bulgarian-football.com | bgclubs.eu | GOAL.bg | Левски София | ДЮШ Левски | bfl-team.com | pi4e.com | Dropbox | eRepublik
* Влез   * Регистрация



Последно посещение:
Дата и час: 29 Мар 2024 00:01


Левски | Левски ДЮШ GOAL.bg



Напиши нова тема Отговори на тема     [ 76 мнения ]  Предишна  1, 2, 3, 4  Следваща
Автор Съобщение
 Заглавие:
МнениеПубликувано на: 06 Юли 2007 14:48 
Offline

Регистриран на: 07 Май 2007 21:19
Мнения: 1190
Местоположение: SILISTRA
ЛЕВСКИ ЧАКА САМО МАРОКАНЕЦА
Левски очаква единствено капитана на младежкия тим на Мароко - Рабех.

„На този етап чакам само мароканския футболист. Надявам се всичко с него да бъде уточнено. Дано успеем да стигнем до единомислие с неговия клуб”, каза Стоилов.

Наставникът на шампионите заяви, че е доволен от селекцията.

„Винаги съм бил доволен от това, което имам. Харесвам политиката, която има Левски. Основно сме се ориентирали към млади състезатели. Мислим за развитието на Левски като отбор. Всичко минава през мен така, че нямам поводи за недоволство. Селекцията все пак е отворен процес и ние продължаваме да гледаме, и да търсим нещо интересно”, заяви треньорът на Левски.


Върнете се в началото
 Профил  
 
 Заглавие:
МнениеПубликувано на: 07 Юли 2007 14:27 
Offline

Регистриран на: 07 Май 2007 21:19
Мнения: 1190
Местоположение: SILISTRA
Батков: Взимаме още един играч, а Шапюи идва на проби
Собственикът на шампиона Левски Тодор Батков разкри, че до края на подготвителния период в тима ще пристигне още едно ново попълнение от чужбина. "Ще вземем още един играч, няма да кажа името му, както и това от кой отбор е и на кой пост играе. Ще кажа само, че е чужденец. На лагера в Австрия ще пристигне и френският голмайстор Шапюи, който ще изкара няколкодневен пробен период. Тасевски и Бензукан? Не съм специалист, но мисля, че се представиха на ниво”, коментира Батков след контролата на ”сините” с Апоел (Никозия ) спечелена с 1:0.

”Скоро може да имаме нов сензационен трансфер, като този на Ники Михайлов в Ливърпул. Не искам да коментирам и да споделям имена”, отговори адвокат Батков на въпроса дали става въпрос за голмайстора на юноши-старша възраст Атанас Курдов, който е желан от Монако, Байер (Леверкузен) и Селтик.


Върнете се в началото
 Профил  
 
 Заглавие:
МнениеПубликувано на: 07 Юли 2007 14:49 
Offline

Регистриран на: 07 Май 2007 21:19
Мнения: 1190
Местоположение: SILISTRA
Порто измъква искан от Левски
Португалският клуб кани мароканеца Йосуф Рабе на проби

Порто вероятно ще осуети намерението на Левски да вземе Йосуф Рабе. Мароканският защитник е цел №1 в лятната селекция на шампионите. Той обаче има предложение да мине пробен период в португалския гранд. От Порто вече са пратили факс до Рабат, в който декларират желанието си да видят в тренировки Йосуф Рабе.
От ръководството на Левски няколко пъти преговаряха с колегите си от ФАР (Рабат) за правата на младежкия национал на Мароко. Самият Рабе е изявил желание да дойде в Левски, след като е разговарял с Шакиб Бензукан. Той вече подписа четиригодишен договор и е очарован от условията, които му предлагат сините.
- Проблемът с Рабе е в трансферната сума, а не в личните условия. Клубът му иска едни пари, ние сме готови да дадем други. Нужно е време и малки отстъпки, които вярваме, че ще постигнем - заяви човек от управата на Левски.
За правата на 21-годишния Бензукан Левски плати 500 000 евро, но неговият сънародник струва повече.
- Треньорът Станимир Стоилов бе впечатлен от играта на Рабе. Той искаше първо него, а след това Бензукан - добавиха от Левски.


Върнете се в началото
 Профил  
 
 Заглавие:
МнениеПубликувано на: 09 Юли 2007 15:35 
Offline

Регистриран на: 07 Май 2007 21:19
Мнения: 1190
Местоположение: SILISTRA
Атанас Курдов подписа с Байер (Леверкузен)
Нападателят на Левски парафира за 4 години с "аспирините"

Нападателят на Левски Атанас Курдов е вече футболист на Байер (Леверкузен). Двете страни са стигнали до споразумение и младокът е сложил подписа си под 4-годишен договор. Очаква трансферът на голмайстора да бъде обявен официално веднага след финала на Републиканското първенство за юноши старша възраст между ЦСКА и "сините".

По-рано днес изпълнителният директор на Левски Наско Сираков потвърди, че трансферът на играча в тима от Бундеслигата е сигурен. Очаква се на Националния стадион "Васил Левски" да присъства и спортният директор на Байер (Леверкузен), който ще гледа представянето на Курдов.

Шампионът на България ще прибере 350 хиляди евро за таланта. Атанас Курдов е вторият "син" футболист, след Николай Михайлов, който прави подобен трансфер. Нападателят имаше предложение от Монако, а преди известно време беше на проби в Тотнъм.

Синът на Петър Курдов ще стане вторият българин играл някога за Байер (Леверкузен). Преди него фланелата на германския клуб носи капитанът на националния ни тим Димитър Бербатов.


Върнете се в началото
 Профил  
 
 Заглавие:
МнениеПубликувано на: 10 Юли 2007 15:59 
Offline

Регистриран на: 07 Май 2007 21:19
Мнения: 1190
Местоположение: SILISTRA
СТОИЛОВ СЕ ОТКАЗВА ОТ ШАПЮИ
Старши треньорът на Левски Станимир Стоилов се отказа от услугите на френския нападател Сирил Шапюи. Той не е останал доволен от това, което е видял на дисковете, които му бяха дадени с играта на французина.

Така Левски не взе нападател, след като предишните предложени няколко такива не бяха одобрени от Стоилов.


Върнете се в началото
 Профил  
 
 Заглавие:
МнениеПубликувано на: 11 Юли 2007 16:24 
Offline

Регистриран на: 07 Май 2007 21:19
Мнения: 1190
Местоположение: SILISTRA
ДО ДНИ СТОИЛОВ ЧАКА НОВ НАПАДАТЕЛ В ЛЕВСКИ
Валентин Грънчаров 11 юли 2007 15:27
До дни Стоилов чака нов нападател в Левски



До дни Стоилов чака нов нападател в Левски Принтирай До дни Стоилов чака нов нападател в Левски Изпрати Коментирай
Старши треньорът на „сините” заяви за Гонг, че чака до няколко дни нападател ,който да дойде в Австрия и да се присъедини към отбора на Левски в Линдабрун. На този етап Стоилов не пожела да разкрие повече подробности за чакания футболист.

Единственото, което каза е, че до дни ще има нов нападател в Левски. Така, след като не бе одобрен бразилецът Елтон, французинът Льороа, които бяха на подготовка с Левски в Правец и след като бе отхвърлен Шапюи без да идва на проби пред Стоилов се открива възможност най-накрая да си хареса нападател.

За изброените футболисти, които не бяха одобрени от треньора на Левски той обобщава заяви, че нямат добри визитки що се отнася до головия им актив през последните години.

Не е гаранция, че и следващият ще бъде одобрен, защото изискванията на бившия национален селекционер са големи към евентуално нов нападател. Той трябва да е голаджия, който да е вкарвал много през последния сезон, да в добро състояние в момента, готов за игра и ако може да не струва много пари. Той трябва да се хареса много на Стоилов, за да не каже наставникът на „сините” любимата си фраза от последно време: „Колкото повече гледам този нападател, толкова повече си харесвам моите”.


Върнете се в началото
 Профил  
 
 Заглавие:
МнениеПубликувано на: 19 Юли 2007 14:12 
Offline

Регистриран на: 07 Май 2007 21:19
Мнения: 1190
Местоположение: SILISTRA
Левски вади 1 милион евро за Юсуф Рабех

19 юли 2007 | 13:18
Заради травмата на капитана си Елин Топузаков ръководството на Левски започва спешна офанзива по привличането на мароканския младежки национал Юсуф Рабех, съобщава donbalon. "Сините" обмислят да вдигнат офертата, което ще убеди неговия отбор да го пусне в България. Сегашният му клуб, ФАР Рабат, иска един милион евро за своя футболист, което преди време отблъсна българския шампион. Сега Левски е готов да се доближи до исканата сума и сделката най-вероятно ще стане факт в близките дни. Плюс за 24-кратните шампиони е и пропадналия трансфер на Рабех в португалския шампион Порто.


Върнете се в началото
 Профил  
 
 Заглавие:
МнениеПубликувано на: 22 Юли 2007 18:26 
Offline

Регистриран на: 07 Май 2007 21:19
Мнения: 1190
Местоположение: SILISTRA
Батков: Бранител от Серия "А" ще дойде в Левски

22 юли 2007 | 18:11

Собственикът на шампиона Левски Тодор Батков обяви в интервю за предаването "Спортен Свят" на "Нова ТВ", че очаква в близките дни в отбора на 25-кратните първенци на България да пристигне бранител от италианската Серия "А". Той умишлено не уточни името на играча, както и отбора, за който се състезава. Освен това Батков официално обяви, че алтернативата Левски да привлече младежкия национал на Мароко Йосуф Рабе е пропаднала.

"Няма да вземем Рабе, защото родителите му не се съгласиха да го пуснат в България. Доколкото знам, преди седмица той е бил спазарен за френски отбор. Готови сме обаче с алтернативи за този пост. Това са национал от мъжката формация на Мароко, също национал от Австралия, който играе в холандското първенство и играч от италианската Серия "А". Не желая да коментирам имена и изобщо повече подробности по тези трансфери", заяви Батков.

В момента от състава на националния отбор на Австралия само трима футболисти се състезават в холандската Ередивизия. Това са левият халф-бек на шампиона ПСВ (Айндховен) Джейсън Кулина, нападателят на НЕК (Ниймиген) Брет Холман, както и централният бранител на Твенте Люк Уилкшайър.


Върнете се в началото
 Профил  
 
 Заглавие:
МнениеПубликувано на: 24 Юли 2007 16:40 
Offline

Регистриран на: 07 Май 2007 21:19
Мнения: 1190
Местоположение: SILISTRA
Стандард (Лиеж) следи Христо Йовов и Емил Ангелов

24 юли 2007 | 15:53 | Агенция "Фокус"
София. Представители на белгийския Стандард (Лиеж) следят от известно време изявите на футболистите на Левски Христо Йовов и Емил Ангелов, научи репортер на Агенция "Фокус". Възможно е в близките дни да бъдат направени конкретни оферти за играчите. Стандард завърши на трето място в първенството на Белгия миналия сезон и ще участва в турнира за Купата на УЕФА. Все пак твърде съмнително е дали от ръководството на Левски ще пожелаят да се разделят с Христо Йовов и Емил Ангелов в навечерието на сезона. В четвъртък от 20,00 часа "сините" излизат срещу Литекс в мач за Суперкупата на България.


Върнете се в началото
 Профил  
 
 Заглавие:
МнениеПубликувано на: 25 Юли 2007 15:40 
Offline

Регистриран на: 07 Май 2007 21:19
Мнения: 1190
Местоположение: SILISTRA
Домовчийски в Болтън?
25 юли 2007 10:04
Неотдавна собственика на Левски Тодор Батков заяви, че готви поредния сензационен трансфер на свой футболист и изглежда е имал предвид Валери Домовчийски, който може от следващия сезон може да заиграе във Висшата лига.

Според "Тема Спорт" емисари на английски клуб ще следят изявите на Валери в мача за Суперкупата на България и е много вероятно при добро представяне от негова страна, той да получи оферта още след края на дербито.

Ясно е само едно, че отборът не е от топ 6, но със сигурност е класен тим. Най-голяма вероятност има това да е Болтън, който следи изявите на "сините" юноши от доста време. Преди време Ники Михайлов бе на проби там.

Освен това Уондърърс по всяка вероятност ще продадат Никола Анелка или на Валенсия или на Арсенал, което освобожда място за талантливия българин, който има достатъчно записани мачове с младежкия национален отбор за да бъде закупен от тим от острова.

Евентуален трансфер на Домовчийски остава голяма въпросителна в Левски, дали Батков ще продължи да настоява за нов защитник, или вече "сините" ще обърнат поглед към голмайсторите, преди да е затоврил трансферния прозорец.


Върнете се в началото
 Профил  
 
 Заглавие:
МнениеПубликувано на: 26 Юли 2007 17:32 
Offline

Регистриран на: 07 Май 2007 21:19
Мнения: 1190
Местоположение: SILISTRA
Бившият вратар на Локо Пловдив и ЦСКА попдисва със сините след проваления контракт с Тревизо
Стоян Колев може да бъде считан за най-новото попълнения в Левски. Само ден след като старши треньорът на сините Станимир Стоилов призна, че отбора има нужда от нов вратар, на хоризонта се появи бившия страж на ЦСКА и Локомотив Пловдив.
Мъри заяви, че в отбора няма сигурност на този пост, тъй като освен титулярая Гошо Петков, останалите вратари са твърде млади.
В щаба на Герена до последно са се двоумели дали да не прибегнат до услугите на Йордан Господинов, който разтрогна днес с Литекс по взаимно съгласие. Господинов вече бе на "Герена", макар и под наем за един месец от Нефтохимик по времето на треньора Люпко Петрович. След консултации със специалисти в тази област обаче е надделяло мнението да бъде привлечен Стоян Колев. Той бе на прага на отчаянието, след като Тревизо се отказа от сключения договор, а Локо Пловдив е пред разпадане заради ръководна криза.
Стоян Колев ще получи картотека за Левски за Шаммпионска лига едва в Трети предварителен кръг, тъй като за двубоите с Тампере срока за регистрация изтече.


Върнете се в началото
 Профил  
 
 Заглавие:
МнениеПубликувано на: 29 Юли 2007 14:10 
Цитат:
Изображение
Юсув Рабех стана играч на Левски

Дългоочакваният сънародник на Бензукан - Юсуф Рабех, официално вече е футболист на българския шампион, оповести първи "Дон Балон". Множество специалисти извън синия клуб не пестят похвалите си за младия африканец.

Той е роден на 13.04.1985 година, висок е 182 сантиметра, тежи 75 килограма.

Мароканците бяха твърди със сума от един милион евро, докато Левски извади на масата 500 000. В крайна сметка и двете страни са отстъпили от исканията си, за да си стиснат ръцете на междинна сума, доближаваща се повече до тази на африканците.

Любимата му позиция на зеления терен е центъра на отбраната, но качествата му позволяват да играе и в средата на терена, както и като краен защитник.

„Рабех е с поне една класа по-добър от мен, той е любимия ми футболист и аз се уча от него”, споделя Шахиб Бензукан.

При победа на "сините" над Тампере Рабех ще бъде картотекиран за третия предварителен кръг на Шампионската лига.


Върнете се в началото
  
 
 Заглавие:
МнениеПубликувано на: 30 Юли 2007 02:11 
Offline

Регистриран на: 07 Май 2007 21:19
Мнения: 1190
Местоположение: SILISTRA
ПСВ отново пита за Домовчийски

30 юли 2007 | 00:30 | Агенция "Фокус"
Айндховен. Холандският гранд ПСВ Айндохвен ще се опита отново да привлече в редиците си нападателя на Левски Валери Домовчийски, научи репортер на Агенция “Фокус”. Представители на холандците ще наблюдават изявите на младока в първия мач на Левски от втория предварителен кръг от Шампионската лига срещу Тампере Юнайтед утре. Както е известно, преди време ръководството на шампионите отхвърли официална оферта от страна на ПСВ. Очаква се в следващите няколко дни холандците да излязат с ново предложение. Наставникът на ПСВ Роналд Куман търси ново попълнение в предни позиции, след като стана ясно, че Патрик Клуиверт ще напусне клуба. През новия сезон специалистът ще разчита още на нападателите Аруна Коне и Джеферсън Фарфан, който е под въпрос за началото на сезона заради проблеми с глезена.
Александър КРАСИМИРОВ


Върнете се в началото
 Профил  
 
 Заглавие:
МнениеПубликувано на: 30 Юли 2007 08:03 
Offline
Аватар

Регистриран на: 02 Фев 2007 18:03
Мнения: 707
Местоположение: София
Отбор: Чавдар (Бяла Слатина)
Skype: faktora_mc
Сайта на Левски съобщи:

Левски привлече младежкия национал на Мароко Юсуф Рабех. Това стана възможно, след като шампионите на България и клуба на играча постигнаха съгласие относно трансфера. Рабех ще пристигнe в София в сряда (1 август), за да мине задължителните медицински прегледи и да подпише личния си договор със сините. Бранителят е роден на 13 април 1985 година.

_________________
Изображение


Върнете се в началото
 Профил  
 
 Заглавие:
МнениеПубликувано на: 31 Юли 2007 15:08 
Offline

Регистриран на: 07 Май 2007 21:19
Мнения: 1190
Местоположение: SILISTRA
Левски продава Топузаков в Япония
Димитър Телкийски ще бъде новият капитан на сините

Елин Топузаков почти сигурно ще бъде продаден в Япония след мачовете с Тампере Юнайтед. Капитанът на Левски дори вече е дал своето съгласие, след като стана ясно, че сините си осигуриха услугите на втория марокански централен защитник Юсуф Рабе. Новото попълнение от ФАР Рабат идва в София в сряда, за да подпише личния си договор, след като двата клуба се разбраха.
При наличието на двамата африканци Топузаков трудно ще намери място в титулярния състав и затова е решил, че е дошло време да продължи кариерата си в чужбина. На този етап най-реален е интересът от Япония, но не става дума за ДЖЕФ, където в момента в немилост е Илиян Стоянов.
При транфер на Топчо капитан на Левски ще е Димитър Телкийски. Другият мароканец Шакиб Бензукан пък е сигурен титуляр за днешния мач с Тампере. Той ще си партнира в центъра на отбраната с Игор Томашич. Останалите титуляри на Станимир Стоилов за гостуването във Финландия са известни отдавна. Ляв бек ще е Вагнер, десен - Живко Миланов. В средата ще играят Тасевски и Ричард, пред тях Бардон, а по фланговете - Христо Йовов и Димитър Телкийски. На върха на атаката ще е Валери Домовчийски, а евентуална негова смяна - Джайеоба.
Днес сутринта сините направиха лека тренировка, на която наблегнаха на заучени положения при корнери и преки свободни удари. Шампионите ни ще започнат масирани атаки още от първата минута без изобщо да предоставят възможност за домакински натиск. Добрата новина за наставника Станимир Стоилов е, че дъждът, който валеше сутринта, спря и се очаква теренът да е в добро състояние за срещата довечера. По този начин техничните футболисти на сините като Йовов, Бардон и Телкийски няма да бъдат възпрепятствани от наводнено игрище. Мачът започва в 19 часа българско време.


Върнете се в началото
 Профил  
 
 Заглавие:
МнениеПубликувано на: 01 Авг 2007 11:23 
Offline
Доростол завинаги
Аватар

Регистриран на: 07 Май 2007 19:12
Мнения: 3626
Местоположение: Силистра
Отбор: Доростол 2003 (Силистра)
Топузаков отива в Япония
Санфрече (Хирошима) иска капитанът на Левски в състава си




Капитанът на Левски Елин Топузаков е на път да напусне клуба след 12 години на „Герена“. Защитникът е дал съгласието си пред ръководството да бъде продаден в Япония. Оферта за него има от Санфрече (Хирошима), където мениджър е сърбинът Михайло Петрович. Очаква се сделката да бъде финализирана след реванша с финландския Тампере. В момента националът се възстановява от контузията, която получи на лагера в Австрия и не пътува със съотборниците си за снощния мач от втория предварителен кръг на Шампионската лига. Не е изключено обаче Топчо да бъде използван при нужда в реванша и това да бъде своеобразния му бенефис за „сините“. Очаква се от евентуалната му продажба в клубната каса да влязат най-малко 500 000 евро.

:|

_________________
Изображение

Изображение

От Силистра до Лимасол само ДОРОСТОЛ!

Новия ни сайт!!!


Върнете се в началото
 Профил  
 
 Заглавие:
МнениеПубликувано на: 02 Авг 2007 17:55 
Offline

Регистриран на: 07 Май 2007 21:19
Мнения: 1190
Местоположение: SILISTRA
Левски отправя официална оферта към нападател на австрийския Рийд


София. Шампионът Левски ще отправи официална оферта за привличането на нападателя на австрийския участник в турнира за Купата на УЕФА Рийд Йован Дамянович, информира “Дарик радио”. “Сините” търсят усилено нападател заради слабата форма на титуляря Валери Домовчийски и евентуалната продажба на Емил Ангелов, който може да заиграе в отбор зад граница. Ако обаче австрийците се съгласят да продадат нападателя си, той няма да може да играе за тима на Станимир Стоилов в евротурнирите, ако той отстрани финландския Тампере Юнайтед, тъй като вече игра в първия мач на Рийд с азербайджанския Нефтчи (Баку) от турнира за Купата на УЕФА.


02 август 2007 | 17:35 | Агенция "Фокус"


Последна промяна aiko_92 на 02 Авг 2007 18:30, променена общо 1 път

Върнете се в началото
 Профил  
 
 Заглавие:
МнениеПубликувано на: 02 Авг 2007 17:58 
Offline

Регистриран на: 07 Май 2007 21:19
Мнения: 1190
Местоположение: SILISTRA
ТОПУЗАКОВ ЩЕ ИГРАЕ В ГЕРМАНИЯ
Капитанът на Левски Елин Топузаков, който в момента е контузен и не играе за „сините”, ще бъде продаден в Германия, заяви собственикът на клуба Тодор Батков пред журналисти. Топузаков, който се очакваше да бъде трансфериран в Япония, ще играе в отбор от Бундеслигата и това ще стане възможно, когато бъде напълно излекуван.

Очаква се веднага след възстановяването си защитникът да мине медицински прегледи и това е единствената причина да се забави трансферът. От Левски искат той да е напълно здрав, за да няма проблеми при тестовете.

Тодор Батков не пожела да назове името на отбора, но намекна, че е достатъчно сериозен.

Заради контузията си Топузаков пропусна последните мачове от подготовката в Австрия, не игра за Суперкупата срещу Литекс, няма да играе и в двубоите срещу Тампере от Шампионската лига.

Gong.bg


Върнете се в началото
 Профил  
 
 Заглавие:
МнениеПубликувано на: 02 Авг 2007 20:30 
Offline

Регистриран на: 07 Май 2007 21:19
Мнения: 1190
Местоположение: SILISTRA
Левски представя Юсеф Рабе утре

Мароканският защитник Юсеф Рабе ще бъде представен официално като футболист на Левски утре преди тренировката на отбора от 18.00 часа. По-рано той ще премине медицински тестове и ще подпише договор за четири години. Юсеф Рабе пристига тази вечер в София с полет от Рим. Той е вторият играч в отбора от североафриканската арабска страна и третото ново попълнение от чужбина след Дарко Тасевски (Македония) и Шакиб Бензукан (Мароко).

Sportal.bg


Върнете се в началото
 Профил  
 
 Заглавие:
МнениеПубликувано на: 03 Авг 2007 20:02 
Offline

Регистриран на: 07 Май 2007 21:19
Мнения: 1190
Местоположение: SILISTRA
Рабех подписа за четири години с Левски

Вече платихме на мароканския ФАР 750 000 евро за играча, заяви Тодор Батков

Капитанът на младежкия национален отбор на Мароко Юсуф Рабех подписа официално четиригодишен договор с Левски и бе представен пред медиите.

Собственикът на шампионите адвокат Тодор Батков, който присъстваше на представянето разясни, че досегашният клуб на Рабех ФАР (Рабат) ще получи 750 000 евро, както и 25 процента от сумата, която Левски ще вземе при евентуален бъдещ трансфер на играча.

"Преведохме цялата сума веднага. В началото на седмицата трябва да получим жълтата карта на Рабех за да можем да го картотекираме за мачовете от третия предварителен кръг на Шампионската лига. Залагаме много на този играч", коментира адвокат Батков.

"Предложените финансови условия от Левски напълно ме удовлетворяват. Щастлив съм, че вече съм част от този отбор. За да дойда на "Герена" отклоних оферти от Франция и Турция. Приятелят ми Бензукан доста ми разказа за отбора, като обсъждахме всичко почти всеки ден през последния месец. От него научих само хубави неща за Левски, като това повлия изключително много на решението ми. Мога да играя на всеки пост в отбраната, но определено най-добре се чувствам като централен защитник", заяви Юсуф Рабех при представянето си.

"Изключително съм доволен от този трансфер. Искам веднъж за винаги да спрат спекулациите за разногласия в ръководството по трансферната политика. За Рабех водихме доста тежки и затормозяващи преговори, най-вече собственика на клуба.

Важното е, че трансферът вече е факт и Рабех е наш футболист. Работим по евентуалното привличане и на класен нападател. Ако не успеем сега през лятото, през зимния трансферен прозорец трябва задължително да привлечем 1-2 класни нападатели за да имам варианти и в атаката" заяви Станимир Стоилов.

http://topsport.ibox.bg/news/id_1037906057
Топспорт.бг


Върнете се в началото
 Профил  
 
 Заглавие:
МнениеПубликувано на: 04 Авг 2007 17:17 
Offline

Регистриран на: 07 Май 2007 21:19
Мнения: 1190
Местоположение: SILISTRA
Айнтрахт взима Топузаков

Немците и Левски се разбрали за цената. Сега чакат Топчо да се възстанови от травмата в бедрото и вирусна настинка


Капитанът на Левски Елин Топузаков е почти сигурно ново попълнение на германския елитен Айнтрахт, разбра donbalon. Преговорите между двата клуба се водят от близо месец и немците са склонни да платят исканата от българския шампион цена за бранителя. Двете ръководства са се договорили сделката да стане факт, след като Топузаков се възстанови напълно от травмата в бедрото. Той страда от разкъсани мускулни влакна и докторът на Левски Жан Филипов му е препоръчал още две седмици почивка.
Продажбата на Топузаков бе очаквана, след като клубът се уреди с няколко играчи на неговия пост. Към привлечения преди месец марокански младежки национал Шакиб Бензукан вчера се присъедини и неговият сънародник Юсуф Рабе, който е смятан за най-качественото ново попълнение на българския шампион.


Donbalon.bg


Върнете се в началото
 Профил  
 
 Заглавие:
МнениеПубликувано на: 10 Авг 2007 03:09 
Offline

Регистриран на: 07 Май 2007 21:19
Мнения: 1190
Местоположение: SILISTRA
Продават Бардон и Томашич

Французинът се връща в родината си, хърватинът отива в Холандия


Разпродажбата на Левски започва след отпадането на отбора от евротурнирите. Първи от Герена ще си заминат Седрик Бардон и Игор Томашич. В Левски вече разглеждат офертите към двамата. Бардон вероятно ще се върне в родната си Франция. Отбори от Холандия и Белгия пък са отправили запитване за хърватския защитник. Томашич вече е играл в тези страни. Преди да дойде в България, той премина през Генк и Рода.
Собственикът на Левски Тодор Батков обяви, че някои от титулярите ще бъдат продадени след срама срещу Тампере. Трансферният прозорец затваря на 31 август и на Герена трябва да побързат. Както е известно, пред договор в Германия е капитанът Елин Топузаков. Нападателят Емил Ангелов бе на проби в Далиен, но китайците го върнаха в София.
Треньорът Станимир Стоилов обмисля вариант да пусне мароканеца Рабех срещу Вихрен утре. Сините гостуват в Сандански в първия кръг от първенството.

7spor.net[/b]


Върнете се в началото
 Профил  
 
 Заглавие:
МнениеПубликувано на: 17 Авг 2007 16:09 
Offline

Регистриран на: 07 Май 2007 21:19
Мнения: 1190
Местоположение: SILISTRA
Яка чистка в Левски

17 август 2007 | 13:09

Наставникът на шампиона Левски Станимир Стоилов разкри по време на брифинга за журналисти преди мача с Берое, че предстоят сериозни промени в отбора. Специалистът сподели, че голяма част от играчите ще напуснат тима, като ще се гради нов ”Дрийм тим”. Основните играчи, които изнесоха най-важните мачове през последните два сезона в Купата на УЕФА и Шампионската лига остават, като около тях ще се изгражда новия отбор. Това е било обсъждано на среща между страши-треньора и Наско Сираков по-рано днес. "Предстоят промени в Левски. Тази сутрин говорихме с Наско Сираков и го обсъждихме", сподели Мъри. Както е известно, първите напукащи са Емил Ангелов, Милан Коприваров и Борислав Стойчев. Мъри ще започне все повече да залага на младите и преспективни юноши в клуба, като от вчера с първия тим се готвят Ели Зизов, Александър Киров и Симеон Иванов.


Върнете се в началото
 Профил  
 
 Заглавие:
МнениеПубликувано на: 01 Сеп 2007 18:01 
Offline

Регистриран на: 07 Май 2007 21:19
Мнения: 1190
Местоположение: SILISTRA
АВСТРИЙСКИ НАПАДАТЕЛ ПРЕД ТРАНСФЕР В ЛЕВСКИ
1 септември 2007 17:20
Австрийски нападател пред трансфер в Левски



Австрийски нападател пред трансфер в Левски Принтирай Австрийски нападател пред трансфер в Левски Изпрати
Ръководството на Левски сериозно се е заело със задачата да привлече класен нападател в тима до края на лятото. Поредният играч, който се очаква да пристигне до няколко дни на Герена е нападателят на Аустрия Виена Томас Пихълман, съобщава „Дон Балон”. През миналия сезон 26-годишният футболист имаше проблем със старши треньора на австийците Георг Целхофер и от този сезон той е свободен агент. Както е известно, снощи в 12 часа, летният трансферен прозорец затвори и „сините” могат да привличат единствено свободни агенти.

Томас Пихълман е роден на 24-и април 1981 във Виена. Висок е 190 см и тежи 85 килограма. Юноша е на Рапид, играл е за Суперфунд, като има и два мача за австийския национален отбор.

По-рано това лято Пихълман бе харесан и от наставника на ЦСКА Стойчо Младенов, който до последно се колеба между него и бразилеца Неи. В крайна сметка обаче „армейците” се спряха на чернокожия играч.

http://gong.bg/view_article.php?article_id=20360


Върнете се в началото
 Профил  
 
 Заглавие:
МнениеПубликувано на: 02 Сеп 2007 10:33 
Offline
Доростол завинаги
Аватар

Регистриран на: 07 Май 2007 19:12
Мнения: 3626
Местоположение: Силистра
Отбор: Доростол 2003 (Силистра)
футбол българия Неделя, 2 Септември 2007




“А” ГРУПА
Сините чакат таран от Аустрия (Виена)
Високият 190 см таран Томас Пихълман трябва да пристигне в Левски в близките дни. Нападателят на Аустрия (Виена) бе преди време и в плановете на ЦСКА. Стойчо Младенов обаче предпочете да ангажира бразилеца Неи. Пихълман е в конфликт с треньора на Аустрия Георг Целхофер и иска да се махне. Пихълман е свободен агент.
Едрият австриец (тежи 85 кг) е юноша на Рапид (Виена). За родния си клуб има обаче само 1 мач. Кариерата на Пихълман продължава във Фърст Виена 1894, Леобен и Пашинг. Преди да премине в Аустрия, той записва общо 158 мача и 32 гола за споменатите отбори. През миналия сезон Пихълман има 23 срещи за Аустрия, в които е отбелязал едва три попадения.



7 дни спорт

_________________
Изображение

Изображение

От Силистра до Лимасол само ДОРОСТОЛ!

Новия ни сайт!!!


Върнете се в началото
 Профил  
 
Покажи мненията от миналия:  Сортирай по  
Напиши нова тема Отговори на тема     [ 76 мнения ]  Предишна  1, 2, 3, 4  Следваща



  Подобни теми Автор Преглеждания Последно мнение
Преглежда непрочетените мнения Трансфери
Форум: Черно море (Варна)
Anonymous 49322 23 Юни 2008 21:36
от bianconero
Преглежда непрочетените мнения Трансфери !
Форум: Сезон 2006/2007
Red|Boys|Svoge 46582 08 Ное 2007 14:53
от viko1948
Преглежда непрочетените мнения Трансфери
Форум: Марица 1921 (Пловдив)
Anonymous 11376 09 Яну 2007 16:50
от HEBAR_HOOLS
Преглежда непрочетените мнения Трансфери
Форум: Калиакра 1923 (Каварна)
Del Pi3ro 102900 30 Авг 2010 19:35
от Del Pi3ro
Преглежда непрочетените мнения Слухове,трансфери,новини
Форум: Парма
Ashikov 6621 23 Юни 2008 20:09
от bianconero

Кой е на линия

Потребители разглеждащи този форум: 0 регистрирани и 0 госта


Вие не можете да пускате нови теми
Вие не можете да отговаряте на теми
Вие не можете да променяте собственото си мнение
Вие не можете да изтривате собствените си мнения

Иди на:  
cron




Powered by phpBB © 2008 phpBB Group

Контакти | Fans on Facebook | Игра с прогнози