bulgarian-football.com | bgclubs.eu | GOAL.bg | Левски София | ДЮШ Левски | bfl-team.com | pi4e.com | Dropbox | eRepublik
* Влез   * Регистрация

Последно посещение:
Дата и час: 17 Юни 2025 16:26

Ботев (Враца) | Стадион GOAL.bg

Напиши нова тема Отговори на тема     [ 61 мнения ]  Предишна  1, 2, 3  Следваща
Автор Съобщение
 Заглавие:
МнениеПубликувано на: 19 Авг 2007 11:13 
Добър приятел на сайта
Аватар

Отбор: Ботев (Враца)
Много е важно да започнем с победа. Надявам се този сезон да успеем да се преборим за първото място, въпреки, че с този нов отбор ще е малко трудно. Ще видим как ще бъде. Някъде след 4-5 кръг ще се разбере, кой за какво ще се бори.

Върнете се в началото
 Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: 19 Авг 2007 12:33 

r.h. написа:
Много е важно да започнем с победа. Надявам се този сезон да успеем да се преборим за първото място, въпреки, че с този нов отбор ще е малко трудно. Ще видим как ще бъде. Някъде след 4-5 кръг ще се разбере, кой за какво ще се бори.

4 или 5 кръга са малко, но щом така смяташ

Върнете се в началото
 Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: 19 Авг 2007 20:03 
Аватар

0:1

Върнете се в началото
 Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: 19 Авг 2007 20:06 
Аватар

Отбор: Суворово (Суворово)
как 0-1 бе? криводол бият ли? аххахахаха

Върнете се в началото
 Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: 19 Авг 2007 20:44 
Аватар

СЕВЕРОЗАПАДНА "В" ГРУПА
I кръг

18 - 19 август 2007, 18:00 ч

18 август 2007, 18:00 ч
краен Ситомир (Никопол) 7 - 0 Искър 1923 (Роман)

19 август 2007, 18:00 ч
краен Локомотив (Г. Оряховица) 3 - 1 Павликени (Павликени)

краен Бдин (Видин) 5 - 2 Мария Луиза (Лом)

краен Ботев (Враца) 0 - 1 Ботев (Криводол)

отложен Гигант (Белене) О Т Л Ком 2016-Мин.(Драганица)

Срещата е отложена за сряда, 22 август

краен Валекс (Трявна) 1 - 0 Локомотив (Дряново)

краен Чумерна (Елена) 4 - 2 Левски 2007 (Левски)

краен Ботев-Бали (Дебелец) 2 - 3 Академик (Свищов)

Върнете се в началото
 Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: 19 Авг 2007 21:08 
TAKA ...EDIN UDAR IMAXA VAV VRATA NI I NI VKARAX ...IZPUSNAXME 100 POLJENIA NO SAMO NIE SME SI VINOVNI. VDIGAME GLAVITE I LEDAME OT TUK NATAM D ANEDOPUSKAME TAKIVA GRE6KI....KRIVODOL DO6LI DA SE KEFAT VAV VRACA ... SRAM ME EEE

Върнете се в началото

Заглавие:
МнениеПубликувано на: 19 Авг 2007 23:20 

Жалко опуснахме доста положения Данчев,Маринчо,Емил Манолов надиграхме тотално не очаквах но те ни излагаха хух..Едно положение един гол .. Хареса ми постъпката на Пачо Илиев,че при гола на Криводол..Въобще не се кефеше само той остана от всички и не поздрави голмайстора след това аплодира феновете на Ботев ... Жалко че не постигнахме победа..Сега в Лом се надявам да земем каквото ни трябва!!!

Върнете се в началото
 Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: 20 Авг 2007 01:27 
Доростол завинаги
Аватар

Отбор: Доростол 2003 (Силистра)
vankata написа:
0:1

:shock: :shock: що така е...

Изображение

От Силистра до Лимасол само ДОРОСТОЛ!

Новия ни сайт!!!

Върнете се в началото
 Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: 20 Авг 2007 01:32 
Аватар

mom4etata ot botevgrad igrali li sa

Върнете се в началото
 Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: 20 Авг 2007 10:04 
Добър приятел на сайта
Аватар

Тоя сезон май няма да го бъде. Щом още от първия кръг почваме с домакинска загуба няма как да имам добри очаквания. Жалко!

Върнете се в началото
 Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: 20 Авг 2007 13:02 
Аватар

Абе пичове забравете надеждите през този сезон-аз ви казах доста от преди, този сезон някъде в средата на класирането.
Ботев няма отбор-всички избягаха ...каква Б група това е смешно!!!
Имали 100 положения, при положение, че още на старта губиш като домакин и то от Криводол за какво говориме!!! Това са фактите .
Сега гледаме армейците!!!
Кур за Левски

Върнете се в началото
 Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: 20 Авг 2007 13:18 
Добър приятел на сайта
Аватар

Какви армейци гледаме бе пич? Ние продължаваме да си се вълнуваме Ботев, ако ще и да със 0 точки да завършим сезона.

Ти разбира се си имаш право на избор. Всъщност и аз ще следя един друг отбор този сезон. Ман Сити - новата сила във Висшата лига :D
Само да не останат без президент, че тогава лошо. :o

Върнете се в началото
 Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: 20 Авг 2007 16:01 
Аватар

тотално съм разочарован .. да живее Ботев и най-вече верните му феновее... завинаги Ботев ... !

Върнете се в началото
 Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: 20 Авг 2007 20:48 
Аватар

Ботев умря-това е посметище, Ботев биеше и левски и Цска ,и тракия( Ботев Пд) и след това като испадна в Б група биеше и Беласица , и Черно море , и имаше мачове публика дербита.
Ботев стигна до там да пада от село криводол с население 2 хиляди души от които 1900 пенсионери и ( градинари и животновъдци-да са живи и здрави хората те не са виновни) , да пада от тях насред Враца-стадион Христо Ботев -за кво говориме ( Ботев е в дълбока кома от има няма 7-8 години , но май вече Ботев умря.

Върнете се в началото
 Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: 20 Авг 2007 23:49 

Брат нещо си обаркал Ботев няма да умре никога !!! Ръководство треньори,играчи това са временни Ботев е имало и преди сегашните и след тях !!! За мен Ръководството е виновно за всичко !!! Нормално ли е да атакуваш мин.сезон "Б" група с премий 50 / 100лв те криводол се не бореха за нищо и играеха 80 / 120 e тоя сезон Берковица ще играят 100/200лв !!! Парите не са най-важното но са важен много фактор !!! И ако помните Гарев след баража каза че ще има нови футболисти от А и Б група опитни май ги няма хух !!! Истината е че Ботев се бе пробудил последните 2 3 години и всичко бе хубаво че играеха само наши кадри но сега се връщаме на старото дередже !!! Със Здраве !!!

Върнете се в началото
 Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: 21 Авг 2007 12:37 
Аватар

единственото хубаво е,че играе със собствени кадри и ги обиграва.поне хората гледат познати лица,не маймуни на кило.още нищо не се знае.но без пари ква б група :roll: :8)

Върнете се в началото
 Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: 21 Авг 2007 21:24 
Бригада Враца
Аватар

ultras_1929 написа:
mom4etata ot botevgrad igrali li sa

Нали едното момче беше Здравко нечии си..Играе като нападател ?!
Ако е тоя пуснаха го на мясото на Данчев..Но не ми направи впечатление

Върнете се в началото
 Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: 21 Авг 2007 23:34 
e4e4 написа:
единственото хубаво е,че играе със собствени кадри и ги обиграва.поне хората гледат познати лица,не маймуни на кило.още нищо не се знае.но без пари ква б група :roll: :8)

Приятелю, кажи ми от отбора онзи ден колко бяха от Враца...?
Или направи сравнение колко бяха от Враца и играеха за Ботев Кроводол и колко за Ботев Враца и се замисли защо е така.Замисли се защо има 7-8 човека в Мездра и къде ли не по Б групата,замисли се защо не сме всички заедно в Ботев Враца и защо Ботев Враца не е в Б група !!!

Върнете се в началото

Заглавие:
МнениеПубликувано на: 22 Авг 2007 00:57 

Сашо Ангелов днес ми каза Как е възможно да паднем от Криводол,нормално ли е същият Ботев е бил Левски и Цска !!! В Криводол врачани израснали в нашата школа са Пачо Илиев,Кунчев,Стоян,Зуека,Боян Данов.. Борко този дето ни вкара гола..В Мездра са Цвети и Светли Валериеви,Хасана,Барсата,Пепи,Левашки в Етър В.Т е Орлин. В Гоце Делчев е Генади Симеонов...Представете си с тия играчи каде ще е Ботев !!?!?!? Парите Парите владеят футбола !!!

Върнете се в началото
 Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: 22 Авг 2007 01:01 
Аватар

kato ne stava s pari, stava s mn pari noo botev gi nqma ..

Върнете се в началото
 Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: 22 Авг 2007 10:32 
Аватар

Или направи сравнение колко бяха от Враца и играеха за Ботев Кроводол и колко за Ботев Враца и се замисли защо е така.Замисли се защо има 7-8 човека в Мездра и къде ли не по Б групата,замисли се защо не сме всички заедно в Ботев Враца и защо Ботев Враца не е в Б група !!!
----------------------------------------------------------------------------------
пачо,напълно съм съгласен с теб.в темата за причините казах на r.h.,че парите са основната причина и най вече тези,които в момента ги управляват-кмета.сега си помислете за кой ще гласувате.идват 9 000 000лв от еврофондовете и общините стават самостоятелни.бъдещият кмет няма да може да се оправдава с безпаричие.
футболистите са хора и имат парични нужди,не могат да карат на мускули.
срам е за град като враца толкова години във в група,най-скъпата вода в бг и др.такива "екстри". :twisted: :roll: :oops:

Върнете се в началото
 Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: 22 Авг 2007 10:57 
Добър приятел на сайта
Аватар

Pacho ILIEV написа:
e4e4 написа:

Пачо, и ти ли ще кажеш, че кмета е виновен за всичко. Никога ли не търсите вината във себе си. Аз лично не си спомням да съм срещал името Войслав Бубев във състава на Ботев за който и да е мач. Не си спомням и да е играл на баража. Други хора играха тогава, но не оправдаха доверието на феновете си. Съжалявам, че ти го казвам така, но понякога човек трябва да си признае собствените грешки, и тогава да търси вина и в другите. Кмета и ръководството сигурно имат вина за цялото положение, но да кажеш, че футболистите са невинни ангели и не носят отговорност за нищо, хич не ми звучи правдоподобно.
Знам, че играхте мъжки през целия сезон и макар, че загубихте лидерската позиция все пак успяхте да стигнете поне до бараж. Но когато цял сезон си се борил за нещо е нормално да положиш всички усилия да направиш и последната стъпка. Е, не успяхте.
После повечето хванахте пътя. Ваше право. Никой не може да бъде задържан на сила в Ботев. Но други останаха и това им прави чест.
Все пак винаги ще има желаещи да защитават името на Ботев Враца. Защо пък задължително трябва да са всички от Враца или от школата. Преди няколко години, като бяхме в Б група Пламен Николов доведе половината отбор от Галата и макар и "чужди", момчетата ни радваха със много добра игра и бързо станаха "наши".

Върнете се в началото
 Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: 22 Авг 2007 12:29 
Аватар

r.h.,пич,мн си прав само не ми е ясно защо така защитаваш кмета и общинарите?да не работиш там или си комунист та си така пристрастен?
повечето плюят кмета,ти си малцинство и пак го подкрепяш.
колкото до футболистите-имам близък и ти казвам няма вече голи идеи-хората искат условия.не може да им трошат краката за 50 лв,да нямат пари за лечение,добри терени,а в общината да седят поцял ден на климатик с минерална вода и вс.екстри.вече сме в 21 век-иди в чужбина да видиш "селски тимове"какви условия имат и тогава ще говорим.явно не си пътувал
аз като се върнах от германия и франция не ми се говореше 1 седмица,като видях хората как играят и на кво тренират.

кога ще ги стигнем?

Върнете се в началото
 Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: 22 Авг 2007 13:25 
Добър приятел на сайта
Аватар

Не, нито работя в общината, нито съм комунист. Това което защитавам е собствената си позиция. Прочети по внимателно мненията ми и тогава ме анализирай (ако обичаш).

Цитат:
повечето плюят кмета,ти си малцинство и пак го подкрепяш

Повечето след баража оплюха футболистите (доколкото си спомням), след това обаче те се разбягаха по селата и като няма кого да оплюваме, почнахме кмета (понеже ни е близо). Тези факт май го изпускаш.
Помисли реално, ако Ботев беше спечелил този бараж, всичко щеше да е супер. Кмета щеше да е "пич' за всички фенове, футболистите щяха да са "звезди" в нашите очи и щяхме да гледаме живота през розови очила.
Обаче не стана така. Баража беше загубен. Кой е виновен?
Никой не знае. Дали имаше подценяване, дали треньорите не са мотивирали достатъчно футболистите, дали общината не им е обещала добри премии, дали само отделни играчи са виновни.
Не знам. Вече няма смисъл да се търси отговор, на този въпрос. И да открием виновниците, какво ще стане. Ще ги осъдят ли?

По-добре да действаме по същество и да предизвикаме публична дискусия за бъдещето на Ботев. Това е начина. Цивилизованият начин. Така се прави. Ако аз съм кмет, никога няма да изляза да се обяснявам на хора, които ме псуват на площада. Ще си кажа, майната им на тия боклуци. Но ако към мен е отправена официална декларация и са зададени културно определени наболели въпроси. Ако тази декларация е разпространена по всички медии, няма мърдане. Ще трябва да обясня как стоят нещата и да взема определени мерки. Логично е, нали?

На футболистите, които напуснаха Ботев им желая успех. Те сами си преценяват как да се развиват и къде да правят кариера. Нито аз, нито който и да е може и им се меси в бъдещето.
На момчетата, които останаха в отбора просто им свалям шапка. Въпреки всичко, те все пак решиха да играят за Ботев. Ако е така, както казват някои, че се дават по 100-тина лв на месец, излиза, че това са играчи за които да играят в Ботев е по-важно от всичко.
Хубавото е, че все още има такива футболисти.
Вижте за пример и Спартак Пл. До онзи ден нямаха една стотинка, на стадиона им нямаше нито ток и вода, нямаха дори пари за автобус да отидат за изиграят една контрола. Но въпреки, всичко футболистите им не се разбягаха, а напротив проявиха страхотна воля и желание за игра, дори биха Дунав, насред Русе. Ето това са истински футболисти. Футболисти, които са израснали в този отбор и защитават честта му, дори когато насреща не получават нищо.

Правете си изводите.

Върнете се в началото
 Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: 22 Авг 2007 14:38 
Аватар

r.h. написа:
Pacho ILIEV написа:
e4e4 написа:

Пачо, и ти ли ще кажеш, че кмета е виновен за всичко. Никога ли не търсите вината във себе си. Аз лично не си спомням да съм срещал името Войслав Бубев във състава на Ботев за който и да е мач. Не си спомням и да е играл на баража. Други хора играха тогава, но не оправдаха доверието на феновете си. Съжалявам, че ти го казвам така, но понякога човек трябва да си признае собствените грешки, и тогава да търси вина и в другите. Кмета и ръководството сигурно имат вина за цялото положение, но да кажеш, че футболистите са невинни ангели и не носят отговорност за нищо, хич не ми звучи правдоподобно.
Знам, че играхте мъжки през целия сезон и макар, че загубихте лидерската позиция все пак успяхте да стигнете поне до бараж. Но когато цял сезон си се борил за нещо е нормално да положиш всички усилия да направиш и последната стъпка. Е, не успяхте.
После повечето хванахте пътя. Ваше право. Никой не може да бъде задържан на сила в Ботев. Но други останаха и това им прави чест.
Все пак винаги ще има желаещи да защитават името на Ботев Враца. Защо пък задължително трябва да са всички от Враца или от школата. Преди няколко години, като бяхме в Б група Пламен Николов доведе половината отбор от Галата и макар и "чужди", момчетата ни радваха със много добра игра и бързо станаха "наши".

hi4 ne si naqsno ... za kvo govorish i za drygi neshta.. no pf

Върнете се в началото
 Профил  

Покажи мненията от миналия:  Сортирай по  
Напиши нова тема Отговори на тема     [ 61 мнения ]  Предишна  1, 2, 3  Следваща

Подобни теми Автор Преглеждания Последно мнение
Преглежда непрочетените мнения Ботев Вр - Левски
Форум: Сезон 2006/2007
r.h. 90316 10 Ное 2006 19:12
от botev_fan
Преглежда непрочетените мнения Ботев (юноши ст.възраст) - сезон 06/07
r.h. 206474 12 Сеп 2007 15:55
от vankata
Преглежда непрочетените мнения Ботев (младша и деца) - сезон 06/07
r.h. 237430 21 Окт 2011 21:22
от sashitop
Преглежда непрочетените мнения Ботев Кр - Ботев Вр 1:2
r.h. 45836 01 Ное 2006 02:07
от r.h.
Преглежда непрочетените мнения Женски футболни клубове във Враца!
Форум: Ботев (Враца)
r.h. 10151 01 Юни 2010 08:43
от sashitop