свободен удар. През втората част нещата не се промениха много, като отново инициативата бе в ръцете на гостите, които създаваха по-опасни положения. На фона на иначе коректния двубой изпъкна ситуация в средата на полувремето, когато след две последователни груби влизания на противников състезател се заформи меле между играчите, при което съдията раздаде няколко жълти картона. Малко сред това падна и второто попадение за гостите, което окончателно уби интригата в двубоя. Едва в 82-та минута пък домакините отправиха първия си точен изстрел по вратата на гостите, който бе париран от вратаря. Само в разстояние на няколко минути в самия край на срещата благоевградчани отбелязаха нови две попадения, дошли след самостоятелни акции, с които оформиха окончателното 0:4.
На Градския стадион пред 250
зрители “Чепинец” игра в състав: Коцев, Неделчев, Въргов, Байраков, Ваклинов, Радичев, Гешев, Чонков, Содев, Кадьов, Минчев.
На 7 октомври велинградчани гостуваха на “Витоша” Бистрица - отново със сглобен в последния момент състав заради неявяване на футболисти. Гостите са повели с 0:1 с гол на титулярния вратар Иван Златанов, който е играл като нападател. “Чепинец” е водил в резултата до почивката, но след това домакините са вкарали шест точни попадения. Основна причина за крайното 6:1 са били вратарски грешки.


Върнете се в началото
  
 
 Заглавие:
МнениеПубликувано на: 12 Окт 2007 14:39 
„Чепинец” Велинград остана на последното място в класирането на „В” Югозападна футболна група, след като загуби двата си последни мача срещу „Пирин” Благоевград и Витоша. Основната слабост на велинградския тим бяха промените в състава, наложени в последния момент, заради отсъствие на футболисти. В първия мач „Чепинец” се изправи срещу „Пирин” Благоевград на велинградски терен, но това не помогна за крайния резултат - 0:4. Във втората половина на двубоя дори се стигна до сбиване, след което съдията украси мача с няколко жълти картона. В другия мач от първенството, игран на 7-ми октомври велинградчани гостуваха на „Витоша” Бистрица, като и тази среща завърши с поражение за „Чепинец” с краен резултат 6:1 в полза на „Витоша”. В следващият кръг на „В” Югозападна футболна група „Чепинец” се изправя срещу „Септември” София.


Върнете се в началото
  
 
 Заглавие:
МнениеПубликувано на: 08 Ное 2007 11:17 
Offline
bulgarian-football.com
Аватар

Регистриран на: 21 Авг 2007 10:52
Мнения: 301
Местоположение: София-Пазарджик
Skype: ale_pz42
ТРЕТА ДИВИЗИЯ
Изгониха Чепинец от стадиона във Велинград



Футболистите на Чепинец бяха изгонени от кокетния си стадион във Велинград

Снимка: Митко Димитров



Бившият кмет на града Фидел Беев си отмъщава, че не гласували за него


Неприятен удар получи Чепинец (Велинград). Вчера хора на загубилия битката за кметския пост в града Фидел Беев са заключили градския стадион и са прогонили футболисти и треньори. Официалният мотив е ремонт, но никой в Чепинец не се съмнява, че става дума за отмъщение.
- Фидел Беев си го връща на нас, защото знае, че застанахме зад другия кандидат Иван Лебанов (б.р. - бронзов медалист в ски бягането от зимната олимпиада през 1980 г.) на изборите. Че ремонт на стадиона няма да има, е ясно и на малките деца - оплака се шефът на Чепинец Христо Илинов.
В момента той се чуди къде да подслони формациите от ДЮШ и мъжкия отбор за тренировки и мачове.
- Вариант за нас е да ползваме терена на Ракитово. Но в крайна сметка ние сме Чепинец (Велинград), а не Левски (Ракитово). Лошото е, че Беев държи цялата спортна база и не знам кой ще се разбере с него да ни пусне на стадиона - заяви още Илинов.
Той и останалите в щаба на клуба чакат с нетърпение новият кмет Иван Лебанов да встъпи в длъжност. В неделя Чепинец посреща Велбъжд. Срещата най-вероятно ще се играе в Ракитово.

Димитър Димитров

_________________
От Пазарджик до Несебър
Само Хебър, само Хебър!


Върнете се в началото
 Профил  
 
 Заглавие:
МнениеПубликувано на: 09 Ное 2007 12:48 
Offline
bulgarian-football.com
Аватар

Регистриран на: 21 Авг 2007 10:52
Мнения: 301
Местоположение: София-Пазарджик
Skype: ale_pz42
Христо Илинов, шеф на Чепинец:
Пак ще се лутаме немили-недраги
Време е да покажем, че сме Велинград, а не Беевград




Президентът на закъсалия Чепинец изля болката си след поредните скандали с футбола във Велинград. Той призова за помощ, след като бъдещето на клуба е под въпрос.




Снимка

Стадионът красавец във Велинград стана причина за избухване на нови скандали
Снимки: Димитър Димитров

- Г-н Илинов, как ще коментирате поредното затваряне на градския стадион във Велинград?
- Искам да припомня, че това не е първото затваряне на стадиона от страна на Фидел Беев. Неговите хора ни изгониха и преди две години, когато загубихме служебно мача си с Чавдар (Етр). После бяхме принудени да играем в Ракитово - на 10 километра от Велинград. Сега отново всичко се повтаря.
- Защо се стигна дотук според вас?
- Всичко е на политическа основа. Още преди изборите Беев е разбрал, че в клуба заставаме зад спортна личност като Иван Лебанов. Молехме се сутрин и вечер той да стане кмет, защото не му е все едно какво ще се случи със спорта в нашия град. В крайна сметка Лебанов спечели. От яд за разгромната загуба
Беев реши да си отмъсти на футболния клуб като ни прогони от стадиона.
- Какъв беше мотивът?
- Смехотворен. Щели да почват ремонт. Дрън-дрън ярина. Ремонт посред зима? Да ги разправят на някой друг. То няма и какво да се обновява. След генералния ремонт, който Беев направи през 2001-а, което ще призная, е изцяло негова заслуга, всичко е в перфектно състояние. Но сега човекът е решил да затрие футбола във Велинград. Не бива да му се позволява.
- Как ще процедирате?
- Най-напред помолихме да ни оставят да си изиграем последните два домакински мача от есенния полусезон. Получихме категоричен отказ. Сега заминавам със свито сърце за Ракитово. Там ще се срещна с новия кмет, за да го помоля да ни пусне на техния стадион за мачовете до края на полусезона. После ще мислим. Пак ще се лутаме немили-недраги. Чакаме с нетърпение новият ни кмет Иван Лебанов да положи клетва и да встъпи в длъжност. В крайна сметка трябва да покажем, че нашият град не е Беевград, а Велинград.
- Къде ще играят децата и юношите през това време?
- И те са голям проблем. Единият вариант е да тренират и играят мачове на нелицензираното игрище "Кална баня". Но там няма съблекални и ще се разболеят в това студено време. Просто не ми се мисли.

Димитър Димитров


Източник: 7 дни спорт

_________________
От Пазарджик до Несебър
Само Хебър, само Хебър!


Върнете се в началото
 Профил  
 
 Заглавие:
МнениеПубликувано на: 09 Ное 2007 12:49 
Offline
bulgarian-football.com
Аватар

Регистриран на: 21 Авг 2007 10:52
Мнения: 301
Местоположение: София-Пазарджик
Skype: ale_pz42
Кметът на Велинград:
Готови сме да стигнем до съда

Новоизбраният кмет на Велинград Иван Лебанов изрази готовност да помогне на местния футболен отбор Чепинец. Както е известно, Лебанов е първият медалист от зимна олимпиада в историята на България. Той увери, че е загрижен за спорта в града.
- Вариантите за разрешаване на този проблем са два. Първият е да намерим нов общински терен и да го предложим за изграждане на ново футболно игрище. Другата възможност е да сложим на масата сегашния договор и да видим кои клаузи не се изпълняват, след което да си вземем стадиона по съдебен път. Готови сме да платим и наем, но зависи каква сума ще предложи г-н Фидел Беев. Все пак oбщината разполага с определен финансов ресурс - обясни Лебанов. Бронзовият медалист по ски бягане от 1980-а обеща да възроди футболния отбор на Чепинец.
- Имам амбиции да възродя Чепинец. Този клуб има традиции във футбола. Били сме дълго време в "Б" група. През 1978-а достигаме до полуфинал за Kупата на Съветската армия, но отпадаме от ЦСКА. Имаме победи над Левски, над Славия. Каквото е по-силите ми, ще го направя - завърши новият кмет на Велинград.

Любомир Радев

_________________
От Пазарджик до Несебър
Само Хебър, само Хебър!


Върнете се в началото
 Профил  
 
 Заглавие:
МнениеПубликувано на: 09 Ное 2007 12:49 
Offline
bulgarian-football.com
Аватар

Регистриран на: 21 Авг 2007 10:52
Мнения: 301
Местоположение: София-Пазарджик
Skype: ale_pz42
Ретро
Първо беше драма, сега е фарс

За втори път в последните 2 години бившият финансов благодетел и президент на Чепинец Фидел Беев слага прът в колелото на велинградския футболен тим. След като напусна поста в края на 2004-а, Беев най-напред спря кранчето на финансите, а после изгони от стадиона футболисти и треньори. Резултатът от това беше плачевен. Чепинец се премести да играе на стадиона на съседното градче Ракитово и в крайна сметка изпадна от "В" група. Последва изгнание в селската "А" ОФГ. През този период с кански мъки новите шефове на отбора все пак успяха да договорят завръщане на градския стадион. През лятото на 2007-а покрай Банско през задния вход в Югозападната "В" група влезе и Чепинец. Сега отборът обаче отново ще играе на неутралния терен в Ракитово и най-вероятно пак ще се сбогува с трета дивизия.
Преди да стане скандално известен, Фидел Беев минаваше за месията на велинградския футбол. През 2001-а той взе градския стадион в курорта на концесия. По това време съоръжението приличаше на лунен пейзаж - огради нямаше, от съблекалните бяха останали само основите, а всичко наоколо беше потънало в бурени и трева. Само за 2 години хората на Беев направиха от бунището истинско бижу, на което биха завидели половината отбори от елита. Стадионът бе открит повторно през лятото на 2003-а с шикозна церемония. Година и половина по-късно меракът на Фидел Беев да налива пари в спорта секна изведнъж. В един слънчев ден той обвини футболисти и треньори в продажба на мачове и заяви, че се маха от шефския пост. Оттогава до сега Чепинец стигна дъното, сега започва да дълбае още по-надолу.

Димитър Димитров

_________________
От Пазарджик до Несебър
Само Хебър, само Хебър!


Върнете се в началото
 Профил  
 
 Заглавие:
МнениеПубликувано на: 09 Ное 2007 12:50 
Offline
bulgarian-football.com
Аватар

Регистриран на: 21 Авг 2007 10:52
Мнения: 301
Местоположение: София-Пазарджик
Skype: ale_pz42
Фидел Беев:
Ще изора стадиона, ще правя, каквото си искам

Бившият кмет на Велинград Фидел Беев се изказа изключително остро по въпроса със стадиона във Велинград. Бизнесменът, който държи цялата спортна база в града, се държа арогантно и към "7 дни спорт".
- Тревата на терена е изсъхнала и я подмeняме. Вие защо се занимавате с частната ми собственост? Тя е неприкосновена. Мен интересува ли ме вие какво правите у вас? Аз мога да затворя стадиона, мога да го изора, мога да си правя, каквото поискам. Футбол тук ще има, когато аз си реша, а не когато "7 дни спорт" иска - заяви Беев. Той обясни още, че дава безумно много пари за поддръжката на стадиона.
- Имам огромни разходи, за да поддържам съоръжението. И никой не плаща наем за това. Аз давам пари на Чепинец, вместо те на мен. Не съм задължен да го правя, разберете го. Ако ще "1007 дни спорт" да се обади, аз ще реша кога да заключвам стадиона - завърши собственикът на съоръжението.

Любомир Радев

_________________
От Пазарджик до Несебър
Само Хебър, само Хебър!


Върнете се в началото
 Профил  
 
 Заглавие:
МнениеПубликувано на: 12 Ное 2007 10:40 
Offline
bulgarian-football.com
Аватар

Регистриран на: 21 Авг 2007 10:52
Мнения: 301
Местоположение: София-Пазарджик
Skype: ale_pz42
Фидел Беев удари ключа на стадиона във Велинград
Бившият кмет на Велинград, настоящ депутат и екскандидат-кмет Фидел Беев, удари ключа на градския стадион (чийто концесионер е) в курортния град. Заключеният стадион принуди “Чепинец” да премести домакинските си мачове на стадиона в Ракитово. Това явно му донесе късмет, тъй като при тежки метеорологични условия победи гостуващия “Велбъжд” Кюстендил с категоричното 4:2 и да се “отлепи” от последното място.(В)

_________________
От Пазарджик до Несебър
Само Хебър, само Хебър!


Върнете се в началото
 Профил  
 
 Заглавие:
МнениеПубликувано на: 12 Ное 2007 10:40 
Offline
bulgarian-football.com
Аватар

Регистриран на: 21 Авг 2007 10:52
Мнения: 301
Местоположение: София-Пазарджик
Skype: ale_pz42
И “Чепинец” изпревари “Хебър”, зелените са с мач по-малко
И “Чепинец” Велинград изпревари “Хебър”, след като в последния кръг записа убедителна победа с 4:2 като домакин на кюстендилския “Велбъжд”. Последната позиция на зелените в аматьорската група е временно, тъй като заставането на нея е заради мач по-малко. По програма пазарджиклии трябваше да гостуват вчера на “Септември” София. Треньорът Никола Фотев коментира, че и двата отбора са имали готовност да започнат мача. Съдийската тройка и дежурният делегат на БФС обаче са преценили, че теренът е невъзможен за игра. Новата дата за срещата още не е насрочена, но по правилник трябва да е преди последния кръг на полусезона.(В)

_________________
От Пазарджик до Несебър
Само Хебър, само Хебър!


Върнете се в началото
 Профил  
 
 Заглавие:
МнениеПубликувано на: 29 Фев 2008 15:43 
Offline
bulgarian-football.com
Аватар

Регистриран на: 21 Авг 2007 10:52
Мнения: 301
Местоположение: София-Пазарджик
Skype: ale_pz42
Трима нигерийци почват с Чепинец

Снимка

Нигерийският нападател Рафаел Онуаребе ще трябва да измъква Чепинец от последното място
С тях трябва да се спасим от изпадане, обещава шефът Христо Илинов

Трима нигерийски футболисти картотекира за пролетния сезон закъсалият тим на Чепинец (Велинград). За отбора от курортния град вече играят нападателят Рафаел Онуаребе и халфът Обаси Окечукво. Двамата са с голям принос за сензационната победа на велинградчани срещу Левски (ЕП) в неделя с 2:1. Онуаребе даже вкара и първия си гол срещу отбора от Елин Пелин. В Чепинец беше картотекиран и още един нигериец, който ще дебютира в неделя срещу Хебър. Тримата африканци ще трябва да спасяват отбора от изпадане от Югозападната "В" група. До момента Чепинец има едва 13 точки, което го закотвя на последното 20-о място.
За тима от Велинград през пролетта ще играят още бившите звезди на Хебър Иван Чушков и Танчо Калпаков, както и Георги Пейков (Пирин Рзл) и Спас Хрисчев (Локо 101).
- Направихме сериозна селекция, която трябва да ни спаси от изпадане в регионалния футбол - коментира шефът на Чепинец Христо Илинов. В неделя успешен официален дебют на треньорския пост направи най-младото треньорско дуо в историята на клуба - Иван Златанов и Марин Пашев. Общата възраст на двамата е под 50 години.

Димитър Александров

7 дни спорт

_________________
От Пазарджик до Несебър
Само Хебър, само Хебър!


Върнете се в началото
 Профил  
 
 Заглавие:
МнениеПубликувано на: 01 Мар 2008 19:12 
да тия играят добре и мисля че ще ни помогнат да се спасим


Върнете се в началото
  
 
 Заглавие: Re: Новини ФК Чепинец Велинград
МнениеПубликувано на: 12 Май 2008 21:37 
Не знам кои какъв е ама вие пазарджишки цигани и помияри ще гниете в окръжната догодина :lol: ха ха ние се спасихме вече аре лек ден


Върнете се в началото
  
 
Покажи мненията от миналия:  Сортирай по  
Напиши нова тема Отговори на тема     [ 22 мнения ] 



  Подобни теми Автор Преглеждания Последно мнение
Преглежда непрочетените мнения Формула 1 - новини
Форум: Формула 1
Anonymous 79386 10 Юни 2010 16:59
от tedo
Преглежда непрочетените мнения Новини
Форум: Калиакра 1923 (Каварна)
Anonymous 180635 25 Яну 2011 15:39
от sashitop
Преглежда непрочетените мнения Новини за Хебър
Форум: Хебър 1918 (Пазарджик)
Anonymous 169624 19 Окт 2009 22:34
от stemil
Преглежда непрочетените мнения История на ФК "Спартак" Пловдив
Форум: Спартак 1947 (Пловдив)
Anonymous 118304 17 Авг 2011 16:27
от mainata89
Преглежда непрочетените мнения Новини
Форум: Черно море (Варна)
Anonymous 150914 15 Яну 2011 23:11
от Todorakis

Кой е на линия

Потребители разглеждащи този форум: 0 регистрирани и 2 госта


Вие не можете да пускате нови теми
Вие не можете да отговаряте на теми
Вие не можете да променяте собственото си мнение
Вие не можете да изтривате собствените си мнения

Иди на:  




Powered by phpBB © 2008 phpBB Group

Контакти | Fans on Facebook | Игра с прогнози