Не, нито работя в общината, нито съм комунист. Това което защитавам е собствената си позиция. Прочети по внимателно мненията ми и тогава ме анализирай (ако обичаш).
Цитат:
повечето плюят кмета,ти си малцинство и пак го подкрепяш
Повечето след баража оплюха футболистите (доколкото си спомням), след това обаче те се разбягаха по селата и като няма кого да оплюваме, почнахме кмета (понеже ни е близо). Тези факт май го изпускаш.
Помисли реално, ако Ботев беше спечелил този бараж, всичко щеше да е супер. Кмета щеше да е "пич' за всички фенове, футболистите щяха да са "звезди" в нашите очи и щяхме да гледаме живота през розови очила.
Обаче не стана така. Баража беше загубен. Кой е виновен?
Никой не знае. Дали имаше подценяване, дали треньорите не са мотивирали достатъчно футболистите, дали общината не им е обещала добри премии, дали само отделни играчи са виновни.
Не знам. Вече няма смисъл да се търси отговор, на този въпрос. И да открием виновниците, какво ще стане. Ще ги осъдят ли?
По-добре да действаме по същество и да предизвикаме публична дискусия за бъдещето на Ботев. Това е начина. Цивилизованият начин. Така се прави. Ако аз съм кмет, никога няма да изляза да се обяснявам на хора, които ме псуват на площада. Ще си кажа, майната им на тия боклуци. Но ако към мен е отправена официална декларация и са зададени културно определени наболели въпроси. Ако тази декларация е разпространена по всички медии, няма мърдане. Ще трябва да обясня как стоят нещата и да взема определени мерки. Логично е, нали?
На футболистите, които напуснаха Ботев им желая успех. Те сами си преценяват как да се развиват и къде да правят кариера. Нито аз, нито който и да е може и им се меси в бъдещето.
На момчетата, които останаха в отбора просто им свалям шапка. Въпреки всичко, те все пак решиха да играят за Ботев. Ако е така, както казват някои, че се дават по 100-тина лв на месец, излиза, че това са играчи за които да играят в Ботев е по-важно от всичко.
Хубавото е, че все още има такива футболисти.
Вижте за пример и Спартак Пл. До онзи ден нямаха една стотинка, на стадиона им нямаше нито ток и вода, нямаха дори пари за автобус да отидат за изиграят една контрола. Но въпреки, всичко футболистите им не се разбягаха, а напротив проявиха страхотна воля и желание за игра, дори биха Дунав, насред Русе. Ето това са истински футболисти. Футболисти, които са израснали в този отбор и защитават честта му, дори когато насреща не получават нищо.
Правете си изводите.