bulgarian-football.com | bgclubs.eu | GOAL.bg | Левски София | ДЮШ Левски | bfl-team.com | pi4e.com | Dropbox | eRepublik
* Влез   * Регистрация

Последно посещение:
Дата и час: 17 Юни 2025 18:14

Български клубове - Янтра 1919 (Габрово) | Стадион GOAL.bg

Напиши нова тема Темата е заключена, не можете да променяте мнения.     [ 457 мнения ]  Предишна  1 ... 10, 11, 12, 13, 14, 15, 16 ... 19  Следваща

Какво очаквате от Янтра през сезон 2007-2008
1. Ще изпаднем във В гр 50%  50%  [ 33 ]
2. Ще завършим над чертата 47%  47%  [ 31 ]
3. Ще бъдем един от водещите отбори 3%  3%  [ 2 ]
Общо гласове : 66
Автор Съобщение
 Заглавие:
МнениеПубликувано на: 23 Юли 2007 13:07 

Даже май е Емил Борисов Александров

Върнете се в началото
 Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: 23 Юли 2007 13:08 
Аватар

Отбор: Янтра Габрово (Габрово)
fantom_ls1914 написа:

от Локо /Сф/ е :wink:

Върнете се в началото
 Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: 23 Юли 2007 13:17 

янтра гб написа:
fantom_ls1914 написа:

от Локо /Сф/ е :wink:

Чакай малко ти не ме разбра,той е раждан и живял в Монтана,даже е играл в Монтана,после заминава с родителите си да живее в София и там играе за Локо СФ...А защо са освободени с Биската,сега Калоян ще се шири сам в квартирата и няма с кой да излиза на кафенце...

Върнете се в началото
 Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: 23 Юли 2007 13:49 

А зарко_гатев може ли да каже ,ако знае защо са овободени Биската и Емо и колко човека в момента тренират в Янтра..

Върнете се в началото
 Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: 23 Юли 2007 14:26 
БОЛЯРИ
Аватар

Отбор: Етър 1924 (Велико Търново)
zarko_gatev написа:
ETARRAS май не е гледал мача. Ставров първо показа жълт картон на Ивайло Иванов/ нова е напдателят на "Янтра"/. След спречкването с вратаря на Етър Старвов му вдигна втори, но след това му отне около 1 минута докато се сети, че това вече е червен и Ивайло излезе. Не го е извадил Илиян. Не знам обаче защо вратаря ви не беше изгонен също, за удар при спряна игра. Иначе е факт, че и Денислав се връща в "Янтра" след като отпадна от сметките на "Локомотив". Всъщност те така и не са водили преговори за него, а според най-новите наредби юношите са длъжни да подпишат първия си професионален договор с родния си клуб, а пък след това ако някой ги иска може да преговаря за тях. Междувременно от групата бяха освободени Емил Александров и Бисер Василев, които дойдоха в отбора през зимата.

Червен картон не видях,ще разгледам снимките от инцидента и ще видим ква е работата.Вратаря кво да го гонят като той те просто отвърна на удара,виновно беше цигането.

Върнете се в началото
 Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: 23 Юли 2007 15:38 
Аватар

ETARRAS написа:

Червен картон не видях,ще разгледам снимките от инцидента и ще видим ква е работата.Вратаря кво да го гонят като той те просто отвърна на удара,виновно беше цигането.[/quote]

Хайде стига с това цигането, та цигането :x За "отвръщане на удара" к`во се дава :scratch:
както и да е! Дано да няма такива инциденти, последните две контроли нямаме толкова голове колкото червени картони / Калоян в мача с Раднево си просеше :redcard: Пак питам - какво става със Станков :roll:

Върнете се в началото
 Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: 23 Юли 2007 15:45 
Аватар

ETARRAS написа:
Червен картон не видях,ще разгледам снимките от инцидента и ще видим ква е работата.Вратаря кво да го гонят като той те просто отвърна на удара,виновно беше цигането.

Ще споделиш ли с нас разглеждането на снимките :wink:

Върнете се в началото
 Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: 23 Юли 2007 15:59 

Кво е направил Калоян с Раднево..?

Върнете се в началото
 Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: 24 Юли 2007 09:44 

Пичове, к'во става с тренера? Ромеите да не са решили, че Янтра ще участва в БПФГ без старши треньор. Или въобще няма да участва, което май е по-доброто решение.

Върнете се в началото
 Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: 24 Юли 2007 12:04 

Янтра си върна бригадир от САЩРъководството на Янтра успя да убеди Радослав Ковачев да подпише с клуба. Преди месец Ковачев замина на студентска бригада в САЩ, като намеренията му бяха да остане зад океана поне до есента. От Янтра обаче направиха всичко възможно да си върнат играча и го склониха да прекоси обратно океана в посока България. В момента шефовете работят по оста Габрово - Гърция, където на гурбет е Румен Радков.

Върнете се в началото
 Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: 24 Юли 2007 15:18 
Аватар

Soloco написа:
Пичове, к'во става с тренера? Ромеите да не са решили, че Янтра ще участва в БПФГ без старши треньор. Или въобще няма да участва, което май е по-доброто решение.

ти явно си от ония "фенове", които мн трудно ще кажат с какъв екип играе отбора :x извинявай, че съм остър, но много ме издразни. Самия ти спомена за някакво провинциално мислене, сега го показваш! Това, че не искаш отбора в Б гр. си е твой проблем и колкото по бързо намериш нов начин за избиване на комплекси толкова по - добре за самия теб :wink:

Върнете се в началото
 Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: 24 Юли 2007 16:41 

Пич, съмнява ме дали точно знаеш какво означава "избиване на комплекси", но приемам, че може би, донякъде, се досещаш. Ако за теб, знаещия цвета на екипите, е нормално 2 седмици преди старта на шампионата професионален футболен отбор да няма треньор, тогава те съветвам да ходиш на хандбал. Аз искам Янтра да играе, не в Б, а в А група, но в спорта има закономерности. Айде със здраве, умнико!

Върнете се в началото
 Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: 24 Юли 2007 17:12 
Аватар

Разбира се, че не е нормално да нямаме треньор. Да те питам, това причина ли е да НЕ бъдем зад отбора! Аз съм на 25 год. и от както се помня гледам мачове на Янтра, детските ми години минаха докато гонех топката с бяло-зеления екип :wink: Преживях какви ли не подигравки с клуба, какви ли не обещания и т.н. въпреки това никога не бих използвал такива думи. В такива времена живеем, че всички се кланят на парите! Уверявам теб и останалите фенове, че ако всичко мине както трябва на този проклет общински съвет, на 27-ми Янтра ще има поне пет опции за избор на ст. треньор! И тогава избора на "ромеите" ще бъде лесен! И последно да те питам: колко мача изгледа на живо през последния сезон? Защото ако са два - три, а останалите по Габрово кабел, върви ти на хадбал :!:

Върнете се в началото
 Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: 24 Юли 2007 19:08 

янтра гб написа:
Разбира се, че не е нормално да нямаме треньор. Да те питам, това причина ли е да НЕ бъдем зад отбора! Аз съм на 25 год. и от както се помня гледам мачове на Янтра, детските ми години минаха докато гонех топката с бяло-зеления екип :wink: Преживях какви ли не подигравки с клуба, какви ли не обещания и т.н. въпреки това никога не бих използвал такива думи. В такива времена живеем, че всички се кланят на парите! Уверявам теб и останалите фенове, че ако всичко мине както трябва на този проклет общински съвет, на 27-ми Янтра ще има поне пет опции за избор на ст. треньор! И тогава избора на "ромеите" ще бъде лесен! И последно да те питам: колко мача изгледа на живо през последния сезон? Защото ако са два - три, а останалите по Габрово кабел, върви ти на хадбал :!:
Страхотен коментар ЯНТРА ГБ. Браво

Върнете се в началото
 Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: 24 Юли 2007 21:04 
Аватар

Недейте се кара, и двамата имате право, защото пишете смислени и верни неща. Иситната е някъде по средата, според мен ;)

Love and Peace from the Stereo Crew

Върнете се в началото
 Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: 24 Юли 2007 21:53 
Аватар

Отбор: Янтра 1919 (Габрово)
е кво ся, на изток ли сме :?: :roll:

Върнете се в началото
 Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: 24 Юли 2007 21:54 
...И те така...

Отбор: Дунав 2010 (Русе)
Все още сте на Запад, но след 31-ви ще сте в Източната Б група

Върнете се в началото
 Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: 24 Юли 2007 22:22 
Аватар

RUSE написа:
Все още сте на Запад, но след 31-ви ще сте в Източната Б група

демек официално е?

Върнете се в началото
 Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: 24 Юли 2007 22:28 
...И те така...

Нали знаеш как седят нещата в България? Нищо не се знае със 100% сигурност докрая...но щом Етарас е чул аз съм склонен да му вярвам...досега не ни е излъгал :wink:

Върнете се в началото
 Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: 24 Юли 2007 22:36 
...И те така...

Но засега това е инфото, с което разполагаме....

Че ще прехвърлят отбори от Западната в Източната е ясно 100%
Че единия отбор е Етър тва е ясно на 101%
Че другия ще е Янтра това е ясно на х% ...но така сочи логиката
Чух още слухове, че втория отбор ще е ДУБЪЛА НА ЧЕРНОМОРЕЦ НА ХЕРО, но те са твърде ненадеждни информации.
Така че втория отбор ще е Янтра Гб според логиката на повечето хора
Разбира се може да е и Литекс 2, но желанието им е било да играят на Запад.... :roll:

Върнете се в началото
 Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: 24 Юли 2007 22:39 
Аватар

Цитат:
Че другия ще е Янтра това е ясно на х% ...но така сочи логиката

Цитат:
Така че втория отбор ще е Янтра Гб според логиката на повечето хора

Но както ти сам каза-живеем в България :wink:

А сега кажете според вас къде е по-добре за Янтра-запад или изток :?: че аз мисля мисля ама не мога да го измисля :)

Върнете се в началото
 Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: 24 Юли 2007 22:42 
...И те така...

Абе където и да е ще сте кандидат номер 1 за изпадане, колкото и да ми е гадно да кажа...не е нормално все още на този етап на подготовката да нямате треньор и да нямате установена цел...за селекцията няма да коментирам, защото не познавам качествата на играчите ви, но аз така виждам нещата...В Източната Б група ще ви е много трудно, в Западната също...без играчи и треньор ако ще и в Марсианската дивизия да играете все ще претърпите провал :?

Върнете се в началото
 Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: 24 Юли 2007 22:46 
Аватар

То това е ясно че не вървят нещата на добре...

Върнете се в началото
 Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: 24 Юли 2007 22:52 
...И те така...

Еми заинтересувай се за работата в отборите от Изтока това лято - селекция, подготовка, финанси, че и база и ще видиш нещата реално...Погледни Спартак Пд, Калиакра, Хасково, айде Нафтекс, Родопа, Марица (със Сашо Александров - Кривия), Светкавица и Шумен, дето са си стабилки отвсякъде...Несебър един страшно солиден тим (питай феновете на Етър - усетиха го наскоро)
Еми виж даже и Раднево - солиден финансов гръб и адски неудобен отбор...айде за Дунав да не говоря, че съм пристрастен...заинтересувай се и ще разбереш много интересни неща и ще видиш, че няма да си правите разходки на Изток...аз така виждам нещата...

Върнете се в началото
 Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: 24 Юли 2007 22:56 
Аватар

RUSE написа:
Еми заинтересувай се за работата в отборите от Изтока това лято - селекция, подготовка, финанси, че и база и ще видиш нещата реално...Погледни Спартак Пд, Калиакра, Хасково, айде Нафтекс, Родопа, Марица (със Сашо Александров - Кривия), Светкавица и Шумен, дето са си стабилки отвсякъде...Несебър един страшно солиден тим (питай феновете на Етър - усетиха го наскоро)
Еми виж даже и Раднево - солиден финансов гръб и адски неудобен отбор...айде за Дунав да не говоря, че съм пристрастен...заинтересувай се и ще разбереш много интересни неща и ще видиш, че няма да си правите разходки на Изток...аз така виждам нещата...

Прав си определено, ама и на запад няма да си правим разходки...може би там са по-познати отбори все пак :roll: Все пак нямах предвид само класата на отборите, също и стадиони, фенове и т.н. Откъм стадиони е ясно коя група е по-добре според мене, обаче за фенове не зная. На запад си има един особен колорит :lol: :wink:

Абе където и да сме все ще ни е една тактиката-удома да устискаме поне Х, пък навън каквото сабя покаже :roll:

Върнете се в началото
 Профил  

Покажи мненията от миналия:  Сортирай по  
Напиши нова тема Темата е заключена, не можете да променяте мнения.     [ 457 мнения ]  Предишна  1 ... 10, 11, 12, 13, 14, 15, 16 ... 19  Следваща

Подобни теми Автор Преглеждания Последно мнение
Преглежда непрочетените мнения Баскетбол 2006-2007 Спортист Своге
Форум: Български баскетбол
lms_X 258228 24 Дек 2007 18:14
от lms_X
Преглежда непрочетените мнения Отборът на Спартак - 2006-2007
Форум: Архив
Anonymous 132761 01 Яну 2007 16:25
от SPFC1919
Преглежда непрочетените мнения NBA 2006/2007
Форум: Световен баскетбол
Anonymous 54601 28 Сеп 2007 02:29